Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Orani bilmiorummm sadece dusuk dediler bize ama krugerde normali %14 yaziyor nette %6 bizde

Belki degisiyordur oranlar heryerde ?

Sizinki krugere gore mi bakildi ?

canimm bu deger crugere gore bakilmis normal degeri % 4 sizinki gayet guzelllll cikmis isteeeeee

bizimkide %4 cikti teksan bey bakmisti gayet guzel dedi cnmcm
sen moralini bozmaaa
bi daha yaptir
ki % 6 gayet iyi sonuc

canimm bu deger crugere gore bakilmis normal degeri % 4 sizinki gayet guzelllll cikmis isteeeeee

bizimkide %4 cikti teksan bey bakmisti gayet guzel dedi cnmcm
sen moralini bozmaaa
bi daha yaptir
ki % 6 gayet iyi sonuc

Ya bizim urolog neden oyle dedi pekii? Yengem ona kadar gitmiss kendide soyledi zmaan alir dieee bosuna mi uzuldum bennnn yaaa ama ben o teksana guvenmiyorummm o da basindn salanlardannnn onemsemio gibi pekkk meshir diye. Internette bile yazio buuu milletin 30 felan cikiomus. Bnce bizim skntimiz bu canmcmm bu da ayni cikmasa sasardim :)

Ben boyle dusunuyorum ve bisiler yapilmali herkes basindan saviyor ancaaa

Cok kafam karistiii bnce bizim testlerimizin referans araliklari farkli

amannnn canimmm ya careli olsunda hersedy allahtannn be canimmmmmmm

canimiz saolsun en kotu ihtimalle tuplu dalis yaparizzzzz hihoyttttttttttttttt
onemsizzzzz

bizim test araligi senle ayni bence o yuzden boyleee
bu degerlere teksanla beraber melike hanim vardi doktor ikisi beraber baktilar cnmcmmmm dusuk ciksa canlarina comcom haydeee tupe derlerdi gidin evinizde ev tipi bebk yapin dedi melike hanim kiz 400 tl verdik sadece muayeneye basindan savarmi cnmcmmmm

ama icime kurt soktun kocisi sperm testinee:)))) mars marsssssssssss
yarin doktora gitsek taa haftaya alirlar burda ee nasil oruc tutucam dioooo ben tutarim o gun senin iicin dedimm:))))))

ay halimize bak yaa
allah akil fikir ve tezz zamanda bebisler versin bizeeeee

Morfoloji ilac veya kurle tedavi edilmezmiss en buyuk dusmani stres ve sigaraymisss kocis sigara icmio Allahtannn ama isi stresliiiii dahada mutlu etmeliyim kocisimiiiiiiiii

Ayyy cok komigizzzz gece gece basimiza gelene bakkkk bastan beri diyalog cok sevimli hahahah canm yaaaa pozitifcanim benimmm hersey gzel olucakkk bizde anne olcaz bebisimmm sen benden etkilenip kocisi suruklemeee bizimki farklidir belki ne biliyyymmmm belkide boyle normaldir benm yengem pinpiriklidir azcik sallaaaa akisina birakalimmmmmmm baktik olmadiiiiii tikkktikkkkkk tp tipi bebis yaparizzz nur tupu gibi bebislerimiz oluurrrr heyoooooooo seviorm seni bebisimmmmmmmmmmmmm takma kafana tokadan baskaaaa ayyy ne hale geldikkkk Allah iyilimizi versinnnnnnn :))) hahahahhaa

Cakisirrr otu alicukkkkk icerde cakissinlar guzel biiiiii ahahhaha tek kendi derdimdeyken ahanda senin derdine de dustummmm nolucuukk bizim bu benzerlikkkkkkk yaaa biz catir catiriz daaaa bu morfoloji bizi azcik bekletio bebisimmmm hayirlisi olsunnnnnn gelir elbettt yarin detayli konusalimmmmm kocis gitti ahandaaaa bende zipliyim yaninaaaa seviorum seniiii simdi daha iyiyimmm bebisimmmmm iyiki varsin yaaaaaa morfodasim benimmmmmm

sebastiyannnnnnn CAKSIR larimizii getirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))

hayy allammm yaaaa
bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviommmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssss

hadi kocislere sarilmayaaaaaaaaa
demin bisey diooo o yogggggggggggggggggg sana cevap veremiccciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm dusuk morfolojili adam diorummmmmmmmmmm

meyve falan hazirladi isler yapiyoooo
ee dediii gunduz isde calis sende beni evde calistirrrr sonrada dusssun morfolojimmmm :))) ilk defa mutfaga girdi haaaaaaa :))))

kalkmis browni yiyooo bu saatte yeme dedimmm ee morfolojiyi yukseltmek lazim diooooo

yani bizm evi morfoloji ruzgarlari sardiiii

hadi hayirlisiiiii bakalimm
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebisimm benimmmm

yuce rabbimmm enn guzell bebislerii versin insallahh bizeeee
kizz sonrada
iki dusuk morfoloji bebislerini kertelim bariiiiiiiiiiiiiii ya kertik kardesler olsunlar yada kertik kismetdaslar :)))))))

ayy bizde dunurdas:)))

optummmmmmucksssssssssssssssssssss

selamlar kocisede
bizimkide selam soyluoooo

muckss

canlarımm günaydıınnn... perim bak ne güzel sıkmamışsın canınıda herşeyin hayırlısı boşver hiç bişey olmaaazzzz değerlerinde normalmiş baksana zatennnn güpgüzel bir gün diliyorum bendeee esoşum gibii

gününüz aydın olsun arkadaşlar.....
Ben yine hüsrana uğradım değerim 0,100 çıktı dün berbattı

hüsranda ne demek duymamış olayım
demekki hayırlı zaman bu değilmiş tatlım sizin için herşerde vardır bir hayır derler yılmadan yorulmadan aynen devam başka yolu yokkkkkk senin güçlü durup hayata sıkı sıkı tutunman lazımki bebeğinde sana biranevvel gelsin oda sana tutunsun dimi
kocamannnn öpüldün tatlım seni çok seviyoruz

Günaydııııınnn
hayırlı bol bereketli harika bigünümüz olsun kızlarrrr hamişlerimize rahat günler adaylarımıza umut dolu günler diliyorummm

perim pidilgam dün akşam baya kaynatmışınız Idilgam yaaa çok güldüm morfolojisi düşük adam hııı Bizimki sayısız adam oluyo ozaman ayyy ıssız adam gibi bişey oldu

Perimmmmmm dünki konuyu gayet tatlı bir şekilde hallettik aşkımmmm çok mutluyum

canım inan 1,5 yıldır her ay nasip değilmiş önümüzdeki ay olur, demekki vakti zamanı değil demekten yorulmuşum yine de Rabbimin gücüne gitmesin ama yoruldum gücüm kalmadı sabrımda azalıyor. Her ay bir sonraki aya umut bağlamaktan tükendim. her ay gün aşırı muayene olmaktan usandım tüp bebek istiyorum ben ya daha 2 aşılama daha deneyecekmiş doktorum şansımız düşük işte neden beni yoruyor inatla aşılama diye ısrar ediyor %15 lik şans var ben artık sonuca odaklanmak istiyorum bebiğim istiyorum ben

gününüz aydın olsun arkadaşlar.....
Ben yine hüsrana uğradım değerim 0,100 çıktı dün berbattı

sonesintiye katılıyorum canım hemde aynen hüsran nedemek gençsin sağlıklısın bugün olacak diye bişey yokki elbet gelicek bebişin o gelene kadar sen daha iyi bir anne olmak için kendini hazırla emin ol birgün bebişin gelicektir. En hayırlı zamanı bekliyordur.

Bizim akrabanın hiç bir problemi yoktu ne eeşinin nede kendinin 4 yıl olmadı tam 4 sene sebepsiz sonra bitane oldu tutu o doğar doğmaz peşinden bir tane daha oldu 1.5 yıl içinde iki evlat sahibi oldular veee eğer benim okadar güzel bi bebeğim olacağını bilsem bende okadar beklerdim herhalde ilk bebekleri kız vee tam bir güzellik abidesi gören dönüp dönüp bakıyor bizim avatarlardaki bebekler hiç onun yanında mükemmel güzel bi kız o yüzden tatlım sabırlı ol eminol kii sabrının mükafatını alıcaksın bak hepimiz bbekliyoruz öptüm seni canım herzaman destekçiniz yeterki sen dik dur

dalgaa gecmeee kari benle yaaa...hatami yapdik doktor olduk..bu arada calismayan doktor

dalga geçmek huyum değildir bu bir helede sanalda tanıdığım yüzlerini görmediğim ama kalplerine inandığım kişileri kırmak asla aklımdan geçmez.ayrıca karı lafına oldu bitti gıcığım ve nefret edrim helede bir bayanın ağzına yakıştırmam buda iki

eğer bizim topiği iice takip etseydin aramızdaki bağı birbirimize yaptığımız şakalrı bilirdin ve alınganlık yapmazdın.bizler burda kimsenin mesleğiyle dalga geçmeyiz helde DOKTOR sa.bizim yaptığımız sadece stresli hayatımızı eğlenceli hale getirmek.kaldıki burda yöneticisinden sağlıkçısından bankacısından mühendisinden her meslekte arkadaş var.sağlık arkaşımıza haydar dümen demiş insanlarız ama bu güne kadar kız vay efendim ne dalga geçiyorsunuz diye sitem etmedi.sitem etmedi çünkü bizim espiri yaptığımızı biliyor.bu alınganlıklar çok çocukça geliyor bana.bırakın allahınzı severseniz bu çocukluğu....ayy sabah sabah medmusumdan güzel haber alırım diye geldimm iice gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…