Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Bizim en büyük artımız burası serin :)) esim benimle birlikte tutacaktı gecen sene ben okuldaydim o tekti bu sene tutarız demiştim Ramazan da birlikte olunca güzel yaa ... Bı de istanbulda olsak süper olurdu

Arkadaşlar bir kızım var .Çok istememe rağmen 2. çocuğum olmadı .Hiç tüpbebek falan da uğraşmadım.Şimdi ise çok pişmanım.

Allah bağışlasın evladını tatlım ama niye pişmanlık duyuyorsunki evet benimde iki oğlum var ve yıllarca hiç düşünmemiştim.ama şimdi ikinci evliliğim bu ve ben deliler gibi istiyorum tabi yaradanım nasip ederse.tabi bu yaşta nasip kısmete bırakmayıp birazda tıppın imkanlarından faydalanmak gerekiyor üzme kendini.

Arkadaşlar bir kızım var .Çok istememe rağmen 2. çocuğum olmadı .Hiç tüpbebek falan da uğraşmadım.Şimdi ise çok pişmanım.
Bı hikayeni anlat bebemm hoş geldin yas kaç testler yapıldı mı film çekildin mı maşallah bizim bilmediğimiz yok care olalım sana

canım benim,her zaman hayırlısını istiyoruz herşeyin di mi tatlım,
demek hayırlı zaman değilmiş
nolur bu mübarek günlerde bol bol dua et,edelim
Rabbim herşeyin en iyisini bilir,en hayırlısını verir
sabrını tüketme,isyan etme canımın içi

aybiçem, alyam, sonesintim , arzucel , ADD canlarım benim Allah razı olsun desteğiniz için yazdığınız her harf için çok çok teşekkür ederim. Derdim kendimce büyük okurken ağladım yazdıklarınızı şimdi yazarken ağlıyorum, hani doğmamış çocuğumu kaybettim acım öyle büyük o kadar umut etmişim ki bu ay benimle olacak diye o kadar inandırmışım ki kendimi o yüzden bu kadar büyük oldu hüznüm bilmiyorum Rabbim isyan olarak görmesin bu üzüntümü neden diye bir hesabın içine girmedim ama Rabbim yoruldum diyorum belki kendimce nazımdan anlayana halimi böyle bildiriyorum. Hayra ve şerre inanan insanım elbette olmuyorsa takdiri ilahidir deyip olacağı günü bekliyorum ama arada böyle oluyorum elimde değil. Ama burda yüreğimin acısını hafifleten görmediğim dostlarım var beni anlayan hadi silkelen dik dur diyen arkadaşlarım var yani iyi ki varsınız kimseye derdimi anlatamıyorum ne anneme ne yakınımdaki dostlara içimde yaşıyorum ve sizlere anlatıyorum biliyorum ki derdimle dertlenip duanıza beni de alıyorsunuz. Şimdi üzülüyorum evet hiç dökmediğim kadar gözyaşları döküyorum ama pes etmiyorum. Annelik kadar güzel bir duygudan nasıl vazgeçerim. Bebiğimi alacağım o ilk günün hayalinden nasıl vazgeçerim. Tamam biraz sarsıldım ama bıraktım artık anlamına gelmiyor . Ben bebeğim bana gelene kadar uğraşmaya devam edeceğim Rabbim güç versin aratmasın isteyen herkese ... İyi ki varsınız canlarım benim

benim de bu topikte moral bulmaya ihtiyacım var bugün doktora gideceğim ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum

Arzucummm sen napıyosun darling
var mı hisler,belirtiler bişiler??

len bu arada ben senin hep bi oğluşun var biliyoduumm heee
ikiymiş meersem,Allah bağışlasın datlum
insan olaydım da avatarına bi bakaydım di mi,hay beniii

Tşk ederim arkadaşım bizi kırmadıgın için ben burdayım sizinleyim dedigin için bebegim için sonuna kadar gidecegim dedigin için rabbim nasip etmeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış canım çok sevindim senin adına....
şimdi istedigin kadar agla,kalbindeki zehir,içindeki umutsuzluk,beynindeki sorular kaybolana kadar agla rahatladım diye kadar sessiz sessiz rabbine sıgınarak agla canım ama unutmaki biz hep senin yanındayız ve sen bizim hep dualarımızdasın canım öpüyorum seniii.....

benim de bu topikte moral bulmaya ihtiyacım var bugün doktora gideceğim ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum

gel yavrum gel canım morel beleş burdaaaaaaaaaaa korkma yaklaş anlat derdiniiiiiiii ne ile degil nasıl bir hayırla karşılaşacagım diyerek git canım dr ve korkma allaha sıgın

anoooooyyyyy geberiyaaaaaaaaaammm
Allah iyiliğini versin Adoşuummm,Allah seni başımızdan eksik etmesiinnn

:2:
İste buranın bu güzelliği var kimse bencil değil herkes sadece kendini düşünmüyor hep cevresini de düşünüyor dua ediyor destek oluyor seviyorum herkesi yaa hiç gücünü kaybetme kuzum biz hep yanındayız seni ayağa kaldırırız cogu şeyi esimize annemize bile soyleyemezken buraya anlatabiliyoruz bu cok guzel .sende biraz tatil yapıp gel bak nasıl rahatlauacaksin

ha kim? ne ?
amaaaaaaannnn çok da lülüüü
geçenlerde kayıp balık nemo vardı tv de oğlunu aramaya giderken yanına bı balık takılıyor mavi renkli çatlak bişey iste ben senin tepkilerini ona benzetiyorum espirik anlayışını yirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…