- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.241
yerim senin bebişini,gelince temiz temiz serersin canım
evet bebişim sabrederim tabiki yeterki herşey yolunda gitsin...
bende 2 hafta önce temizlik firmasına yaptırdım canımm hiç beğenmedim üstünkörü yapıolar çok kızmıştım şikayet ettim tabi ertesi günü
kuzummmm sen nasılsın bebişin nasıl tatilin nasıldı
perimmmmmmmmm insallahhhhhh hamişssindirrr bebeimmm dualarım seninleee..Canlarimmmmmmmm kocisle disardayiz bugun izinli yaaaaa telden yaziorummmmm bi anda aklima estiii kan vermeye gidioruuuummmm :) bu ay bi his vardi icimdeeee. Gene fos cikicak biliorm ama durduramaDmmmm 3 saate kadaR sonUcu yaZarm canlarmmmmmmmmmm hayirlisiiii
amanda aman annesii maasallahhh nasılsııı kalp atışıı çok güzel dimiii
dur az daha sekllensinn nasııı güzell oluyooooooo allahımm yaaaaa
allah nazarlardan saklasınn senide bebişinideeeeeeeeeeee
bende işte 4lü test için kan verdim çarsamba günü çıkıcak sonuçç cnm onu bekliyorum..
gecen doktra gittimm alttan bakınca kız üstten bakınca kordon var göremiyorumm dediiii
cinsiyetin kesnleşmesii dahaa 1 ayı bulcakk yaniii :)) ama ben artık zeynebim zeybeimm diyee türküsümü bile söylüyorummm
allahım saglıkla dünyaya getirmeyi nasip eylesain inşşşşşşş
kız pitamin sen zeynebin son resmini paylaştınmı bizimle benmi hatırlamıyorum hııı
dünürüm bu arada bizim evlatlar ilk günden beri ruh ikizi gibi hep aynı pozisyondalardı hatırlıyormusun allahın işi o günden bişeyler bizi birbirimize çekmiş
canım yaptır o zaman dediğin gibi 1 gün önce olması farketmez,güzel haberle gel inş canımmmvitamin ne bu acele diyorsun ama ben yılı geçti bebeğimi bekleyeli gelsin istiyorum artık dayanamıyorum günler uzuyorda uzuyor
ışılım çatlatma iğnesinin vücutta bıraktığı etki 10 boyunca sürüyormuş sanırım bende emin değilim ama şu var yarın adetimin üstünden 27 gün geçmiş oluyor normalde doktorlar aşılamadan 14 gün sonra yani adet gününe denk geliyor yapın diyorlar ben sadece bir gün önemi alsam diyorum ya da kanda değilde önce idrarda mı baktırsam yoksa tam tersini mi yapsam tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan
aynenn ben aramadımm ama birdee ayak havlumu da götürmüşler yaa temizlk bezi diye öff sinir oldummm
bende arıcamm ama utnaıyorumm el emegi diye ekmek kazanıyolar diye ne bilimm cnm ztn ben söyledimm bellide ettim begenmediğimiii..camasır suyu flnn cooookk az kullanıyolr e banda öyle temiz olmuyo gibi geliyoo
kuzum bendede bi kere öyle oldu adamlar banyo dolaplarının içine dokunmamışlardı bile sadece kapakları silmişler okadar.eşime tekrara arattırdım gelip tekrar sildiler.dünyanın parasını alıyorlarrr ama düzgün yapsınlar işleriniaynenn ben aramadımm ama birdee ayak havlumu da götürmüşler yaa temizlk bezi diye öff sinir oldummm
bende arıcamm ama utnaıyorumm el emegi diye ekmek kazanıyolar diye ne bilimm cnm ztn ben söyledimm bellide ettim begenmediğimiii..camasır suyu flnn cooookk az kullanıyolr e banda öyle temiz olmuyo gibi geliyoo
iyidii paybişimm sükürler olsunn sorunsuzz bişekilde işe basladımm..ama biraz daha tatill yapasım varr :)) sen nasılsınn izne ayrılmıomusun dahaa..bikaç gün ayrılmıstın sadece öle hatırlıorumm sanki
perimmmmmmmmm insallahhhhhh hamişssindirrr bebeimmm dualarım seninleee..
saglıklı olsundaa vitoşummm kız erkekimiz farketmezz bebişlerimizinn :)) cok heycanlanıorum ama bidahaki kontrolum nerdeyse 1 ay sonraa :/ zeynep mi koycaksınn kızın olursaa bnde severm zeynep adınıı
canlarimmmmmmmm kocisle disardayiz bugun izinli yaaaaa telden yaziorummmmm bi anda aklima estiii kan vermeye gidioruuuummmm :) bu ay bi his vardi icimdeeee. Gene fos cikicak biliorm ama durduramadmmmm 3 saate kadar sonucu yazarm canlarmmmmmmmmmm hayirlisiiii
add ya idrar testinde çıkar mı ki yarın sabah yapsam bilemedim ki :44: Korkuyorumda ya tek çizgi kop koyu şekilde öyle kala kalırsa :18:
korkma bacım ama bence çıkar ama sen bilirsin hakkımızda hayırlısı yap hadii yap
ancak yarın sabah yapabilirim şuan işteyim ve hiç bir belirtim yok
kuzumm senin değerin baya yükselmişşşş.yoksa yoksaa tahmin ettiğim şeymi
Verdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?