- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.801
canım inan 1,5 yıldır her ay nasip değilmiş önümüzdeki ay olur, demekki vakti zamanı değil demekten yorulmuşum yine de Rabbimin gücüne gitmesin ama yoruldum gücüm kalmadı sabrımda azalıyor. Her ay bir sonraki aya umut bağlamaktan tükendim. her ay gün aşırı muayene olmaktan usandım tüp bebek istiyorum ben ya daha 2 aşılama daha deneyecekmiş doktorum şansımız düşük işte neden beni yoruyor inatla aşılama diye ısrar ediyor %15 lik şans var ben artık sonuca odaklanmak istiyorum bebiğim istiyorum ben
ay sınıfa giren öğretmen adasıyla oldu bu günaydın ya hahahaaaa
günaydın arkadaşlar
Günaydın topigin guzel hatunlari ( dun hepsi tarafimdan tescillenmistir) dun kuaföre gittim saçlarımı kestirdim kahkul yaptırdım esim gelir gelmez bergüzal korel e benzetti
Periyle idisim dun amma da kaynatmissiniz ama ben aksam 9.30 da uyuduğumdangöremedim sabah gördüm perimm moralinin düzelmesine sevindim kuzum benim esiminde degerleri cok dusuktu biliyorsun ve keciboynuzu kuru( 1 hafta)pekmezi ve tozuyla bu ısı çözdük doktor ilk degerler icin bu sekilde bebek olur demişti ama kürlerden sonra iki katı oldu hersey bı dene zararı olmaz aksine faydasi olur filmini de çekildin artık senin yumosa çarşaf giydirsen boş spermcanlar yakalarsa tık tikkkkk
medmusum kuzum canımsin nolur üzülme su aşılamaya da cok takma herseyi kenara at ben oyle yapmıştım canim içtiğim folik asiti bıraktım Dr un verdigi çizelgeyi ( üzerinde değerlendirilecek günler yazıyor ) kaldırdım bebek fotolarını herseyi burda bebek icin sohbet ederken artık sizler icin arkadaşlık icin sohbet ettim veee en önemlisi test icin yumurtlamak icin gun saymayı bıraktım aman olmuyorsan olma dedim ve bunları bıraktığım ay geldi kuzum. Hem bunlardan 1 ay oncede topikten ayrılmıştım üzülüyorum diye ama kızların verdigi moralle toparlandım sende toparlan tatile çık eminim iyi gelecek
HAMİŞ ler oruç tutacak olan var mı içinizde ben tutabilir miyim acaba:44::44::44::44:
hamiş ler oruç tutacak olan var mı içinizde ben tutabilir miyim acaba:44::44::44::44:
günaydın öğretmenimmmmmmmmmm
nasılsın kuzum eskisi gibi uğramıyorsun artık.sen gel valllaaahhaaa bebek lafı etmicez
aşılama yaptırmışsın sende durumlar ne canımcım
Ay canımın ici bu ay bebek olmazsa kahve yapayim sacımı diyordum iyiki boyamamisim yoksa bir daha ki boyaya yarıya gelirdi siyahlar altı kahve olurdu iyyy bakımsız tarzan gibimiice kokona oldun desene kuzummm .ayyyy yesinler senin gibi bakımlı anneyiiii berguzel korelim benimmm
hayır canım çünkü kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün vallahi arkadaşım hamileyken 1 gün tuttuda bebeğinin hareketleri falan kesiliverdi kuzum susuz kalmışşşşbence sende tutma
Seneye aralık annelerindeki kızlarla anlaşıp beraber haftada 2 gün tutcaz allahın izniyle
alya günler çok uzun uzunu geçtim çok sıcak çok zorlanırsın tatlım iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?