- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.261
Verdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii
Bacım seninde belin agrıyomu bacım ya benim belimin sadece bir noktası sag omuzumun alt tarafı seninde agrıyomu bacım yaaa bide bişe çok çıkar oldum ama 2 litreye yakın su içiyomm bide sag tarafıma yattıgımda sag kasıgıma bi sancı saplanıyooo anammmmmmmmmm çok fena aramız yakın ya ondan soruyom saga bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm??????? :26::26::26::26::26:
ayy dünüşümm yaaaaaaaaa hakkaten dogru diyorsun yaa taa ozmn dan kerttik bunlarııı bizz
yokk resmi paylaşamadımdaa
ya ben ultrasondan hiç anlamıyorumm artık biliyomusunuzzz
doktor gösteriyo ya kocam anlıyoo ben anlamıyorummm
ulenn dedimm yıllardır br kahve telvesinden birton şey benzettin..su karnındaki bebişi hiçmi anlayamaz insan yaaa..
doktor karnını gösteriyoo ben aa yüzümü dişyorumm yaa off ağlıcammmm
ztn resmi 2 tane ama yan yatıyrdu hasbamm ondan oymadımm sen koydunm uu damadımııı anoyyyyyyyyyyy
PERIMMMMMMMMMMMM hadi hayirlisii olsunnnn hemen yazz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heycann yaptimmmmmmmmmmmmmmmm
AYBICEM cnmm yaziyorum yolluyorum gelmiyooooo duuu oldu sanirsamm :)))
ya ne var ne yokkkk durumlar nasil ??? yeni haberler var mii??
ISIL imm cnmmmmm degerin yusek miiii goremedimmmmm ikiz miii yoksammmmmmmmmmmmmmm kac degerinn merak ettimmmmm
ayyy herkeslerii opuyorummmmmmmmmmmmmmmuckssssss
şekerim benimm hamileliğim boyunca tek sıkıntımm bel agrısı olduuu
en sonunda doktoradedşm dayanamıyorum diyeee
seninde tam belin değil herhaldeee sag omzunu altıysa bel fıtıgı fln yok dimi sendeee
doktor bana dediki hamilelik bütün gizli kalan hastalıklarıı cıkartır demiştii
bende bel fıtıgı yok ama sanırsam annem gibi sinir sıkışmasıı var ondan sol tarafımdan başladı agrımm,kalcama kdr vuruyoo,ordanda bacagımı kasıyoo yürürken keto gibi kalıyorumm çok feciii
ve ne yazıkkii bunada çare yokmuşş..inşş seninki gelip geici bir agrıdırrr..beline cok yüklenmiceksin..eve gelince ayaklarını uzat yastıgın üstüne koyy..birde cok acırsa viks varyaa onu kocana sürdr masaj yapsınn agrıyan yerinee cok iyi geliyooo
bişe cıkma olayıda mesanen le ilgili o normal ben lazımlık alcam yanıma koycam yakındaa
Genişliyoruz ve ondan oluyoo bunlar tatlımm kokrmaaa
iyidii paybişimm sükürler olsunn sorunsuzz bişekilde işe basladımm..ama biraz daha tatill yapasım varr :)) sen nasılsınn izne ayrılmıomusun dahaa..bikaç gün ayrılmıstın sadece öle hatırlıorumm sanki
perimmmmmmmmm insallahhhhhh hamişssindirrr bebeimmm dualarım seninleee..
saglıklı olsundaa vitoşummm kız erkekimiz farketmezz bebişlerimizinn :)) cok heycanlanıorum ama bidahaki kontrolum nerdeyse 1 ay sonraa :/ zeynep mi koycaksınn kızın olursaa bnde severm zeynep adınıı
belim degil sag omuzum alt tarafı ve bir nokta sadece ama acaip agrıyooo viks alayım barii iyi fikir dostum
Sagol bebişim ne yapalım az kaldı hepsi geçecek herşey güzel olacak az kaldı
hayırlısı olsun canımm diğer ay gelsin nazlı kelebeğin inşallahhhhKISLAR
dun disari ciktik gezdik dolastik aksam eve gelirken hadi dedim bi test alimmmmm :)) benim kocis cokk eminnn alma alma gelicek bizim hala ben anlarim senin halinden dedi durduuuu
biras agrasif oluyomusum sanirsammmmm :)) eskkiden yoktu boyle seylerimmm bunlarda yeni olusumlarrrrr
bosu bosunaaaa deyip durduu
bende olsunn olsun dedim zaten sabah yapicam eger gelmemislerse dedim aldik
aksamm oturdum oturdum amann dedimm niye kasiyorum kendimi kalk bakkkkkk cismatigine:)))
kocis hep dalga geciyo ama benleeeeeee
kalktim hisimla aldim kutuyu gittim tuvaleteeee bi actim kutu bosssssssssssssssssssssssssssss
icini calmislarr kislarrr aldigimiz yerdeeeee
yani burasi londra:))))))))))))
sansa bak ama bendekii :)))
koptuk amaaa ee dinle su kocani deyip durdu tabiii benimkiiii olsunnnn cizgi gorememektense icini kaybetmek daha iyi dediiii
yattikk
sabahhhhhhhhhhhhh TIKTIK halaa :))))))))))))
ama ne karin agrisiylaaaa inanamazsinizzzz
cokk karnim agridi ama benimmmmmmmmmmmm ay 35 den sonra neler goruyoruz yahuuuu yeni buda :)))
suanda polar alt ve polar ust yelekle oturuyorum ayagimda yun corap ve karnimda sicak su torbasi var kaloriferde acikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ve yagmurda devammmmmm
Verdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii
Paybicem benim o kuzum telden konulsa 10 kez koymuştum da onun icin bilgisayara oturmam gerek ondan kaldı kuzum ama aklımdakimdi hatırlamıyorum ama biri demişti bebeğim için ördüğüm resimler koycam die haniiiii nerdeeeeee
Kuzum eğer ilaçların etkisi gectiyse o zaman yap ama gecmediyse yanıltır o yüzden bekle derim hiç degisiklik hissediyor musun ins seninledir kuzunADD ya idrar testinde çıkar mı ki yarın sabah yapsam bilemedim ki :44: korkuyorumda ya tek çizgi kop koyu şekilde öyle kala kalırsa :18:
Kuzum ya ins bu son haladir gelmesin evinde otursun azıcık gezinti mıdır nedirKISLARRRRRRRRRRR sabahtan beri yaziyorum 15 karekterden az diyoo sonra siliniyooooooooooooo nedendirrr
buda denemee bakalim oyle olucakmiiii ???
sabahtan beriii gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm aksam olduu ben halaa gunossss pesindeyimmmmmm
TIK TIK kimo HALAMM gelmisss hos gelmiss ley ley lumullumuleyyyyy modundayim :))))))))))
yani noBAT 14 AGUSTOS :))))
Hayirlisi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizin ici mutluluklarrrrrrrrrrrla dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kadar yazimmm gelirse devamida yazicammmmm
denemee yolluyorumm
kuzum belirti var mı belirti insallah gelecek bu ay şansı yok yoksa Totoya saplak Yicek haberi yokVerdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii
kizlar ağrınız uyusmaniz çekilmeniz varsa magnezyumdan Dr bakıp ilac versin bı de maden suyu icinşekerim benimm hamileliğim boyunca tek sıkıntımm bel agrısı olduuu
en sonunda doktoradedşm dayanamıyorum diyeee
seninde tam belin değil herhaldeee sag omzunu altıysa bel fıtıgı fln yok dimi sendeee
doktor bana dediki hamilelik bütün gizli kalan hastalıklarıı cıkartır demiştii
bende bel fıtıgı yok ama sanırsam annem gibi sinir sıkışmasıı var ondan sol tarafımdan başladı agrımm,kalcama kdr vuruyoo,ordanda bacagımı kasıyoo yürürken keto gibi kalıyorumm çok feciii
ve ne yazıkkii bunada çare yokmuşş..inşş seninki gelip geici bir agrıdırrr..beline cok yüklenmiceksin..eve gelince ayaklarını uzat yastıgın üstüne koyy..birde cok acırsa viks varyaa onu kocana sürdr masaj yapsınn agrıyan yerinee cok iyi geliyooo
bişe cıkma olayıda mesanen le ilgili o normal ben lazımlık alcam yanıma koycam yakındaa
genişliyoruz ve ondan oluyoo bunlar tatlımm kokrmaaa
Sen neden bu kadar geç geliyorsun bakimPERIMMMMMMMMMMMM hadi hayirlisii olsunnnn hemen yazz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heycann yaptimmmmmmmmmmmmmmmm
AYBICEM cnmm yaziyorum yolluyorum gelmiyooooo duuu oldu sanirsamm :)))
ya ne var ne yokkkk durumlar nasil ??? yeni haberler var mii??
ISIL imm cnmmmmm degerin yusek miiii goremedimmmmm ikiz miii yoksammmmmmmmmmmmmmm kac degerinn merak ettimmmmm
ayyy herkeslerii opuyorummmmmmmmmmmmmmmuckssssss
Bı de magnezyum yağı var Bebisim bende bir kez kullandım sabah ağrın gecmis sekilde uyanıyorsunbelim degil sag omuzum alt tarafı ve bir nokta sadece ama acaip agrıyooo viks alayım barii iyi fikir dostum
Sagol bebişim ne yapalım az kaldı hepsi geçecek herşey güzel olacak az kaldı
ayyy hadi bakalım perimmm inşallahhhh ne kadar kaldı şimdi saat olarak amanınnnnn
Add vitamin idrarlarınız durun daha dahada sık çıkacaksınız rahminiz büyüdükçe artı bebekte büyüdükçe idrar torbanız sıkışacak yaniiiiii bu daha iyi günlerimiz
Paybicem benim o kuzum telden konulsa 10 kez koymuştum da onun icin bilgisayara oturmam gerek ondan kaldı kuzum ama aklımda
Kuzum eğer ilaçların etkisi gectiyse o zaman yap ama gecmediyse yanıltır o yüzden bekle derim hiç degisiklik hissediyor musun ins seninledir kuzun
Kuzum ya ins bu son haladir gelmesin evinde otursun azıcık gezinti mıdır nedir
kuzum belirti var mı belirti insallah gelecek bu ay şansı yok yoksa Totoya saplak Yicek haberi yokbana kızın olacak gibi geliyor insallah olur susam:))))yaa hadi ins takipteyim
kizlar ağrınız uyusmaniz çekilmeniz varsa magnezyumdan Dr bakıp ilac versin bı de maden suyu icin
Sen neden bu kadar geç geliyorsun bakim
Bı de magnezyum yağı var Bebisim bende bir kez kullandım sabah ağrın gecmis sekilde uyanıyorsun
felaket tellalı yosmaaaaaaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sagol içimi rahatlattın ben en iyisi iş çıkışı dr gideyim de bir sonda taktırayımmm ohhhh misssssssssssssssssssssssssss
kızlar alya çok haklı banada doktorumda sağlık ocağındaki hemşiremde herün değil ama 2 günde bir mutlaka iç maden suyu dedi çok faydalıymış ama hergün değil tamammı
ama ben sadesini içemiyorum elmalısını içiyorum sizce faydası olurmu kiiiiiiiiii??????????????
Allah iyiliğini versin kuzum aynen öyleyim dimi dur durrr bu daha iyi günlerinnn hele bir fıstık harekete geçsin o zaman görcem ben seni
o zilli fıstık bi dogsun poposuna poposuna dyak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?