Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hihohaaaaaaaaayyyttttt
beeeeennn geeeeeeeeeeelllldddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

POJOUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızz sen nerelerde kaldınn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

özleimm gel bi öpimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah canım dilerim hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlerimize.çok fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama insan hevesleniyor işte bir umut.
Arzucum hayırlı olsun aşılaman insallah tutar ne zaman baktiracaksin kanda umarım cok gecikmez bebecik
len bu ayda olmadı yaawww
erkenden geldi bu defa,hiç helecan filan yaşayamadım
yeni batasıcaya bakmadım bilem
Bojumm hosgeldin canimmmm. :118::118::118::118::119::119::119:
Hayırlısı olsun kuzum bu son olmuştur insallah

canım bittimi tatil eglendinmi anlat anlat hadiii
hoşbuldum asoşuuumm,güzeldi valla çabucacık geçti işe
bu ay yine bi numero yok bende,hayırlısı olsun ne diim..

hoşgeldin ponjummmmmmm nasılsınn nobatın geçmiş anlat hadiiiiiiiii
Işılıııımmmmm yawrıımm geçen hafta öğrendimm bi ara uğramıştımm
çok sevindiimm datluuummm,hayırlı olsuunn,Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallaahhh
bira geç olcak ama olsuunn beee yawrrııımmmmmmmmmmmm
ver coşkuuyuuuuuuuuuuuu

Pitomiiiniiiimmm canım beniiiiiimmmm geldiimm gııııızzzzz
prensesimiz mi geliyyoooooooooooo :))
çok sevindiiiimmmm yaaaaa
ayyyyy ne güzel cimcimooşş Pitoşşş :)
ben de öpçeemm iştee ben deeeee

Al kiz al bebek oncesi iyi olmuştur alışveriş ama kendini yorma sakın bebise dikkat

alyacım daha vakit var çok yeni yani.bu ayın 14 ünde oldu aşılamam 15 gün sonra kan testi dedi yani ayın 29 unda test olmam gerekiyo ama o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum.hayırlısı ne ise o olsun tatlım.Allah hepimizin gönlüne göre versin ne diyelim.

canım benim çok teşekkür ederimm,darısı tez zamanda senin ve bekleyen tün arkidişlerimin başına olsun inşallahhhhhhh

hayırlısı olsun tatlım bu ay olmazsa birdahaki ay ben inanıyorumki bu topikte bir gün herkez müjdeli haberi verecek.
canım beniimmm,sağol
sen de aşılama yaptırmışsıınn,hayırlısı olsun inşaallaahh

Arzucum hayırlı olsun aşılaman insallah tutar ne zaman baktiracaksin kanda umarım cok gecikmez bebecik

Bojumm hosgeldin canimmmm. :118::118::118::118::119::119::119:
Hayırlısı olsun kuzum bu son olmuştur insallah
Palyaaammm canııımmmm sen de miiii :49.
ayyyyyyyyyy ne güzel yaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiiimmmm
bebişin film yıldızı olmanı bekliyomuş annesi :)
bu da sana gelsin o haldeeee

Al kiz al bebek oncesi iyi olmuştur alışveriş ama kendini yorma sakın bebise dikkat

yok şekerimm yorarmıyım hiçç
pazar catası aldık rahat olsun dşyee
cantanın bosunu bile tasımadımm :))))))

ya bu düşük tehlikesiiii 4.aydan itibaren azalırmışş
vee tam 20.haftada rşsk tamamen ortadan kalkarmışş drlar diyooo
bnmde az bir vaktim kaldııııı iştee sabrediyommmmmmmmmmm

sende benmö gibiii hopp diye zıplama yerindenn daha ilk haftaların bırak bebiş rahat rahat tutunsunn canımm dikkat ett heeeeeeeeeeeeeee

sakin ve yavas hareket ett
çok eğilme zart diyee benim gibiii

Bekle kuzum bekle esosum söylemişti galiba bebekle birlikte sabretmeyi öğrendim diye bende öyleyim bebeği ogreneli 1 hafta oldu ama ben daha hastaneye gitmedim Dr la tel de görüştük ilk muayene de cuma gunu yani daha var ama sabırsız değilim eskisi gibi.her ay bebek beklemek duvara çarpıp geri gelmek gibiydi böyle böyle beklemeyi öğretti bana da bu bebek ısı.sonuc guzel olacak diye duşun ve bekle

Ah kıyamam sana yaa insallah yarın yüzünü güldüren sonuçlarla gelirsin de haftanın halayına başlarız

İnş canım Rabbim yüzüme bakarda tekrar aynı sıkıntıları bana yaşatmaz hayırlısından bir bebiş nasip eder ama belim ağrıyor adet olacak gibiyim korkuyorum inanın wc gitmeye korkuyorum ya gelirse diye ..........

bncede yaptır medmuscumm..kafan rahat etsinn,inş.hamişsindir canmm

Canım yaptırayım diyorum yarın eşime söylemeden gidicem valla dayanamıyorum bu arada erken olmaz değil mi geçen ay 20 temmuzda adet görmüştüm ve aşılamamın üzerinden 13 gün geçti olsa görülür değil mi :44:

smdilik yok balım bulantım :) insallah keseyi görürsünüzz snrada hemencecik kalp atıslarınıı :))

insallahh hayırlısıylaa tutarr asılamann arzucelcimm canmm benmm :))

Hoşgeldin canım benim vallahi pek özledik biz seni yaaa birdaha böyle uzun yokolma buralardan yada bizide götür

canm benm asılamayla ilgili pek bi bilgim yok ama 14 gün gecince normalde belli oluyo dıye biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…