Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hos geldin..gerci bende daha yeniyim, ama olsun artik bende bu ailedenim.malesef gecikmelerim oldu ama hic bir zaman kan vermedim, o yuzden yardimci olamam sana sanirim .insallah bebisdir.

canım ben 12.-17.günlerde hep hastanedeydim agrıdan ölüyordum serum ilaç iğne derken 19. gün ilişki fakat bu arada hiç yumurta gelişimim gözlenmedi.yine adet günüm sancım tavan yaptı bu ay cok ilaç içtiğimden test yapıp öyle ilaç içeyim dedim.ilacı içtim bide baktım çizgi oluşmuş öylece öğrenmiş olduk.başka da belirti yok D

cok ilginc olmus canim )) iste Allah vermek istediyindee boyle oluyormus galiba..bilmemki..benim hic boyle uzun bel agrim olmamisdi, belki hsgdendir dusundum, gerci agrim hic olmadi hsg zamani ve sonrasi.hayirlisi olsun bakalim.

cok ilginc olmus canim )) iste Allah vermek istediyindee boyle oluyormus galiba..bilmemki..benim hic boyle uzun bel agrim olmamisdi, belki hsgdendir dusundum, gerci agrim hic olmadi hsg zamani ve sonrasi.hayirlisi olsun bakalim.
Benim hsg de ağrım olmadı 2-3 gun kanama sürdü kasık ağrım sonrasında cok oldu hep hastanedeyim buscopan ve diclomec ise yaramayinca eve gelip majezik ictim Dr içme dedi ama çaresiz kaldım ( bu arada bende yenidogan hemşiresiydim ama istifa ettim hemsirelikten:))):

ooo ummuumar dan sonra bi arkadaş daha katılmış aramıza hoşgeldiiinnnnn
perim ses yok senden

allahım güzel gönlüne göre versin canım benimmmm
kızlarrrrr GÜNAYDINLAR bu arada sizleride unuttum sanmayın

İnşallah hayırlı haberler alacağımız,sağlıklı,sıhhatli,huzurlu,mutlu,güzel günler diliyorum hepinize...
Gönlünüzden geçen tüm güzellikler en kısa sürede sizinle olur inşallah.Hepinizi seviyorum ve öpüyorum...

Sonuc her zamanki gibi 0,100 canlarrrrrrrr Bende heyecan yapip erkenden kalktim aradim sonucu ogrendimmm. Gidip kocisin yanina kivriliym tekrarrrr uyku var halaaaaa :44:

Gunooosssss herkeseeeeeeeeeeeeeeeee canlarimmmmmmmmm demekki bnm icin hayirlisi bu ay diilmiiisssss

Olsunnnn onumuzdeki maclara bakicuuuuukkkkkkkkkk artikkkkkkkkkkkkkkk hiiccc uzulmedim Allahim hayirli zamanlarda hayirli evlatlar nasip etsinnnnn bizlereeee sizi seviyorumm iyiki varsiniiizzzzzzzzz

Opuyorum hepinizi kocamannn azcik daha dinleniymmm bugun temizlukkk var evdeeeeee

canım benimmm hayırlısı olsun ama adetine daha var sanki hastalanmışsında kırmızıları görmüşsün gibi konuşma dur bakalım erken daha
rüyamda sonucunu bile gördüm çok şaşırdık hatta belkide gününü bekliyordur yada hangi aysa o ay öğrendiğinde sonucun 40lı bişey olcak esoş dedi dersin bak gör sen hatta daha çok minikmiş bebeğim falan diye konuştuk senle ondan öğrenememişim falan diyordun rüyalarım çıkıyor bu aralar buda tez vakitte çıkar inşallah
kocamannnnn öpüldün güzel kızz

Son düzenleme:
Canım hakkında en hayırlısı olsun.Her şeyin bir vakti zamanı var muhakkak.Allah ım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah hepinize en hayırlı zamanda...

umarım herşey yolundadır canlarım
pericim şimdi gördüm daha erken olduğundanda çıkmamış olabilir çünkü döllenme aşaması bitince kana geçiyor sonra idrara
hayırlısı az daha bekle bakalım zati adetin gecikirseee.......... yuppiiiiiiiiiiiiiiiii

aneeeeeeeeem perim sonuç negatif mi yaaaaa bir şevk ve heyecanla açtım sayfayı ama görünce kala kaldım ahanda böyle ooooy neyse demek ki önümüzdeki ay gelecek bebişin darısı başıma en azından sen olumsuzda olsa bir sonuç aldın ben arafta gibiyim var mı yok mu sıyırmak üzereyim sözde bugün idrar testi yapayım diyordum kocişim izin vermedi bekle diyor ama bu sabah belim ağrıdı adet olucak gibiyim korkuyorum ama korkunun faydası yok olacağın önüne geçemiyosun...
aşılamanın 13. günü....:18:

perimmm kuzum hakkımızda hayırlısı dicem herzamanki gibi.Allah vermeyince kulun yapabilceği bişey kalmıyorum.napalım beklicezz zamnı nezamn die.öptüm canımcım.çok şüküki ne sende ne eşinde sağlık açısında n bi problem yokk.görüyorsun kulüpte bile ne çok şey okuyoruzz insanlar neler yaşıyor.öptümm canımcım git uyu sen baby

hoşgeldin canım.ama bişey sorcam 23 yaşındasın ve tıp fakultesi mezunusun doğrumu anladım.kaç yaşında başladın fakulteye. bide okurkenmi evlendin .ay ne meraklıyım

Son düzenleme:
günaydın herkesee..perim allahtan hayırlısı insallah en hayırlı zamanda bebişin seninle olurr canmm benmm..allah gönlüne göre verir temiz kalpli arkadasımm

canım test yapma konusunda ben çok sabırlıyımdır.ama sen çok merak ediyorsan yani merakın seni yeniyorsa eşinden gizli yap bi test derim canımcım

Günaydın kizlar guzel bir gun olsun hepimizeeeeee
Perim dun seni beklemelerden icim şişti kiz belki ararlarda söylerler diye girip girip çıktım yok bende umudu kestim sabah öğrenirim dedim sonuc negatif görünüyor ama senin adete daha var kuzum hatırlatırım benim günümde 3,25 çıktı belki seninde geç olmuştur ümidini yitirmek yok adetini beklicez

aybiçe valla ben dayanamıyorum yarın kan tahlili yaptırıcam yani kurtulayım şu durumdan hiç bir şeye adapte olamıyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…