- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.761
ah ne kadar yoruldum bilemezsiniz gelir gelmez banyoyu yıkamaya bir girdim 1 saatimi aldı bayadır bu kadar ayrıntılı yapmamıştım ama ilaçlar ellerimi çok yaktı2-3 yeriide kestim nasıl becerdiysem.. akşam yemeği mönümde kocişimin yaptığı makarna sadece o bide banyodan sonra ütü yapmaya başlayınca kaldı yemek yapmaişi tabi aahh çok yoruldummm
perim maya tuttumu bu ay ben geliyorum arkandan beni bekle beraber hamile kalalım aynı anda hahahahhoş benim ki daha istemiyor ama ben yapacağımı biliyom
Tutiimmm tutmadiiii seni bekliyorummmmm yetissssssbirlikte buyurler bebisimmmmmmm benimkide ilk ay erken demistiii 2. Ay benden cok istediiiiii :))) hahahah anladim ben onuuuuu ozledimmm seniiii nisan
tamam sen tuttur ben geleceğim allahın izniyle arkandan şu düğün tarihine karar versembende seni özledim canımm teşekkür ederim canım nişan için deli gibi gece gündüz uğraştım strestten anca adet oldum bu kafayla benim çocuk olmazzzz
Ee hadi alin eyluleeee bekletmeyin artikkkkk adanada olucaksa kasim bile olur bakkkk elinizi cabuk tutunnnn :)) sen yeterince bekledin zatennnn yuvanizi kurun artikkkk oyyy sende ucuosun yaaaa gecen neromla konusuodukkkk kulaklarini cinlattikkkk o da evli barkli hatun olduuuu :)))
Yaaa zaten bu stres herseye engel varyaaaaa ocagima incir agacii dikicek bu stresssss halbuki yapmamaya calisiorum ama oyle etkiliorki bunyeyiiii resmen stres kisirligi diye bisi bile var yaaaao tarz bise istee yumurtaligi hormonlari bile baskilioo
Bosverrrr hicccc stres yapmaaaaaa sac bassss onemse ama sakin takmaa ben cok rahattimmmm cokkkk sanki arkadaslarim evleniooo onlar daha stresliydiii :)) karar almistim kendi kendimeee zaten o bembeyaz gelinligin icine girince dunyanin en guzeli oluyorsunnn emin oollll tabii sen secebilirsennn :))) ben 4. Denedigim gelinligi aldim uzerine eklemeler yaptirdim o fiyonk felan bnm fikrimdiii caddeden aldimmmm ayy ne cok konustumm heee senle muhabbeti ozlemisiimmm :)))
perim şöyle benimki ev aldı ev sorunumuz yok ama ben evde bazı tadilatlar istedim evin banyosunu beğenmedimillada siyah olacak diye tutturdum zaferi kazandım eve mimar sokucaz eylülde ağustosta tatile çıkalım diyoruz nişan strestini hala atamadım üstümden bir ara anlatırım sana özelden iş böyle olunca eylülde tadilat başlasa ekime anca yetişir hadi bunun mobilyası falanı var kasıma imkanı yok yetişmez benimki kışın evlenelim diyor benimde hep hayalimde kır düğünü vardı bu yüzden ikilemde kaldım çok zor karar vermek uzatmakta istemiyorum herkes evinizi aldınız uzatmayın diyor ama ben kır düğünü diye dötümü yırtıyorum bende gelinlik için yavaştan bakacağım şimdiden nişanlığımı 4 ayda anca karar verdim ağlaya ağlaya beğenemiyorum diye moda evlerini gezdim sonunda istediğim gibi modeli bulup diktirdim çok severekte giydim bakalım gelinlikte ne olucak bende muhabbetini özledim canım...nişan değilde düğün daha önemli bu yüzden istediğim gibi olsun istiyorum ama bu gidişle kış düğünü olcak sanırımmm
perimmm
bizim yaptirdigimiz testte
volum
likefaksiyon
viskosite
aglutinasyon
yuvarlak hucre
sayi
motilite
progresif motilite
total progresif motil sperm
%normal(kruger s criteria
bakilmisssss
bundan farklimi sizde bakilan ??????????????
perimmm
bizim yaptirdigimiz testte
volum
likefaksiyon
viskosite
aglutinasyon
yuvarlak hucre
sayi
motilite
progresif motilite
total progresif motil sperm
%normal(kruger s criteria
bakilmisssss
bundan farklimi sizde bakilan ??????????????
Bu iste tatlim en altta %normal yazan. Krugere gore 14 olmasi gerekiyor. Krugerin kurallari cok daha net ve kati.
Dollenme kabiliyetini belirliyor. Oldukca onemli bizim yumurtlarin kalitesi kadar.
Napiym herseyin caresi vardir elbet. Bianda ogrenince sasirdim uzuldum bisuru bisiler oldu
Kocisim uzulmesin de ...
ee cnmm o dedigin kruger e gore > %4 normal olmasi gereken degerrrrr cnmmmmmmmmmmmm
bizde cikan degerde %4
ya o bakilan yerde oran kaccccc????
perim allahtan ümit kesilmezmiş biz ne zorluklar atlattık biliyorsun,emin ol ki eşinin bu durumunada elbet çare vardır sakın moralini bozma tatlım bendede prolaktin yüksekliği var şimdiden başlandı tedavim ama umudum var sende sakın kendini bırakma senin spermgirl lere jartiyerede gerek yok ayrıca spermboylarla onlar doğru yolu bulucaklar nasılsasakın moralini bozma bence başka bir dr bul mümkünse ve o testi bir daha yaptır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?