Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Vitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Biz pitişkoyla gecenin bi vakti morfoloji kurbanı oldumuzu öğrendiiikkkkkk anooyy bu damı gelcekti başımızaaaaaaaa halayla karşıladık düşük morfolarııı ya bebişim bu şeyyy spermin dölleme kabiliyetini belirliyorr kuyruğu kaffası felan varya bu meretinnn oralar hareketli miii yumoşu delip döllermi ona bakıolarr en önemli şey aslındaa eee bizim accuk düşükmüş işteeeeeeeeeee olmadı tüple dalış yaparız dedikkk

Amannn ne diyodun bebişim sennn hayat boşşş pompala coşşşşşşşşş :118: :119:

gününüz aydın olsun arkadaşlar.....
Ben yine hüsrana uğradım değerim 0,100 çıktı dün berbattı

canım herşeyin hayırlısı diye başlamıyomuyuz bir her işe rabbim isterse istediği zamanda verir ol demsi yeterli biz kendimizi boşa heba adiyoruz çünkü elimizden geleni yapuıyoruz zaten ondan geri yapabileceğimiz hiç bişey yok rabbimin gücüne gider öle konuşma sakın pesde etmee normal hayatına kasılmadan devam et tatlım bak mübarek ramazanda geldi iftada yapılan dualar asla geri dönmezmiş bol bol dua edelim birbirimizeee.

ALYAMM hamişsin sen arkadaşlarında dediği gibi oruç tutmaman lazım seneye allah ömür verirdse aralıkta tutarsın sende oh 4.30 da okunuyo akşam ezanıı rahat rahat
hepinizide çok seviyorumm kızlaarrr herkese hayırlı ramazanlar diliyorummmm bu gece ilk sahurumuz allahın izniyle bol bol dua edelim birbirimize

Evet kuzum en iyisi oyle yapayım yaa dediğim gibi bı suçluluk duygusu oldu sanki kaytariuormusum arkasına siginiyormusum gibi oldum neyse biraz daha rahatladı kafam aslında simdi bile acım :)))
kizlar size face den yeni halimi eklerim birazdan bakalım beğenir mısınız :))))

Kızlarrr özellikle hamişler eşini krugere göre sperm analizi yaptırmış olanlar morfolojiniz kaç çıkmıştı?

Hatırlayanlar söyleyebilir mi?

merhaba kızlar eşimin sperm sayısı 40 milyon ama morfoloji %6 çıktı . % 14 ün üzerinde olması gerekiyormuş sanırım. Perşembe günü ürologda randevusu var eşimin ama merak ettiğim morfoloji tedaviyle düzeliyormu bu konuda tecrübesi olanlar varsa cevap verebilir mi. Düzelme olmayacaksa boşuna vakit kaybetme istemiyorum direk tüp bebeğe geçmek istiyorum...

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben nidemmm nasıl idemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm başım alıpppp nire gidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canooo canoooooo süleee bana nire gidemmmmmmmmmmmmmmm

Medmusummmmmmm gittin miiiii????

3 aşılama yerine direk tüple dalış diyorum bebişimmm???????

Kusura bakma ben biraz geriden geliyorum,bir türlü yazamadım sana.Annene geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.Derdi veren Rabbim dermanını,hastalığı veren Rabbim şifasını da versin inşallah.Amin...

Kızlarrr özellikle hamişler eşini krugere göre sperm analizi yaptırmış olanlar morfolojiniz kaç çıkmıştı?

Hatırlayanlar söyleyebilir mi?

ayy benimde aklıma takıldı şimdi ha perimmm:44: acaba benim balibeyininki kaçtııı poffff içime kurt düştü akşamı zor edrim bugünkuzum bu kunuda pek bilgi sahibi değilim normalde kaç olması lazım ve morfoloji derken ne kastediliyor.biz hep hareketlimi değilmilere takılıyordukta

sagol canım bnmmm
aminn aminnnn
allahh herkesinn yardımcısı olsunn ve acil şifalar versinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım geçmiş olsun annenin neyi vardı ben kaçırmışım okısmı

boyun fıtıgıı var cnm yarın ameliyata gircekkk

ben şimdi cıkıyorum kızlar duş fln alcam halılarım gelcekk yıkamadann..
sonra hastenye gitcem benim 4 lü testin sonucu nu alıp doktora göstercemm inşş temiz çıkar...
öpüldünüzzzzzzzzzzzz
kendinize iyi bakınnn
hiç üzmeyin strese sokmayınnnnnnnnn
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

gazetelerde göremedim henüz ama haberlerde söylenene göre çalışanlara müjde kızlar resmi gazetede yayınlanması bekleniyo tasarı onaylanmışşşşşşşş doğum sonrası 6 aya çıkacakmış

evet canım bende dün haberleri izlerken aynen bu şekildimben daha onaylanmamış die biliyorum kürtaj yasasıyla birlikte çıkacakmış ama eminde değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…