- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.901
ya perimmmmmmmmmmm sen ne yaptın şimdi ya aylarca fsh dedik durduk ardından e2 o yetmedi rahim duvarı kalınlığı ama sen şimdi geldin morfoloji diyorsun ahanda o neya güzelim ben böyle bişi bilmiyordum çokta güzel acıklamışsın.hemen actım testleri ve ben şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk krugers e göre bizdeki morfoloji %1.00 eeee ne edcez şimdi şans yokmu yani.e bizim elimizdede bu var ya oldumu şimdi peri şindik ben bide bunla kafayı sıyırayım peki bu nasıl artıyormuş
kızlaarr nelerden bahsediyosunuz bu konularda geri kalmışım kendime inanamıyorum şuandaa morfon falan okuyorum sabahtan beri amayeni yeni şeyler öğreniyorumm bennn sağğoolluunnn kızlaarrrr
Kiz bizim kocaya bakılan tahlilde oyle bişeye bakmamışlar bilem bir hareketli bı de hareketsiz var:44::44:
Ama bu bebek olmasa ben bir yıl daha beklerdim de morfoloji falan nerden bileyim bize niye bakmamışlar bugun git yarın gel derlerdi zaten ilk doktorumu da hiç sevmemiştimsen boşver morfoyu felan karnındaki bebişe bak
MORFOLOJİ ANALİZİ(KRUGER'SSTRİCT CRITERIA)
normal marfoloji 1.00%
total amorf 55.00%
hafif amorf 1.00%
şiddetli amorf 54.00%
eşine spermiogram yapıldı mıı? Ordaki morfoloji değerinden bahsediyoruzz.
ya ben onca doktora gitdim onca tahlil yapıldı bundan hiç bahsedilmedi iki ay kadar önce bir doktora gitdim eşinin bu değerleri ile imkansız doğal olarak dedi ve yıkılmıştım.daha sonra aşılama kararı verdik yne eşime ve bana testler yapıldı benimde onunda tüm değerlerine normal dediler ve ben bu testi incelememe rahmen dikkatimi cekmemiş bu morfoloji nabıcaz şimdi şayet bu kadar etkiliyse bu hiç şansım yokmu yani.anladığım kadarı ile bu aşılamada tutmayacak offffffffffffffffffffff yaaa offfffffff
ya ben onca doktora gitdim onca tahlil yapıldı bundan hiç bahsedilmedi iki ay kadar önce bir doktora gitdim eşinin bu değerleri ile imkansız doğal olarak dedi ve yıkılmıştım.daha sonra aşılama kararı verdik yne eşime ve bana testler yapıldı benimde onunda tüm değerlerine normal dediler ve ben bu testi incelememe rahmen dikkatimi cekmemiş bu morfoloji nabıcaz şimdi şayet bu kadar etkiliyse bu hiç şansım yokmu yani.anladığım kadarı ile bu aşılamada tutmayacak offffffffffffffffffffff yaaa offfffffff
yok perim hiç öle bişyey yaptımadık biz yani kocişim dr bile gimedi geçen bebeğimde korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamiştim zaten bu seferide biliyosunuz zaten düzenli olarak bu 3. ayım mayıstan sonra yani geçen ayımız malummm zaten öle iştee
evet canım bende dün haberleri izlerken aynen bu şekildimben daha onaylanmamış die biliyorum kürtaj yasasıyla birlikte çıkacakmış ama eminde değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?