- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.841
gel yavrum gel canım morel beleş burdaaaaaaaaaaa korkma yaklaş anlat derdiniiiiiiii ne ile degil nasıl bir hayırla karşılaşacagım diyerek git canım dr ve korkma allaha sıgın[/QUOT
sağol canım .ayy benim bebek olmuyo. evlenmeden önce gittiğimde polikistik over var ama önemli boyutta değil demişti doktor.bir yıl uğraştık olmadı.açıkcası çok ta kasmadık kendimizi başlarda ama şimdi bir yıl doldu.zaten ters giden bişeyler var bende hissediyorum.işte bugün doktora gitcem
polikistik over ÇOKDA ÖNEMLİ Bİ HASTALIK DEGİL ZATEN BENİM ARKDAŞDA .İLERİ DERECEDE VARDI polikistik over VE ŞİMDİ İKİZLERİ OLDU ONDAN HİÇ KORKMA CANIM TERS GİDEN BİŞEY YOKTUR SADECE KAFAYI RAHAT BIRAKMAK LAZIM OLACAK MI OLMAYACAK MI DİYE KENDİNİ YIPRATMA CANIM BUGÜN GİT DRNA BAK BAKİM İÇERDE NE VAR NE YOK ÖGREN İÇİN RAHATLASIN TEDAVİ GEREKİYORSA DA ASLANLAR GİBİ OLURSUN CANIM KORKMA HİÇ BİŞEY ÇIKMAYACAK
gel yavrum gel canım morel beleş burdaaaaaaaaaaa korkma yaklaş anlat derdiniiiiiiii ne ile degil nasıl bir hayırla karşılaşacagım diyerek git canım dr ve korkma allaha sıgın[/QUOT
sağol canım .ayy benim bebek olmuyo. evlenmeden önce gittiğimde polikistik over var ama önemli boyutta değil demişti doktor.bir yıl uğraştık olmadı.açıkcası çok ta kasmadık kendimizi başlarda ama şimdi bir yıl doldu.zaten ters giden bişeyler var bende hissediyorum.işte bugün doktora gitcem
Git bebekim git korkma ac göster muayene ol icin rahat etsin bak bu kizlar herbiri senin henüz gitmediğin Dr un kapısını asindirdihersey guzel olacak korkma muhtemelen kıstın varsa progesteron veya dogum kontrol hapı verir 1 aylık yanında sogan kuru yap iç esinde gidip bı tahlil yaptırsın kendine ins sende bebisini alacaksın kucağına
polikistik over ÇOKDA ÖNEMLİ Bİ HASTALIK DEGİL ZATEN BENİM ARKDAŞDA .İLERİ DERECEDE VARDI polikistik over VE ŞİMDİ İKİZLERİ OLDU ONDAN HİÇ KORKMA CANIM TERS GİDEN BİŞEY YOKTUR SADECE KAFAYI RAHAT BIRAKMAK LAZIM OLACAK MI OLMAYACAK MI DİYE KENDİNİ YIPRATMA CANIM BUGÜN GİT DRNA BAK BAKİM İÇERDE NE VAR NE YOK ÖGREN İÇİN RAHATLASIN TEDAVİ GEREKİYORSA DA ASLANLAR GİBİ OLURSUN CANIM KORKMA HİÇ BİŞEY ÇIKMAYACAK
benim bildiğim bu bakalım bugün neler çıkacak?beni en çok rahatsız eden de sağ kasığımda bitmeyen bir ağrı var.özellikle de ilişki esnasında artıyor.peki canım bu alttan muayene nasıl oluyor.içeri bişey mi sokuyolar kusura bakma ben bu konuda cahilim
Git bebekim git korkma ac göster muayene ol icin rahat etsin bak bu kizlar herbiri senin henüz gitmediğin Dr un kapısını asindirdihersey guzel olacak korkma muhtemelen kıstın varsa progesteron veya dogum kontrol hapı verir 1 aylık yanında sogan kuru yap iç esinde gidip bı tahlil yaptırsın kendine ins sende bebisini alacaksın kucağına
inş canım benim ilk olacak o yüzden kasıyom kendimi
benim bildiğim bu bakalım bugün neler çıkacak?beni en çok rahatsız eden de sağ kasığımda bitmeyen bir ağrı var.özellikle de ilişki esnasında artıyor.peki canım bu alttan muayene nasıl oluyor.içeri bişey mi sokuyolar kusura bakma ben bu konuda cahilim
evt canım alttan bi alet sokuyolar ama çok canın yanmıyooo merak etme sen bu kasık agrını dr söyle bakalım ne diycek inş.kötü bişey çıkmaz herşey güzel olacak canım:)
canım hoşgeldin
kasma kendini bebişim,ilkinde biraz zorlanıyosun ama zamanla kaşarlaşıyon bi dr gördün mü hemen indiriyon donları
şahsen ben öyle oldum artık
iyi düşün iyi olsun,hayırlısı neyse o olsun tatlım
canım hoşgeldin
kasma kendini bebişim,ilkinde biraz zorlanıyosun ama zamanla kaşarlaşıyon bi dr gördün mü hemen indiriyon donları
şahsen ben öyle oldum artık
iyi düşün iyi olsun,hayırlısı neyse o olsun tatlım
:)canım çok tuhaf bir soru olacak ama o aleti sokarken doktor eğiliği orana bakıyo muayyy utandım ben ya
:)canım çok tuhaf bir soru olacak ama o aleti sokarken doktor eğiliği orana bakıyo muayyy utandım ben ya
Alisirsin kuzummm alışirsin( kendimi sapık Dr gibi hissettim ) nerden dogurcan kiz simdi ona alış ki sonra rahat olasın
yawrım sayfayı açtın feyste oyun oynuyon di mi
oyun canavoşu minnoş seniiii
Alisirsin kuzummm alışirsin( kendimi sapık Dr gibi hissettim ) nerden dogurcan kiz simdi ona alış ki sonra rahat olasın
bir arkadaşım vardı alttan hiç muayene olmadan doğum yaptı sezaryanla tabi.ama tabi bu sorunu olmayanlar için ben de nerde o şans.ama tabi bebiş olursa doğumu sezaryanla yaptırırım ben
benim gittiğim dr.lar bakmıyo,el alışkanlığı var herhal,hemen tutturuyolar deliği
zaten üstünde bi örtü oluyo
son gittiğimde ilk kez erkek dr.a muayene oldum,hiç rahatsız olmadım açıkçası
biraz da dr.una bağlı sanırım
sen rahat olmaya çalış,kasma kendini datlum
sebastiyannnnnnn CAKSIR larimizii getirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))
hayy allammm yaaaa
bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviommmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssss
hadi kocislere sarilmayaaaaaaaaa
demin bisey diooo o yogggggggggggggggggg sana cevap veremiccciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm dusuk morfolojili adam diorummmmmmmmmmm
meyve falan hazirladi isler yapiyoooo
ee dediii gunduz isde calis sende beni evde calistirrrr sonrada dusssun morfolojimmmm :))) ilk defa mutfaga girdi haaaaaaa :))))
kalkmis browni yiyooo bu saatte yeme dedimmm ee morfolojiyi yukseltmek lazim diooooo
yani bizm evi morfoloji ruzgarlari sardiiii
hadi hayirlisiiiii bakalimm
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebisimm benimmmm
yuce rabbimmm enn guzell bebislerii versin insallahh bizeeee
kizz sonrada
iki dusuk morfoloji bebislerini kertelim bariiiiiiiiiiiiiii ya kertik kardesler olsunlar yada kertik kismetdaslar :)))))))
ayy bizde dunurdas:)))
optummmmmmucksssssssssssssssssssss
selamlar kocisede
bizimkide selam soyluoooo
muckss
gününüz aydın olsun arkadaşlar.....
Ben yine hüsrana uğradım değerim 0,100 çıktı dün berbattı
Günaydııııınnn
hayırlı bol bereketli harika bigünümüz olsun kızlarrrr hamişlerimize rahat günler adaylarımıza umut dolu günler diliyorummm
perim pidilgam dün akşam baya kaynatmışınızIdilgam yaaa çok güldüm morfolojisi düşük adam hııı Bizimki sayısız adam oluyo ozaman ayyy ıssız adam gibi bişey oldu
Perimmmmmm dünki konuyu gayet tatlı bir şekilde hallettik aşkımmmm çok mutluyum
dalga geçmek huyum değildir bu bir helede sanalda tanıdığım yüzlerini görmediğim ama kalplerine inandığım kişileri kırmak asla aklımdan geçmez.ayrıca karı lafına oldu bitti gıcığım ve nefret edrim helede bir bayanın ağzına yakıştırmam buda iki
eğer bizim topiği iice takip etseydin aramızdaki bağı birbirimize yaptığımız şakalrı bilirdin ve alınganlık yapmazdın.bizler burda kimsenin mesleğiyle dalga geçmeyiz helde DOKTOR sa.bizim yaptığımız sadece stresli hayatımızı eğlenceli hale getirmek.kaldıki burda yöneticisinden sağlıkçısından bankacısından mühendisinden her meslekte arkadaş var.sağlık arkaşımıza haydar dümen demiş insanlarız ama bu güne kadar kız vay efendim ne dalga geçiyorsunuz diye sitem etmedi.sitem etmedi çünkü bizim espiri yaptığımızı biliyor.bu alınganlıklar çok çocukça geliyor bana.bırakın allahınzı severseniz bu çocukluğu....ayy sabah sabah medmusumdan güzel haber alırım diye geldimm iice gerildim
Günaydın topigin guzel hatunlari ( dun hepsi tarafimdan tescillenmistir) dun kuaföre gittim saçlarımı kestirdim kahkul yaptırdım esim gelir gelmez bergüzal korel e benzetti
Periyle idisim dun amma da kaynatmissiniz ama ben aksam 9.30 da uyuduğumdangöremedim sabah gördüm perimm moralinin düzelmesine sevindim kuzum benim esiminde degerleri cok dusuktu biliyorsun ve keciboynuzu kuru( 1 hafta)pekmezi ve tozuyla bu ısı çözdük doktor ilk degerler icin bu sekilde bebek olur demişti ama kürlerden sonra iki katı oldu hersey bı dene zararı olmaz aksine faydasi olur filmini de çekildin artık senin yumosa çarşaf giydirsen boş spermcanlar yakalarsa tık tikkkkk
medmusum kuzum canımsin nolur üzülme su aşılamaya da cok takma herseyi kenara at ben oyle yapmıştım canim içtiğim folik asiti bıraktım Dr un verdigi çizelgeyi ( üzerinde değerlendirilecek günler yazıyor ) kaldırdım bebek fotolarını herseyi burda bebek icin sohbet ederken artık sizler icin arkadaşlık icin sohbet ettim veee en önemlisi test icin yumurtlamak icin gun saymayı bıraktım aman olmuyorsan olma dedim ve bunları bıraktığım ay geldi kuzum. Hem bunlardan 1 ay oncede topikten ayrılmıştım üzülüyorum diye ama kızların verdigi moralle toparlandım sende toparlan tatile çık eminim iyi gelecek
Hohohooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ne yapıyonuz genetiklerinde seks hormonları tavan yapan hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aybiceeeeeeeeeeeeee degmez yavrum dellenmene arkadaşın dedikleri anlaşılmayı zaten ben yemedim yani drum ayagını boşverr salla gitsin
alyaaaaaaaaaaaaaaaa ben oruç tutmayacagım canım zaten uyumuyorum bide aç kalırsam çok zorlanırım rabbim affetsin seneye inş.tutarım bide korkuyorum deniz susuz kalırda çünkü havalr çok sıcak
Periiiiiiiiiiiii gız morfolojii sapıgı olum rahat bıraksana adamın pipisini manyakmı neeeeeeeeeeeeeeeeeeee daş gibi sapasaglam adamı hasta edecek çılgın karaböcük fahüşesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Idi sende bırak şu adamı bi yaaaaaaaaaa valla adamlar bunların elinden donsuz kaçacakalar sonunda çılgın zilliler
Hamınızııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkk ve yalıyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canımm kasıcak korkucak bişi yokkk bebiş istiyorsan doktora gitmek zorundasın herşeyin bi ilki vardırr hadi marş marşşşşşşşşşşşşşşşş
canım bir arkadaşım vardı alttan hiç muayene olmadan doğum yaptı sezaryanla tabi.ondan umutlanmıştım ben de nerde o şans?
yok bakmıyoo drlar genelde kör el yordamıyla buluyoolar aleti sokacakları yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kız kendine gel heralde bakıyooo ammaa kıymetli tutuşun varmış yosmaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiii
Göstere göstere alışırsın yavrummmmmmmmmm korkmaaaaaaaaaaaaaa sakin sakin
benim gittiğim dr.lar bakmıyo,el alışkanlığı var herhal,hemen tutturuyolar deliği
zaten üstünde bi örtü oluyo
son gittiğimde ilk kez erkek dr.a muayene oldum,hiç rahatsız olmadım açıkçası
biraz da dr.una bağlı sanırım
sen rahat olmaya çalış,kasma kendini datlum
ilki bir olsun alışırım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?