Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Evettt bizim adetlerrr hamiş kalmak istemeyenlere gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

annelik işte doğana kadar rahata etmiyo herhalde duyucan inş. Bitanem kalp atışınıda duyucan hareketlerinide hissedicen inş.
İnsallah balım insallah hepimiz yasarız bunları .bu duygunun endişesi de guzel heyecanı da yeterki sonu guzel olsun

Eski topikcanlarrrrrrrrr hadi herkes ilk resimlerini koysunn yeni totemimiz bu olsunnnnnnnn hafzoşumun hep aynı zatennnn bütünleşti artık onlaaaaaaaaaaaa

Bende deişmicemmmmmmmmmmmmmmmmmm bu da benle bütünleştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Evet yaaa eski resimlerinizle özdeşleşmiştiniz değiştirmeyin şaşırıyoruum sonraa
Bu bebek sana yakışıyo perimm bidaha kendi bebişinin resmini koyarsın inş. Aşkımm
yok aşkım çok önemli değil herşey kontrolüm altında Dediğin gibi konuşucam da evde misafir olduğundan konuşma fırsatımız olmadı ama konuşucam kocişle

Canım bak şunu da söylemeden geçemeyeceğim.Bende ilk 1,5 ay bir şey hissetmedim.Senin gibi hep düşünürdüm bir sorun mu var diye?Ama sonraki 1,5 ayda Allah ın gücüne gitmesin burnumdan geldi.Elimde poşetlerle dolaşıyorum.Ne süt,ne yumurta,ne ceviz,ne yemek hiçbir şey yiyemez oldum.Oyüzden şimdi bunları düşünme,keyfine bak...

kızlar bu arada yumurtlama günüm dündü ama öğleden sonra başka bir ilçeye gittik eşimle izin alıp bankada işimiz vardı e akşam yorgun geldik o yüzden benim bu ayda gitmiş olabilir

İnsallah bu konuda annem ve ablalarima cekerim onların hiç olmadı bı tek uyku:)) ben kimseye soramadigimdan oyle olmuştum mademm ilk zaman sizde birşey hissetmediniz o zaman sorun yokkkk :119::119:::119::119: Sagolun canlarım
bu arada kocam hala ikiz derdinde gidince ikizse görürüz dimi diyor

kızlar bu arada yumurtlama günüm dündü ama öğleden sonra başka bir ilçeye gittik eşimle izin alıp bankada işimiz vardı e akşam yorgun geldik o yüzden benim bu ayda gitmiş olabilir

Hehhh demekki bu ay sen hamişsin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kim bu ay gitti deseeeeeeeeee ahanda o ay hamiş kalıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Bugünü değerlendir tatlımmmmm mrk etme hemen kaçmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :13:

günaydınnn topiğimizin gülleriiiii nasılsınız bugün?

perimmmmmmmmm kaç defa yazdım sana hiçbirini görmedin bebişimmm ama çok mutlu ve enerjiksin o bana yeteeerrrrrr canımmm

Kiz sen bı gun mü yumurtluyon sanki şaşkın hem yumurta hala canlı bekliyor sen takma kafana ver coşkuyu ver coşkuyu bide halvet sonrası cek dizleri yumos nerdeyse o tarafa yat yastığı salla gitsin o is yastıkla olmuyor ben hamile kaldigim ay hep oyle yaptım ise yaradığını okumuştum denedi oldu

canımcım yumurtlama gününün öncesi ve sonrasıda değerlendiriliyorr

Görürsünüz canım,ilk gittiğimde dr söyledi ama zamanla da büyüyünce daha netleşiyor.Benim ailemdede annemde ve ablamda da olmamış hiç.Ama ben kime çekmişsem artık :)Birde benimki dr un dediğine göre ikiz olmasından dolayıda daha çok tetikliyor şikayet anlamında...

perimmmmmmmmm kaç defa yazdım sana hiçbirini görmedin bebişimmm ama çok mutlu ve enerjiksin o bana yeteeerrrrrr canımmm

Bebekimmmmmmmmmmm Işılımm güzel annemmmmmmmmmmm dün hiç oturmadım bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görmemişimmmmmmmmm dur bakiym canımın içiiiiiiiiiii

tıpkı bennnn perişkommm,hattaa bisürüü dert etmiştim degerlendiremedm falan diee kafamda hamiş deilim die bitirdim baktmki hamişimm..insallahh herkess öylee hamişş duygusunu tadarr balımm..

Işılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mor sürdümmm dünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Bugün de mavi sürcemmmmmmmmmmm ayy hergün hergün ojeeeeeeeeeee tırnaklarımı uzattım heves ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım benimmm hayırlısı olsun tabiii bitanemmm sağol desteğin içiinnnnn çokkk seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hepiniziiiiiiiiiii iyii varsınız yaaaaaaaaaaaaaaaa

tıpkı bennnn perişkommm,hattaa bisürüü dert etmiştim degerlendiremedm falan diee kafamda hamiş deilim die bitirdim baktmki hamişimm..insallahh herkess öylee hamişş duygusunu tadarr balımm..

evet bebişimmmm sennnn alyaaaaaaaaa bikaç kişi daha vardı sanırımmm bu ay az ilişki olduuuu olmaz diyennn işte kafaya takmıyosunuz öyle düşünerekkkkkkkkkk

Bende önümüzdeki ayy hiç halvet olmasın diyorum kafaya takmamak açısındannnnnnnn

Tamam iğrenç bi espriydi sustum

sende iyiki varsın perimmm bende seni çok seviyorummmmmmm canımın içi
bakımlı hatunsun maşallahhhhhh tatlımm bende yapacak enerji hiiiiiççççç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…