Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Hafzoşummmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bebekimmmm çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviorum seniiiiiiiiiiiii

Ne sıktı bakiym dün canınıııı ??

Döviym ben onuuuuuuuuuuuuuuuuu :104:

Mehmetimderyammm hoşgeldin bebişimmmmmmmmmmmmmm güzel annemmmmm ikizlerin annesiiiiiiiiiiiiii Herşey yolunda mı canım?

Alyammmmmmmmmm ilk zamanlar belirti olmazmış kuzummm biz kendimizi çok dinliyoruz ondannn, testlerle onaylı bi annesin sennn herşey yolunda gidicekkk yürekten inanıyorummmmmm HSG çektirip sağlıklı gebelik geçiren çok insan varrr benim kuzenim var en yakınnnn HSG bebişi var 3. ayda hamiş kaldıııı çok tatlı bi kızçesi olduuu kuzummmmmm herkesin bünyesi farklııı bak Adoş ben hala bişi hissetmiyorum diyooorrr

gününüz aydın,umut,mutluluk,sağlık ve huzur dolu geçsin inşallah.umarım hepiniz çoookkk iyisinizdir.

amiiiiiiinnn canım iyiyiz şükürelr olsun daha sağlam daha kararlı daha istikrarlı daha güçlü ve daha inançlıyız
her konudaa

Kızlar sağlam karakterli olmak için dik durun oturuşunuz dik olsun az konuşun ama öz konuşun hafzoştan nasihatler

Dün evi bi temizlemişimmmmmm oyy heryerim tutuldu ama değdiii misler gibi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ev temiz olunca ben çok mutlu oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :119:

Hepimize bu şarkııııııııııııııııııııııı sözleri çok anlamlıııııııııııııııııııııııııııııı

Elem acı ve keder
Bir günde hepsi geçer
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey

Ümidini hiç kırma
Boşversen aldırma
Hayat dudaklarda mey
Eğlen oyna durma hey
Yaşamak ne güzel şey

Bakarsın en acı gün
Yarın olur bir düğün
Tanrı böyle istemiş
Kullarım gülsün demiş

Taa milattan bu yana
Acırlar ağlayana
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey

Çok şükür canım,herzamanki şikayetler dışında iyiyiz çok şükür.Cumartesi kontrolüm var Allah tan bir şey olmazsa.Normalde ikili test zamanı ama ikizlerde yapılmıyor galiba.Bakalım doktorumuz ne diyecek.Hayırlısı olsun her şeyin.Enerjine maşallah diyorum.Bebişin çok şanslı olacak senin gibi bir annesi olduğu için...

Perim dün biraz araştırdım kimseyi bulamadım ilk aydan oyle olunca üzüldüm biraz bende ne bulantı ne baska şey hem bana hem ona birşey olur mü diye düşünüyorum

İyiyim balimm sadece merak ediyorum icimde büyüyen bebise hayat verebildim mı diye kalp atışını görene kadar herhangi birşey hissettin mı sen:26:

hayırr canmm hiçbişe hissetmedm ama sadece yediklerime dikkat ettm kendimce..hergün mutlaka süt,yumurta yemeye calıstımm,sen bol bol tükett,bide folikasit kullanıyomusun bana dr.3 aya kadar devam et dedi

günaydınnnnnnnn.....
perimmmm hayatım eski avatarına dönmüşsünnnnnnnn

nabersiniz hamişler babyler nasılll

bende seni özledim periiiimmm Oohhhh mis gibi
kocamann seviyoruuumm seni aşkitomm

kociş sıktı bebişim yani bişey yapmış ben kızarım diye bana sölememiş bende başkasından duydum üzüldüm biraz ama ona belli etmedim bozuk çalıyorum bu aralar kocişeee

Seni gidi karpuz kırannn

Hıyarı tarladan çalannnn

Sonrada götürüp yutann

Bak yakalarsam tık tıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

[video=youtube;cx0yBLK20Tg]http://www.youtube.com/watch?v=cx0yBLK20Tg[/video]

Mehmetderyam doğrudur ikizlerde ikili test olmuyor iyiler onlar kaynanana inat cokk tatlı guzel evlatlar olacaklar:13:catlasin ooooooo :))))))
perim o ne guzel şarkı ama ben hiç duymadım onu

Kalbini ferah tut canım,Allah ın verdiğine binlerce kez şükürler olsun.O hakkımızda en iyisini bilen ve verendir.İnşallah sağlıkla doğacak bebeğin.Benim bir arkadaşta çok istiyordu bebek.Hamile kaldığı ay bilmeden,daha test yapmadan gitmiş diz filmi çektirmiş düşün bebiş 4 haftalıkken hemde.Dr hiçbir şey olmaz demiş.Rabbim her şeyden önce sağlık versin.Dua edelim bol bol,elimizden geleni yapalım biz.Allah ım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.Bende hamile kalacağım ay,adetim çok sancılı geçti acillerde ilaçlar verildi,evde ilaçlar içtim okadar ağrı kesici.Ama dr döllenmeden önce olduğu için bir şey olmaz dedi.İnşallahta olmaz.Düşünme bunları...

Perim dün biraz araştırdım kimseyi bulamadım ilk aydan oyle olunca üzüldüm biraz bende ne bulantı ne baska şey hem bana hem ona birşey olur mü diye düşünüyorum
Canım benimmmm bulantı kalp atışından sonra oluyor diye biliyorummmmm

Sen hiiççççççççççç kötü düşünceleri çağırma kış kışşşş kötü düşünceler kış kışşşşşşşşşşş

Pozitif düşünmek için burdayız ben bunun gücüne inanıyorummm her olaya pozitif yaklaşmaya çalışınca gerçekten etrafındaki negatifler uçup gidiyorrrrrrrrrr sen negatifleri çağırmaa

Her zaman herşey çok güzel olucak buna inannnnnnnnn

günaydınnnnnnnn.....
perimmmm hayatım eski avatarına dönmüşsünnnnnnnn

nabersiniz hamişler babyler nasılll

Paybişimmm günaydın kokoş hatunummmmmm

Ebettt eskiye dönüş yapmak istedim senin gibiiii

Bu resimlerle bütünleşmişiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hadi herkes eskiye dönsüünnn pitişkomun da ilk resmine o kadar alışmışımki diğerleri o diil gibi geliyorrr

Canım beniimmmmm seni üzmek istememiş sanırımm ama hoşuna gitmeyen bişeyse kesinlikle belirt ve kızgın olduğunu söyleeee

Sorunlar üstünü kapattıkça daha da büyüyor çünküüüüüü

Sonra büyük kavgalara dönüşmemesi içinn hemen halletmek gerekk tavrını koy bebişimmm sen işini bilirsiinnn ama önemsiz bişeyse üstgüne gitmeeeeeee

hayırr canmm hiçbişe hissetmedm ama sadece yediklerime dikkat ettm kendimce..hergün mutlaka süt,yumurta yemeye calıstımm,sen bol bol tükett,bide folikasit kullanıyomusun bana dr.3 aya kadar devam et dedi

Sabahlari süte başladım cayı bırakmaya calisiyorum öğle arası gidince de yumurtayı yiyorum balığa devam edicem yanıma fındık ceviz alayım diyorum bu aralar:)) folikasit falan iç demedi Dr la telde görüştük hep ama ben 4 gündür başladım daha onceden 3 ay içmiştim bebek olmayınca bıraktım sonra 1 ay daha ictim bu ay bebek olmaz diyip bıraktım cok kafaya takiyorum bebeği diye.duzeni karıştı yani cuma Dr a gidince bakalım ne diyecek

dogru söylüyorsun kafamı rahatlatayım biraz bu konuda : Sagolun canlarım

annelik işte doğana kadar rahata etmiyo herhalde duyucan inş. Bitanem kalp atışınıda duyucan hareketlerinide hissedicen inş.

Son düzenleme:
:2: Dogru söylüyorsun kusum kıs kıs kötü düşüncelere kiissssss kiiiiiissssssss:))€ adete de oyle dedim kustu gitti 9 ay yokkk o zaman sizin adetlere ne diyoruzzzzzzz
kis kıssss adet kiiissss kiissssss yallah adetttt yalaaaaaahhhhhh diğer torpiklerde gitsin buraya gelmesin :60/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…