Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Evet yaa canım diğer Dr a kalsa daha beklermisim bu Dr fan memnunum bana film sırasında zor gecti ama bunun icin tikanikti diyemem dedi 3 ay da göreceğiz karşılığını dedi ve ben hiç beklemezken(esimin ayağı alcidaydi hiç degerlendirememistik çünkü o yüzden de kafam rahatti) adet gunu öğrendik cok şükür darisi hepinize ins dua ediyorum hep:13:

Olsun kuzum olsun sen yine de tasıma hiçbirşey bırak yapan var nasılsa sultanlığın keyfini sür
kendime cok dikkat edemiyorum açıkcası gorev icabı sınavda arama yaparken seri olmak lazım aşağı yukarı derken hafta sonu zor gecti ama hafta ici rahatım ama esim beni cok simartamiyor yanımda baska da kimse yok ((

bojouuuuuuuuuu hoşgeldin bacıııııım nasılsın ben işte hala bıraktığın gibiyim yani ACABALARla doluyum. inş olur bu sefer yaa çatladım ya sabırsızlıktan kuzu valla yaaaaa

Canım insallah tutunuyordur kuzucugun sana ondandir bu ağrılar bol bol dinlen ayakta cok durma o da yerini hazırlasın

smdilik yok balım bulantım :) insallah keseyi görürsünüzz snrada hemencecik kalp atıslarınıı :))

insallahh hayırlısıylaa tutarr asılamann arzucelcimm canmm benmm :))
penderim sen daha keseyi görmedin mı kiz bu ne rahatlık maşallah kalp atışını da duyarsın bebis kocaman olmuş yirim onu yerr

Hoşgeldin canım benim vallahi pek özledik biz seni yaaa birdaha böyle uzun yokolma buralardan yada bizide götür
Esiniiimmmmmm ben de sizi özlediimmmm bebişiimmm
vallaa işler duruyoo,önce size bakayım dediimm

pojoummm hosgeldnn :) bizde seni cok özledkk :)) canm benmm kırmızılar içinde hayırlısı ınsallah allahtann,önümüzdeki ay olur sıkma canını sakınn
Penderiimm yawru kuşuuummm,inşaallah hiç bulantın falan olmaz,rahat,güzel bi hamişlik geçirirsin

arzucel aramıza hoşgeldin canım seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende aşılama yaptırdım ve bekleme sürecinin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum ki görüldüğü üzere meraktan çatlamak üzereyim yani her ne kadar adet olacağım sinyallerini alsamda ya bebişse o hissettiğim şey demekten kendimi alamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş Rabbim çok aratmaz bize aşılamadan sonra ne yapılmalı ya da yapılmamalı diye sormuştun sanırım benim doktorum her dönemden farksız kabul et aşılamadan önce hayatın nasılsa öyle devam et dedi tabi bundan her istediğimi yaparımı çıkarmadım ben kendime sanki hamileymişimde bebişimi koruyormuşum gibi hareket ettim. örn. ağır kaldırmadım , yüksek bir yere uzanmadım, koştur koştur iş yapmadım sakin geçirdim daha doğrusu sakin bıraktığım vücudumdu ruhumu hırpaladım sanırım acaba acaba ya olmazsa , olmuşmudur ki, kasığım ağrıdı bebiş mi ki yok olmayacak deyip salya sümük ağlamalar sıyırdım yani anlayacağın bu zamanda neyse sen beni örnek alma rahat olmaya bak

yok kuzumm ben keseyide gördüm kalp atısınıda allaha cok sükürr,ben onu ısıla yazdımm canmmmm :) senin bebişinde insallahh saglıcakla gelirr kucagnaa :))

canım beniimmm napıyosunn tatlıımm
Periimmm erkenden test mi yaptırdın,hayırlısı olsun,sağlık olsun güzel arkadaşım benimm
Allahım o güzel gönlüne göre hayırlı zamanda versin bebişlerini inşallah

Esiniiimmmmmm ben de sizi özlediimmmm bebişiimmm
vallaa işler duruyoo,önce size bakayım dediimm

Penderiimm yawru kuşuuummm,inşaallah hiç bulantın falan olmaz,rahat,güzel bi hamişlik geçirirsin

insallahh kuzucumm insallahh hayırlısıylaa,nasıldı tatillll,bnde dün işe döndüm ama alısamadımm pojoummmm :)))

herkesler burda..kızlar bişey sorcam acil ama 20 haftalık gebe bi arkadaşım var ilk bebekinde çatlakı olmamış ama bunda kızarmaya başlamış bile ne yağı kullansın bi soruver kk daki arkadaşlarına dedi çatlamamak için ne yapsın

evet çok haklısın tatlım bizler bu bebiş özlemiyle yanıp tutuşurken yüce yaradanım sabrı öğretdi bizlere.her gecen gün daha çok istemekle beraber dahada sabırlımı oluyoruz ne.inşallah yaradanım hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip eder.

Esosuuummmm ya ruyana bayildim bebisimmmmmmmmm ins ciksin guzel annem o guzel ruyannnn azcik umut kalmadi diyemem icimde cnku baya var adetime yumurtlamadan 9 gun sonra verdim kan yerlesme ortalama 7-9 gun sonra oluyormus yumurtlamadan bisi varsa ve yerlesmediyse cikmamistir ama ben genede boyle dusuniym olursa supriz olsunnnn ay ne sabirsizim haaaaa

Aybicemmmmmmm hayirlisi olsun bebisimmmmmm kismet zamanimizi beklicukkkk

Ponjuuuummmm hosgeldin bebemmmm ozledik seni kuzummmmm haln geldi erkenden demekkkkk onumuzdeki ay hiccc gelmicek insssssssss

Vitommmm canm benmmmmm uzulmedm bebekm hayirlisi neyse o lsunnn seni seviorum m kzuuummmmm

Medmusuuuummmm aman dinleme kociisiiiii supriz olsun onaaaa git bi guzelkanini verrr 13 gun olmusss asilama bideee ben 9. Gun verdim cikmadi isteeee :)))

Heyecan yaptim dunden beri sanaaaa insss adini hamisolarak yazcam listeye canimmmmmmmm

canım ben aktardan badem yagı ile kakao yagı ladım karıstırdımm fısfıslıyorumm hergün sürüyorummm
bekliyrum emmesiniii
koku berbat ama yapcek birsey yokk vallaaaaaaaaaaa

5.aydan itibaren göğüs uclarınada sürülmeliymiş haberiniz olsun hamiş annelerrrrrrrrrr

sakın üzmeyin kendinizii tamammm valla duygusala bagladımm aglarımm siz üzülürsenizzzz
kıyamammm sizee bennnnn

öpüyrumm sizii dizi bölümlerimm baslıyooooo

mutfagımıda toplıyımm azzz
yine gelirimm kızarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüldünüzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlım çok endişelenme ve sıkma canını sonuçta hayırlısı ne ise o olsun her şeyin bir vakti zamanı var.seni çok iyi anlıyorum bakma şimdi benim böyle yazdığıma bende kendimi çok kaptırıp çok gözyaşı döktüm ama yapmamak lazım.bu arada ne bekliyorsun 13 gün olmuş gidip bir test patlat bence.

yok kuzumm ben keseyide gördüm kalp atısınıda allaha cok sükürr,ben onu ısıla yazdımm canmmmm :) senin bebişinde insallahh saglıcakla gelirr kucagnaa :))
İnsallah bende görebilirim kalp atışını en kısa zamanda film çekildiğim ay oldu diye kalbi atmaz mı acaba diyorum kendimce ama cok evham yapmıyorum sadece bekliyorumkacinci haftanda gördün onlarida yazar mısın bebem

kuzum Dr lar bunyeyle alakalı diyorlar digerinde çatlamadıysa bunda da çatlamaz az ve sık yesin bol su icsin ki vücudun esnekliği artsin kaşınmak zaten çatlatirmis kasininca bebek yağı sursun bı de dustan sonra kurulanmadan

Medmusuuuummmm aman dinleme kociisiiiii supriz olsun onaaaa git bi guzelkanini verrr 13 gun olmusss asilama bideee ben 9. Gun verdim cikmadi isteeee :)))

Heyecan yaptim dunden beri sanaaaa insss adini hamisolarak yazcam listeye canimmmmmmmm

oy kuzum ya inşallah o listede olurum ... belim ağrıyor az önce wc ye gittim ama nasıl korkarak oldu heralde dedim hazırlıklı gittim yani olmadığını görünce çok sevindim inan eğer olmazsa tobarlayamam gibi geliyor kendimi sinirlerim bozuldu ya Allahım isyana düşmek istemiyorum ama ne günahım vardıda beni bununla imtihan ediyorsun

Canim benim cok haklisin ama ayni belirtiler hamislik belirtisi biliyorsun. Senin icin bebisin icin ailen icin eennnn hayirlisi neyse oolsunnn

Biliyorum uzun zaman olduu bu surec seni ve sinirlerini yipratti ama ne olursa olsun hayat zaten bir imtihan pes ettigimiz anda biz kaybederiz

Her zaman 2. Bir secenek vardir hayatta uzulmemek icin bizim durumumuzdakilar icinde her zaman bir sonraki ay vardir. Asilama olmuyorsa daha garanti tupbebekvardir mesela. Sukurlerolsun ki tipcok ilerdeve nerdeyse bicok seyin cozumu tedavisivar Allahim dermansiz derr vermesin bebisimmm

Hayati dolu dolu yasayali. Her anini.... Sonra bizde hamisizzzzzz diye bagircaz ben inaniyorum canimmmmm

canım öyle olumsuz düşünüpte kendini strese sokma seni çok iyi anlıyorum ama yapma kendine bunu.bu düşünceyi unutmak için bir şeyler yap kafanı dağıt tatlım.birde aşılama ile ilgili bir topikte okumuştum senin yaşadığın bu belirtileri yaşayıp kırmızıları görecem diyen bir çok arkadaşımız hamile kalmış.lütfen düşünmemeye calış.aynı gitgelleri bende çok yaşadım bazen tüm umudumu yitirdim ama yılmak yok hem sana ne oluyoki pes ediyorsun bak ben 39 yaşındayım ve hala mücadele ediyorum.zırlanma ve hadi kalk yerinden git kan ver tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…