Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar selam,ovitrelle iğneden 11 gün sonra gittim kan verdim 0,5 cıktı yanı negatıf erken mi davrandım acaba?yada olsaydı mesala 1 bile cıkabılırmıydı fikri olan var mı?

Son düzenleme:

medmuscum yarın doğru kantestine git ve kan ver sen daha bekleyemeyecen belli oldu aklını daha fazla karıştırıp yorma kendini madem aşılama yaptırdın tutmuşsa enazında 5 10 ne biliyim bişey çıkar işte çok stres yaptın sen rahatlamaya çalış tatlım

evet canım yarın ilk işin kan vermek olsun
bak bu kadar stres bebiş varsa iyi deği annesi
rahatla birazzzz güzel şeyler olumlu şeyler düşün dinleme kendini

kizlarrr aranizda hamile olanlara sorayim, gebe kaldiginiz ay adete yakin bel agrisi yasadainizmi ? yaa belim 13gundur kopuyor yaa, korkuyorum acaba kist falanmi oldu diyeee?? belkide gebelikdir diye..ama ablam gebeysen hic agrin olmamali dedi, moralim bozuldu

evet canım yarın ilk işin kan vermek olsun
bak bu kadar stres bebiş varsa iyi deği annesi
rahatla birazzzz güzel şeyler olumlu şeyler düşün dinleme kendini

Canlarım benim ya iyi ki varsınız insan görmeden birilerini severmiymiş severmiş bunu anladım iyi ki varsınız Allah razı olsun en yakınımdan daha yakınsınız şuan inş yarın kan testi yaptıracam olumlu ya da olumsuz öğrenicem aradım hastaneyi sabah verirseniz testi öğleden sonra iki gibi öğrenirsiniz sonucu dedi bende öyle yapıcam inşallah her şey olumlu olurda sevincimi sizinle paylaşmak nasip olur. Bana dua edin olur mu olumsuz olursa da rabbim dayanma gücü versin sabır versin ki tekrar tedaviye gücüm kalsın ....

kızlar selam,ovitrelle iğneden 11 gün sonra gittim kan verdim 0,5 cıktı yanı negatıf erken mi davrandım acaba?yada olsaydı mesala 1 bile cıkabılırmıydı fikri olan var mı?

o ne iğnesi canım yanii haklısın en azında 1 bile çıkmamış sanki çıkması gerekirdi gibi geliyo bana ama dur bakalım nobatın nezaman

canım yanlış mı hatırlıyorum sen tıp mezunuydun sanırım senin bu tür konularda bilginin bizden daha çok olması lazım ya da bu durumda neler yapılması gerektiğini en iyi senin bilmen lazım tabi ben yanlış hatırlamıyorsam

kızlar lütfen banada cevap verın moralım cok bozuk

canım ben vallahi hiç bilemiyorum sorunun cevabını keşke bilseydim bizim kızlar bilirler ama yoklar onlarda

ablanı dinleme bence benim oldu ağrım öyle çok değildi ama oldu zaten hamilelik belirtileri adet belirtileriyle çok birbirine benziyor
hemde bu ağrılar kişiden kişiye hatta her hamilelikte farklı olur örn.benim annem kardeşimdede bendede farklı belirtiler hissetmiş
lafın kısası moralini bozma kafana takma stres yapma rahat bırak kendini biraz bence bak stres çok etki ediyor bu konularda tatlım

evet tip mezunuyum.ama bilemiyorumki, kitaplarda sadece hep standart belirtiler yazilir, ama hayatda oyle olmuyor iste. her kesde farkli farkli yasaniyor..ben tecrubenin bilgiden daha ustun oldugu gorusundeyim

ağrı gebelikte olur cnm adet sancısı na benzer hatta rahim büyüyor sonuçta ve değişiklikler oluyor nasıl olmaz.kimi ağrıyı çok hisseder kimi hissetmez sadece.ben kızımda hamileliğimi öğrendiğim gün yataktan kalkamıyordum sanki heran adet olcam gibiydim tesste pozitif çıkmıştı ama

hmm bilmemki canim..bende de agri olur hep ama adete bi kac gun kala, ama bu agrilar yumurtalama gununden basladi simdiye kadar..ya arkadasin dediyi gibi stress yapmamamiz laizm, ama elde deyil...

haklisin canim sonuna kadar..ama bilmemki elimde olmuyor..neyse bu gun kafa dagitmak icin kocisi disari cikariyim biraz gezelim.. P.S genelde erkekler kadinlari disari cikarir ama ben evcil kocami cikarmak zorunda kaliyorum kafa dagilacakmi bakalim

çok geçm,i olsun canım allah şifa versin bebişine

MEDMUS hadi hayrlı haberlerle inallah

Arkadaslar once yazdigim gibi esimde azda olsa haraketlilik sorunu vardi, benim ruscam iyi, yani turk siteleriyle birlikde rus sitelerinide arasdirdim..ve bir ilac buldum, SPEMAN isimli, bitkilerden yapilmis kapsuller..bunu sadece reklam olarak bakdim ve gecdim, sonra esim bir doktorla tanisdi, derdini anlatmis, doktor beyin cerrahi, oda esime bu ilaci tavsiye etmis, bu gune kadar kime tavsiye etdiyse hepisinin cocuk sahibi oldugunu soylemis..esim bana gelib anlartdikdan sonra bir daha arasdirdim. ilk ay icinde cok hizla haraketliliyi ve morfolojiyi artdiriyormus, ama 3ay icilmesi gerek ki deyerler dusmesin.. ben rusyadan akrabalarima aldirdim ve gondermisler yolda simdilik..sizinle paylasmak istedim.belki isinize yarar diye.buda bir sebebdir.

eylemsevcaaann...çookk geçmiş olsuuuuunnn. çabuk atlatıırrr inşallaah..

aserenhan... kendini çok hırpalama canımm...mutlaka testleri yaptır. belki önemli bişey çıkar..çıkmazsa da en hayırlısı, sağlıklısı gelicektiirr...

bojuummm hoşgeldiinn canımmmcımmm...ağustosa geçmişsin sendee...hayırlısı bakalım.....özlediiikkk birdeee tabiisiiii...

idilgammm browni tarifine bayıldıımm deniceemm...

periiimmmm tam anlamadım bende testi erken yaptırmış yada yapmış olmadın mı sen şimdii....olsuunn hayırlısııı olacaak yaa bekliyoruzz cümbür cemaattt....

medmusss inşallaaahhh yüksek değerlee geliceksiinnn buraa halaylarlaa kopaacaakkk...benim aşılamamda akıntı filan olmadı pat diye geldi 13.günde kırmızılarr ağrısız sızısızz..
sendeki akıntılar umarım ki hayırlı belirtilerdir....

öptüm herkesiiii..net yoktu bizde de...yapıldı şükürrr...yarın görüşürrüüüzzz...

Arkadaslar Azosperm topiginde boyle bir yazi buldum..oldugu gibi kopyaliyorum.

Arkadaşlar biliyormusunuz bilmem ama ''speman'' denilen bir bitkisel ilaç var.Biz bir dönem kullandık çok faydasını gördük.Yurtdışından almıştık.Türkiye de yok.Sperm sayısını artırıyor. Google dan ingilizce yazıları çevirdim.. :)

Speman erkek üreme sağlığını korumak için birinci ayurveda formülasyon olarak kabul edilir. Speman içinde otlar ve mineraller ayurveda esaslara göre kombine edilmiştir. Bunlar sağlıklı LH ve FSH hormon düzeyleri teşvik ve hipofiz bezi normal bazofil hücre seviyeleri destekler

Speman erkek cinsel organların işleyişini destekler (prostat, seminal veziküller, testis, penis) ve sağlıklı sperm üretimi, sperm hareketliliği ve sperm sağlığını korumaya yardımcı olur. Erkek üreme sistemi tonlama ile birlikte, Speman canlılık ve Canlandırıcı tonik olarak görür artırır. Speman hiçbir yan etkisi yoktur ve birçok çiftler için umut vermiştir.

Speman Faydaları
Speman erkek üreme sağlığı teşvik
Speman sesleri erkek üreme organları
Speman sağlıklı sperm üretimi, hareketliliği ve sağlığı korumaya yardımcı olur
Speman gençleştirme yardımcı olur
Speman de bir afrodizyak olarak görür ve libidoyu artırır
Tablet başına Speman Malzemeler
Pdrs:

Salabmisri (Orchis mascula), 130mg
Kokilaksha (Hygrophila auriculata Syn. Asteracantha longifolia), 64mg
Vanya kahu (Lactuca scariola Syn. L.serriola), 32mg
Kapikachchhu (Mucuna pruriens), 32mg
Suvarnavang (Mozaik altın), 32mg
Extrs.

Vriddadaru (Argyreia speciosa Syn. A.nervosa), 64mg
Gokshura (Tribulus terrestris), 64mg
Jeevanti (Leptadenia reticulata), 64mg
Shaileyam (Parmelia perlata), 32mg
Speman meni boşalma normal düzeyde teşvik, seminal veziküllerin sağlıklı bir daralma olur. Speman erkek üreme hormonlarının sağlıklı düzeyde teşvik ve libido ve cinsel dürtü geliştirir.

Speman ve dünya çapında 60 ülkede müşterilerimiz tarafından kullanılan 250.000 'den fazla doktor tarafından onaylanan ünlü Himalaya Bitkisel marka değil. Himalaya Bitkisel ürünlerin klinik ve biyoeşdeğerlik garanti standart araştırılmıştır. Biyoeşdeğerlik piyasada ürün klinik denemeler başarılı bir şekilde gerçekleştirildi hangi birine eşit olması sağlanmış karşılık gelir. Himalaya Bitkisel sağlık tutarlı kalite ve performans sağlamak için, kromatografik parmak izi, en gelişmiş standardizasyon teknikten birini kullanır

herkesee günaydınn kızlarrrr,nasılsınızzzzz..hayırlı haberler alcagmız bigün olsun insallahh..bol hamişli haberlerrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…