Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

puaahhaaaaa olm harbi manyaksınn sen yaaaaaa

geberdim burda gülmekten,delü diye tıkçaklar bi yerlere
oooooyyy süpersiinn Adoşuum yosmam

puaahhaaaaa olm harbi manyaksınn sen yaaaaaa

Geberdim burda gülmekten,delü diye tıkçaklar bi yerlere
oooooyyy süpersiinn adoşuum yosmam

ne yapim abi insanı zorla dinden imandan çıkarıyolar yaaaaaaaaaa gelde bunları mikme yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

adooossesses hastanim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hastannnnnnn Sen olmasan napardikkkk bilemiyorum,

ne yapardım bilmem
seni bir gün mikmesem
ikizlerini ellemesem
ne yapardım bilmem
totoşuna şaplatmasam
dudaklarına yapışmasam
ne yapardım bilmem
sana vermesem
ne yapardım kime verirdim bilmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

len pidiliimm tarif veriyodu böle e vitamani ampulü falan bepantene mi karıştırılıyodu bişi bişii
tarifi bilmiyom ama ampulleri aldım,kaldım öle,nereme sürsem! bilemedim

len pidiliimm tarif veriyodu böle e vitamani ampulü falan bepantene mi karıştırılıyodu bişi bişii
tarifi bilmiyom ama ampulleri aldım,kaldım öle,nereme sürsem! Bilemedim

nerene sürecegini kocana sor o bilir hatta sen elleme ona ver kremi o sürsünnnnnnnnnnnnnnnnnn nereye isterseeeeeeeeeee artıkınnnnnnnnnnnnnnnn sapık zilliii seniiiiiiiiiiiiiiii

tarifi bilmiyom ama ampulleri aldım,kaldım öle,nereme sürsem! bilemedim

Karistirrr sur iste orana buranaaaaaa Aksam gelir soyler piitiisss bisiler daha ardi sanki icindeeee

Hahahaha

Adoş kaçar daha eve gidecuk browni yapucuk yimak ne yapsak bilemedim ne yapak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamınız yaladık iyi sevişmeler byesssssssssssssssssssss

kızlar bugun bunları yazdığıma hala tam ınanamıyorumm....

6 temmuz cuma gebelik testını yaptım evde...teste bakım dıye elıme aldım ama hemen elimden düştü ve çift çizgi vardı heralde elımden düşünce oldu dedim.o akşam dıdıme tatıl için yola çıktık.ertesi gun otelde tekrar test yaprım ve yıne pozitifti ama aynı marka oldugu için test bozuktur dedim.2 gun sonra görumcemlerde bizim otele gelcektı gelirken bana farklı bı markadan tesst alıp getirmesını ıstedım.sağolsun getirdi ve pzt gunu yıne yaptım testi yıne pozıtıf çıktı...eşim hala hiçbişeyi bilmiyodu....pzt akşamı eşime söyledım salı gunu devlet hastanesie gittik.çrş gunu sonucu aldık test pozitif ve bu sefer dış gebelik stresıne düştüm....çünkü bu ay olması çok zordu ama kandılde eşimde bende birbirimizden habersiz baya dua etmeişiz eşim sonradan dedi bunu bana....

İnanın hiç ummadıgım bi aydı bu ay...hatta tatile gitmeden 1 gun once adet olunca kullanırım dıye tampon almıştım eczanedennnn.....Alllahım ol deyince oluyor.....

belkı benı bikac arkadas hatırlar.....mart ayında çok umutlanıştım ama olmadı....sonradan galiba nısan ayıydı tam hatırlamıyorum ama doktorum klomen vermişti.1 ay kullandım....o ay da bebek olmadı.sonra eşime kzdıgım kırıldıgım şeyler oldu ve ben bir daha doktora gıtmedim ...tatılden döndugum hafta yenı bi doktorla tedavıye başlarım dıye planlar yapıyodummmmm

bu pazartesı ankaradakı doktoruma gittim hcg degerım 7080 olmuş.aynı gun keseye baktı göremedi daha erken dedi.yarın 11 de yıne gıdıcem keseye tekrar bakacak...balkide yıne göremez ama şansımızı denıycez...

doktora dış gebelikle ilgili korkumu soyledım güldü ınternetten mı okudun dedi evet dedim....kanaman olmadıgı surece rahat ol dedi...

daha once buraya yazdıgım zmanlarda tek bişey ögrenmıştım"ben kendım için dua ederken burda siz birbiriniz için de dua edıyodunuz"bundan çok etkilenmiştim bencilliğime kızmıştım....bıgun bebegım olursa ılk bu başlıga yazıcam dıye söz vermiştim kendıme.....şimdide ben bebek isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatları olması için kalbimden dua edıyorum...ben hala tam ınanamıyrum.hatta bazen ona bakabilecekmıyım , onu eşimde bende hakediyomuyuz dıye depresyonlara gırıyorum....

dunden berı kabullenmeye başladım karşıdan karşıya gecerken pire gıbı gecerdım şimdi yol boşalsın dıye bekliyorum, dolmuşa bınınce karnımı koruyorum, iş yerınde bi kerede 15 dosya taşırdım dosyalar kucagımdayken sadece kafamın yarısı görünürdü şimdi 2-3 dosya taşıyorum.

meleğimi yenı yenı hissedıyorum umarım rabbım saglıklı bi şekilde onu ellerıme almayıda nasip eder

Ayyyyy canimmmm cok etkilendimmm, duygulandim okurkennnn.... Inanamamissinnnn korkmussunnn insan ne cok duyguyu bir arada yasiyor dimiii o cok cok istedigi hayali gercege donunceee hayirli ugurlu olsun bebeginnnn Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin canimmm degerin cok iyi masallahhhh nazar degmesinnnnn cok mutlu oldum senin adinaaa cokkk

Ne guzel yazmissinnn.... Lafta degil gercekten cok guzel bi paylasim dostluk var burdaaa kendimiz hamis olmasakta arkadsslarimizin hamisliklikleri mutlu ediyor biziii yurekten dua ediyoruz birbirimizee bisuru hamisimiz olduuuuu

Cok dikkat et canim kendine senin adina cok mutlu oldum inannnn bundan sonra hersey gonlunce olsunnnnn

Heyooooo bu da halayinnnn o zmannnnnnn

:

çok teşekkur ederim peri...arada bir bile olsa kontrol ediyodum yazdıklarınızı bende güzel haberler yazabilirmıyımkı dıyodum ....Allah nasip ettı...size tek bişey diyrum ALLAH NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN OLDU BENIMKI.....O çok büyük....ben dilek kapımızın arada bi açıldıgını düşünürüm.galiba o anlardan birinde kabul oldu benım bu dileğim....darısı hepinize en hayırlı en dogru zamanda inşallah......

canimmmm allah insallah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsinnn cnmmmmmm hayirli hamislikler hayirlii bebisler olsun insallahhhhhhhhhhh mizede ugur getirsin gobusundeki ugur bocugunnn insallahh cnmmmmm

evet evettt sen guzel bi halayi haketmissinnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…