Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın topigin guzel hatunlari ( dun hepsi tarafimdan tescillenmistir) dun kuaföre gittim saçlarımı kestirdim kahkul yaptırdım esim gelir gelmez bergüzal korel e benzetti
Periyle idisim dun amma da kaynatmissiniz ama ben aksam 9.30 da uyuduğumdangöremedim sabah gördüm perimm moralinin düzelmesine sevindim kuzum benim esiminde degerleri cok dusuktu biliyorsun ve keciboynuzu kuru( 1 hafta)pekmezi ve tozuyla bu ısı çözdük doktor ilk degerler icin bu sekilde bebek olur demişti ama kürlerden sonra iki katı oldu hersey bı dene zararı olmaz aksine faydasi olur filmini de çekildin artık senin yumosa çarşaf giydirsen boş spermcanlar yakalarsa tık tikkkkk
medmusum kuzum canımsin nolur üzülme su aşılamaya da cok takma herseyi kenara at ben oyle yapmıştım canim içtiğim folik asiti bıraktım Dr un verdigi çizelgeyi ( üzerinde değerlendirilecek günler yazıyor ) kaldırdım bebek fotolarını herseyi burda bebek icin sohbet ederken artık sizler icin arkadaşlık icin sohbet ettim veee en önemlisi test icin yumurtlamak icin gun saymayı bıraktım aman olmuyorsan olma dedim ve bunları bıraktığım ay geldi kuzum. Hem bunlardan 1 ay oncede topikten ayrılmıştım üzülüyorum diye ama kızların verdigi moralle toparlandım sende toparlan tatile çık eminim iyi gelecek

SEN BÖYLE BIRAKIRSAN İNAN BANA O %15 LİK ŞANSTA GİDER BEN SANA SÖYLEYİM HERŞEYİN BAŞI MORAL STRES GECİKTİRİYOR HERŞEYİ BİTANEM
BENİM ÖZ DAYIMIN 9 YIL OLMAMIŞ ÇOCUĞU HİÇBİR SORUNLARI YOKKEN SONRASINDA ALLAHIM VERDİ BİRTANE BENDEN BÜYÜK OLMASI GEREKİRKEN KARDEŞİMDEN BİLE KÜÇÜK MAŞALLAH ŞİMDİ 25 YAŞINDA ASLAN GİBİ BİR DELİKANLI

ARKADAŞIMDA 10 YIL TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜ TUTANDA OLDU KAYBETTİM ŞİMDİ 5 YAŞINDA İKİZLERİ VAR
UMUDUNU HİÇBİR ZAMAN YİTİRME
HADİ BAKALIM ŞİMDİ SİLKELEN KENDİNE GEL ALLAHIMA SIĞIN ONDAN EN HAYIRLISINI DİLE TEKRAR TEKRAR BIKMADAN USANMADAN DİLE BAK KENDİN DEMİŞSİN GÜCÜNE GİTMESİN DİYE O HERŞEYİ GÖRÜYOR SABRINI SINIYOR
OLURUNA BIRAK BAK BENİDE ÜZÜYORSUN LÜTFEN

umarım iyisinizdir
hayırlı sabahlar yarın Ramazan-ı Şerifimiz başlıyor
bu gece ilk teravihimiz ve sahurumuz gerçekleşecek inşallahhhhhhh
hepinize hayır, uğur bereket getirsin inşallah tatlişkolarımmmmmm

HAMİŞ ler oruç tutacak olan var mı içinizde ben tutabilir miyim acaba:44::44::44::44:

iice kokona oldun desene kuzummm .ayyyy yesinler senin gibi bakımlı anneyiiii berguzel korelim benimmm

medmus canını sıkma ve moralini yüksek tut lütfen herşeyde bir hayır vardır bunu unutma.seni çok iyi anlıyorum canım evet kolay deil bak ben şuna kesinlikle inanıyorum burdaki tüm arkadaşlar sağlıklıyız Allaha çok şükür çok ciddi problemlerimiz yok tek sorunumuz gönlümüze ruhumuza söz geciremiyoruz ve bu düşünceye odaklanmış durumdayız buda farkında olmadan psikolojik baskı yapıyor bizlerde.bak ne güzel burda acılarımızı mutluluklarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz ve burda ne kadar çok şey öğrendik.ama burdan cıktıkmı bu düşünceden uzaklaşmalıyız .kasma tatlım kendini ve lütfen oluruna bırak olacak inanki olacak.hem sen daha çok gençsin bak benim bi arkadaşım ilk çocuğuna 41 yaşında hamile kaldı ve şimdi nerdeyse 45 olacak ve ikinciye hamile.lütfen üzme kendini.

hamiş ler oruç tutacak olan var mı içinizde ben tutabilir miyim acaba:44::44::44::44:

hayır canım çünkü kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün vallahi arkadaşım hamileyken 1 gün tuttuda bebeğinin hareketleri falan kesiliverdi kuzum susuz kalmışşşş bence sende tutma
Seneye aralık annelerindeki kızlarla anlaşıp beraber haftada 2 gün tutcaz allahın izniyle

günaydın öğretmenimmmmmmmmmm

nasılsın kuzum eskisi gibi uğramıyorsun artık.sen gel valllaaahhaaa bebek lafı etmicez

aşılama yaptırmışsın sende durumlar ne canımcım

canım benim yok uğruyorum hatta gözümü actımmı burdayım ama gecen hafta iki günde bir izmirdeydim umurta takibi için.evet sonunda aşılamam oldu bakalım hayırlısı canım inşallah hepimiz gönlüne göre olur.

Günaydın halvetgen hatunlar ,,,

medmus üzülme demiycem ama üzülürken lütfen isyan etme rabbimize çünkü senin benim bizlerin el açıpta yalvardıgımız herşey sırf biz istiyoruz diye hayırlı olacak degil rabbim hayırlı gördügü zaman hayırlı olacak canım rabbim ne evladın varlıgıyla terbiye etsin ne de yokluguyla perişan etsin canım herzamn hayırlıısı için dua et ve lütfen isyan etme rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti sen inan ve sabret ki rabbim mükafatını versin önümüz ramazan çok çok dua et duanın açamyacagı kapı yoktur sana söz veriyorum eger sen güçlü olursan eger sen bu yarıışı yarım bırakmazsan dimdik ayakta durup rabbimize sıgınırsan bende senin için dua edecegim ama lütfen sen güçlü ol ve sabrına sıgın çok dua et canım öpüyorum seni...

iice kokona oldun desene kuzummm .ayyyy yesinler senin gibi bakımlı anneyiiii berguzel korelim benimmm
Ay canımın ici bu ay bebek olmazsa kahve yapayim sacımı diyordum iyiki boyamamisim yoksa bir daha ki boyaya yarıya gelirdi siyahlar altı kahve olurdu iyyy bakımsız tarzan gibim 8 ay once boyattim siyaha hemen hamile kalcam sanıyordum tabisi derken 8 ay oldu tık yok simdi bebek gelince dedim bı degisim olsun kocam çirkin görmesin dediydim

Arkadaşlar bir kızım var .Çok istememe rağmen 2. çocuğum olmadı .Hiç tüpbebek falan da uğraşmadım.Şimdi ise çok pişmanım.

Hohohooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ne yapıyonuz genetiklerinde seks hormonları tavan yapan hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aybiceeeeeeeeeeeeee degmez yavrum dellenmene arkadaşın dedikleri anlaşılmayı zaten ben yemedim yani drum ayagını boşverr salla gitsin

alyaaaaaaaaaaaaaaaa ben oruç tutmayacagım canım zaten uyumuyorum bide aç kalırsam çok zorlanırım rabbim affetsin seneye inş.tutarım bide korkuyorum deniz susuz kalırda çünkü havalr çok sıcak

Periiiiiiiiiiiii gız morfolojii sapıgı olum rahat bıraksana adamın pipisini manyakmı neeeeeeeeeeeeeeeeeeee daş gibi sapasaglam adamı hasta edecek çılgın karaböcük fahüşesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Idi sende bırak şu adamı bi yaaaaaaaaaa valla adamlar bunların elinden donsuz kaçacakalar sonunda çılgın zilliler

Hamınızııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkk ve yalıyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

alya günler çok uzun uzunu geçtim çok sıcak çok zorlanırsın tatlım iyi düşün

Dogru söylüyorsunuz da kizlar kendimi suçlu görüyorum ilk defa tutmayacağım ya ne bileyim daha yeni diye belki olur dedim gerçi Mart annelerine Dr tutma demiş bı de daha ben kalp atışlarını da görmedim neyse sonra tutarım Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…