Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın penderim canıiiimmmmmmmm
medmus butun dualar sana bekliyoruz merakla ama belirtiler aynı benimkiler gibi senden umutluyum bu kez oldu hadi inss

Sicacikkkkkkk musmutlu bir gundennnnn merhaba bebiskolarrrr

Bugun dunde de guzellllll

Hergun daha guzellllll kocamla mutlu yuvamizdaaaaaaaa

Cok daha guzel olucakkkk herseyyyy

Her yeni gun bir mucizenin kapilarini aralar bir baska gun icinnnnn

Mis kokan opucukler herkeseeeeee

Mesosummm, yumurtlamadan sonra 8 veya 9. Gun yaptirdm yerlesme olmadiysa cikmaz tabii ama bian damarim tuttuverdi gidip kan verdimmm 10. Gun belli olur derler olsa bisiler cikardi accuk yaaaa hayirlisi olsunnnnn her zaman bir sonraki ay vardirrrr

Ya medmusum bugun kan vercek ama bize yarin haber vericekkk anooyy biz catlariiizzzzz

Son düzenleme:
Kadinlar kulbunun ennnnn guzel anneleriiiiii mercimekleri gobusunde mis kokulu anneciklerrrrrrrr

Kocaman opucuklerrrr size ve mercimeklerimizeeee oyy ben yerim onlariiiiiii icimden geldiiii pendosumm seninki erkekkkk Alyam senin de kiz gibi hissettimmmmmmmmmmmmm yerimmmmmmmm

Allahim nazarlardan saklasin siziiiiiii

Günaydın Perimmmm hosgeldin topigin guzel anne adayı enerjik gelmene cookk sevindim opuyom seni
face acik mı

Kuzum yaa bende kiz olmasını cok istiyorum süslemek icin anne kiz gezmek icin ama hep erkek doğuyor icime eşimde erkek diyor hatta ablamda ( gerçi o hiç tutturamaz) bakalım ne olacak gerçi hiç onemli değil ben yaşıyor mü onu merak ediyorum hsg ile aynı ayda oldu ya ondan bı de hiç belirtim yok :18::18::18:

Tatlicadi selam adet olup olmadigini bildirmedin bekledim asagidaki arkadaslara sira geldikce yukarda kalip bilgi vermeyenler silimiyor sonra bildirirlerse tekrar yaziliyor. Gerci sen surekli okumayi tercih ediyorsun ama aramizda kalmak istersen yazabilirim

:119:kızlaaar günaydın herkese günaydıııınn doğmamış bebişlerimizee:119:
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118::118:

Günaydın penderim canıiiimmmmmmmm
medmus butun dualar sana bekliyoruz merakla ama belirtiler aynı benimkiler gibi senden umutluyum bu kez oldu hadi inss

nasılsınn alyammmm canmmm :)

ayyyy canmm perimmm günaydınnnnnnn,bende kocamannnnnn öpüyormmm seniii..banadaa erkek gibi geliyooo perimm,suan için kız yada erkek diyenler yarı yarıya etrafımda :) çin takvimne göre erkekmiş bebişto :))) saglıklı olsunda hayırlısıylaa..allahm senin gönlüne göre versin insallahh cancanmmmm hamiş oll hemencecikk insallahhh

umarım iyisinizdir az sonra bir konferans var ona gidicem
öğleye kadar yok olacam
kendinize çok iyi bakım çokkk öpüyorum canlarımmmmmmm

İyiyim balimm sadece merak ediyorum icimde büyüyen bebise hayat verebildim mı diye kalp atışını görene kadar herhangi birşey hissettin mı sen:26:

İlk resmime geri döndüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:

BU NE GÜZEL Bİ ENERJİİİ HARİKA POZİTİF ENERJİ ALDIM SİZDEN KIZLARRR DÜN Bİ HABER ALDIM ÜZÜLMÜŞTÜM DÜN AKŞAMDAN BERİ KEYFİM YOKTU BUGÜZEL ENERJİNİNZ BENİ MUTLU ETTİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
BUGÜN EN GÜZEL GÜNÜNÜZ OLSUN HERŞEY HARİKA MUTLU OLUMLU OLSUN İNŞALLAH
ALYAM OLSUN HSG İLE AYNI AY HİÇ KORKMA BİŞEY OLMAYACAK HEM HATIRLAMIYON MU ADOŞUNDA EPEY ZAMAN HİÇ BELİRTİSİ OLMAMIŞTI
PERİİİMM HERZAMANKİ GİBİ IŞIK SAÇIYOSUN MAŞŞALLAH

Çok tatlı ya,yerim ben o dudakları,o ağzı,o yanakları :) Allah ım tüm dileyenlere hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,nur topu gibi bebekler nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…