Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayy canım benim ne kusuru biz seve seve bekledik hayırlısı tatlım sabah ola hayrola diyelim
öpüldünnn kocamannn

hosbulduk...bende hamile kalmak isteyenlerdenim..1yil oldu ama halaa gozlerim yolda..insallah bu topikde mujdeyi vermek nasib olur..siz hamilesiz , mashallah, Allah kucagina almayi nasib etsin..zormu oldu sizde de ?

yok hemen oldu benim bebeğim ama kalp atışı başlamadığı için bu şubatta kürtaj olmak zorunda kaldım
sonra mart ayında tekrar geldi meleğim yani bu ikinci allah şükür bukez herşey yolunda gidiyor allahım nazarlardan saklasın korusun onu isteyen herkesede en baştada burdaki dostlarıma biranevvel versin canım
ama doğru yerdesin burda çok güzel bir arkadaşlığımız var sanada çok iyi gelecek eminim işini kolaylaştıracak çok şeyi arkadaşlarım sana söylerler için rahat olsun
genelde gündüzleri baya kalabalık oluyoruz akşamları biraz sakin

hayirlisi olsunn cnmmmmmm
olsun stres yapmaa
canimm benimmmmmmm seviom seni :)))
Evet pitiskom her iste bir hayir vardir derlerrr napalimmm bian catlakligim tuttu hastanede buldum kendimiii )) hayirlisi bebisimmmmmm
ayy canım benim ne kusuru biz seve seve bekledik hayırlısı tatlım sabah ola hayrola diyelim
öpüldünnn kocamannn
Esosummmmm bebisimmmmm iyiki varsinnnn guzel annemmmm sabah ola hayrola innssss canimin iciiinnnnn minik kaanimi opppppp eniste opsun yada sana zor olurrrr :))
Selam kizlar...araniza ala bilirmisiniz beni
Selam canmcmmm hosgeldin aramizaaaa ins sana ugur getiririzzzzz

hmm..aslinda 1yila yakindir kk yi takib ediyorum ve uyeyim, sorularim olunca gereken topiklere yazdimda, bazen cevapda aldim.kendim tip fakultesi mezunuyum, aslinda az cok sorunumu ve cozumunu biliyorum, arasdirdimda cokca..bilmemki.bazen bilgi yetmiyor Allah ol demekdikce..kendimi tanitayim insallah kuralacak arkdaaslik icin taniyin beni..23 yasindayim, 1yillik evliyim, hic korunmadim, belki cogunuz bu ne acele diyecek ama ben hep bebek istedim esimde,onceki aylar cok fazla uzmesede beni simdi cok daha uzuyor haliyle..hafif pko vardi 7ay once, simdi kendliyine dondu sanirim, tedavi de olmusdum, esimde de az bi haraket zayifligi vardi, oda tedavi oldu ama sonucu simdilik bilmiyoruz..aslinda doktora gore cokda ciddi sorunumuz yok..sadece ben yumurtalmiyordum bu ay rahim filmi cekildim, tertemiz cikdi cok sukur..artik adeti bekliyorum bat 22si..bakalim ne olacak..her ay oldugu gibi bu ayda psikoliji olarak gebeyim, tum belirtileri yasatiyorum kendime. bu kadar arkadaslar..insallah beni seversiniz zamanla..bende sizi.

insallah canim..kendimi bir onceki mesajda az da olsa tanitdim...insallah iyi bir arkadaslik kurariz.

hoş geldin aramızaaa.. ııımmmm şey tıp fakültesi ezunumuyum yazdın ben mi yanlış okudum dr musun yaniiii:44:

hos bulduk..tesekkur edreim .hayir malesef calismiyorum su an..misirda yasiyorum 1yildir, burada calismakda istemiyorum, calisamamda zaten burda..esim gore icabi burda kalacagiz bir sureyiliyine..ama az cok okuduklarim bana yardim ediyor bazen..

tekrar memnun oldum canım evet bazen bilgi yetmiyor daha doğrusu şifanın nerden geleceği hiç bilinmez umarım sende biranevvel bebeğine kavuşursun
ben 33 yaşındayım bende hiç korunmadım 2011 kasımda evlendim sonra anlattığım gibi kürtaj
kürtajdan sonra neler diyen olmadıki ilk gebelşğin bu kötü oldu şansın azaldı yok hemen olmaz daha neler neler
ama burdaki arkadaşlarla birbirimizi o kadar rahatlatıyoruzki inan bana herşeyin başı stres kafaya takmadıktan sonra birşekilde er yadsa geç herşey oluyor tabi birde allahın büyüklüğüne onun dualarımızı asla geri çevirmeyeceğine eğer olmuyorsada sadece vakti zamanının gelmediğine inanmak sonrası çorap söküğü gibi geliyor inan
dualarım burdaki dostlarımımla ve tabiki bu günden itibaren sende dahilsin hamilelerin duası daha çabuk geçermiş inşallah tez vakitte dualarım kabul olur ve burası minik kelebeklerle dolar

canım aramaya devam et akşam çalışanı yokmu o klinikn yani oralarda nasıl bilmiyorum ama üzülme balım yarın sabah öğrenirsin bir sürüde laf söylersin edepsizlereee

guzel dualarin icin cok tesekkur ederim canim..amin diyelim..anlatdiklarin ve yazdiklarina harfiyyen katiliyorum,.cok dogru..sabir kolay bir sey deyil, ancak Allahin rahmet etdikleri hakkiyla sabir ede bilir..insallah bizde sabir edib sonunda kavusuruz..

yeni gelen arkadaşım hoşgeldinnnnn
inşallah hemen hamiş olursun burada güzel arkadaşlar bulacaksın emin ol

Ben de araniza yeni katildim hatta formu iyi kullanamiyorum..Cok karisik...Ama hep takib ediyordum sizi...Ben de 1,5 yildir hamile kalamayanlardanim..Doktorlar hersey ok diyor ama psikolojik olaraq cokmus durumdayim...Bugun de adetim 4 gun gecikti ilk defa basima gedli.kan testi 1.00 cikti..Insallah hepimiz hamis kaliriz da bu gunleri unuturuz....

sanirim bana yazmissiniz , yada ben uzerime alindim..tesekkur ederim beni icinize aldiginiz icin, hos bulduk..insallah insallah mujdemi burda veririm..

evet canım sana yazdım umarım bulursun miniğini. film cekilmişsin bu cok büyük bi adım,bende yeni öğrendim hamile olduğumu film cekildiğim ay hemde

hoşgeldin canım sen yeterki kaçma burda herşeyi öğreniirsinn
daha önceden kaç cıkıyordu degerlerin canım bu yenibir gebelik olabilir benim hep 0.100 cıkardı hamileliğimi öğrendiğim deger 3,25 DDD

evet canım sana yazdım umarım bulursun miniğini. film cekilmişsin bu cok büyük bi adım,bende yeni öğrendim hamile olduğumu film cekildiğim ay hemde

aa ne guzell..bak seni bulmusken dur bi soru sorayim, canim benim hep bel ve kasik agrilarim adete 3-4 gun kala baslardi, ama ben bu ay hsg cekildim, ve usg de yumoslarda kendiliginden buyumusdu, doktor iliski onerdi, yumurtaladim, ve yumurtalamadan 2gun sonra ta ki bugune kadar fena bel ve kasik agrilarim var..adete 7gun var daha..bense 13gundur bel agrisi cekiriyorum, bu hsgden ola bilirmi ? sende oldymu boyle seyler? hamilelik diye dusunmek istemiyorum, cunki sonu hepp ayniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…