- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.421
görüyorum seni arada buralardasın buyrun iki lafın belini kıralım
kuzum ne durumdasın.nasıl oldun
duygularım aklım karışık depresyona girmem İNŞALLAH.
canım benimm lütfen dik durmaya çalış.hamile kalabiliyorsun bunu düşün bak bize hala himle kalıp kalamadığımızı bilmiyoruz.zor bi durum kabul ediyorum ama Allahtan gelen bişey yapamazsın canımcım.doktorun ne diyor peki önlem falan almamışmıydı.eğer rahim ağzı genişliği falan varsa normalde önlem alıyorlardı
canimmmm gecmis olsunnnnnnn
bu sefer arastir tahliller yap oyle denemeye basla olsun cnmmm vardir bi hayri sakin uzme kendini depresyon falan deme arkadasim 3 dusuk yapti amann ne arastirdi ege univt. de ege hanim die bi prof. varmis ona gittiiiiiii bir suru test tahlil derken hcbiseyde cikmadi 4. ye hamile kaldi ve dusmediii yani kismett iisi hangi bebisin bu dunyada gorucek gunu yiyecek ekmegi varsa o tutunup kaliyo sen merak etme
ayrıntılı kontrol olmamoştım doktor bi adet bekle tekrar kalabilirsin dedi ama bişi var bebek durmuyo.
canim senin bebisin vardi dimi bu 2. bebisin olucak dogrumu biliyorum ????????????
resimdeki senin bebisin miiiii
ayrıntılı kontrol olmamoştım doktor bi adet bekle tekrar kalabilirsin dedi ama bişi var bebek durmuyo.
ablaları teyzeleriiiiiiiiiiii kızım hastaaaaaaaaaaaaa
ishal kusma derken 1 kilo verdiiiiiiiiiiiii
korkuyorummmmmmmmmm
doktor diş diyor
bu ne biçim diş yaaaaaaaaaaaaa
mahvetti çocuğu 6 aten azı dişi birden geliyormuş
ondan kaldıramıyor diyor bu be yaaaaaaaaaa
İlk zamanlar dinlemek zararliymis ondan dinlenmiyorlar diye duydum canım görsem o da yeter suan içerde neler yapıyo merak ediyorum mercimeği :))kuzumm ben 6.haftada kalp atıslarını gördüm,dinlemedik ama :) görmek bile yetti bana..insallah sende bu hafta görürsün hayırlısıyla
evet kuzucum bende dün geldimm,ama dönmeyeydik iyiydi dediğin gibi :))
hosbulduk adosummmmmmmmm :)) deniz bebişi kocamann öpüommm
Eylemim katajel diye birşey var sterildir ve bölgesel uyusturmada kullanılır dış çıkaran bebeklere veriyorlar güvenle kullanabilirsin sürmen yeterli rahatça yemek yer bide agri kesici ateş düşürücü ohh mis hemen toparlanır kıyamam ona basa çıkmaya çalışıyor minikablaları teyzeleriiiiiiiiiiii kızım hastaaaaaaaaaaaaa
ishal kusma derken 1 kilo verdiiiiiiiiiiiii
korkuyorummmmmmmmmm
doktor diş diyor
bu ne biçim diş yaaaaaaaaaaaaa
mahvetti çocuğu 6 aten azı dişi birden geliyormuş
ondan kaldıramıyor diyor bu be yaaaaaaaaaa
POJUMMMMMM kankicanim regldasim :))) benim diger tarih 14 agustos birlikte calisalim yilmak yok yola devammm
AYBICE HATUNUM seninn kac gunun kaldii sekercimmmmmm , arkadasin nasil onu merak ediyorum
ve sana bugun bi browni tarifim var superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?