Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

şekerim benimm hamileliğim boyunca tek sıkıntımm bel agrısı olduuu
en sonunda doktoradedşm dayanamıyorum diyeee

seninde tam belin değil herhaldeee sag omzunu altıysa bel fıtıgı fln yok dimi sendeee
doktor bana dediki hamilelik bütün gizli kalan hastalıklarıı cıkartır demiştii

bende bel fıtıgı yok ama sanırsam annem gibi sinir sıkışmasıı var ondan sol tarafımdan başladı agrımm,kalcama kdr vuruyoo,ordanda bacagımı kasıyoo yürürken keto gibi kalıyorumm çok feciii

ve ne yazıkkii bunada çare yokmuşş..inşş seninki gelip geici bir agrıdırrr..beline cok yüklenmiceksin..eve gelince ayaklarını uzat yastıgın üstüne koyy..birde cok acırsa viks varyaa onu kocana sürdr masaj yapsınn agrıyan yerinee cok iyi geliyooo

bişe cıkma olayıda mesanen le ilgili o normal ben lazımlık alcam yanıma koycam yakındaa
genişliyoruz ve ondan oluyoo bunlar tatlımm kokrmaaa

yok canım son gittiğimde cinsiyeti öğrendiğimde tek kağıtta 2 resim var minicik kesenin içinde küçültülmüş hali o yüzden koyamadım
ama çarşamba sabah randevumuz var gelir gelmez koyacağım resmimizi
hele birde ayrıntılı ultrasonuda şimdi yapacağız derse çok güzel resimlerimiz ve cdmiz olur hepsini yüklerim inşallah

PERIMMMMMMMMMMMM hadi hayirlisii olsunnnn hemen yazz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heycann yaptimmmmmmmmmmmmmmmm

AYBICEM cnmm yaziyorum yolluyorum gelmiyooooo duuu oldu sanirsamm :)))

ya ne var ne yokkkk durumlar nasil ??? yeni haberler var mii??

ISIL imm cnmmmmm degerin yusek miiii goremedimmmmm ikiz miii yoksammmmmmmmmmmmmmm kac degerinn merak ettimmmmm

ayyy herkeslerii opuyorummmmmmmmmmmmmmmuckssssss

bu sabah 1060 çıktı canımm cuma günü kese için gitcez.sen ne durumdasın meraktayızz balımm?

belim degil sag omuzum alt tarafı ve bir nokta sadece ama acaip agrıyooo viks alayım barii iyi fikir dostum

Sagol bebişim ne yapalım az kaldı hepsi geçecek herşey güzel olacak az kaldı

yaa bakalımm cnmm hiç isim bakmıyorumm abuk sabukk değişik değişlik isimler varrr
bende bildiğimiz klasik isimlerden vazgeçmiyorummm
zeynepte acayip çekiyoo beni bilmiyorumm.
denizi çok severdimm adoşum koyuyo ztn nne güzelll denzde eşimin yengesinni adıı yani aynı isim soyisim olcaklar diyee 2.planda kaldı anlıcannn

KISLAR
dun disari ciktik gezdik dolastik aksam eve gelirken hadi dedim bi test alimmmmm :)) benim kocis cokk eminnn alma alma gelicek bizim hala ben anlarim senin halinden dedi durduuuu
biras agrasif oluyomusum sanirsammmmm :)) eskkiden yoktu boyle seylerimmm bunlarda yeni olusumlarrrrr
bosu bosunaaaa deyip durduu
bende olsunn olsun dedim zaten sabah yapicam eger gelmemislerse dedim aldik

aksamm oturdum oturdum amann dedimm niye kasiyorum kendimi kalk bakkkkkk cismatigine:)))
kocis hep dalga geciyo ama benleeeeeee
kalktim hisimla aldim kutuyu gittim tuvaleteeee bi actim kutu bosssssssssssssssssssssssssssss

icini calmislarr kislarrr aldigimiz yerdeeeee
yani burasi londra:))))))))))))
sansa bak ama bendekii :)))

koptuk amaaa ee dinle su kocani deyip durdu tabiii benimkiiii olsunnnn cizgi gorememektense icini kaybetmek daha iyi dediiii
yattikk
sabahhhhhhhhhhhhh TIKTIK halaa :))))))))))))

ama ne karin agrisiylaaaa inanamazsinizzzz
cokk karnim agridi ama benimmmmmmmmmmmm ay 35 den sonra neler goruyoruz yahuuuu yeni buda :)))

suanda polar alt ve polar ust yelekle oturuyorum ayagimda yun corap ve karnimda sicak su torbasi var kaloriferde acikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ve yagmurda devammmmmm

belim degil sag omuzum alt tarafı ve bir nokta sadece ama acaip agrıyooo viks alayım barii iyi fikir dostum

banada doktor viksi önerdiiii bir tek baska hiçbir kas gevşetici kullanmaa

hem viksi buzdolabına koyyuyrumm ohh miss serin serinn süper oluyooo

hayırlısı olsun canımm diğer ay gelsin nazlı kelebeğin inşallahhhh
eşinin kalbi çok temizmiş canımm bak kutu boş çıkmış sonunda.kocişlerin sözünü dinlemeliyiz bazennn

Verdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii

ayyy hadi bakalım perimmm inşallahhhh ne kadar kaldı şimdi saat olarak amanınnnnn

ADD VİTAMİN idrarlarınız durun daha dahada sık çıkacaksınız rahminiz büyüdükçe artı bebekte büyüdükçe idrar torbanız sıkışacak yaniiiiii bu daha iyi günlerimiz

kimdi hatırlamıyorum ama biri demişti bebeğim için ördüğüm resimler koycam die haniiiii nerdeeeeee
Paybicem benim o kuzum telden konulsa 10 kez koymuştum da onun icin bilgisayara oturmam gerek ondan kaldı kuzum ama aklımda
ADD ya idrar testinde çıkar mı ki yarın sabah yapsam bilemedim ki :44: korkuyorumda ya tek çizgi kop koyu şekilde öyle kala kalırsa :18:
Kuzum eğer ilaçların etkisi gectiyse o zaman yap ama gecmediyse yanıltır o yüzden bekle derim hiç degisiklik hissediyor musun ins seninledir kuzun
Kuzum ya ins bu son haladir gelmesin evinde otursun azıcık gezinti mıdır nedir

Verdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii
kuzum belirti var mı belirti insallah gelecek bu ay şansı yok yoksa Totoya saplak Yicek haberi yok bana kızın olacak gibi geliyor insallah olur susam:))))yaa hadi ins takipteyim

kizlar ağrınız uyusmaniz çekilmeniz varsa magnezyumdan Dr bakıp ilac versin bı de maden suyu icin

Sen neden bu kadar geç geliyorsun bakim

Bı de magnezyum yağı var Bebisim bende bir kez kullandım sabah ağrın gecmis sekilde uyanıyorsun

felaket tellalı yosmaaaaaaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sagol içimi rahatlattın ben en iyisi iş çıkışı dr gideyim de bir sonda taktırayımmm ohhhh misssssssssssssssssssssssssss

kızlar alya çok haklı banada doktorumda sağlık ocağındaki hemşiremde herün değil ama 2 günde bir mutlaka iç maden suyu dedi çok faydalıymış ama hergün değil tamammı

felaket tellalı yosmaaaaaaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sagol içimi rahatlattın ben en iyisi iş çıkışı dr gideyim de bir sonda taktırayımmm ohhhh misssssssssssssssssssssssssss

allah iyiliğini versin kuzum aynen öyleyim dimi dur durrr bu daha iyi günlerinnn hele bir fıstık harekete geçsin o zaman görcem ben seni

o zilli fıstık bi dogsun poposuna poposuna dyak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…