Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım kasıklarında sizlama var mı bence en büyük belirti o bende baska birşey yoktu çünkü sonradan agri da başlıyor bende hep gidecek zannediyordum ama normalimis o yüzden iyi duşun yada bı hastaneye gidip kan ver aksamda öğreniriz :119:

Günaydınnn gerçi öğlen oldu
Az önce girdim yazamadım şimdi mesajımı tamamlarım inş. Nasılsınız hanımlar hamişler bekleyenler nobatı yumoş günü gelenler benim gibi araftakiler

Sanada günaydın bojouuummm
durumlar nasıl yaa iyicene uzak kaldım sizden sohbetlere dahil olamıyorum takip edemiyorum Sekreterimiz işten çıktı burası çorba oldu tellere bakmak bana kaldı (( çok yoruluyorum snavım bitti dinlencem diye seviniyodum evdeki hesap işe uymadıı

OLDUMU ŞİMDİ CANIM ÖLE SÖLEMEK YAKIŞMADI SANA DİLİNE BİBER SÜRERİMM BAKKK
İSYAN YIKILMAK YOK ŞÜKÜRLER OLSUN DEMEK VAR
RABBİM VERMİYORSA inan senin için en hayırlısını en güzelini istiyordurrr
aşılama olmuyorsa tüp bebekvar ve okuduğum kadarıyla belirtinde varmış inşallah bebeişin seninledir bitanem rahat ol ama tüm süprizlerede hazırlıklı ol

Bojuuummmmm ins bu son olcak bebisimmmmmmm ya pitiskom nerde hakkateeennnn adet olmadi sanirim halaaaa ins hamistir yaaaaaaaa

ayyyy 3 gundur eve sadece yat aya geldikkkk heryerrrr mahvolmus durumdaaaaa Allah bana kuvvet versinnnnnnnn temizlukkkkkkkkk yapicukkk operim kocamannnnnn pitisimmm 2 saat sonra kahve molasi vericukkkk

Selam hatun kızlarrrrrrrrrrrrrr

perimmmmmmmmmmmmm üzülmek yok yasak sana üzülmek allahtan hayırlısını diledik herzamn hayırlısı için el açtık rabbime inş.en hayırlı zamnda gelecek minnak karaböcük perii inş.allahım gün dogmadan neler dogar canım güçlü karaböcügüm benim sabrın sonu selamettir rabbim ramazan ayında o mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kimin gönlünde ne muradı ne dilegi ne arzusu varsa hepsini hayırlısıyla nasip etsin peşi sırada bizlerin hepiniz dileklerini ve dualrını kabul etsin amin..................

Bojuooooooooooo gezinci aşüfteeeeeeeee parmak arana varana kadar yaktın daha da doymadın mı yosmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin zilliiii gacıııı

Enderrrfts sende hoşgeldinnnnnnnnnnnn zilliiiiiii

Kızlarrrrrrrrrrrrr ne var ne yok ???

bojooommm

:119:ayyy benim doğum günüsüm o günn 10 ağustos sana uğur getirsin inşallahhh:119:
kızlar bilmiyorum ki arkadaş diğerinde çatlamamıştım dedi ama bide çok kaşınıyomuş zaten ben de bademyağı ile çilek yağını duymuştum güzel koksun diye
nese öğle arası 1 de görüşürüz çok acıktım zaten

Adoşuummmm yawrıımm yosmaammm hoşbuldum
oraları yakamadım datlum,çok uğraştım beceremedimm
siz napıyosunuz hayatım,minnak Denizimiz nasıl

pojummmmmmmmmmmm hoşgeldin hayatımmm nerelrde kaldınızzz yaa özledikk vallaa

arzummmmm ve medmussss kızalr ikinizde aşılama yaptıırdınız bu ayyy .inşşş ikinizinkide tutaar.medmusss tejkrar diyorum ama git kan ver canımm.için rahatlar

perim kuzum temizliğe başlamışsınn kolay geleeeee.bugünn kahveleriniz bendennnn .bide pidilim regli oldu sanırım dün öyle yazmıştı yanlımı hatırlıyorum

adoşummmmm slmm babyyyy nasulsun.

adoşuummmm yawrıımm yosmaammm hoşbuldum
oraları yakamadım datlum,çok uğraştım beceremedimm
Siz napıyosunuz hayatım,minnak denizimiz nasıl

hohovvvvvvvvvv götüngen niye becereemedin lan yanmayı neyse yananı görür allah allahhhhhhhhhhh
Deniz iyi ne yapsın yavrum ya sıcaktan bunalıyoo çocuk

iyiyim aybicem sen nasulsun zilliii yosmaaaa

Heeeeeeeeeeeee idilga dün adet olmuştu yani öyle yazmıştıııııı hayırlısı olsunnn dogru hatırlıyon zekiii gacııııııııııııııııı paybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Paybiceeemmm hoşgördüm canım,iznimin 2 haftasını kullandım işte ,hemencik geçti bitti
ben de özledim sizi
sen nasılsın darling??

bende iim çok şükür nasıl olayımmm beklemdeyizzz sürekli bekliyoruzz zati pöfffffffffffff.söylemesi ayıptır dedğin gibi szekiyimdir.heryerimden zeka fışkırır o derece yane

gunoooOOOOOOOOOOooooosssssssssssssssssssSSSSSSSSSSS

KISLARR yeni gunumuzzzz cokkk guzelll haberlerle suslensin insallahhhhh mutlu huzurlu aslii gibr gunn diliyorummmmmmmmmuckssssssss

POJUMMMMMMMMMMMMMM cnmmm hosgeldinnnnnnn cnminn iciiiiiiiiiiii

haydiiii lilililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuzum guldu sayendeee icim huzurla dolduuuuuuuuuuuuuu yillardir aradigim askk sonunda beniii bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tv nu actim bu caliyoduuuu ahanda takilir butun gun dilimeee :)))))

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ses var mi cnmmmmm ?????????

ayyy seviommm kislarr ben siziiiiiii muahhhhhhhhhhhhh

Paybiceeemmm hoşgördüm canım,iznimin 2 haftasını kullandım işte ,hemencik geçti bitti
ben de özledim sizi
sen nasılsın darling??

ii ya tatil iidir.ister bi gün olsun ister 10 gün dinleniyor insan.senden güzel haber bekliyorık şekerimm ama ağustasa kalmışsın yine hayurlusu olsunnnnn.bende napimmmm işteee uğraş durrrr ayyy öğle arası olmuş ben hala burdayımmmmm anoyyyyyyyyyyyy iice sıyırdımmı ne yine

pidiliiiiiiiiiiiiim hoş geldinnnn balummmnasulsun

kuzumm ben 6.haftada kalp atıslarını gördüm,dinlemedik ama :) görmek bile yetti bana..insallah sende bu hafta görürsün hayırlısıyla
valla tatil güzeldi
bu dönüş olayı olmayaydı eyiydi :)
sen de tatilde miydin bebişim?
evet kuzucum bende dün geldimm,ama dönmeyeydik iyiydi dediğin gibi :))

hosbulduk adosummmmmmmmm :)) deniz bebişi kocamann öpüommm

Pidiliiimmm hoşbuldum datluumm
tatil bitti,kırmızılar geldi
bu ay hiçbi belirti falan da yoktu zaten
senin de gelmiş halan sanırım,umudumuz ağustos
gelsin artık ağustos böcüklerimiizzzz

canım bende vazelinin kahverengi kutulu kakao yağlı olanından kullanıyorum hoş benim hala göbeğim yok ama ben yinede sürüyorum aklıma geldikçe
anneme çekmişim ben ondada göbek çok olmamış vede çatlamamış inşallah bende çatlamam amannnnn çatlasamda patlasamda olsun varsın
içinde A vitamini olan bu vitamini içeren kremler çokk zararlıymış bebişe o yüzden A vitaminsiz olcak aklınızda olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…