Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aynenn ben aramadımm ama birdee ayak havlumu da götürmüşler yaa temizlk bezi diye öff sinir oldummm
bende arıcamm ama utnaıyorumm el emegi diye ekmek kazanıyolar diye ne bilimm cnm ztn ben söyledimm bellide ettim begenmediğimiii..camasır suyu flnn cooookk az kullanıyolr e banda öyle temiz olmuyo gibi geliyoo

Medmus kız bişesene çıbıga bacım çok heycanladnım hadi test yap varsa artıkın çıkar zaten yeme kendini yap idrar testi olmazsa kan testi yaptırırsın ayyyyyyyyyyyyy allah yar ve yardımcın olsun bacım huhuhuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:18:

Periiiiiiiiiiiiiiiiiiii karaböcük sabırsız böcük ayyyyyyyyyyy nasıl geçecek 3 saat allahım inş.hakkımızda hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn anaaaaammmmmmmmmmmmmmmm korkuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18:

Ne yapıyonuz lan sevişgenler

kuzummmm sen nasılsın bebişin nasıl tatilin nasıldı

iyidii paybişimm sükürler olsunn sorunsuzz bişekilde işe basladımm..ama biraz daha tatill yapasım varr :)) sen nasılsınn izne ayrılmıomusun dahaa..bikaç gün ayrılmıstın sadece öle hatırlıorumm sanki
perimmmmmmmmm insallahhhhhh hamişssindirrr bebeimmm dualarım seninleee..

saglıklı olsundaa vitoşummm kız erkekimiz farketmezz bebişlerimizinn :)) cok heycanlanıorum ama bidahaki kontrolum nerdeyse 1 ay sonraa :/ zeynep mi koycaksınn kızın olursaa bnde severm zeynep adınıı

Bacım seninde belin agrıyomu bacım ya benim belimin sadece bir noktası sag omuzumun alt tarafı seninde agrıyomu bacım yaaa bide bişe çok çıkar oldum ama 2 litreye yakın su içiyomm bide sag tarafıma yattıgımda sag kasıgıma bi sancı saplanıyooo anammmmmmmmmm çok fena aramız yakın ya ondan soruyom saga bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm??????? :26::26::26::26::26:

ADD ya idrar testinde çıkar mı ki yarın sabah yapsam bilemedim ki :44: korkuyorumda ya tek çizgi kop koyu şekilde öyle kala kalırsa :18:

ayy dünüşümm yaaaaaaaaa hakkaten dogru diyorsun yaa taa ozmn dan kerttik bunlarııı bizz
yokk resmi paylaşamadımdaa

ya ben ultrasondan hiç anlamıyorumm artık biliyomusunuzzz

doktor gösteriyo ya kocam anlıyoo ben anlamıyorummm
ulenn dedimm yıllardır br kahve telvesinden birton şey benzettin..su karnındaki bebişi hiçmi anlayamaz insan yaaa..
doktor karnını gösteriyoo ben aa yüzümü dişyorumm yaa off ağlıcammmm

ztn resmi 2 tane ama yan yatıyrdu hasbamm ondan oymadımm sen koydunm uu damadımııı anoyyyyyyyyyyy

canım yaptır o zaman dediğin gibi 1 gün önce olması farketmez,güzel haberle gel inş canımmm

beni şirket aradı memnun musunuz diye bende anlattım memnun olmadığım şeyleri canım o kadar para veriyoruz bari düzgün yapsalar

kuzum bendede bi kere öyle oldu adamlar banyo dolaplarının içine dokunmamışlardı bile sadece kapakları silmişler okadar.eşime tekrara arattırdım gelip tekrar sildiler.dünyanın parasını alıyorlarrr ama düzgün yapsınlar işlerini

ii canım sevindim.hep tatil yapasımız vardaaaaa ahhh ahhhh.ben galiba ya ramazanın ortasında alcam yada bayram sonrası.eşimle anca öyle denk gelebiliyor

kinder surprizinle gelllllllllllllllll.....................

kuzumm senin değerin baya yükselmişşşş.yoksa yoksaa tahmin ettiğim şeymi

ancak yarın sabah yapabilirim şuan işteyim ve hiç bir belirtim yok

belirtiye takılma benimde hiç belirtim olmadı hemde hiç hadi baakalım yarın sabah hayırlı haberlerini alalım inş.burdan canım bol bol dua et meryem suresini oku inş.rabbim bebegini sana vermiştir inş.amin....

canımcım bişey yazmadan çıktınn.naptın reglin ne alemde bebişimmmmmm.haber bekliyoruz sizden.bojudanda haber çıkmadı demi hatunlar

hatunlar ben çıktım.hepinizide öptüm.adoşum seni yalamak istedimm ama beceremem ben şimdi onuuuu herkeseee ii akşamlar

KISLARRRRRRRRRRR sabahtan beri yaziyorum 15 karekterden az diyoo sonra siliniyooooooooooooo nedendirrr
buda denemee bakalim oyle olucakmiiii ???

sabahtan beriii gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm aksam olduu ben halaa gunossss pesindeyimmmmmm

TIK TIK kimo HALAMM gelmisss hos gelmiss ley ley lumullumuleyyyyy modundayim :))))))))))

yani noBAT 14 AGUSTOS :))))

Hayirlisi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizin ici mutluluklarrrrrrrrrrrla dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu kadar yazimmm gelirse devamida yazicammmmm
denemee yolluyorumm

Verdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…