Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kiz bizim kocaya bakılan tahlilde oyle bişeye bakmamışlar bilem bir hareketli bı de hareketsiz var:44::44:

ya perimmmmmmmmmmm sen ne yaptın şimdi ya aylarca fsh dedik durduk ardından e2 o yetmedi rahim duvarı kalınlığı ama sen şimdi geldin morfoloji diyorsun ahanda o neya güzelim ben böyle bişi bilmiyordum çokta güzel acıklamışsın.hemen actım testleri ve ben şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk krugers e göre bizdeki morfoloji %1.00 eeee ne edcez şimdi şans yokmu yani.e bizim elimizdede bu var ya oldumu şimdi peri şindik ben bide bunla kafayı sıyırayımpeki bu nasıl artıyormuş

kızlaarr nelerden bahsediyosunuz bu konularda geri kalmışım kendime inanamıyorum şuandaa morfon falan okuyorum sabahtan beri ama yeni yeni şeyler öğreniyorumm bennn sağğoolluunnn kızlaarrrr

Krugere göre mi yapılmış yazıyordur testte? Krugere göreyse çok düşük. Bizim %6 sınır. Demek sende o yüzden bekledin bu kadar. Doktorunuz bişi söylemedimi bununla ilgili?

kızlaarr nelerden bahsediyosunuz bu konularda geri kalmışım kendime inanamıyorum şuandaa morfon falan okuyorum sabahtan beri ama yeni yeni şeyler öğreniyorumm bennn sağğoolluunnn kızlaarrrr

eşine spermiogram yapıldı mıı? Ordaki morfoloji değerinden bahsediyoruzz.

ya ben onca doktora gitdim onca tahlil yapıldı bundan hiç bahsedilmedi iki ay kadar önce bir doktora gitdim eşinin bu değerleri ile imkansız doğal olarak dedi ve yıkılmıştım.daha sonra aşılama kararı verdik yne eşime ve bana testler yapıldı benimde onunda tüm değerlerine normal dediler ve ben bu testi incelememe rahmen dikkatimi cekmemiş bu morfoloji nabıcaz şimdi şayet bu kadar etkiliyse bu hiç şansım yokmu yani.anladığım kadarı ile bu aşılamada tutmayacak offffffffffffffffffffff yaaa offfffffff

sen boşver morfoyu felan karnındaki bebişe bak
Ama bu bebek olmasa ben bir yıl daha beklerdim de morfoloji falan nerden bileyim bize niye bakmamışlar bugun git yarın gel derlerdi zaten ilk doktorumu da hiç sevmemiştim İkinciye benziyordu 5 karış surat hep

Morfoloji 1 olana yapılan bir yorum....
Morfoloji maalesef kötü. Normali %14 ve üstü. Ama %7'i de normal kabul ediyorlar.

1-Sigara içiyorsa bırakmalı. En az 3 ay hiç içmemeli.
2-Selenyum almalı. Deniz ürünleri ve karaciğerde var. Olmazsa hapları da mevcut. Günde 100-200 mg doktor tavsiyesine göre
3-Çinko almalı. Zinco C diye haplar var mesela. Günde 15-25 mg arası doktor tavsiyesine göre.
4-Domates çorbası içmeli sık sık. Domatesteki likopen morfoloji için etkin madde. Haftada 2-3 kere içmeli
5-Havuç suyu içmeli. Hergün bir bardak yatmadan önce 3 ay boyunca.

Bizim de morfoloji %2. İlk 3 maddeyi yaptık. Domates çorbasını yapmadım. Havuç suyuna da yeni başladım 3-4 gün oldu. Eylül sonu spermiogram yaptıracağız. O zaman göreceğiz ne olup bittiğini.

İnşallah en kısa zamanda şifa bulur , bebeğinize kavuşursunuz.

Morfoloji 1 olup AŞILAMA ile ilk seferde hamiş kalan bayan....

benim eşiminde normal morfoloji %1. Şu an hamileyim ilk aşılamayla hamile kaldım. Normal yolla hamile kalman çok zor demişti doktorum bana. Hatta doktorum aşılamamı yapacağı gün aşılamayla bile hamilelik ihtimalin çok düşük demişti. Ama ben ilk Aşılamamda hamile kaldım çok şükür rabbim sizide çok uğraştırmaz inşallah

hep buraya HAMİLEYİİİİİİİMMMM diye haykırdığım günleri bekledim tam 34 ay boyunca ve Rabbim kısmet etti çok şükür kızlar...

evde pc bozuk olduğundan ancak haber verebiliyorum, pazar günü öğrendik meleğimin canımda, kanımda olduğunu..Eşimin sevinçten sonraki ilk tepkisi kk ya haber verelim oldu : )ben de 4 gün gecikmeli olarak paylaşıyorum mutluluğumu sizinle ve umut vermek istiyorum bizim gibi olanlara.. bebişimiz 5+2 günlük teyzeleri..3,1 mm'cik bir kese şeklindeydi pazartesi günü boncuğum..

%1 normal morfoloji, 10.41 fsh değeriyle 2 defa olumsuz aşılama deneyiminden sonra kurban bayramından sonra tüp bebek deneyecektik ama Rabbim Ramazan ayında yasinlerle, fetihlerle, dualarla gönderdi mucizemizi..

eşimin ailesi Esat Cosan'ın çocuğu olmayanlara tavsiyesinin 500 yasin okumak olduğunu duymuşlar ve bu ay benden habersiz 500 yasin okumuşlar, ben de 41 fetih suresi okumuştum, ayrıca hacca gidenlerden dualar istemiştim..bunlar birleşince ve en başta Rabbim "OL" deyince geldi boncuğum..Rabbim tüm hamişlerle beraber sağlıcakla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder inşaallah.. hepiniz dualarımdasınız, siz de bizim için dua edin lütfen...

İnşallah senin de ilk aşıman tutmuştur

eşine spermiogram yapıldı mıı? Ordaki morfoloji değerinden bahsediyoruzz.

yok perim hiç öle bişyey yaptımadık biz yani kocişim dr bile gimedi geçen bebeğimde korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamiştim zaten bu seferide biliyosunuz zaten düzenli olarak bu 3. ayım mayıstan sonra yani geçen ayımız malummm zaten öle iştee

ya dur hemen öyle düşünme sana yazdıklarımı oku. Benim anlamadığım doktor bu şekilde normal yoldan imkansız dediğinde neden diye sormadınız mı nası doktor olmaz diyip yolluyor. Direk tüp deneseydiniz bence.

Kendini yıpratma 2 tane evladın var onları bas bağrına hiç olmayanlar da var...

Sonuçta sperm var tüp olur aşılama olmazsa, her zman bir başka seçenek vardır.

Biraz güçlü olmayı dene

ya dur hemen öyle düşünme sana yazdıklarımı oku. Benim anlamadığım doktor bu şekilde normal yoldan imkansız dediğinde neden diye sormadınız mı nası doktor olmaz diyip yolluyor. Direk tüp deneseydiniz bence.

Biraz güçlü olmayı dene

Biraz güçlü olmayı dene

Düşüklerin sebebi araştırılmalı, hamiş kalmak önemli diil, sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek önemli, neden düşük yaptığın araştırılmalı düşük morfoloji düşüğe ve dış gebeliğe de sebepmiş. Ben bilinçli olalım diye söylüyorum bunları.

Kısımmmm ne browni tarifi vermişsiinnn koca bi tepsi yedim bittiiiiiiiiiii kocişte bayıldıııııııııııııııı tekrar yapıcammm sürekli onu yemek istiyorummmmmmmmmmmmm

tabiyki haklısın yaradanım onların yokluğunu yaşatmasın onlara uzun ömür versin.ama sende biliyorsun hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı stresi yaşıyoruz onca doktor onca ilaç onca umut ve hayal kırıklığı.hayır sormadım niye bilmiyorum ama kendi değerlerimle uğraşmaya öyle dalmıştımki kusuru kendimde aramaya o kadar odaklanmıştımki duyunca şok oldum günlerce ağladım.ve hemen ardından içimdeki polyana uyandı kendine gel onca dr böle bişey demedi bunada inanma dedim.ardından iki ayrı profa gitdim biri erol tavmergen bir diğeride ısrael aruh her ikiside işinde çok iyiler ve ben onlara inanmayı terciğ etdim demekki.ya bu adamlar koskoca prof olmuş böyle bir şeyi nasıl atlıyolar.zaten bizler sarılacak dal arıyoruz.

evet canım bende dün haberleri izlerken aynen bu şekildimben daha onaylanmamış die biliyorum kürtaj yasasıyla birlikte çıkacakmış ama eminde değilim

yasayla çıkacak demekten kasıtları biz evet diyoruz resmi gazetede yayınlayalımda görün bence ayyy çok sevindim o zaman bi 6 ayda ücretsiz alsam koymaz rahatça 1 yaşına getirirsin cücüğü ayyyy çok sevindim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…