- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.821
arkadaşlar bir kızım var .çok istememe rağmen 2. çocuğum olmadı .hiç tüpbebek falan da uğraşmadım.şimdi ise çok pişmanım.
Bizim en büyük artımız burası serin :)) esim benimle birlikte tutacaktı gecen sene ben okuldaydim o tekti bu sene tutarız demiştim Ramazan da birlikte olunca güzel yaa ... Bı de istanbulda olsak süper olurduHohohooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ne yapıyonuz genetiklerinde seks hormonları tavan yapan hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aybiceeeeeeeeeeeeee degmez yavrum dellenmene arkadaşın dedikleri anlaşılmayı zaten ben yemedim yani drum ayagını boşverr salla gitsin
alyaaaaaaaaaaaaaaaa ben oruç tutmayacagım canım zaten uyumuyorum bide aç kalırsam çok zorlanırım rabbim affetsin seneye inş.tutarım bide korkuyorum deniz susuz kalırda çünkü havalr çok sıcak
Periiiiiiiiiiiii gız morfolojii sapıgı olum rahat bıraksana adamın pipisini manyakmı neeeeeeeeeeeeeeeeeeee daş gibi sapasaglam adamı hasta edecek çılgın karaböcük fahüşesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Idi sende bırak şu adamı bi yaaaaaaaaaa valla adamlar bunların elinden donsuz kaçacakalar sonunda çılgın zilliler
Hamınızııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkk ve yalıyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Arkadaşlar bir kızım var .Çok istememe rağmen 2. çocuğum olmadı .Hiç tüpbebek falan da uğraşmadım.Şimdi ise çok pişmanım.
Bı hikayeni anlat bebemm hoş geldin yas kaç testler yapıldı mı film çekildin mı maşallah bizim bilmediğimiz yok care olalım sanaArkadaşlar bir kızım var .Çok istememe rağmen 2. çocuğum olmadı .Hiç tüpbebek falan da uğraşmadım.Şimdi ise çok pişmanım.
Bojum sen geldin kiz kaçtınapıyonuz yawru kuşlaar
öperim sizi çok çok
kislarrrrrrrr BAHAR DALLARIIIMM :)))))
bende bu ay bal-corek otu-tarcin karistirdim yutuyorum bendee
bu ay kur yok diyorum ama yine dayanamadim yutuyorummm sogandi incirdi derkennnn bakalimmm hayirlisi bu ayy
ama gecen ay olmadigina sevindim sonra bilmem avuntumu pollyannacilikmi ama sistit falan derken baya bi antibiyotik kullanmak zorunda kaldim bebis olsaydiiii hep korku olucakti icimdee ondan uzulmedimmm bu ay insallahh bakalimmmm
altin vurus bekliyorumm kendimden:)))))))
kislarrr agumentin ve largopen antibiyotikleri hamlieykende kullaniliabiliyomus aklinizda olsunn aman ihtiyac olmaz insallahtaaa
benim de bu topikte moral bulmaya ihtiyacım var bugün doktora gideceğim ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum
Hohohooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ne yapıyonuz genetiklerinde seks hormonları tavan yapan hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aybiceeeeeeeeeeeeee degmez yavrum dellenmene arkadaşın dedikleri anlaşılmayı zaten ben yemedim yani drum ayagını boşverr salla gitsin
alyaaaaaaaaaaaaaaaa ben oruç tutmayacagım canım zaten uyumuyorum bide aç kalırsam çok zorlanırım rabbim affetsin seneye inş.tutarım bide korkuyorum deniz susuz kalırda çünkü havalr çok sıcak
Periiiiiiiiiiiii gız morfolojii sapıgı olum rahat bıraksana adamın pipisini manyakmı neeeeeeeeeeeeeeeeeeee daş gibi sapasaglam adamı hasta edecek çılgın karaböcük fahüşesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Idi sende bırak şu adamı bi yaaaaaaaaaa valla adamlar bunların elinden donsuz kaçacakalar sonunda çılgın zilliler
Hamınızııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkk ve yalıyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aybiçem, alyam, sonesintim , arzucel , ADD canlarım benim Allah razı olsun desteğiniz için yazdığınız her harf için çok çok teşekkür ederim. Derdim kendimce büyük okurken ağladım yazdıklarınızı şimdi yazarken ağlıyorum, hani doğmamış çocuğumu kaybettim acım öyle büyük o kadar umut etmişim ki bu ay benimle olacak diye o kadar inandırmışım ki kendimi o yüzden bu kadar büyük oldu hüznüm bilmiyorum Rabbim isyan olarak görmesin bu üzüntümü neden diye bir hesabın içine girmedim ama Rabbim yoruldum diyorum belki kendimce nazımdan anlayana halimi böyle bildiriyorum. Hayra ve şerre inanan insanım elbette olmuyorsa takdiri ilahidir deyip olacağı günü bekliyorum ama arada böyle oluyorum elimde değil. Ama burda yüreğimin acısını hafifleten görmediğim dostlarım var beni anlayan hadi silkelen dik dur diyen arkadaşlarım var yani iyi ki varsınız kimseye derdimi anlatamıyorum ne anneme ne yakınımdaki dostlara içimde yaşıyorum ve sizlere anlatıyorum biliyorum ki derdimle dertlenip duanıza beni de alıyorsunuz. Şimdi üzülüyorum evet hiç dökmediğim kadar gözyaşları döküyorum ama pes etmiyorum. Annelik kadar güzel bir duygudan nasıl vazgeçerim. Bebiğimi alacağım o ilk günün hayalinden nasıl vazgeçerim. Tamam biraz sarsıldım ama bıraktım artık anlamına gelmiyor . Ben bebeğim bana gelene kadar uğraşmaya devam edeceğim Rabbim güç versin aratmasın isteyen herkese ... İyi ki varsınız canlarım benim
gel yavrum gel canım morel beleş burdaaaaaaaaaaa korkma yaklaş anlat derdiniiiiiiii ne ile degil nasıl bir hayırla karşılaşacagım diyerek git canım dr ve korkma allaha sıgın[/QUOT
sağol canım .ayy benim bebek olmuyo. evlenmeden önce gittiğimde polikistik over var ama önemli boyutta değil demişti doktor.bir yıl uğraştık olmadı.açıkcası çok ta kasmadık kendimizi başlarda ama şimdi bir yıl doldu.zaten ters giden bişeyler var bende hissediyorum.işte bugün doktora gitcem
ha kim? ne ?
amaaaaaaannnn çok da lülüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?