- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.321
Ben de araniza yeni katildim hatta formu iyi kullanamiyorum..Cok karisik...Ama hep takib ediyordum sizi...Ben de 1,5 yildir hamile kalamayanlardanim..Doktorlar hersey ok diyor ama psikolojik olaraq cokmus durumdayim...Bugun de adetim 4 gun gecikti ilk defa basima gedli.kan testi 1.00 cikti..Insallah hepimiz hamis kaliriz da bu gunleri unuturuz....
canım ben 12.-17.günlerde hep hastanedeydim agrıdan ölüyordum serum ilaç iğne derken 19. gün ilişki fakat bu arada hiç yumurta gelişimim gözlenmedi.yine adet günüm sancım tavan yaptı bu ay cok ilaç içtiğimden test yapıp öyle ilaç içeyim dedim.ilacı içtim bide baktım çizgi oluşmuş öylece öğrenmiş olduk.başka da belirti yokaa ne guzell..bak seni bulmusken dur bi soru sorayim, canim benim hep bel ve kasik agrilarim adete 3-4 gun kala baslardi, ama ben bu ay hsg cekildim, ve usg de yumoslarda kendiliginden buyumusdu, doktor iliski onerdi, yumurtaladim, ve yumurtalamadan 2gun sonra ta ki bugune kadar fena bel ve kasik agrilarim var..adete 7gun var daha..bense 13gundur bel agrisi cekiriyorum, bu hsgden ola bilirmi ? sende oldymu boyle seyler? hamilelik diye dusunmek istemiyorum, cunki sonu hepp ayniii
canım ben 12.-17.günlerde hep hastanedeydim agrıdan ölüyordum serum ilaç iğne derken 19. gün ilişki fakat bu arada hiç yumurta gelişimim gözlenmedi.yine adet günüm sancım tavan yaptı bu ay cok ilaç içtiğimden test yapıp öyle ilaç içeyim dedim.ilacı içtim bide baktım çizgi oluşmuş öylece öğrenmiş olduk.başka da belirti yokD
Benim hsg de ağrım olmadı 2-3 gun kanama sürdü kasık ağrım sonrasında cok oldu hep hastanedeyim buscopan ve diclomec ise yaramayinca eve gelip majezik ictim Dr içme dedi ama çaresiz kaldımcok ilginc olmus canim )) iste Allah vermek istediyindee boyle oluyormus galiba..bilmemki..benim hic boyle uzun bel agrim olmamisdi, belki hsgdendir dusundum, gerci agrim hic olmadi hsg zamani ve sonrasi.hayirlisi olsun bakalim.
Verdimmmmm kan canlarimmmm ayyy bianda ne yaptim ben boyleeeee oturmus dondurma yiyorken karar verdm hahaaaha 2 saate cikcak bitanelerimmmm hayirlisiiiii
Sonuc her zamanki gibi 0,100 canlarrrrrrrrBende heyecan yapip erkenden kalktim aradim sonucu ogrendimmm. Gidip kocisin yanina kivriliym tekrarrrr uyku var halaaaaa :44:
Gunooosssss herkeseeeeeeeeeeeeeeeee canlarimmmmmmmmm demekki bnm icin hayirlisi bu ay diilmiiisssss
Olsunnnn onumuzdeki maclara bakicuuuuukkkkkkkkkk artikkkkkkkkkkkkkkk hiiccc uzulmedim Allahim hayirli zamanlarda hayirli evlatlar nasip etsinnnnn bizlereeee sizi seviyorumm iyiki varsiniiizzzzzzzzz
Opuyorum hepinizi kocamannn azcik daha dinleniymmm bugun temizlukkk var evdeeeeee
Sonuc her zamanki gibi 0,100 canlarrrrrrrrBende heyecan yapip erkenden kalktim aradim sonucu ogrendimmm. Gidip kocisin yanina kivriliym tekrarrrr uyku var halaaaaa :44:
Gunooosssss herkeseeeeeeeeeeeeeeeee canlarimmmmmmmmm demekki bnm icin hayirlisi bu ay diilmiiisssss
Olsunnnn onumuzdeki maclara bakicuuuuukkkkkkkkkk artikkkkkkkkkkkkkkk hiiccc uzulmedim Allahim hayirli zamanlarda hayirli evlatlar nasip etsinnnnn bizlereeee sizi seviyorumm iyiki varsiniiizzzzzzzzz
Opuyorum hepinizi kocamannn azcik daha dinleniymmm bugun temizlukkk var evdeeeeee
hmm..aslinda 1yila yakindir kk yi takib ediyorum ve uyeyim, sorularim olunca gereken topiklere yazdimda, bazen cevapda aldim.kendim tip fakultesi mezunuyum, aslinda az cok sorunumu ve cozumunu biliyorum, arasdirdimda cokca..bilmemki.bazen bilgi yetmiyor Allah ol demekdikce..kendimi tanitayim insallah kuralacak arkdaaslik icin taniyin beni..23 yasindayim, 1yillik evliyim, hic korunmadim, belki cogunuz bu ne acele diyecek ama ben hep bebek istedim esimde,onceki aylar cok fazla uzmesede beni simdi cok daha uzuyor haliyle..hafif pko vardi 7ay once, simdi kendliyine dondu sanirim, tedavi de olmusdum, esimde de az bi haraket zayifligi vardi, oda tedavi oldu ama sonucu simdilik bilmiyoruz..aslinda doktora gore cokda ciddi sorunumuz yok..sadece ben yumurtalmiyordumbu ay rahim filmi cekildim, tertemiz cikdi cok sukur..artik adeti bekliyorum bat 22si..bakalim ne olacak..her ay oldugu gibi bu ayda psikoliji olarak gebeyim, tum belirtileri yasatiyorum kendime. bu kadar arkadaslar..insallah beni seversiniz zamanla..bende sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?