Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Evet canım düşünmemişler ama düşünseler iyi olur de mi?Canım Allah bilir ama ben hiç umutlanmıyorum ikiz diye.Son ana kadar her şey olabilir yani diye düşünüyorum.En son dr a gittiğimde kesesi küçük olanın kesesi büyümüştü biraz,yani suyu artmış çok şükür ama bilmiyorum.Beni gören bazı kişilerde hep biri olur bebişinin diyorlar,bende oyüzden ikiz moduna hiç girmedim açıkçası.Zaman ne gösterecek bakalım,hakkımızda en hayırlısı olsun.Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...Ben hiç kilo almadım şuan için.Bir şey yiyemediğim ve yediğimi de çıkardığım için.2 kg gitmiş hatta benden.Hayırlısı olsun bakalım,bu cumartesi kontrolümüz var.Bende durumlar böyle işte canım.Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşallah...

Bu arada bizde cinsiyetler belli olmadığı için isimde karar vermedik şuan için.

kocisinle ikinizin isminden bisey cikmiyomu ikinizin ismini karistirim bi isim ????????????????

ben çıktım herkesi kokulu kolu misler gibi öptüm:

ii akşamlar

inşşş medmus hayırlı haberlerle gelirrrr

CNMMM
zorla kendini en azindan tuzlu hem icini bastirirrr bollllll ayran iccccc
simir ayran peynir domatesssss ye biseylerrrrrrrrr
yogurt dondurmaaaaa
vitaminlerini ihmal etmeeeeeeee
ama kilo vermeee cnmmmmm zorla kendinii azicikk
insallahh ben bebislerinin ikiside tutundu gibii dusunuyorum insallahda oyledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahh yardimcilari olsun insallahhh simsiki sarilsinlar birbirlerine ve sanaaaa insallahh

yaa beni unutmuosunuz dimi.. offf bu pc artık uyuz etti beni.. gecmişi okumaktan ter döktüm zarzorda olsa arada girip sizlere bakıorum hepinizi cook ama cok öpüorum kızlar...

canım zeytinimm nasılsınnn iyimisinn
şehzaden nasııııı bakimmmmmmmmmmmmmmmmm

kocisinle ikinizin isminden bisey cikmiyomu ikinizin ismini karistirim bi isim ????????????????

çıkıyor sekerimm ama benim ismim çıkıyoooo

Amin canım,inşallah bebişlerimin teyzesi...

hakkaten ya vallaaa bu zekayla gittim bosu bosuna 2 yıllık pazarlama bölümünü bitirdim perimmm
mühendis
toktor
avukat fln olmalıydımm
hatta biliyonmu ben beyin cerrahı olmayı cok isterdimmm

Hala gec kalmis deilsin bebisimmmmmm

Bende bu kadar seye jinekolog olmaliymisim haaa neyse ben ailenizin topigimizin jinekologuyummmmm

Adoossss seni seviyorum yaaaaaaaa dilber dudagimmmmm sillik tatlim benimmmmmmmmmmmmm halka tatlimin diger ismiiiiiii canim benim yaaaaaaaaaa

adoossss seni seviyorum yaaaaaaaa dilber dudagimmmmm sillik tatlim benimmmmmmmmmmmmm halka tatlimin diger ismiiiiiii Canim benim yaaaaaaaaaa

bendeeeeeeeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevgiliiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seviyammmmmmmmmmmmmmm karaböcük güzel böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zilliii şıllık fahişe böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

napıyosunuz kızlarr neler kaynatıyosunuz

oo fallar bakılmış bile bende birazdan çıkarım işten çıkmadan size bi uğrayayım dedim

adoşşş zilliside burdaymışşş

öpüyorum sizi kızlar kendinize cici bakın
idilgamm bu bebek sana çok yakıştı değiştirme bidaha yaaa ciddiyim bak sanki senin bebişinmiş gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…