- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.881
ayy benimde aklıma takıldı şimdi ha perimmm:44: acaba benim balibeyininki kaçtııı poffff içime kurt düştü akşamı zor edrim bugünkuzum bu kunuda pek bilgi sahibi değilim normalde kaç olması lazım ve morfoloji derken ne kastediliyor.biz hep hareketlimi değilmilere takılıyordukta
Perim burdayım işteyim malum biraz sayfada kalmayınca otomatik olarak beni atıyor bu ya niye ki hemen çıkarıyor yeniden giriyorum her seferinde
Canım eşinin morfoloji sorununun olduğunu sanıyorsun ama %6 çok güzel bir rakam bizim morfoloji %0 ve doktorumuz şunu diyor diyelim ki 60 milyon sperm var bunun 100 tanesinde morfolojiye baklıyor bunun içinde illaki bir tane vardır önemli olan sayıs ve hareketlilik diyor ama ben morfoloji ile ilgili sorunu olan arkadaşların yazılarını takipte ediyorum ve çoğu tüp bebek yoluyla bebek sahibi olmuşlar benim doktorum 3 aşılama için ısrar ediyor senin gibi benimde aklıma yatmıyor morfoloji spermin şekliyle alakalı bişey sonuçta eğer bu değer %0 ise nasıl yumurtayı dölleyecek ki ya kuyruğu çift ya başı , ya kuyruk kısa ya boş büyük bunları okudukça umutsuzluğa kapılıyorum ama arkadaş parasıyla değil mi yap şu tüp bebeği diyesim geliyor. Eşimde 2. aşılamayı da deneyelim olmazsa tüp bebek isteriz diyor o umutlu çünkü aşılamada 80 milyon sperm bırakıldı %60 hareketlilik vardı ama yine olmadı yani sözün özü bütün okuduğum topiklerde morfolojinin %4 olması gerekliymiş sizin %6 çok iyi bence kafana bunu takma güzelim sakın olumsuz düşünme bak bizim 0 biz napalım kuzucum sakın öyle mi böyle mi diye eşini de strese sokma bitanem için ferah olsun
perim canım çok açıklayızı yazmışsın mersi şekerim.şimdi meraklanıp bende araştırdım adamın biri değerlerini yazmış doktorda cevap cevap vermiş %5 düşük ürologa görünü die.bide bunun tahlili ayrı yapılmıyor dımı.doktor ii diyince sonuçları incelemedim bile ben anoyyyyyyy
Biz gülleri severdik dikenleriyle Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün ...............................
Arzucummm sen napıyosun darling
var mı hisler,belirtiler bişiler??
len bu arada ben senin hep bi oğluşun var biliyoduumm heee
ikiymiş meersem,Allah bağışlasın datlum
insan olaydım da avatarına bi bakaydım di mi,hay beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?