- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.361
hihohaaaaaaaaayyyttttt
beeeeennn geeeeeeeeeeelllldddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
len bu ayda olmadı yaawww
erkenden geldi bu defa,hiç helecan filan yaşayamadım
yeni batasıcaya bakmadım bilem
Arzucum hayırlı olsun aşılaman insallah tutar ne zaman baktiracaksin kanda umarım cok gecikmez bebecikinşallah canım dilerim hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlerimize.çok fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama insan hevesleniyor işte bir umut.
Bojumm hosgeldin canimmmm. :118::118::118::118::119::119::119:len bu ayda olmadı yaawww
erkenden geldi bu defa,hiç helecan filan yaşayamadım
yeni batasıcaya bakmadım bilem
hoşbuldum asoşuuumm,güzeldi valla çabucacık geçti işecanım bittimi tatil eglendinmi anlat anlat hadiii
Işılıııımmmmm yawrıımm geçen hafta öğrendimm bi ara uğramıştımmhoşgeldin ponjummmmmmm nasılsınn nobatın geçmiş anlat hadiiiiiiiii
Pitomiiiniiiimmm canım beniiiiiimmmm geldiimm gııııızzzzzPOJOUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızz sen nerelerde kaldınn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
özleimm gel bi öpimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Al kiz al bebek oncesi iyi olmuştur alışveriş ama kendini yorma sakınkızlarr nasılsınızz günaydınn günaydınnnnnnnnnnn gnaydınnnnnnnnnnn
dün bir pazara gittik kocişim yardımm etii sagosunn eve giren fareden sonra herseyi atınca dımdızlak kalakaladık ya öyle yavastan dolduruyorumm dolapaları tekrarr :))
PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
senin o güzell canın sagolsunnnn
siz saglıklı olundaa geç olsun ama en önemlisi güç olmasınnnnnn
kimsede sorun yok ozmnnn zamanı değil hayırlısıı değilllllllllllllllllllllllllllllllll
seviyorum seni kuzumm ben,m sıkma canınıııııııııııııııııııı
hoşbuldum asoşuuumm,güzeldi valla çabucacık geçti işe
bu ay yine bi numero yok bende,hayırlısı olsun ne diim..
Işılıııımmmmm yawrıımm geçen hafta öğrendimm bi ara uğramıştımm
çok sevindiimm datluuummm,hayırlı olsuunn,Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallaahhh
bira geç olcak ama olsuunn beee yawrrııımmmmmmmmmmmm
ver coşkuuyuuuuuuuuuuuu
Pitomiiiniiiimmm canım beniiiiiimmmm geldiimm gııııızzzzz
prensesimiz mi geliyyoooooooooooo :))
çok sevindiiiimmmm yaaaaa
ayyyyy ne güzel cimcimooşş Pitoşşş :)
ben de öpçeemm iştee ben deeeee
canım beniimmm,sağolhayırlısı olsun tatlım bu ay olmazsa birdahaki ay ben inanıyorumki bu topikte bir gün herkez müjdeli haberi verecek.
Palyaaammm canııımmmm sen de miiiiArzucum hayırlı olsun aşılaman insallah tutar ne zaman baktiracaksin kanda umarım cok gecikmez bebecik
Bojumm hosgeldin canimmmm. :118::118::118::118::119::119::119:
Hayırlısı olsun kuzum bu son olmuştur insallah
Al kiz al bebek oncesi iyi olmuştur alışveriş ama kendini yorma sakınbebise dikkat
Bekle kuzum bekle esosum söylemişti galiba bebekle birlikte sabretmeyi öğrendim diye bende öyleyim bebeği ogreneli 1 hafta oldu ama ben daha hastaneye gitmedim Dr la tel de görüştük ilk muayene de cuma gunu yani daha var ama sabırsız değilim eskisi gibi.her ay bebek beklemek duvara çarpıp geri gelmek gibiydi böyle böyle beklemeyi öğretti bana da bu bebek ısı.sonuc guzel olacak diye duşun ve beklealyacım daha vakit var çok yeni yani.bu ayın 14 ünde oldu aşılamam 15 gün sonra kan testi dedi yani ayın 29 unda test olmam gerekiyo ama o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum.hayırlısı ne ise o olsun tatlım.Allah hepimizin gönlüne göre versin ne diyelim.
Ah kıyamam sana yaa insallah yarın yüzünü güldüren sonuçlarla gelirsin de haftanın halayına başlarız
bncede yaptır medmuscumm..kafan rahat etsinn,inş.hamişsindir canmm
iyiyim bebişim yarın akşam prof a gidicem canım kullandığım ilaçları belirleyen doktora,cuma günü de diğer doktoruma keseyi görmek için gidicem balımmm
sen nasılsın canım bulantın filan var mı?
günaydınnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.sürekli bakınıyorum ama yazmıyodum nezamandır.arkdaşlar ben cumartesi günü aşılama oldum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.bu arada nobat 29 temmuz oluyor çok fazla heveslenmek istemiyorum ama bir an bile aklımdan cıkmıyor bakalım kısmet neyse o olacak.
İnş canım Rabbim yüzüme bakarda tekrar aynı sıkıntıları bana yaşatmaz hayırlısından bir bebiş nasip eder ama belim ağrıyor adet olacak gibiyim korkuyorum inanın wc gitmeye korkuyorum ya gelirse diye ..........
Canım yaptırayım diyorum yarın eşime söylemeden gidicem valla dayanamıyorum bu arada erken olmaz değil mi geçen ay 20 temmuzda adet görmüştüm ve aşılamamın üzerinden 13 gün geçti olsa görülür değil mi :44:
Penderriiimmm
Esiniiiiiiiiiiimmmm
Hafzoşuuuummm
ben geldim ya :)
napiyosunuz bakiiimmm, özlediimm sizi heeee
smdilik yok balım bulantım :) insallah keseyi görürsünüzz snrada hemencecik kalp atıslarınıı :))
insallahh hayırlısıylaa tutarr asılamann arzucelcimm canmm benmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?