Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
AYBICEMMMMMMM

firinda KOFTE
firinda KABAK (yogurtlanacak)
firinda PATATES

yanina makarna salatasiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zeytinyagli taze fasulyeeeeeeeeee
( kenarlari temizlenirr yikanir direk dudukluyeeeeee uzerine zeytinyagi domates rendesiiiii seker tuz su ve 1 sogani bol 4 e at uzerineee kapat hoppppppp hazirrrrrrrrr)
yanina domatesli soganli salatada cok yakisirr ve peynirrrrrrrrrrrrrr

veee tatliya geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
BROWNIIIIIIIIIIIIIII

1 su bardagi seker
3 yumurta
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi sut
25 gr kakao

CIRPINIZZZZZZZZZ veeee 1 bardak ayirinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

AYIRDIKTAN sonraaaaaaaaa

5 yemek kasigi un
1 kabartma tozu
1 vanilya

170 * C de 15 dakika pisirrrrrrrrr

cikarttiktan sonra dilimleee vee ayirdiginiz 1 bardagi uzerine dokunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amann yarrabbimmmmmmmmmm diimm ben sizeeeeeee :))))

PERIMMMMMMMMMMMMMM cnmin iciii enn guzelleri bizim olucakkkkkkkkkkkkkk dimi AYBICEMMMMMMMMMMMMMucksssssssssssss

Canim perim güçlü arkadasım burada yigilmisken ayağa kalkmayı öğrendim ben hepimiz o kadar içten destek verip dua ediyoruz ki bunların cogu yakın çevremizde bile yokk bak gor hersey guzel olacak.her ay test yapıp tek çizgi görmek duvara çarpıp çarpıp geri gelmek gibi birşeydi bu bebeği doğurmak kısmet olursa 4,5 yıllık evli olacağız o yüzden evliliğin keyfini çıkar biz hep destekciniziz

Canim perim güçlü arkadasım burada yigilmisken ayağa kalkmayı öğrendim ben hepimiz o kadar içten destek verip dua ediyoruz ki bunların cogu yakın çevremizde bile yokk bak gor hersey guzel olacak.her ay test yapıp tek çizgi görmek duvara çarpıp çarpıp geri gelmek gibi birşeydi bu bebeği doğurmak kısmet olursa 4,5 yıllık evli olacağız o yüzden evliliğin keyfini çıkar biz hep destekciniziz

Eki Görüntüle 466358 .....................................................

PERIMMMMM kahvelerr aybicemdeennnn hadiiii bakalimmm sefamizz olsunnnnnnnn yanliz kahvenin yanindada browni guzel olurrr ama neyse cikolatamiz varmissss
AYBICEMM sutlu tatlininnn tarifini ver cnmcmmm
enn sevdiklerimdir sutlu tatlilarrrrrrr vallaaaaaaaaa

KIZLAR Konularla alakasiz ama evde ne bulsam kahve fincanimin icine koyuyorum hoppp derin dondurucuya sabah onunla buz olmus haliyle ovuyorum yuzumuuu cokk faydaliiiiiiiiiii
sut koyunnnnn bitki cayiiii ayrannnnnnnnnnn ne istersenizzz icineeeeeeeeeee sivi

PERIMMMMMMM bu topiklerde buldugum CALLEN egzersizlerinin 5. gunundeyim valla ise yariyo gibi geldi bana bi sikilasma varrrrrrrr tabi bide hastalanincada sivi toplanmasi bittiiiii vucuttaaaaa onunda etkisi olabilirr
ama denemende fayda varr

ben imkanı yok 3-4 çeşit bir arada yapamam burdan yapabilceğim şuan için taze fasülyeeeeeee heheheheee browniyi ramazanın ilk günü yapayım .kaptım tarifi mersi canımcım

Becerikli hatun buuuuu amanda yirim.kiz sen nerene yapıyom bu kadar spor ölcen zayıflıktan deliiii gacciiiiiii

pidişimmm bebeimmm nasılsınnn,ne güzel bii liste bu böle yaa canmm acaiipp browni istedii,seninkini yerini tutmaz ama hazırından yicem hemen :)) ellerinee saglıkkkkkkkkk

Canikommmmmm aynen oyle cokkk dogru soylemissinnnn birlikten kuvvet dogarrrr tek basimiza mucadele etmektense burda birbirimizden guc alarak ilerliyoruzzzz evliligimin her saniyesini soya doya cikariyorum canmcimmm minik mercimegini opuyorum guzel anneeeee
Pitiskommmmmmm canim cekti browniii az once yememis olsam yapardimmmm bu hazirlarda lezzetsizzz ama sicacik kek gibi olmuyoorrrr bayilirim ben islak keke felannn mmmm kocisimde cok severrrr

Perinin menusuuuu

Sinitzell

1 kasik yagda acti fry patatesiiii

Salataaaa

Dondurmali pastaaaa

canım Allah yardım etsin birtanem dayanma gücü versin
inşallah sorunun çözülür ve bir dahakine yavrunu kucağına alrısın tatlımmmmmm

Trilaylayyyliiiiiiiiii trilaylayliiiiiiii trilaylayliiii trilaylayliiiii trilaylaylooooooooooooooooooooo.

Mor oje miiiii mavi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii karat veremedimmmm bugunnnnn bu renklerrrrrrdeyimmmmmmmmmmmmmm heyoooo en buyuk derdimiz bu olsunnnnnnnnnnnnn

canım nerelerdesin yaaaaa
inan az önce aklıma geldin periye soracaktım haber varmı diye
iş çıktı unuttum şimdie seni gördüm bu kadar olur
neden hiç girmiyorsun
bari arada faceden yaz bana be ya?

canım benim hep böyle mutlu ol,bence mor ojeeeeeeeeeee
sabah yazmıştım bebişim sana görmedin sanırım,hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm en hayırlı zamanda gelsin meleğin ve mutluluğunuz kat kat artsın inşallahhh

kızlar benim internet paketim doluyo :18:25inde görüşmek üzere aklım sizde kalacak allaha emanet olun

kendine dikkat et tatlım görüşürüzzz öpüyorum seniii

eylemsevcan canım çok geçmiş olsun minik kızına acil şifalar versin mevlam iyi bak ona annesi hemencecik iyileşsin dişleri için gerekirse dişçiye filan götür bi baksın

aserahan canım okuyunca çok şaşırdım ve çokda üzüldüm canım bende kızlara katılıyorum git tepeden tırnağa tüm tahlillerini yaptır ne varsa ne gerekiyorsa hemencecik hamiş kalıyon zaten hiç bebişinin tutunmasını engelleyen birşeyler varsa çıksın ortaya ki inşallah yoktur. bu sefer sağlıcakla bebişin gelsin tatlım bak ben daha bırak bebişi çift çizgiyi bile göremedim çok kısa sürede yeniden kelebeğine kavuşucağına eminim canım

perimm bu ne harika bi enerji sinerji harikasıııınnnn bencede morrr bende eskiden koyu kahve oje sürerdim niyeyse bayılırdım o rengee

kızlar takip edebildiklerimle sohbete katılmaya çalışıyorum buralardayımmm

kızlar yarın yokum kan tahlili yaptıracam ancak haberi perşembe verebilirim. Bu arada benim akıntım çok yoğun şekilde geliyor ben her seferinde wc ye kırmızılar geldi diye gidiyorum ama çok şükür akıntıyla karşılaşıyorum yalnız rengi şeffaf değil beyaz hatta bembeyaz acaba hastalanacak mıyım :18: gebelikte bu renkte olabilir mi akıntı :18:

canım beyaz akıntı gebelik belrtisidir diye biliyorum

Merhaba millett..nasilsinizz? ben gec girmisim galibaa, mashallah kac sayfa yazib bitirmissiniz..hepsini okumaya zaman yookki..bu arada Perisokonun sanirim negatif cikmis kan testi hmm? insallah ben yalnis anlamisimdir..ya biliyormusunuz en en nefret etdiyim sey nedir ? bat a kalan gunleri saymak, telefondaki takvime gun icinde kac defa bakilir yaa...bu aliskanlik oldu galibaa:44:

canım beyaz akıntı gebelik belrtisidir diye biliyorum

canım benim ya inş öyledir ama hani yorumlara bakıyorum ya ben sarı akıntıdan ya da su gibi şeffaf bir akıntıdan bahsetmiş gebe kalan arkadaşlar benim öyle değil yumurtladığım zamanlar olan akıntı gibi ya da nasıl desem iltihap olur ya öyle bir akıntı kusura bakmayın çok açık yazıyorum ama napayım deliricem yoksa sizde olmasanız kimseyle konuşamıyorum bu konuyu ne de olsa mahrem burda samimi olduğum arkadaşımda zaten bekar sizden başka kimsem yok yani beni aydınlatacak

hmm..canim bi sey soyliyimmii..bende hep adet oncesi akintilar olurdu, bende burdan okduguma gore bu gebelik belirtisi deyib kendimi avuturdum hep..ama bu ay cok kuruluk var ya..anlamiyorum ki..sanirim bunun gebelikle alakasi yok..sadece bazen akinti olur bazen olmaz..insallah seninki bebisdendir..haber veririsin insallah bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…