- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.201
zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum
Kuzum cok gecmis olsun senin rahim ağzı geniş olmasın o zaman cok düşük oluyor ama bir dikişle hemen düzeliyor durum.Allahim aratmasın tekrar gelsin bebisinzaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum
zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum
iyiyiz teyzelerin güzeli yemek yemeye gittik geldik
kaanda vallahi kıpır kıpır durmuyor hiç yerinde bugün vallahi bu boyda bukadar acıtıyosa 2 ay sonra ne ederim bilmemsağdan sağdan tepikliyor sürekli sola bişey yok doğru dürüst şimdide yemeği yedik dahada beter olcak amanınnnnnn
sen nasılsın perimm herşey yolunda dimi hayat güzel gidiyor
vayyyy zeytin hoşgeldin canımmm nasılsınız bakalım çekirdekle tatil ne zaman bitcek ayolll
iim tatlım ben sehzadede napsın annesini yavas yavas tekmeliyo artıkın :)Perimmm benimmm melek arkadasımmmm, evett evim mis gibin oluyomuşş,kıyafetlerde alınıyoo sormaa.çok güzell duygular bunlarr..Allahın en yakn zamanda sanada yasatıcakkkk inşşşşşşşşşşş
ayy canım yaa evet dediğin gibii ben ilk torunum birde benim bebişte ilk bebiş birde anneannemin,dayılarımın,teyzelerimin heyecanıda varr..bizimkilern dısındaa..ondan azcık sanslıyımm kuzumm..
sen söyle sanada alalımm :)) merak etmee sanada cok hevesle şeyler yapıcaklar ben eminimmmmmm
zeytinimmmmmmmm naber kzuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
sehzademiz nasıll iyimiii
sen nasılsınnnnnnnnnnnnnn
tatlım agustosta da esim gelicek işte birazda o kalıcak sonra annecimle ayrılıcazöle işte
Nasılsınız canlarım,hepinizi özledim ve hep aklımdaydınız ama evde net yoktu ve Salı günü dr a gidince 3 gün rapor verdi dinlen dedi.İğne yazdı işte.Çok şükür bir sorun yoktu,sadece biraz dikkat et,dinlen dedi ve iğnelerini yaptır dedi.Böyle işte bende durumlar.Çarşamba,Perşembe,Cuma rapor yazdı.Evde olduğum sürece kusma,baş ağrısı,karın ağrısı,halsizlik her şey vardı anlayacağınız ama yinede binlerce kez şükürler olsun.Hiç bişe yiyemiyorum,yemesemde yine midem bulanıyor.Hiçbir yere gidemiyorum.Parka gitsem orda kusuyorum,markete gitsem orda...Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah,bunlarda geçecek elbet.Birde kayınvaldem 3 gün evdeydim güya burnumdan gelmesine neden oldu.Ağladım bir sürü saçma sapan şeylerden dolayı eşimle aram bozuldu.Ve ailemle eşimin arsı bozuldu.Cumartesi annem bizim bebişler için adakta bulunmuştu hamile kalırsam diye kurban kesti ama eşim gelmedi bile...Umarım sizde de her şey yolundadır.Ben geçmişi okumaya başlayayım...Seviyorum hepinizi...
alyam geçen ayyy hep senin adın geçiyordu içimden hamiş olarak(haziran ayında) bu aydaa 'asosu' tutuyorum bakalım çıkacakmı
Amin canım benim.Aynen,katılıyorum sana.Ama eşim çok inat.Sözümü de dinlemiyor hiç.Yine gel akşama 1-2 saat geri gideriz dedim gelmedi.Eniştem adam tek başına gidip kestirip geldi okadar eve gelince parçaladı.Ama insanoğlu işte.Annemde 3 yıldır eşime şurdan kalkta şuraya otur demişliği yoktur yani.Hep onu tutar mesela.Ya ben çarşamba evdeydim gün boyu rahatsızdım,yemek yapamıyorum yiyemiyorum.Kayınvaldemde çalışıyor.Perşembede kalktım anneme gittim ama kayınvaldem hemen eşimi aramış hastaysa orda ne işi var bize niye gelmiyor diye.Eşimde beni aradı hemen eve gidiyorsun da ölsende kalsanda evde olacaksın da birdaha annenlere gitmeyeceksin.Duruma bakın ya ben canımın derdine düşmüşüm,kadın 2 dk ortalığı karıştırdı.Kendilerden çıkmamızı istemiyor.Akşamda eşim geldi annemde bir şeyler söyledi ilk defa.Hani gelmişse gelmiş yabancı yer değil,evde tek ne yapacaktı felan gibisinden.Ağlaya ağlaya kalktım eve gittik.Eşim beni bırakıp annesine gitti,kayınvaldemde annemi aramış annemde hastanedeydi ablamla tartışmışlar.Durumlar böyle.Aslında suçun büyüğü eşimde.Orda annesine gittiyse gitti sen zaten evde yoksun,yarında oraya gelir deseydi.Ama tam tersi annesi konu mevzu olunca gözü bişe görmez.Ama sıfr bebeklerim için eşimle konuşmaya devam ettim.Ne yapayım,uzatsam yine üzülen ben olacağım.İnşallah bundan sonra böyle şeyler olmaz...
günaydınn kuzucanlarr hepiniziii cok cok özledim ve teker teker öpüyorumm..tatil bitti,işe dönmek pekte zevkli deil :)) sizlerrr nasılsınızz,henüz gecmişe bakamadım,inşallahh bisürü hamişlerimiz vardırr
kızlar gerçekten kafama takmıyorum ama bişi sorcam
cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?
hosbuldukk canmmm benmm,nasılsınnn
topiğimiz yine sakin herkesler kaçmışşşşşş
penderim balım nasılsın,yeğenim nasıl,herşey yolunda mı,tatilin nasıl geçti?
ne kadar çok sordummm
iyiyim penderim sen nasılsın öle oyalanıyoruz yoğun biraz maaş farkları falan derken uğraşıyoruz sen napıosun nas8ılsın
iyiymm ısılımm allaha cok sükür sana yazdımda görmedn sanırımm,allahım saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahh canmm benmm..cok mutlu oldummmmm balımmm :)) tatil iyidi dinlendim ailece tatil yaptık annemler falan hemencecik gecti :)hersey yolunda allaha cok sükürr..bebişimizde iyi cuma günü doktordaydık kalp atıslarını gördük,dr.dinletmedi ama görmek bile bambaska bi duyguymus,allahm isteyen herkese nasip etsinn :)) sen nasılsınn
bnde iyiym cok sükürr canmm,allah iş yogunlugu versin hepimize dert tasa vermesin rabbimm..insallahh hemencecik seninde göbüşüne bebişin konarrr asosummmm
yazmıştım cvp bebişim sanaçok teşekkür ederim bitanem Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
maşallah benim minik yeğenime annesini hiç üzmiycek,sağlıkla gelecek
bende iyiyim canım eşimle diyoruz ikimizde bu sefer çok sakiniz,temkinli yaklaşıyoruz sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimmm
kızlar gerçekten kafama takmıyorum ama bişi sorcam
cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?
aminn canımm Allaha emanetiz hepimizcanmm insallahh cok güzel gelişri bu defa herseyyy,allahın izniylee..korkmamak lazımm dua edelimm balımm
bir ikiz geliyorrrrrrrrrrrrrrrdercesine hızlı artıyo benceee hayırlı ossunnnn şimdiden keseyi gördün mü kız.......
Amin canım benim.Aynen,katılıyorum sana.Ama eşim çok inat.Sözümü de dinlemiyor hiç.Yine gel akşama 1-2 saat geri gideriz dedim gelmedi.Eniştem adam tek başına gidip kestirip geldi okadar eve gelince parçaladı.Ama insanoğlu işte.Annemde 3 yıldır eşime şurdan kalkta şuraya otur demişliği yoktur yani.Hep onu tutar mesela.Ya ben çarşamba evdeydim gün boyu rahatsızdım,yemek yapamıyorum yiyemiyorum.Kayınvaldemde çalışıyor.Perşembede kalktım anneme gittim ama kayınvaldem hemen eşimi aramış hastaysa orda ne işi var bize niye gelmiyor diye.Eşimde beni aradı hemen eve gidiyorsun da ölsende kalsanda evde olacaksın da birdaha annenlere gitmeyeceksin.Duruma bakın ya ben canımın derdine düşmüşüm,kadın 2 dk ortalığı karıştırdı.Kendilerden çıkmamızı istemiyor.Akşamda eşim geldi annemde bir şeyler söyledi ilk defa.Hani gelmişse gelmiş yabancı yer değil,evde tek ne yapacaktı felan gibisinden.Ağlaya ağlaya kalktım eve gittik.Eşim beni bırakıp annesine gitti,kayınvaldemde annemi aramış annemde hastanedeydi ablamla tartışmışlar.Durumlar böyle.Aslında suçun büyüğü eşimde.Orda annesine gittiyse gitti sen zaten evde yoksun,yarında oraya gelir deseydi.Ama tam tersi annesi konu mevzu olunca gözü bişe görmez.Ama sıfr bebeklerim için eşimle konuşmaya devam ettim.Ne yapayım,uzatsam yine üzülen ben olacağım.İnşallah bundan sonra böyle şeyler olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?