- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.301
Yok boyle bisey resmen yalancilik yaptiklari teli acan kimse yokkk mail de gelmedi bari soyle yarina cikar diye hayret bise yaaa yarin verseydm keskeee neyse canlarim yaaa beklediniz benle o kadarrrr hepinizi cok seviyorummmm sizde kusura bakmayin sabaha kalicak sanirim
Selam kizlar...araniza ala bilirmisiniz beni
aldık bile hoşgeldin tatlım
hosbulduk...bende hamile kalmak isteyenlerdenim..1yil oldu ama halaa gozlerim yolda..insallah bu topikde mujdeyi vermek nasib olur..siz hamilesiz , mashallah, Allah kucagina almayi nasib etsin..zormu oldu sizde de ?
Evet pitiskom her iste bir hayir vardir derlerrr napalimmm bian catlakligim tuttu hastanede buldum kendimiiihayirlisi olsunn cnmmmmmm
olsun stres yapmaa
canimm benimmmmmmm seviom seni :)))
Esosummmmm bebisimmmmm iyiki varsinnnn guzel annemmmm sabah ola hayrola innssss canimin iciiinnnnn minik kaanimi opppppp eniste opsun yada sana zor olurrrr :))ayy canım benim ne kusuru biz seve seve bekledik hayırlısı tatlım sabah ola hayrola diyelim
öpüldünnn kocamannn
Selam canmcmmm hosgeldin aramizaaaa ins sana ugur getiririzzzzzSelam kizlar...araniza ala bilirmisiniz beni
yok hemen oldu benim bebeğim ama kalp atışı başlamadığı için bu şubatta kürtaj olmak zorunda kaldım
sonra mart ayında tekrar geldi meleğim yani bu ikinci allah şükür bukez herşey yolunda gidiyor allahım nazarlardan saklasın korusun onu isteyen herkesede en baştada burdaki dostlarıma biranevvel versin canım
ama doğru yerdesin burda çok güzel bir arkadaşlığımız var sanada çok iyi gelecek eminim işini kolaylaştıracak çok şeyi arkadaşlarım sana söylerler için rahat olsun
genelde gündüzleri baya kalabalık oluyoruz akşamları biraz sakin
Evet pitiskom her iste bir hayir vardir derlerrr napalimmm bian catlakligim tuttu hastanede buldum kendimiii)) hayirlisi bebisimmmmmm
Esosummmmm bebisimmmmm iyiki varsinnnn guzel annemmmm sabah ola hayrola innssss canimin iciiinnnnn minik kaanimi opppppp eniste opsun yada sana zor olurrrr :))
Selam canmcmmm hosgeldin aramizaaaa ins sana ugur getiririzzzzz
Selam kizlar...araniza ala bilirmisiniz beni
hoş geldin aramızaaa.. ııımmmm şey tıp fakültesi ezunumuyum yazdın ben mi yanlış okudum dr musun yaniiii:44:
hmm..aslinda 1yila yakindir kk yi takib ediyorum ve uyeyim, sorularim olunca gereken topiklere yazdimda, bazen cevapda aldim.kendim tip fakultesi mezunuyum, aslinda az cok sorunumu ve cozumunu biliyorum, arasdirdimda cokca..bilmemki.bazen bilgi yetmiyor Allah ol demekdikce..kendimi tanitayim insallah kuralacak arkdaaslik icin taniyin beni..23 yasindayim, 1yillik evliyim, hic korunmadim, belki cogunuz bu ne acele diyecek ama ben hep bebek istedim esimde,onceki aylar cok fazla uzmesede beni simdi cok daha uzuyor haliyle..hafif pko vardi 7ay once, simdi kendliyine dondu sanirim, tedavi de olmusdum, esimde de az bi haraket zayifligi vardi, oda tedavi oldu ama sonucu simdilik bilmiyoruz..aslinda doktora gore cokda ciddi sorunumuz yok..sadece ben yumurtalmiyordumbu ay rahim filmi cekildim, tertemiz cikdi cok sukur..artik adeti bekliyorum bat 22si..bakalim ne olacak..her ay oldugu gibi bu ayda psikoliji olarak gebeyim, tum belirtileri yasatiyorum kendime. bu kadar arkadaslar..insallah beni seversiniz zamanla..bende sizi.
tekrar memnun oldum canım evet bazen bilgi yetmiyor daha doğrusu şifanın nerden geleceği hiç bilinmez umarım sende biranevvel bebeğine kavuşursun
ben 33 yaşındayım bende hiç korunmadım 2011 kasımda evlendim sonra anlattığım gibi kürtaj
kürtajdan sonra neler diyen olmadıki ilk gebelşğin bu kötü oldu şansın azaldı yok hemen olmaz daha neler neler
ama burdaki arkadaşlarla birbirimizi o kadar rahatlatıyoruzki inan bana herşeyin başı stres kafaya takmadıktan sonra birşekilde er yadsa geç herşey oluyor tabi birde allahın büyüklüğüne onun dualarımızı asla geri çevirmeyeceğine eğer olmuyorsada sadece vakti zamanının gelmediğine inanmak sonrası çorap söküğü gibi geliyor inan
dualarım burdaki dostlarımımla ve tabiki bu günden itibaren sende dahilsin hamilelerin duası daha çabuk geçermiş inşallah tez vakitte dualarım kabul olur ve burası minik kelebeklerle dolar
yeni gelen arkadaşım hoşgeldinnnnn
inşallah hemen hamiş olursun burada güzel arkadaşlar bulacaksın emin ol
sanirim bana yazmissiniz , yada ben uzerime alindim..tesekkur ederim beni icinize aldiginiz icin, hos bulduk..insallah insallah mujdemi burda veririm..
Ben de araniza yeni katildim hatta formu iyi kullanamiyorum..Cok karisik...Ama hep takib ediyordum sizi...Ben de 1,5 yildir hamile kalamayanlardanim..Doktorlar hersey ok diyor ama psikolojik olaraq cokmus durumdayim...Bugun de adetim 4 gun gecikti ilk defa basima gedli.kan testi 1.00 cikti..Insallah hepimiz hamis kaliriz da bu gunleri unuturuz....
evet canım sana yazdımumarım bulursun miniğini. film cekilmişsin bu cok büyük bi adım,bende yeni öğrendim hamile olduğumu film cekildiğim ay hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?