- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.721
DERYAMMMM
kadinlar kulubu nasil dusunememiss alt resimde ikiz bebissss koymalari lazimmmmmmmmmmmmm senin icinnnnnnnnnnnnnnnn
kilo durumlari nasil gidiyo cnmmmm ??
ama soylemistim daha oncede sanaaa benim is arkadasimda olduu bebislerden biri hep geriden geldiiii ve oylede dogdu daha hafif ve kucuk ikiside erkektiiiiiii ama simdi masallahhh yetistide gecti bilemmmmm 1..5 yasindalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deniz & kuzey
anneciklerrrr bebislerin isimleri ile ilgili dusundukleriniizide yazinnnnnnnn
ADDD ime DENIZZZZ
ZEYTOSA MUHAMMETEMIR
SONESINTIYE KAANN
VITOMMM ??????????????????????????????????
hamiscanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ????????????????????????????
????????????????
Facebookuna bak heleeeeeee tedbir diorrrmmmm alinmali diorummmm gidisat kotu diorummmmmmmm
o son esintii şekerimm benden aldıııDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hakkaten idilgamm ya dogru diyon ikiz bebişler içinde birsyler yapmaları gerekiyooo
ben deniz ismini çok severdim adoşş gacısı koycekk birde kocişin yengesinin adıdaa denizz kadınla aynı isim soyisim olceklerr biraz cekindim ondan
ama ben zeynep ismini de çok seviyorumm
kararsızım yaaa
fikir sunabilirsinizzzzzzzzzzzzz açıgımmmmmmmmmmm
ben çıktım herkesi kokulu kolu misler gibi öptüm:
ii akşamlar
inşşş medmus hayırlı haberlerle gelirrrr
ben çıktım herkesi kokulu kolu misler gibi öptüm:
ii akşamlar
inşşş medmus hayırlı haberlerle gelirrrr
Hoscakal bebisimmmmmm yarin guzel haberle bAslariz ins guneeeeeeee
mucxxxxxxxxxxxxxxxxx cnmcmmmm
bas agrini gecirmeden gelme yarinnn ona goreeee :)))
mucksss
yaa beni unutmuosunuz dimi.. offf bu pc artık uyuz etti beni.. gecmişi okumaktan ter döktüm zarzorda olsa arada girip sizlere bakıorum hepinizi cook ama cok öpüorum kızlar...
kocisinle ikinizin isminden bisey cikmiyomu ikinizin ismini karistirim bi isim ????????????????
CNMMM
zorla kendini en azindan tuzlu hem icini bastirirrr bollllll ayran iccccc
simir ayran peynir domatesssss ye biseylerrrrrrrrr
yogurt dondurmaaaaa
vitaminlerini ihmal etmeeeeeeee
ama kilo vermeee cnmmmmm zorla kendinii azicikk
insallahh ben bebislerinin ikiside tutundu gibii dusunuyorum insallahda oyledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahh yardimcilari olsun insallahhh simsiki sarilsinlar birbirlerine ve sanaaaa insallahh
seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikinizdeeeeeeeeeeeeee
alya mesajlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bölümünnnnn nekdrrda güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hahahhahahhahha zekiiiiii seniiiiiiiiii
hakkaten ya vallaaa bu zekayla gittim bosu bosuna 2 yıllık pazarlama bölümünü bitirdim perimmm
mühendis
toktor
avukat fln olmalıydımm
hatta biliyonmu ben beyin cerrahı olmayı cok isterdimmm
adoossss seni seviyorum yaaaaaaaa dilber dudagimmmmm sillik tatlim benimmmmmmmmmmmmm halka tatlimin diger ismiiiiiiiCanim benim yaaaaaaaaaa
Hala gec kalmis deilsin bebisimmmmmm
Bende bu kadar seye jinekolog olmaliymisim haaa neyse ben ailenizin topigimizin jinekologuyummmmm
Hangi mesajlar lan anlamadım :44::44:alya mesajlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bölümünnnnn nekdrrda güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?