- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.341
Ah kıyamam sana yaa insallah yarın yüzünü güldüren sonuçlarla gelirsin de haftanın halayına başlarızaybiçe valla ben dayanamıyorum yarın kan tahlili yaptırıcam yani kurtulayım şu durumdan hiç bir şeye adapte olamıyorum :44:
aybiçe valla ben dayanamıyorum yarın kan tahlili yaptırıcam yani kurtulayım şu durumdan hiç bir şeye adapte olamıyorum :44:
İnsallah bebeğin bekletmeden gelir canım ikisi birden büyürlergünaydın arkadaşlar bende 2-3 haftadır forumu takip ediyorum birkaç konuyada yazdım ama çok sık giremiyorum.3 yaşında bir kızım var 2. bebek için çalışıyoruz geçen ay tutmadı.bat 27 temmuz bakalım sonuç ne çıkacak
Sonuc her zamanki gibi 0,100 canlarrrrrrrrBende heyecan yapip erkenden kalktim aradim sonucu ogrendimmm. Gidip kocisin yanina kivriliym tekrarrrr uyku var halaaaaa :44:
Gunooosssss herkeseeeeeeeeeeeeeeeee canlarimmmmmmmmm demekki bnm icin hayirlisi bu ay diilmiiisssss
Olsunnnn onumuzdeki maclara bakicuuuuukkkkkkkkkk artikkkkkkkkkkkkkkk hiiccc uzulmedim Allahim hayirli zamanlarda hayirli evlatlar nasip etsinnnnn bizlereeee sizi seviyorumm iyiki varsiniiizzzzzzzzz
Opuyorum hepinizi kocamannn azcik daha dinleniymmm bugun temizlukkk var evdeeeeee
hoşgeldin canım.ama bişey sorcam 23 yaşındasın ve tıp fakultesi mezunusun doğrumu anladım.kaç yaşında başladın fakulteye. bide okurkenmi evlendin .ay ne meraklıyım
ısılım günaydın nasılsınn canmm..doktora ne zaman gitceksinn
günaydınnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.sürekli bakınıyorum ama yazmıyodum nezamandır.arkdaşlar ben cumartesi günü aşılama oldum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.bu arada nobat 29 temmuz oluyor çok fazla heveslenmek istemiyorum ama bir an bile aklımdan cıkmıyor bakalım kısmet neyse o olacak.
hihohaaaaaaaaayyyttttt
beeeeennn geeeeeeeeeeelllldddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
len bu ayda olmadı yaawww
erkenden geldi bu defa,hiç helecan filan yaşayamadım
yeni batasıcaya bakmadım bilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?