- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.441
Aserosummmmm canim benimmmm cok zor biliyorummm ama guclu olmaya calis canm benmmm sebebini arastirrr eminim cok basit biseydiirrr sen hemencecik gene hamis kalirsin kuzummm bu sefer simsiki tutunur annecigineeee ben inaniyorummmmm hep yanindayizzzz herseyguzel olucak arkadasimmmmmm
Eylemsevcosummmm onemli bisi diildir tatlimmm hep olur o yaslardaaa hassas simdi yavrucakkkk gecmis olsunnn acil sifalarrrrr bebekimmmmmmm
Pitiskooommmm bebekommm cok ozledim seniiiiiiiii temizluk manyaaa oldum bennnnn sonucta hamis diilim isteeeeegec olsun guc olmasinnn amannnnn bildigim tum atasozlerini soyledim buguuunnn ben mutluyum asigimmmm onemli olannn buuu en guzeli olmayinca hayati zehir etmemekkkk mutlulukla devam etmeekkkkk biz bunu cok iyi biliyoruzzzzzz canm kankarellam benmmmmmmmmm
Aserosummmmm canim benimmmm cok zor biliyorummm ama guclu olmaya calis canm benmmm sebebini arastirrr eminim cok basit biseydiirrr sen hemencecik gene hamis kalirsin kuzummm bu sefer simsiki tutunur annecigineeee ben inaniyorummmmm hep yanindayizzzz herseyguzel olucak arkadasimmmmmm
Eylemsevcosummmm onemli bisi diildir tatlimmm hep olur o yaslardaaa hassas simdi yavrucakkkk gecmis olsunnn acil sifalarrrrr bebekimmmmmmm
Pitiskooommmm bebekommm cok ozledim seniiiiiiiii temizluk manyaaa oldum bennnnn sonucta hamis diilim isteeeeegec olsun guc olmasinnn amannnnn bildigim tum atasozlerini soyledim buguuunnn ben mutluyum asigimmmm onemli olannn buuu en guzeli olmayinca hayati zehir etmemekkkk mutlulukla devam etmeekkkkk biz bunu cok iyi biliyoruzzzzzz canm kankarellam benmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 466358 .....................................................
AYBICEMMMMMMM
firinda KOFTE
firinda KABAK (yogurtlanacak)
firinda PATATES
yanina makarna salatasiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zeytinyagli taze fasulyeeeeeeeeee
( kenarlari temizlenirr yikanir direk dudukluyeeeeee uzerine zeytinyagi domates rendesiiiii seker tuz su ve 1 sogani bol 4 e at uzerineee kapat hoppppppp hazirrrrrrrrr)
yanina domatesli soganli salatada cok yakisirr ve peynirrrrrrrrrrrrrr
veee tatliya geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
BROWNIIIIIIIIIIIIIII
1 su bardagi seker
3 yumurta
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi sut
25 gr kakao
CIRPINIZZZZZZZZZ veeee 1 bardak ayirinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
AYIRDIKTAN sonraaaaaaaaa
5 yemek kasigi un
1 kabartma tozu
1 vanilya
170 * C de 15 dakika pisirrrrrrrrr
cikarttiktan sonra dilimleee vee ayirdiginiz 1 bardagi uzerine dokunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amann yarrabbimmmmmmmmmm diimm ben sizeeeeeee :))))
PERIMMMMMMMMMMMMMM cnmin iciii enn guzelleri bizim olucakkkkkkkkkkkkkk dimi AYBICEMMMMMMMMMMMMMucksssssssssssss
Becerikli hatun buuuuuAYBICEMMMMMMM
firinda KOFTE
firinda PATATES
( kenarlari temizlenirr yikanir direk dudukluyeeeeee uzerine zeytinyagi domates rendesiiiii seker tuz su ve 1 sogani bol 4 e at uzerineee kapat hoppppppp hazirrrrrrrrr)
BROWNIIIIIIIIIIIIIII
1 su bardagi seker
3 yumurta
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi sut
25 gr kakao
AYIRDIKTAN sonraaaaaaaaa
5 yemek kasigi un
1 kabartma tozu
1 vanilya
cikarttiktan sonra dilimleee vee ayirdiginiz 1 bardagi uzerine dokunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
PERIMMMMMMMMMMMMMM cnmin iciii enn guzelleri bizim olucakkkkkkkkkkkkkk dimi AYBICEMMMMMMMMMMMMMucksssssssssssss
pidişimmm bebeimmm nasılsınnn,ne güzel bii liste bu böle yaa canmm acaiipp browni istedii,seninkini yerini tutmaz ama hazırından yicem hemen :)) ellerinee saglıkkkkkkkkkAYBICEMMMMMMM
firinda KOFTE
firinda PATATES
BROWNIIIIIIIIIIIIIII
1 su bardagi seker
3 yumurta
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi sut
25 gr kakao
AYIRDIKTAN sonraaaaaaaaa
5 yemek kasigi un
1 kabartma tozu
1 vanilya
Canikommmmmm aynen oyle cokkk dogru soylemissinnnn birlikten kuvvet dogarrrr tek basimiza mucadele etmektense burda birbirimizden guc alarak ilerliyoruzzzz evliligimin her saniyesini soya doya cikariyorum canmcimmm minik mercimegini opuyorum guzel anneeeeeCanim perim güçlü arkadasım burada yigilmisken ayağa kalkmayı öğrendim ben hepimiz o kadar içten destek verip dua ediyoruz ki bunların cogu yakın çevremizde bile yokk bak gor hersey guzel olacak.her ay test yapıp tek çizgi görmek duvara çarpıp çarpıp geri gelmek gibi birşeydi bu bebeği doğurmak kısmet olursa 4,5 yıllık evli olacağız o yüzden evliliğin keyfini çıkar biz hep destekciniziz
Pitiskommmmmmm canim cekti browniii az once yememis olsam yapardimmmm bu hazirlarda lezzetsizzz ama sicacik kek gibi olmuyoorrrr bayilirim ben islak keke felannn mmmm kocisimde cok severrrrPERIMMMMM kahvelerr aybicemdeennnn hadiiii bakalimmm sefamizz olsunnnnnnnnyanliz kahvenin yanindada browni guzel olurrr ama neyse cikolatamiz varmissss
AYBICEMM sutlu tatlininnn tarifini ver cnmcmmm
enn sevdiklerimdir sutlu tatlilarrrrrrr vallaaaaaaaaa
KIZLAR Konularla alakasiz ama evde ne bulsam kahve fincanimin icine koyuyorum hoppp derin dondurucuya sabah onunla buz olmus haliyle ovuyorum yuzumuuu cokk faydaliiiiiiiiiii
sut koyunnnnn bitki cayiiii ayrannnnnnnnnnn ne istersenizzz icineeeeeeeeeee sivi
PERIMMMMMMM bu topiklerde buldugum CALLEN egzersizlerinin 5. gunundeyim valla ise yariyo gibi geldi bana bi sikilasma varrrrrrrr tabi bide hastalanincada sivi toplanmasi bittiiiii vucuttaaaaa onunda etkisi olabilirr
ama denemende fayda varr
Trilaylayyyliiiiiiiiii trilaylayliiiiiiii trilaylayliiii trilaylayliiiii trilaylaylooooooooooooooooooooo.
Mor oje miiiii mavi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii karat veremedimmmm bugunnnnn bu renklerrrrrrdeyimmmmmmmmmmmmmm heyoooo en buyuk derdimiz bu olsunnnnnnnnnnnnn
kızlar benim internet paketim doluyo :18:25inde görüşmek üzere aklım sizde kalacak allaha emanet olun
kızlar yarın yokum kan tahlili yaptıracam ancak haberi perşembe verebilirim. Bu arada benim akıntım çok yoğun şekilde geliyor ben her seferinde wc ye kırmızılar geldi diye gidiyorum ama çok şükür akıntıyla karşılaşıyorum yalnız rengi şeffaf değil beyaz hatta bembeyaz acaba hastalanacak mıyım :18: Gebelikte bu renkte olabilir mi akıntı :18:
canım beyaz akıntı gebelik belrtisidir diye biliyorum
kızlar yarın yokum kan tahlili yaptıracam ancak haberi perşembe verebilirim. Bu arada benim akıntım çok yoğun şekilde geliyor ben her seferinde wc ye kırmızılar geldi diye gidiyorum ama çok şükür akıntıyla karşılaşıyorum yalnız rengi şeffaf değil beyaz hatta bembeyaz acaba hastalanacak mıyım :18: gebelikte bu renkte olabilir mi akıntı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?