- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.461
canım benim ya inş öyledir ama hani yorumlara bakıyorum ya ben sarı akıntıdan ya da su gibi şeffaf bir akıntıdan bahsetmiş gebe kalan arkadaşlar benim öyle değil yumurtladığım zamanlar olan akıntı gibi ya da nasıl desem iltihap olur ya öyle bir akıntı kusura bakmayın çok açık yazıyorum ama napayım deliricem yoksa sizde olmasanız kimseyle konuşamıyorum bu konuyu ne de olsa mahrem burda samimi olduğum arkadaşımda zaten bekar sizden başka kimsem yok yani beni aydınlatacak
canım benim ya inş öyledir ama hani yorumlara bakıyorum ya ben sarı akıntıdan ya da su gibi şeffaf bir akıntıdan bahsetmiş gebe kalan arkadaşlar benim öyle değil yumurtladığım zamanlar olan akıntı gibi ya da nasıl desem iltihap olur ya öyle bir akıntı kusura bakmayın çok açık yazıyorum ama napayım deliricem yoksa sizde olmasanız kimseyle konuşamıyorum bu konuyu ne de olsa mahrem burda samimi olduğum arkadaşımda zaten bekar sizden başka kimsem yok yani beni aydınlatacak
kızlar selam,ovitrelle iğneden 11 gün sonra gittim kan verdim 0,5 cıktı yanı negatıf erken mi davrandım acaba?yada olsaydı mesala 1 bile cıkabılırmıydı fikri olan var mı?
medmuscum yarın doğru kantestine git ve kan ver sen daha bekleyemeyecen belli oldu aklını daha fazla karıştırıp yorma kendini madem aşılama yaptırdın tutmuşsa enazında 5 10 ne biliyim bişey çıkar işte çok stres yaptın sen rahatlamaya çalış tatlım
evet canım yarın ilk işin kan vermek olsun
bak bu kadar stres bebiş varsa iyi deği annesi
rahatla birazzzz güzel şeyler olumlu şeyler düşün dinleme kendini
kızlar lütfen banada cevap verın moralım cok bozuk
kızlar selam,ovitrelle iğneden 11 gün sonra gittim kan verdim 0,5 cıktı yanı negatıf erken mi davrandım acaba?yada olsaydı mesala 1 bile cıkabılırmıydı fikri olan var mı?
kizlarrr aranizda hamile olanlara sorayim, gebe kaldiginiz ay adete yakin bel agrisi yasadainizmi ? yaa belim 13gundur kopuyor yaa, korkuyorum acaba kist falanmi oldu diyeee?? belkide gebelikdir diye..ama ablam gebeysen hic agrin olmamali dedi, moralim bozuldu
kızlar lütfen banada cevap verın moralım cok bozuk
kizlarrr aranizda hamile olanlara sorayim, gebe kaldiginiz ay adete yakin bel agrisi yasadainizmi ? yaa belim 13gundur kopuyor yaa, korkuyorum acaba kist falanmi oldu diyeee?? belkide gebelikdir diye..ama ablam gebeysen hic agrin olmamali dedi, moralim bozuldu
canım yanlış mı hatırlıyorum sen tıp mezunuydun sanırım senin bu tür konularda bilginin bizden daha çok olması lazım ya da bu durumda neler yapılması gerektiğini en iyi senin bilmen lazım tabi ben yanlış hatırlamıyorsam
o ne iğnesi canım yanii haklısın en azında 1 bile çıkmamış sanki çıkması gerekirdi gibi geliyo bana ama dur bakalım nobatın nezaman
ağrı gebelikte olur cnm adet sancısı na benzer hatta rahim büyüyor sonuçta ve değişiklikler oluyor nasıl olmaz.kimi ağrıyı çok hisseder kimi hissetmez sadece.ben kızımda hamileliğimi öğrendiğim gün yataktan kalkamıyordum sanki heran adet olcam gibiydim tesste pozitif çıkmıştı ama
canım ben vallahi hiç bilemiyorum sorunun cevabını keşke bilseydim bizim kızlar bilirler ama yoklar onlarda
ablanı dinleme bence benim oldu ağrım öyle çok değildi ama oldu zaten hamilelik belirtileri adet belirtileriyle çok birbirine benziyor
hemde bu ağrılar kişiden kişiye hatta her hamilelikte farklı olur örn.benim annem kardeşimdede bendede farklı belirtiler hissetmiş
lafın kısası moralini bozma kafana takma stres yapma rahat bırak kendini biraz bence bak stres çok etki ediyor bu konularda tatlım
ablaları teyzeleriiiiiiiiiiii kızım hastaaaaaaaaaaaaa
ishal kusma derken 1 kilo verdiiiiiiiiiiiii
korkuyorummmmmmmmmm
doktor diş diyor
bu ne biçim diş yaaaaaaaaaaaaa
mahvetti çocuğu 6 aten azı dişi birden geliyormuş
ondan kaldıramıyor diyor bu be yaaaaaaaaaa
Arkadaslar once yazdigim gibi esimde azda olsa haraketlilik sorunu vardi, benim ruscam iyi, yani turk siteleriyle birlikde rus sitelerinide arasdirdim..ve bir ilac buldum, SPEMAN isimli, bitkilerden yapilmis kapsuller..bunu sadece reklam olarak bakdim ve gecdim, sonra esim bir doktorla tanisdi, derdini anlatmis, doktor beyin cerrahi, oda esime bu ilaci tavsiye etmis, bu gune kadar kime tavsiye etdiyse hepisinin cocuk sahibi oldugunu soylemis..esim bana gelib anlartdikdan sonra bir daha arasdirdim. ilk ay icinde cok hizla haraketliliyi ve morfolojiyi artdiriyormus, ama 3ay icilmesi gerek ki deyerler dusmesin.. ben rusyadan akrabalarima aldirdim ve gondermisler yolda simdilik..sizinle paylasmak istedim.belki isinize yarar diye.buda bir sebebdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?