- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.521
:2:
Dogru söylüyorsun kusum kıs kıs kötü düşüncelere kiissssss kiiiiiissssssss:)) adete de oyle dedim kustu gitti 9 ay yokkko zaman sizin adetlere ne diyoruzzzzzzz
kis kıssss adet kiiissss kiissssss yallah adetttt yalaaaaaahhhhhh diğer torpiklerde gitsin buraya gelmesin:60/
İnsallah balım insallah hepimiz yasarız bunları .bu duygunun endişesi de guzel heyecanı da yeterki sonu guzel olsunannelik işte doğana kadar rahata etmiyo herhalde duyucan inş. Bitanem kalp atışınıda duyucan hareketlerinide hissedicen inş.
Canım bak şunu da söylemeden geçemeyeceğim.Bende ilk 1,5 ay bir şey hissetmedim.Senin gibi hep düşünürdüm bir sorun mu var diye?Ama sonraki 1,5 ayda Allah ın gücüne gitmesin burnumdan geldi.Elimde poşetlerle dolaşıyorum.Ne süt,ne yumurta,ne ceviz,ne yemek hiçbir şey yiyemez oldum.Oyüzden şimdi bunları düşünme,keyfine bak...
kızlar bu arada yumurtlama günüm dündü ama öğleden sonra başka bir ilçeye gittik eşimle izin alıp bankada işimiz vardı e akşam yorgun geldiko yüzden benim bu ayda gitmiş olabilir
Kiz sen bı gun mü yumurtluyon sanki şaşkın hem yumurta hala canlı bekliyor sen takma kafana ver coşkuyu ver coşkuyukızlar bu arada yumurtlama günüm dündü ama öğleden sonra başka bir ilçeye gittik eşimle izin alıp bankada işimiz vardı e akşam yorgun geldiko yüzden benim bu ayda gitmiş olabilir
kızlar bu arada yumurtlama günüm dündü ama öğleden sonra başka bir ilçeye gittik eşimle izin alıp bankada işimiz vardı e akşam yorgun geldiko yüzden benim bu ayda gitmiş olabilir
İnsallah bu konuda annem ve ablalarima cekerim onların hiç olmadı bı tek uyku:)) ben kimseye soramadigimdan oyle olmuştum mademm ilk zaman sizde birşey hissetmediniz o zaman sorun yokkkk :119::119:::119::119: Sagolun canlarım
bu arada kocam hala ikiz derdinde gidince ikizse görürüz dimi diyor
günaydınnn topiğimizin gülleriiiii nasılsınız bugün?
perimmmmmmmmm kaç defa yazdım sana hiçbirini görmedin bebişimmm ama çok mutlu ve enerjiksin o bana yeteeerrrrrr canımmm
Hehhh demekki bu ay sen hamişsin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kim bu ay gitti deseeeeeeeeee ahanda o ay hamiş kalıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bugünü değerlendir tatlımmmmm mrk etme hemen kaçmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :13:
Bebekimmmmmmmmmmm Işılımm güzel annemmmmmmmmmmm dün hiç oturmadım bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görmemişimmmmmmmmm dur bakiym canımın içiiiiiiiiiii
günaydınnn topiğimizin gülleriiiii nasılsınız bugün?
perimmmmmmmmm kaç defa yazdım sana hiçbirini görmedin bebişimmm ama çok mutlu ve enerjiksin o bana yeteeerrrrrr canımmm
canım benim hep böyle mutlu ol,bence mor ojeeeeeeeeeee
sabah yazmıştım bebişim sana görmedin sanırım,hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm en hayırlı zamanda gelsin meleğin ve mutluluğunuz kat kat artsın inşallahhh
kendine dikkat et tatlım görüşürüzzz öpüyorum seniii
tıpkı bennnn perişkommm,hattaa bisürüü dert etmiştim degerlendiremedm falan diee kafamda hamiş deilim die bitirdim baktmki hamişimm..insallahh herkess öylee hamişş duygusunu tadarr balımm..
Işılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mor sürdümmm dünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBugün de mavi sürcemmmmmmmmmmm ayy hergün hergün ojeeeeeeeeeee tırnaklarımı uzattım heves ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım benimmm hayırlısı olsun tabiii bitanemmm sağol desteğin içiinnnnn çokkk seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hepiniziiiiiiiiiii iyii varsınız yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?