Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım dün gece Pidilimle coşmuşunuz :)
bak bu morfoloji şeysine aklım takıldı benim dee
bu semen analizi dedikleri şey farklı farklı mı değerlendiriliyo ki,biz de yeniden mi yaptırsak ne
ya da Adoşumun dediği gibi adamları donsuz koşturmamak mı lazım bilemedim :26:

yawrım sayfayı açtın feyste oyun oynuyon di mi
oyun canavoşu minnoş seniiii

yo kızz onuda acıyorumdaa geçmişi okuyordumm
benm net azcık yavastaa ondann DD

perimmmmmmmmmmmmmmmmm,senin bu moralmenn kendini herzmn yüksekte tutmana bayılıyorummm.Allahım gönlüne göre vercekk..ben o dediklerinden hiç anlamam ama vardır illakii cnım bir yolu onun yaaa..yirim ben seniii üzmeyin kendiniiiiziiiiiiiiiiiiiiiiii..

medmussssssssssssssssssssssssss
canım herşey allahtannn nolurr kendini hırpalamaaa..Allah yardımcın olsunn...Herşey yoluna gircek elbet....bu topiktki herkesin bebişi olcek er yada geçç okdr!..............

aybiceeeeeeeeeeeeeeee kızzz anoyyyyyyyyyyyyy senin hışmındanda kurtulamannn gayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))
ooooo bebitommmo ne sinirr sakinleşş sakinleşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
bizi bilen bilir ztnn nolcekkkk sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyyyy akşam yazdıklarımıza gül gül çatladımmmmmmmmmmmmmm ben kendi derdime yanarken senin de derdine düşmüşümmmm ne kaynatmışızzzzz morfodaşım benimmm yaaaaaaaaaaa hahaahh hadi çabuk gelll seni çok özledimmmmmmmmmmmmmm

gününüz aydın olsun arkadaşlar.....
Ben yine hüsrana uğradım değerim 0,100 çıktı dün berbattı

Canım benim işte benim hep gördüğüm değerrrr, medmusummm 2 aşılama yerine neden direk tüp bebek yaptırmıyorsunuz? Madden ve manen daha çok yıpranmak yerine direk tüp bebekle şansınızı katlayabilirsiniz tatlım. Bence bunu doktorunla görüş ve ısrarcı ol 3 aşılama sanıyorum 1 tüp bebekten daha masraflı neden 3 aşılama yapıyorki 1 tüp bebekle olay çözülebilecekken??? Bence tüp bebek öner kabul etmezse doktorunu değiş. Sana önceden de söylemiştim tedaviye başladığında bu yola baş koydun artık dönüşü yokkk hergün daha fazla yaklaşıyorsun bebeğine şimdi pes etmek için çok erkennn sona yaklaşıyorsun gör bak olucakkkkk tüpte şansını dene canım benim mantığım 3 aşılamayı almadı direk tüp bebek varken. Sen ne düşünüyorsun?

valla dün bi tokat daha yedik pitişkomla beraber hafzoşummmmmm gene gülerek üstesinden geldik neyse kiiiiiiii.

Canım çok sevindim halletmenizeee çok güzellll

Ben dün arkadaşa bişi yazma gereği bile duymadım bizi tanımayan ve aşırı kırılgan insanlar malesef barınamıyor aramızda. Herkesin kendi tercihi bu topikteki fark bu zaten herşeyin motamot olmaması. Ayrıca her tıp mezunu da doktor olamıyor malesef... Boşver bebişim bizi burda candan sevdiklerimiz biliyor o yeter. Ayrıca bende karı lafından tiksinirim, çok basit gelir.

Alyammmmmmmmmmm bizim seninki gibi değil anacımmmmmmmmm. Değerde sorun yokk morfoloji de çok önemli değeri bizim yumurta sayısı gibi düşün o arttırılabiliyor ama morfolojiyi düzeltmek için herhangi bir ilaç ve kür yokkkkk en büyük düşmanı sigara ve stresmiş. Spermlerin döllenme kabiliyetini belirliyor. Bizimkilerin biraz düşük kabiliyetiii Ama biz buna bile gülecek bişe bulduk pesss diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahaha amannnnnnnnnnnnnnnnnn yemişim morfolojisini bize bişii olmasınnn

Seviyorum seniiiiiiiiiiiiii evet seviyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yolumuz uzun yavrum
Sen leyla ben mecnun
Maksat Bağdat, Babilin Kulesi
En kolay yol çöl , en kestirme
Lakin yaşlı kahin der dur gitme
Orda taş üstünde taş
Omuz üstünde baş kalmadı
Fırtınadan kumlar
İçimize sızar
Çöl rüzgarı yüzümüzü kavurur
Dudaklarımız çatlar
Serap görür gönlüm mü avunur
Şu gelen yarim mi
Göster yolu kahin çok yorgunum
Bekler o şimdi beni
Çok geç kaldım
Buluşmam lazım
Bağdat Kafede
Bağdat Kafe , varamadım hala
Bağdat Kafe , varamadım hala

ne zamanıdr dinlemmiştimm şimdi dinleyince pek bir güzell geldiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…