- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.381
Evet yaa canım diğer Dr a kalsa daha beklermisim bu Dr fan memnunum bana film sırasında zor gecti ama bunun icin tikanikti diyemem dedi 3 ay da göreceğiz karşılığını dedi ve ben hiç beklemezken(esimin ayağı alcidaydi hiç degerlendirememistik çünkü o yüzden de kafam rahatti) adet gunu öğrendik cok şükür darisi hepinize ins dua ediyorum hep:13:canım beniimmm,sağol
sen de aşılama yaptırmışsıınn,hayırlısı olsun inşaallaahh
Palyaaammm canııımmmm sen de miiii:49.
ayyyyyyyyyy ne güzel yaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiiimmmm
bebişin film yıldızı olmanı bekliyomuş annesi :)
bu da sana gelsin o haldeeee
Olsun kuzum olsun sen yine de tasıma hiçbirşey bırak yapan var nasılsa sultanlığın keyfini süryok şekerimm yorarmıyım hiçç
pazar catası aldık rahat olsun dşyee
cantanın bosunu bile tasımadımm :))))))
ya bu düşük tehlikesiiii 4.aydan itibaren azalırmışş
vee tam 20.haftada rşsk tamamen ortadan kalkarmışş drlar diyooo
bnmde az bir vaktim kaldııııı iştee sabrediyommmmmmmmmmm
sende benmö gibiii hopp diye zıplama yerindenn daha ilk haftaların bırak bebiş rahat rahat tutunsunn canımm dikkat ett heeeeeeeeeeeeeee
sakin ve yavas hareket ett
çok eğilme zart diyee benim gibiii
Canım insallah tutunuyordur kuzucugun sana ondandir bu ağrılar bol bol dinlen ayakta cok durma o da yerini hazırlasınİnş canım Rabbim yüzüme bakarda tekrar aynı sıkıntıları bana yaşatmaz hayırlısından bir bebiş nasip eder ama belim ağrıyor adet olacak gibiyim korkuyorum inanın wc gitmeye korkuyorum ya gelirse diye ..........
Canım yaptırayım diyorum yarın eşime söylemeden gidicem valla dayanamıyorum bu arada erken olmaz değil mi geçen ay 20 temmuzda adet görmüştüm ve aşılamamın üzerinden 13 gün geçti olsa görülür değil mi :44:
penderim sen daha keseyi görmedin mı kiz bu ne rahatlık maşallah kalp atışını da duyarsın bebis kocaman olmuş yirim onu yerrsmdilik yok balım bulantım :) insallah keseyi görürsünüzz snrada hemencecik kalp atıslarınıı :))
insallahh hayırlısıylaa tutarr asılamann arzucelcimm canmm benmm :))
Esiniiimmmmmm ben de sizi özlediimmmm bebişiimmmHoşgeldin canım benim vallahi pek özledik biz seni yaaa birdaha böyle uzun yokolma buralardan yada bizide götür
Penderiimm yawru kuşuuummm,inşaallah hiç bulantın falan olmaz,rahat,güzel bi hamişlik geçirirsinpojoummm hosgeldnn :) bizde seni cok özledkk :)) canm benmm kırmızılar içinde hayırlısı ınsallah allahtann,önümüzdeki ay olur sıkma canını sakınn
Canım insallah tutunuyordur kuzucugun sana ondandir bu ağrılar bol bol dinlen ayakta cok durma o da yerini hazırlasın
penderim sen daha keseyi görmedin mı kiz bu ne rahatlık maşallah kalp atışını da duyarsın bebis kocaman olmuş yirim onu yerr
Esiniiimmmmmm ben de sizi özlediimmmm bebişiimmm
vallaa işler duruyoo,önce size bakayım dediimm
Penderiimm yawru kuşuuummm,inşaallah hiç bulantın falan olmaz,rahat,güzel bi hamişlik geçirirsin
Bekle kuzum bekle esosum söylemişti galiba bebekle birlikte sabretmeyi öğrendim diye bende öyleyim bebeği ogreneli 1 hafta oldu ama ben daha hastaneye gitmedim Dr la tel de görüştük ilk muayene de cuma gunu yani daha var ama sabırsız değilim eskisi gibi.her ay bebek beklemek duvara çarpıp geri gelmek gibiydi böyle böyle beklemeyi öğretti bana da bu bebek ısı.sonuc guzel olacak diye duşun ve bekle
herkesler burda..kızlar bişey sorcam acil ama 20 haftalık gebe bi arkadaşım var ilk bebekinde çatlakı olmamış ama bunda kızarmaya başlamış bile ne yağı kullansın bi soruver kk daki arkadaşlarına dediçatlamamak için ne yapsın
Esosuuummmm ya ruyana bayildim bebisimmmmmmmmm ins ciksin guzel annem o guzel ruyannnnazcik umut kalmadi diyemem icimde cnku baya var adetime yumurtlamadan 9 gun sonra verdim kan yerlesme ortalama 7-9 gun sonra oluyormus yumurtlamadan bisi varsa ve yerlesmediyse cikmamistir ama ben genede boyle dusuniym olursa supriz olsunnnn ay ne sabirsizim haaaaa
Aybicemmmmmmm hayirlisi olsun bebisimmmmmm kismet zamanimizi beklicukkkk
Ponjuuuummmm hosgeldin bebemmmm ozledik seni kuzummmmm haln geldi erkenden demekkkkk onumuzdeki ay hiccc gelmicek insssssssss
Vitommmm canm benmmmmm uzulmedm bebekm hayirlisi neyse o lsunnn seni seviorum m kzuuummmmm
arzucel aramıza hoşgeldin canım seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende aşılama yaptırdım ve bekleme sürecinin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum ki görüldüğü üzere meraktan çatlamak üzereyim yani her ne kadar adet olacağım sinyallerini alsamda ya bebişse o hissettiğim şey demekten kendimi alamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş Rabbim çok aratmaz bize aşılamadan sonra ne yapılmalı ya da yapılmamalı diye sormuştun sanırım benim doktorum her dönemden farksız kabul et aşılamadan önce hayatın nasılsa öyle devam et dedi tabi bundan her istediğimi yaparımı çıkarmadım ben kendime sanki hamileymişimde bebişimi koruyormuşum gibi hareket ettim. örn. ağır kaldırmadım , yüksek bir yere uzanmadım, koştur koştur iş yapmadım sakin geçirdim daha doğrusu sakin bıraktığım vücudumdu ruhumu hırpaladım sanırım acaba acaba ya olmazsa , olmuşmudur ki, kasığım ağrıdı bebiş mi ki yok olmayacak deyip salya sümük ağlamalar sıyırdım yani anlayacağın bu zamanda neyse sen beni örnek alma rahat olmaya bak
İnsallah bende görebilirim kalp atışını en kısa zamanda film çekildiğim ay oldu diye kalbi atmaz mı acaba diyorum kendimce ama cok evham yapmıyorum sadece bekliyorumyok kuzumm ben keseyide gördüm kalp atısınıda allaha cok sükürr,ben onu ısıla yazdımm canmmmm :) senin bebişinde insallahh saglıcakla gelirr kucagnaa :))
kuzum Dr lar bunyeyle alakalı diyorlar digerinde çatlamadıysa bunda da çatlamaz az ve sık yesin bol su icsin ki vücudun esnekliği artsin kaşınmak zaten çatlatirmis kasininca bebek yağı sursun bı de dustan sonra kurulanmadanherkesler burda..kızlar bişey sorcam acil ama 20 haftalık gebe bi arkadaşım var ilk bebekinde çatlakı olmamış ama bunda kızarmaya başlamış bile ne yağı kullansın bi soruver kk daki arkadaşlarına dediçatlamamak için ne yapsın
Medmusuuuummmm aman dinleme kociisiiiii supriz olsun onaaaa git bi guzelkanini verrr 13 gun olmusss asilama bideee ben 9. Gun verdim cikmadi isteeee :)))
Heyecan yaptim dunden beri sanaaaa insss adini hamisolarak yazcam listeye canimmmmmmmm
insallahh kuzucumm insallahh hayırlısıylaa,nasıldı tatillll,bnde dün işe döndüm ama alısamadımm pojoummmm :)))
oy kuzum ya inşallah o listede olurum ... belim ağrıyor az önce wc ye gittim ama nasıl korkarak oldu heralde dedim hazırlıklı gittim yani olmadığını görünce çok sevindim inan eğer olmazsa tobarlayamam gibi geliyor kendimi sinirlerim bozuldu ya Allahım isyana düşmek istemiyorum ama ne günahım vardıda beni bununla imtihan ediyorsun
oy kuzum ya inşallah o listede olurum ... belim ağrıyor az önce wc ye gittim ama nasıl korkarak oldu heralde dedim hazırlıklı gittim yani olmadığını görünce çok sevindim inan eğer olmazsa tobarlayamam gibi geliyor kendimi sinirlerim bozuldu ya Allahım isyana düşmek istemiyorum ama ne günahım vardıda beni bununla imtihan ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?