- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.781
Orani bilmiorummm sadece dusuk dediler bize ama krugerde normali %14 yaziyor nette %6 bizde
Belki degisiyordur oranlar heryerde ?
Sizinki krugere gore mi bakildi ?
canimm bu deger crugere gore bakilmis normal degeri % 4 sizinki gayet guzelllll cikmis isteeeeee
bizimkide %4 cikti teksan bey bakmisti gayet guzel dedi cnmcm
sen moralini bozmaaa
bi daha yaptir
ki % 6 gayet iyi sonuc
PERIMMM AL BAK BURAYAAA
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ogram-yaptiranlar-yaptiracaklar-buraya-3.html
BAK BURAYA CNMCMM
%6
gayet normal
Ayyy cok komigizzzz gece gece basimiza gelene bakkkk bastan beri diyalog cok sevimli hahahah canm yaaaa pozitifcanim benimmm hersey gzel olucakkk bizde anne olcaz bebisimmm sen benden etkilenip kocisi suruklemeee bizimki farklidir belki ne biliyyymmmm belkide boyle normaldir benm yengem pinpiriklidir azcik sallaaaa akisina birakalimmmmmmm baktik olmadiiiiii tikkktikkkkkk tp tipi bebis yaparizzz nur tupu gibi bebislerimiz oluurrrr heyoooooooo seviorm seni bebisimmmmmmmmmmmmm takma kafana tokadan baskaaaa ayyy ne hale geldikkkk Allah iyilimizi versinnnnnnn :))) hahahahhaaamannnn canimmm ya careli olsunda hersedy allahtannn be canimmmmmmm
canimiz saolsun en kotu ihtimalle tuplu dalis yaparizzzzz hihoyttttttttttttttt
onemsizzzzz
bizim test araligi senle ayni bence o yuzden boyleee
bu degerlere teksanla beraber melike hanim vardi doktor ikisi beraber baktilar cnmcmmmm dusuk ciksa canlarina comcom haydeee tupe derlerdi gidin evinizde ev tipi bebk yapin dedi melike hanim kiz 400 tl verdik sadece muayeneye basindan savarmi cnmcmmmm
ama icime kurt soktun kocisi sperm testinee:)))) mars marsssssssssss
yarin doktora gitsek taa haftaya alirlar burda ee nasil oruc tutucam dioooo ben tutarim o gun senin iicin dedimm:))))))
ay halimize bak yaa
allah akil fikir ve tezz zamanda bebisler versin bizeeeee
caim bakk bu
Morphology (structure): More than 14% have a normal appearance
ama sructure goree bizimkininnn metodu ve orani farkliiii bizim normal degeri% 4
CAKSIR OTU sperm sayisini ve dolleme kalitesini arttiriyomus cnmmmmmm
Çakşır Otu Doğal Nasıl Kullanılır | MetroSexuel Erkek Metro Seksuel Erkekler
gününüz aydın olsun arkadaşlar.....
Ben yine hüsrana uğradım değerim 0,100 çıktı dün berbattı
hüsranda ne demek duymamış olayım
demekki hayırlı zaman bu değilmiş tatlım sizin için herşerde vardır bir hayır derler yılmadan yorulmadan aynen devam başka yolu yokkkkkk senin güçlü durup hayata sıkı sıkı tutunman lazımki bebeğinde sana biranevvel gelsin oda sana tutunsun dimi
kocamannnn öpüldün tatlım seni çok seviyoruz
dalgaa gecmeee kari benle yaaa...hatami yapdik doktor olduk..bu arada calismayan doktor
Arkadaslar Tesekkur ederim bana gosterdiyiniz ilgi icin..ben hakikaten beni araniza aldiginizi sanmisdim, benim meslegimle benimle dalga gecmissiniz, bunun icinde tesekkur ederim..biriniz soru sordum diye doktorsun sen daha iyi bilirsin gibilerden imali yorumlar atarakda beni inciti bildiniz..biliyorum aslinda verdyim sorularimin cevabini..ama bilgi bazen insanin kendisi soz konusu olurken az geliyor , hele boyle hassas konu olan gebelikle alakaliysa..belki beni cok kirilgan olarak bulacaksiniz, yani ne dedikkki kustun diye, bilemiyorum..bendemi yalnis sizdemi..ama artik sizle devam edemeyeceyim, oysa hakikaten kendimi cok mutlu his etmisdim araniza katilirken.Tesekkur ederim aranizdan birini inciterek dislaya bildiyiniz icin.Benden bu kadar. Her kese dileyine catmasi dileyiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?