Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım üzüldüm ama sen üzme kendini hiç hayırlısı böyleymiş kardeşleri için yolu açtı daha sağlıklı bebişlerim olacak diye düşün şahsen ben öyle düşünmüştüm....

mehmetderya canımm beennn en cok bebişlerinin iyi olmasına sevindimm lütfenn üzme kendişniii canım o bebişlerin nasıı etkilenirr biliyonmuuu,birde sakın iş miş yapayım deme ağır fln kaldırmsa ltfen cnmm..her sorunun bir çözümü oluyoo muhakkakk
senyorma kendiniii

ışılcımmmmmmmm naberr tatlımm ayy ikizmi üçüz mü yoksa doktor ne dşyoo..
amann sağlıkla büyüsünde gelsinde gerisi önemli değill vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen iyisin dimiii

pendercim geldn mi tatildenn nettinn naptınnn nasıll geçtii yandın mı cok kızzzzzzzz

iyiym pitaminimmm valla doktorum bişi demiyo,diğer gebeliğimde adamı yıldırdım resmen temkinli yaklaşıyo.cuma günü kese için gitcez bakalımm canım ne olacak
yeğenimle sen napıosunuz tatlımmm,evin mis gibi olmuştur şimdi ohhhhhh ne güzel

selam kızlar
Nasılsınız bakayım ben heyecanlıyım bugün aşılamanın 12. günü git gide yaklaşıyorum ya da uzaklaşıyorum bebeğime doğru ama inş olmuştur bebeğim benimledir. Şeytan yarın git test yaptır bekleme diyor ne yapayım sizce:44:

zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum

canım geçmiş olsunn...Allah sabır versinnnn

neyse artık cuma günüe kdrr az daha sabredersinnn az kalmışş.Sağlıklı olsunlarr yeter dimiii

evet cnm evim tertemiz ama ben yinede tam begenmedim temizlk firmsının temizliğinii senin yaptıgın gibi olmuyoo en nihayetindee annemle üstünden yine geçtik tabiii..evdeki herşey yıkanıyorr parti parti iştee..
halılarım da gittiii
ztn kısa kdr sermeyi düşünmüyorumm bebişim dogdugundaa sererimm DD

az daha bekleee medmuss durr acelewn neee az daha beklee
inşş bebişinn seninledir:))

vitoşummm canmmm bebişş kocamann olmus masallahhh :)) yok balım cok yanmadım güneste girmedim denizee ınanılmaz sıcaktıı yaa nefes alınmıodu nerdeysee..cuma günü bebiştonun kalp atısını gördümm alllahaa sükürlerr olsunn:)) ölee minnoss sende nasıl ne var ne yokk

mrb canımm,hakkınızda hayırlısı olsun medmuscum inş bebişin seninledir
çatlatma iğnesi yapıldığı için betahcg yüksek çıkabiliyo canım pidilgamda olmuştu,ama senin yerinde olsam bende duramazdım

Canlarimmmmmmmm kocisle disardayiz bugun izinli yaaaaa telden yaziorummmmm bi anda aklima estiii kan vermeye gidioruuuummmm :) bu ay bi his vardi icimdeeee. Gene fos cikicak biliorm ama durduramaDmmmm 3 saate kadaR sonUcu yaZarm canlarmmmmmmmmmm hayirlisiiii

vitamin ne bu acele diyorsun ama ben yılı geçti bebeğimi bekleyeli gelsin istiyorum artık dayanamıyorum günler uzuyorda uzuyor
ışılım çatlatma iğnesinin vücutta bıraktığı etki 10 boyunca sürüyormuş sanırım bende emin değilim ama şu var yarın adetimin üstünden 27 gün geçmiş oluyor normalde doktorlar aşılamadan 14 gün sonra yani adet gününe denk geliyor yapın diyorlar ben sadece bir gün önemi alsam diyorum ya da kanda değilde önce idrarda mı baktırsam yoksa tam tersini mi yapsam tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan

yerim senin bebişini,gelince temiz temiz serersin canım
evet bebişim sabrederim tabiki yeterki herşey yolunda gitsin...
bende 2 hafta önce temizlik firmasına yaptırdım canımm hiç beğenmedim üstünkörü yapıolar çok kızmıştım şikayet ettim tabi ertesi günü

ayy perimm inşallah hamilesindir canım çok heyecanlandım tüylerim diken diken oldu
lütfen sonucu 6.30 a kadar almaya çalış bitanemm öpüyorummmmmmm

amanda aman annesii maasallahhh nasılsııı kalp atışıı çok güzel dimiii
dur az daha sekllensinn nasııı güzell oluyooooooo allahımm yaaaaa
allah nazarlardan saklasınn senide bebişinideeeeeeeeeeee

bende işte 4lü test için kan verdim çarsamba günü çıkıcak sonuçç cnm onu bekliyorum..
gecen doktra gittimm alttan bakınca kız üstten bakınca kordon var göremiyorumm dediiii
cinsiyetin kesnleşmesii dahaa 1 ayı bulcakk yaniii :)) ama ben artık zeynebim zeybeimm diyee türküsümü bile söylüyorummm

allahım saglıkla dünyaya getirmeyi nasip eylesain inşşşşşşş

hayırlı haberlerle gelirsin inşşş canımcım

Battaşım hadi bakayım inş güzel çıkar sonuçların ardından da ben müjdeli haber veririm inş hadi bu ay bizim ayımız olsun Rabbim yüreğimizin istediğini en güzel şekilde versin hadi bakalım hakkında hayırlısı aaaaaaa ama ben sonucu ancak yarın öğrenebilecem ama yaaaaa tüh

kız pitamin sen zeynebin son resmini paylaştınmı bizimle benmi hatırlamıyorum hııı
dünürüm bu arada bizim evlatlar ilk günden beri ruh ikizi gibi hep aynı pozisyondalardı hatırlıyormusun allahın işi o günden bişeyler bizi birbirimize çekmiş

kimdi hatırlamıyorum ama biri demişti bebeğim için ördüğüm resimler koycam die haniiiii nerdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…