- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.501
BU NE GÜZEL Bİ ENERJİİİ HARİKA POZİTİF ENERJİ ALDIM SİZDEN KIZLARRR DÜN Bİ HABER ALDIM ÜZÜLMÜŞTÜM DÜN AKŞAMDAN BERİ KEYFİM YOKTU BUGÜZEL ENERJİNİNZ BENİ MUTLU ETTİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
BUGÜN EN GÜZEL GÜNÜNÜZ OLSUN HERŞEY HARİKA MUTLU OLUMLU OLSUN İNŞALLAH
ALYAM OLSUN HSG İLE AYNI AY HİÇ KORKMA BİŞEY OLMAYACAK HEM HATIRLAMIYON MU ADOŞUNDA EPEY ZAMAN HİÇ BELİRTİSİ OLMAMIŞTI
PERİİİMM HERZAMANKİ GİBİ IŞIK SAÇIYOSUN MAŞŞALLAH
gününüz aydın,umut,mutluluk,sağlık ve huzur dolu geçsin inşallah.umarım hepiniz çoookkk iyisinizdir.
BU NE GÜZEL Bİ ENERJİİİ HARİKA POZİTİF ENERJİ ALDIM SİZDEN KIZLARRR DÜN Bİ HABER ALDIM ÜZÜLMÜŞTÜM DÜN AKŞAMDAN BERİ KEYFİM YOKTU BUGÜZEL ENERJİNİNZ BENİ MUTLU ETTİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
BUGÜN EN GÜZEL GÜNÜNÜZ OLSUN HERŞEY HARİKA MUTLU OLUMLU OLSUN İNŞALLAH
ALYAM OLSUN HSG İLE AYNI AY HİÇ KORKMA BİŞEY OLMAYACAK HEM HATIRLAMIYON MU ADOŞUNDA EPEY ZAMAN HİÇ BELİRTİSİ OLMAMIŞTI
PERİİİMM HERZAMANKİ GİBİ IŞIK SAÇIYOSUN MAŞŞALLAH[/QUOTE
Ya dun o kadar araştırdım aynı ayda hamile olan var mı diye herkes biray sonra hamile genelde ondan keyfim kaçtı değişik seyler kurmaya başladım kafamda(( neyse düşünmesem iyi olacak
sana noldu kuzum kim ne dedi sana
Mehmetimderyammm hoşgeldin bebişimmmmmmmmmmmmmm güzel annemmmmm ikizlerin annesiiiiiiiiiiiiiiHerşey yolunda mı canım?
Alyammmmmmmmmm ilk zamanlar belirti olmazmış kuzummm biz kendimizi çok dinliyoruz ondannn, testlerle onaylı bi annesin sennn herşey yolunda gidicekkk yürekten inanıyorummmmmm HSG çektirip sağlıklı gebelik geçiren çok insan varrr benim kuzenim var en yakınnnn HSG bebişi var 3. ayda hamiş kaldıııı çok tatlı bi kızçesi olduuu kuzummmmmm herkesin bünyesi farklııı bak Adoş ben hala bişi hissetmiyorum diyooorrr
Mehmetimderyammm hoşgeldin bebişimmmmmmmmmmmmmm güzel annemmmmm ikizlerin annesiiiiiiiiiiiiiiHerşey yolunda mı canım?
Alyammmmmmmmmm ilk zamanlar belirti olmazmış kuzummm biz kendimizi çok dinliyoruz ondannn, testlerle onaylı bi annesin sennn herşey yolunda gidicekkk yürekten inanıyorummmmmm HSG çektirip sağlıklı gebelik geçiren çok insan varrr benim kuzenim var en yakınnnn HSG bebişi var 3. ayda hamiş kaldıııı çok tatlı bi kızçesi olduuu kuzummmmmm herkesin bünyesi farklııı bak Adoş ben hala bişi hissetmiyorum diyooorrr
İyiyim balimm sadece merak ediyorum icimde büyüyen bebise hayat verebildim mı diye kalp atışını görene kadar herhangi birşey hissettin mı sen:26:
hafzoşummmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Bebekimmmm çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviorum seniiiiiiiiiiiii
ne sıktı bakiym dün canınıııı ??
Döviym ben onuuuuuuuuuuuuuuuuu:104:
Mehmetderyam doğrudur ikizlerde ikili test olmuyor iyiler onlar kaynanana inatcokk tatlı guzel evlatlar olacaklar :13:catlasin ooooooo :))))))
perim o ne guzel şarkı ama ben hiç duymadım onu
Gunosssss asosummmm super gecsin gunuuunnn cay demledim m gel icelimmmmmmmmmevdekileriii sepetledim,m,m,m :118: :119:
Canım benimmmm bulantı kalp atışından sonra oluyor diye biliyorummmmm
Perim dün biraz araştırdım kimseyi bulamadım ilk aydan oyle olunca üzüldüm biraz bende ne bulantı ne baska şey hem bana hem ona birşey olur mü diye düşünüyorum
günaydınnnnnnnn.....
perimmmm hayatım eski avatarına dönmüşsünnnnnnnn
nabersiniz hamişler babyler nasılll
bende seni özledim periiiimmmOohhhh mis gibi
kocamann seviyoruuumm seni aşkitomm
kociş sıktı bebişim yani bişey yapmış ben kızarım diye bana sölememiş bende başkasından duydum üzüldüm biraz ama ona belli etmedim bozuk çalıyorum bu aralar kocişeee
hayırr canmm hiçbişe hissetmedm ama sadece yediklerime dikkat ettm kendimce..hergün mutlaka süt,yumurta yemeye calıstımm,sen bol bol tükett,bide folikasit kullanıyomusun bana dr.3 aya kadar devam et dedi
dogru söylüyorsun kafamı rahatlatayım biraz bu konuda :Kalbini ferah tut canım,Allah ın verdiğine binlerce kez şükürler olsun.O hakkımızda en iyisini bilen ve verendir.İnşallah sağlıkla doğacak bebeğin.Benim bir arkadaşta çok istiyordu bebek.Hamile kaldığı ay bilmeden,daha test yapmadan gitmiş diz filmi çektirmiş düşün bebiş 4 haftalıkken hemde.Dr hiçbir şey olmaz demiş.Rabbim her şeyden önce sağlık versin.Dua edelim bol bol,elimizden geleni yapalım biz.Allah ım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.Bende hamile kalacağım ay,adetim çok sancılı geçti acillerde ilaçlar verildi,evde ilaçlar içtim okadar ağrı kesici.Ama dr döllenmeden önce olduğu için bir şey olmaz dedi.İnşallahta olmaz.Düşünme bunları...
Perim dün biraz araştırdım kimseyi bulamadım ilk aydan oyle olunca üzüldüm biraz bende ne bulantı ne baska şey hem bana hem ona birşey olur mü diye düşünüyorum
[Paybişimmm günaydın kokoş hatunummmmmm
Ebettt eskiye dönüş yapmak istedim senin gibiiii
Bu resimlerle bütünleşmişiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hadi herkes eskiye dönsüünnn pitişkomun da ilk resmine o kadar alışmışımki diğerleri o diil gibi geliyorrr
evet kuzucum bende dün döndümm bakalımmm bu ayki totemim buydu
Dogru söylüyorsun kusum kıs kıs kötü düşüncelere kiissssss kiiiiiissssssss:)) adete de oyle dedim kustu gitti 9 ay yokkkCanım benimmmm bulantı kalp atışından sonra oluyor diye biliyorummmmm
Sen hiiççççççççççç kötü düşünceleri çağırma kış kışşşş kötü düşünceler kış kışşşşşşşşşşş
Pozitif düşünmek için burdayız ben bunun gücüne inanıyorummm her olaya pozitif yaklaşmaya çalışınca gerçekten etrafındaki negatifler uçup gidiyorrrrrrrrrr sen negatifleri çağırmaa
Her zaman herşey çok güzel olucak buna inannnnnnnnn
Paybişimmm günaydın kokoş hatunummmmmm
Ebettt eskiye dönüş yapmak istedim senin gibiiii
Bu resimlerle bütünleşmişiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hadi herkes eskiye dönsüünnn pitişkomun da ilk resmine o kadar alışmışımki diğerleri o diil gibi geliyorrr
Canım beniimmmmm seni üzmek istememiş sanırımm ama hoşuna gitmeyen bişeyse kesinlikle belirt ve kızgın olduğunu söyleeee
Sorunlar üstünü kapattıkça daha da büyüyor çünküüüüüü
Sonra büyük kavgalara dönüşmemesi içinn hemen halletmek gerekk tavrını koy bebişimmm sen işini bilirsiinnn ama önemsiz bişeyse üstgüne gitmeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?