- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.861
yok bakmıyoo drlar genelde kör el yordamıyla buluyoolar aleti sokacakları yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kız kendine gel heralde bakıyooo ammaa kıymetli tutuşun varmış yosmaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiii
Göstere göstere alışırsın yavrummmmmmmmmm korkmaaaaaaaaaaaaaa sakin sakin
allah senin iyiliği versin güldürdün beni:)
yo kızz onuda acıyorumdaa geçmişi okuyordumm
benm net azcık yavastaa ondannDD
perimmmmmmmmmmmmmmmmm,senin bu moralmenn kendini herzmn yüksekte tutmana bayılıyorummm.Allahım gönlüne göre vercekk..ben o dediklerinden hiç anlamam ama vardır illakii cnım bir yolu onun yaaa..yirim ben seniii üzmeyin kendiniiiiziiiiiiiiiiiiiiiiii..
medmussssssssssssssssssssssssss canım herşey allahtannn nolurr kendini hırpalamaaa..Allah yardımcın olsunn...Herşey yoluna gircek elbet....bu topiktki herkesin bebişi olcek er yada geçç okdr!..............
aybiceeeeeeeeeeeeeeee kızzz anoyyyyyyyyyyyyy senin hışmındanda kurtulamannn gayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))
ooooo bebitommmo ne sinirr sakinleşş sakinleşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
bizi bilen bilir ztnn nolcekkkk sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gününüz aydın olsun arkadaşlar.....
Ben yine hüsrana uğradım değerim 0,100 çıktı dün berbattı
yok bakmıyoo drlar genelde kör el yordamıyla buluyoolar aleti sokacakları yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kız kendine gel heralde bakıyooo ammaa kıymetli tutuşun varmış yosmaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiii
Göstere göstere alışırsın yavrummmmmmmmmm korkmaaaaaaaaaaaaaa sakin sakin
amaannn bendee cok cekinirdimm vallaa.
hatta o işkence sandalyesinden kalkınca 2 gün yürüyemezdim kendimi kasmaktann
ama alışıyo insan meselaa benn bu kdr kastıgım için kendimiii
ist.da göstermedğim doktor kalmadı galibaaa
sakınan göze cöp batarmış
annemin bir lafı vardaa burdaa söyleyememm herhalşde :)) klıma geldii puhaaa
adoışa sana mesj atıyım sen yazzz
doğru söylüyon canım pimpiriklenenin başına herşey geliyoramaannn bendee cok cekinirdimm vallaa.
hatta o işkence sandalyesinden kalkınca 2 gün yürüyemezdim kendimi kasmaktann
ama alışıyo insan meselaa benn bu kdr kastıgım için kendimiii
ist.da göstermedğim doktor kalmadı galibaaa
sakınan göze cöp batarmış
annemin bir lafı vardaa burdaa söyleyememm herhalşde :)) klıma geldii puhaaa
adoışa sana mesj atıyım sen yazzz
canım herşeyin hayırlısı diye başlamıyomuyuz bir her işe rabbim isterse istediği zamanda verir ol demsi yeterli biz kendimizi boşa heba adiyoruz çünkü elimizden geleni yapuıyoruz zaten ondan geri yapabileceğimiz hiç bişey yok rabbimin gücüne gider öle konuşma sakın pesde etmee normal hayatına kasılmadan devam et tatlım bak mübarek ramazanda geldi iftada yapılan dualar asla geri dönmezmiş bol bol dua edelim birbirimizeee.
ALYAMM hamişsin sen arkadaşlarında dediği gibi oruç tutmaman lazım seneye allah ömür verirdse aralıkta tutarsın sende oh 4.30 da okunuyo akşam ezanıı rahat rahat
hepinizide çok seviyorumm kızlaarrr herkese hayırlı ramazanlar diliyorummmm bu gece ilk sahurumuz allahın izniyle bol bol dua edelim birbirimize
Kızlarrr özellikle hamişler eşini krugere göre sperm analizi yaptırmış olanlar morfolojiniz kaç çıkmıştı?
Hatırlayanlar söyleyebilir mi?
canımm perimm bizz hiç yaptırmadıkk ben ztnn hiiiç anlamamm dediğim gibiiii..
ondan yardımcı olamıyorumm sana bu konudaaa
Kızlarrr özellikle hamişler eşini krugere göre sperm analizi yaptırmış olanlar morfolojiniz kaç çıkmıştı?
Hatırlayanlar söyleyebilir mi?
Kusura bakma ben biraz geriden geliyorum,bir türlü yazamadım sana.Annene geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.Derdi veren Rabbim dermanını,hastalığı veren Rabbim şifasını da versin inşallah.Amin...
canım geçmiş olsun annenin neyi vardı ben kaçırmışım okısmı
gazetelerde göremedim henüz ama haberlerde söylenene göre çalışanlara müjde kızlar resmi gazetede yayınlanması bekleniyo tasarı onaylanmışşşşşşşş doğum sonrası 6 aya çıkacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?