Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar bende 2-3 haftadır forumu takip ediyorum birkaç konuyada yazdım ama çok sık giremiyorum.3 yaşında bir kızım var 2. bebek için çalışıyoruz geçen ay tutmadı.bat 27 temmuz bakalım sonuç ne çıkacak

aybiçe valla ben dayanamıyorum yarın kan tahlili yaptırıcam yani kurtulayım şu durumdan hiç bir şeye adapte olamıyorum :44:
Ah kıyamam sana yaa insallah yarın yüzünü güldüren sonuçlarla gelirsin de haftanın halayına başlarız

İnsallah bebeğin bekletmeden gelir canım ikisi birden büyürler
Bu arada hosgeldin

Mehmetderyam nasılsın bebeemm biraz daha iyisin dimi
Yaa bu arada eliz nerde

günaydın kızlar hepimize hayırlı bir gün diliyorum

perimmm hayırlısı olsun bebeğimm dediğin gibi demek ki bu ay en hayırlı zaman diilmiş,Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah canımmmmm

perim yerim seni herşeyin hayırlısı olsun güzel güzel uyu şimdi sen tatlı rüyalar sana

hoşgeldin canım.ama bişey sorcam 23 yaşındasın ve tıp fakultesi mezunusun doğrumu anladım.kaç yaşında başladın fakulteye. bide okurkenmi evlendin .ay ne meraklıyım

ııımmm aybicem bende sormuştum öle bi soru ama bana da cvp vermedii :44:

ısılım günaydın nasılsınn canmm..doktora ne zaman gitceksinn

iyiyim bebişim yarın akşam prof a gidicem canım kullandığım ilaçları belirleyen doktora,cuma günü de diğer doktoruma keseyi görmek için gidicem balımmm
sen nasılsın canım bulantın filan var mı?

günaydınnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.sürekli bakınıyorum ama yazmıyodum nezamandır.arkdaşlar ben cumartesi günü aşılama oldum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.bu arada nobat 29 temmuz oluyor çok fazla heveslenmek istemiyorum ama bir an bile aklımdan cıkmıyor bakalım kısmet neyse o olacak.

günaydın canım hayırlısı olsun inş tutmuştur ve bebişin gelir bu ay
sonucu alır almaz haber vermeyi unutma ama canım

inşallah canım dilerim hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlerimize.çok fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama insan hevesleniyor işte bir umut.

kızlarr nasılsınızz günaydınn günaydınnnnnnnnnnn gnaydınnnnnnnnnnn

dün bir pazara gittik kocişim yardımm etii sagosunn eve giren fareden sonra herseyi atınca dımdızlak kalakaladık ya öyle yavastan dolduruyorumm dolapaları tekrarr :))

PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
senin o güzell canın sagolsunnnn
siz saglıklı olundaa geç olsun ama en önemlisi güç olmasınnnnnn
kimsede sorun yok ozmnnn zamanı değil hayırlısıı değilllllllllllllllllllllllllllllllll

seviyorum seni kuzumm ben,m sıkma canınıııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…