Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum

canım geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmaz inşallahh.
değerin artmıştı canım düştü mü sonradan,kimyasal mıymış?

zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum
Kuzum cok gecmis olsun senin rahim ağzı geniş olmasın o zaman cok düşük oluyor ama bir dikişle hemen düzeliyor durum.Allahim aratmasın tekrar gelsin bebisin

canmm allahm sabırlar versin sanaa insallah bir daha yasatmaz rabbim,dualarım seninle hakkımızda hayırlısı insallahh

Allah ım sabır ve acil şifalar versin.Bu son olur inşallah,Allah ım ne sana ne de başka hiçkimseye aynı acıları tekrar yaşatmasın.Her şeyde bir hayır vardı muhahhak bizim bilmediğimiz.Hakkına en hayırlısı en hayırlı zamanda gelsin inşallah...

hayırlısı olsun canım ne desem boş seni çok iyi anlıyorum tam alışınca gitmesi ben hala kendimi hamile hissediyorum üzülme bebişim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler geçiririz inşallah dualarım seninle

tatlım agustosta da esim gelicek işte birazda o kalıcak sonra annecimle ayrılıcaz öle işte

canım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın bunları sana rabbim çok büyük tatlım verende o alanda boynumuz kıldan ince sen ona sığın dua et bizlerde edeceğiz tabiki bak çok yakında tekrar verecek inşallah hemde bukez en sağlıklısından

iim tatlım ben sehzadede napsın annesini yavas yavas tekmeliyo artıkın :)

canım çok üzüldüm her şerde bi hayır vardır bizim bilmediğimiz böyle düşün canım inşallah bir daha yaşamazsın inşallah Rabbim en kısa zamanda bi bebiş daha verir ve kokusunu duymak nasip olur sana dualarımız seninle canım isyan etme hayırlısını iste Allah'a sığın o bizim içimizi bizden daha iyi biliyor unutma

deryacım çok geçmiş olsun tekrar hoşgeld aramıza

alyam geçen ayyy hep senin adın geçiyordu içimden hamiş olarak(haziran ayında) bu aydaa 'asosu' tutuyorum bakalım çıkacakmı

:119: aayyyy hadi hayırlısı aybiceemmmm inşallah inşallah :119:

takma kafanı salla gitsin kocan anlar değerini elbet ama bi yoluna getirip sakin sakin bi ara konuş bu konuyu eşinle

penderim hoş geldin oo neler oldu nelerrr
kızlar gerçekten kafama takmıyorum ama bişi sorcam
cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?

:119: oohh ohhh geliyo ikizler aman da aman :119:

aserenhanım çok geçnmiş olsun rabbim güzel sabırlar versin ne denirki inan çok üzüldüm

topiğimiz yine sakin herkesler kaçmışşşşşş

penderim balım nasılsın,yeğenim nasıl,herşey yolunda mı,tatilin nasıl geçti?
ne kadar çok sordummm

topiğimiz yine sakin herkesler kaçmışşşşşş

penderim balım nasılsın,yeğenim nasıl,herşey yolunda mı,tatilin nasıl geçti?
ne kadar çok sordummm

iyiymm ısılımm allaha cok sükür sana yazdımda görmedn sanırımm,allahım saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahh canmm benmm..cok mutlu oldummmmm balımmm :)) tatil iyidi dinlendim ailece tatil yaptık annemler falan hemencecik gecti :)hersey yolunda allaha cok sükürr..bebişimizde iyi cuma günü doktordaydık kalp atıslarını gördük,dr.dinletmedi ama görmek bile bambaska bi duyguymus,allahm isteyen herkese nasip etsinn :)) sen nasılsınn

iyiyim penderim sen nasılsın öle oyalanıyoruz yoğun biraz maaş farkları falan derken uğraşıyoruz sen napıosun nas8ılsın

bnde iyiym cok sükürr canmm,allah iş yogunlugu versin hepimize dert tasa vermesin rabbimm..insallahh hemencecik seninde göbüşüne bebişin konarrr asosummmm

yazmıştım cvp bebişim sana çok teşekkür ederim bitanem Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
maşallah benim minik yeğenime annesini hiç üzmiycek,sağlıkla gelecek
bende iyiyim canım eşimle diyoruz ikimizde bu sefer çok sakiniz,temkinli yaklaşıyoruz sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimmm

canmm insallahh cok güzel gelişri bu defa herseyyy,allahın izniylee..korkmamak lazımm dua edelimm balımm

canmm insallahh cok güzel gelişri bu defa herseyyy,allahın izniylee..korkmamak lazımm dua edelimm balımm
aminn canımm Allaha emanetiz hepimiz
bir ikiz geliyorrrrrrrrrrrrrrr dercesine hızlı artıyo benceee hayırlı ossunnnn şimdiden keseyi gördün mü kız.......

hayırlısı tatlım yaa,keseye daha bakmadı doktorum canım cuma bakıcakmış.darısı sana ve tüm bekleyenler olsun inş.

canım bence azıcık tepki ver ki anlasın ne hissettiğini gerekirse annesine uygun bir üslupla ilet, ben asla sineye çekemem ikizim değil beşizim olsa yine de o lafı söylüyecem çatlar ölürüm yoksa ben lafımı söyleyimde benim canım sıkılana kadar onların canı sıkılsın arada soğuk hava estirmek iyi değil tabi o yüzdennnn uygun zamanı iyi denk getirmeli mesela kocişinin sırnaştığı zaman olursa iyi olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…