- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.401
Canım kasıklarında sizlama var mı bence en büyük belirti o bende baska birşey yoktu çünkü sonradan agri da başlıyor bende hep gidecek zannediyordum ama normalimis o yüzden iyi duşun yada bı hastaneye gidip kan ver aksamda öğreniriz :119:oy kuzum ya inşallah o listede olurum ... belim ağrıyor az önce wc ye gittim ama nasıl korkarak oldu heralde dedim hazırlıklı gittim yani olmadığını görünce çok sevindim inan eğer olmazsa tobarlayamam gibi geliyor kendimi sinirlerim bozuldu ya Allahım isyana düşmek istemiyorum ama ne günahım vardıda beni bununla imtihan ediyorsun
Selam hatun kızlarrrrrrrrrrrrrr
perimmmmmmmmmmmmm üzülmek yok yasak sana üzülmek allahtan hayırlısını diledik herzamn hayırlısı için el açtık rabbime inş.en hayırlı zamnda gelecek minnak karaböcük perii inş.allahım gün dogmadan neler dogar canım güçlü karaböcügüm benim sabrın sonu selamettir rabbim ramazan ayında o mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kimin gönlünde ne muradı ne dilegi ne arzusu varsa hepsini hayırlısıyla nasip etsin peşi sırada bizlerin hepiniz dileklerini ve dualrını kabul etsin amin..................
Bojuooooooooooo gezinci aşüfteeeeeeeee parmak arana varana kadar yaktın daha da doymadın mı yosmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin zilliiii gacıııı
Enderrrfts sende hoşgeldinnnnnnnnnnnn zilliiiiiii
Kızlarrrrrrrrrrrrr ne var ne yok ???
adoşuummmm yawrıımm yosmaammm hoşbuldum
oraları yakamadım datlum,çok uğraştım beceremedimm
Siz napıyosunuz hayatım,minnak denizimiz nasıl
pojummmmmmmmmmmm hoşgeldin hayatımmm nerelrde kaldınızzz yaa özledikk vallaa
arzummmmm ve medmussss kızalr ikinizde aşılama yaptıırdınız bu ayyy .inşşş ikinizinkide tutaar.medmusss tejkrar diyorum ama git kan ver canımm.için rahatlar
perim kuzum temizliğe başlamışsınn kolay geleeeee.bugünn kahveleriniz bendennnn .bide pidilim regli oldu sanırım dün öyle yazmıştı yanlımı hatırlıyorum
adoşummmmm slmm babyyyy nasulsun.
pojummmmmmmmmmmm hoşgeldin hayatımmm nerelrde kaldınızzz yaa özledikk vallaa
arzummmmm ve medmussss kızalr ikinizde aşılama yaptıırdınız bu ayyy .inşşş ikinizinkide tutaar.medmusss tejkrar diyorum ama git kan ver canımm.için rahatlar
perim kuzum temizliğe başlamışsınn kolay geleeeee.bugünn kahveleriniz bendennnn .bide pidilim regli oldu sanırım dün öyle yazmıştı yanlımı hatırlıyorum
adoşummmmm slmm babyyyy nasulsun.
hohovvvvvvvvvv götüngen niye becereemedin lan yanmayı neyse yananı görür allah allahhhhhhhhhhh
Deniz iyi ne yapsın yavrum ya sıcaktan bunalıyoo çocuk
iyiyim aybicem sen nasulsun zilliii yosmaaaa
Heeeeeeeeeeeee idilga dün adet olmuştu yani öyle yazmıştıııııı hayırlısı olsunnn dogru hatırlıyon zekiii gacııııııııııııııııı paybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Paybiceeemmm hoşgördüm canım,iznimin 2 haftasını kullandım işte ,hemencik geçti bitti
ben de özledim sizi
sen nasılsın darling??
gunoooOOOOOOOOOOooooosssssssssssssssssssSSSSSSSSSSS
KISLARR yeni gunumuzzzz cokkk guzelll haberlerle suslensin insallahhhhh mutlu huzurlu aslii gibr gunn diliyorummmmmmmmmuckssssssss
POJUMMMMMMMMMMMMMM cnmmm hosgeldinnnnnnn cnminn iciiiiiiiiiiii
haydiiii lilililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuzum guldu sayendeee icim huzurla dolduuuuuuuuuuuuuu yillardir aradigim askk sonunda beniii bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tv nu actim bu caliyoduuuu ahanda takilir butun gun dilimeee :)))))
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ses var mi cnmmmmm ?????????
ayyy seviommm kislarr ben siziiiiiii muahhhhhhhhhhhhh
İnsallah bende görebilirim kalp atışını en kısa zamanda film çekildiğim ay oldu diye kalbi atmaz mı acaba diyorum kendimce ama cok evham yapmıyorum sadece bekliyorumkacinci haftanda gördün onlarida yazar mısın bebem
kuzum Dr lar bunyeyle alakalı diyorlar digerinde çatlamadıysa bunda da çatlamaz az ve sık yesin bol su icsin ki vücudun esnekliği artsin kaşınmak zaten çatlatirmis kasininca bebek yağı sursun bı de dustan sonra kurulanmadan
evet kuzucum bende dün geldimm,ama dönmeyeydik iyiydi dediğin gibi :))valla tatil güzeldi
bu dönüş olayı olmayaydı eyiydi :)
sen de tatilde miydin bebişim?
hosbulduk adosummmmmmmmm :)) deniz bebişi kocamann öpüommmSelam hatun kızlarrrrrrrrrrrrrr
perimmmmmmmmmmmmm üzülmek yok yasak sana üzülmek allahtan hayırlısını diledik herzamn hayırlısı için el açtık rabbime inş.en hayırlı zamnda gelecek minnak karaböcük perii inş.allahım gün dogmadan neler dogar canım güçlü karaböcügüm benim sabrın sonu selamettir rabbim ramazan ayında o mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kimin gönlünde ne muradı ne dilegi ne arzusu varsa hepsini hayırlısıyla nasip etsin peşi sırada bizlerin hepiniz dileklerini ve dualrını kabul etsin amin..................
Bojuooooooooooo gezinci aşüfteeeeeeeee parmak arana varana kadar yaktın daha da doymadın mı yosmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin zilliiii gacıııı
Enderrrfts sende hoşgeldinnnnnnnnnnnn zilliiiiiii
Kızlarrrrrrrrrrrrr ne var ne yok ???
herkesler burda..kızlar bişey sorcam acil ama 20 haftalık gebe bi arkadaşım var ilk bebekinde çatlakı olmamış ama bunda kızarmaya başlamış bile ne yağı kullansın bi soruver kk daki arkadaşlarına dediçatlamamak için ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?