Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
cnimn iciii hadiii guzel bi cumle kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inannnnn sirf senin sonucun icinnnnn kostur kostur girdimmm hadi cnmm guzel haber lutfenn
tabiiii
hayirli olan haer cnmcmm

ADDDDD cnmcmmm guzel haberrler aldiysaaaaa PERIMMM heycandan elleri titrerrrrrr zor yazar vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy hadi insallahh guzedl haberr

Son düzenleme:
HTML:
Periiimmmmm kiz oldum meraktan bakıp bakıp geri geliyorum hadi soyle var mı ?????????????

idilgaaammm ne güzel cümleler kurmuşsun sen öyle yerim seni ben ya güzel yüreğin sağolsun annem salla halanı
perriiiiimmmmm çatlattınya herkesi ver hayırlı haberi artık haydiii perim

kızlar malesef çıkmak zorundayım,inşallah perim güzel haberle gelir yarına kadar nası sabredicem bilmiyorum
öpüyorum hepinizi iyi akşamlarrrrrrrr

Yaptiklarina gercekten inanamiyorum telefinlar cvp vermiyor mail aticaklardi atmadilar bosuna para odedim bide klinige offfff

Yok boyle bisey resmen yalancilik yaptiklari teli acan kimse yokkk mail de gelmedi bari soyle yarina cikar diye hayret bise yaaa yarin verseydm keskeee neyse canlarim yaaa beklediniz benle o kadarrrr hepinizi cok seviyorummmm sizde kusura bakmayin sabaha kalicak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…