- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.221
mehmetderya canımm beennn en cok bebişlerinin iyi olmasına sevindimm lütfenn üzme kendişniii canım o bebişlerin nasıı etkilenirr biliyonmuuu,birde sakın iş miş yapayım deme ağır fln kaldırmsa ltfen cnmm..her sorunun bir çözümü oluyoo muhakkakk
senyorma kendiniii
ışılcımmmmmmmm naberr tatlımm ayy ikizmi üçüz mü yoksa doktor ne dşyoo..
amann sağlıkla büyüsünde gelsinde gerisi önemli değill vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen iyisin dimiii
pendercim geldn mi tatildenn nettinn naptınnn nasıll geçtii yandın mı cok kızzzzzzzz
aserhana ne oldu yauuu
bebeğim gitti yazdı canım düşük yaptı sanırım
zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum
iyiym pitaminimmm valla doktorum bişi demiyo,diğer gebeliğimde adamı yıldırdım resmen temkinli yaklaşıyo.cuma günü kese için gitcez bakalımm canım ne olacak
yeğenimle sen napıosunuz tatlımmm,evin mis gibi olmuştur şimdi ohhhhhh ne güzel
selam kızlar
Nasılsınız bakayım ben heyecanlıyım bugün aşılamanın 12. günü git gide yaklaşıyorum ya da uzaklaşıyorum bebeğime doğru ama inş olmuştur bebeğim benimledir. Şeytan yarın git test yaptır bekleme diyor ne yapayım sizce:44:
mehmetderya canımm beennn en cok bebişlerinin iyi olmasına sevindimm lütfenn üzme kendişniii canım o bebişlerin nasıı etkilenirr biliyonmuuu,birde sakın iş miş yapayım deme ağır fln kaldırmsa ltfen cnmm..her sorunun bir çözümü oluyoo muhakkakk
senyorma kendiniii
pendercim geldn mi tatildenn nettinn naptınnn nasıll geçtii yandın mı cok kızzzzzzzz
selam kızlar
Nasılsınız bakayım ben heyecanlıyım bugün aşılamanın 12. günü git gide yaklaşıyorum ya da uzaklaşıyorum bebeğime doğru ama inş olmuştur bebeğim benimledir. Şeytan yarın git test yaptır bekleme diyor ne yapayım sizce:44:
yerim senin bebişini,gelince temiz temiz serersin canımcanım geçmiş olsunn...Allah sabır versinnnn
neyse artık cuma günüe kdrr az daha sabredersinnn az kalmışş.Sağlıklı olsunlarr yeter dimiii
evet cnm evim tertemiz ama ben yinede tam begenmedim temizlk firmsının temizliğinii senin yaptıgın gibi olmuyoo en nihayetindee annemle üstünden yine geçtik tabiii..evdeki herşey yıkanıyorr parti parti iştee..
halılarım da gittiii
ztn kısa kdr sermeyi düşünmüyorumm bebişim dogdugundaa sererimmDD
az daha bekleee medmuss durr acelewn neee az daha beklee
inşş bebişinn seninledir:))
Canlarimmmmmmmm kocisle disardayiz bugun izinli yaaaaa telden yaziorummmmm bi anda aklima estiii kan vermeye gidioruuuummmm :) bu ay bi his vardi icimdeeee. Gene fos cikicak biliorm ama durduramaDmmmm 3 saate kadaR sonUcu yaZarm canlarmmmmmmmmmm hayirlisiiii
vitoşummm canmmm bebişş kocamann olmus masallahhh :)) yok balım cok yanmadım güneste girmedim denizee ınanılmaz sıcaktıı yaa nefes alınmıodu nerdeysee..cuma günü bebiştonun kalp atısını gördümm alllahaa sükürlerr olsunn:)) ölee minnoss sende nasıl ne var ne yokk
Canlarimmmmmmmm kocisle disardayiz bugun izinli yaaaaa telden yaziorummmmm bi anda aklima estiii kan vermeye gidioruuuummmm :) bu ay bi his vardi icimdeeee. Gene fos cikicak biliorm ama durduramaDmmmm 3 saate kadaR sonUcu yaZarm canlarmmmmmmmmmm hayirlisiiii
amanda aman annesii maasallahhh nasılsııı kalp atışıı çok güzel dimiii
dur az daha sekllensinn nasııı güzell oluyooooooo allahımm yaaaaa
allah nazarlardan saklasınn senide bebişinideeeeeeeeeeee
bende işte 4lü test için kan verdim çarsamba günü çıkıcak sonuçç cnm onu bekliyorum..
gecen doktra gittimm alttan bakınca kız üstten bakınca kordon var göremiyorumm dediiii
cinsiyetin kesnleşmesii dahaa 1 ayı bulcakk yaniii :)) ama ben artık zeynebim zeybeimm diyee türküsümü bile söylüyorummm
allahım saglıkla dünyaya getirmeyi nasip eylesain inşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?