Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kıymalı un çorbası
sarımsaklı yoğurtlu yağlama(kayseriye özgü bi yemek)
salata
künefe
Bayıldım menünee yağlamaya da bayılırım ışılımm ellerine sağlık güzel annemmmmmm

kızlar bu konu sıktı belki biliyorum ama akşam baktım eşimin ki %4 karşısındada normal yazıyor durum nedir size

Bitanemm yok sıkmadı konu sayesinde dün güzel şeylerde oldu. Bilinçlenmiş olduk hepimiz. Bitanem piidilgamınki gibi senin de %4 biraz düşük. Normal hepsinin yanında yazıyor. %0 da bile. Dün çok araştırdım. Kruger stric'e göre %14 olmalıymış ama böyle olması oldukça zormuş o yüzden %7 normal kabul ediliyormuş. Spermin dölleme kabiliyeti yarı yarıya düşük bizlerde bu yüzden hamiş kalmamız zaman alıyor. En azından bekleyilşimizin sebebini öğrenmiş olduk. %1 le bile hamiş kalan varmış ama az sanıyorum. %0 sa eğer direk tüp bebek medmusum o yüzden tüp bebek yaptırcak inş.

kayınvalidem yanımda değil annemde
ne kadar şanslısınız kızlaarr ama sadece ramazan ayındaaa
bende son 15 gün annemi çağırdım yanıma ilk günlerde de kayınvalidem gelecekti ama kayınpederinm rahatsızlanınca gelemediler

kıymalı un çorbası
salata
künefe

Işılııımmm marifetli tontişkoommm afiyet olsun,yarasın bebişinee

kızlar bu konu sıktı belki biliyorum ama akşam baktım eşimin ki %4 karşısındada normal yazıyor durum nedir size

yaw bizimki %5ti yamulmuyosam.normal falan yazmıyodu ama
eve uğramıyam 3 haftadır,yazlıktan gelip gidiyam,sonuç evde.
morfoş diye diye kafayı yedirtçeksiniz leeeeennn
adamlara yeniden test mi yaptırsak acebaa??
remezan remezan günah olmaz mı leeeennn

canım ben pek bilmiyorum evde bizim sonucu bulursam yazarım size,perim gerekli açıklamayı yapmış

kocişte bayılıyo yağlamaya canımm,yapıcamı söyledim telde nası sevindi bebişim
sana da yaparım perimmmmmmm iste yeter ki

kıymalı un çorbası
salata
künefe

Işılııımmm marifetli tontişkoommm afiyet olsun,yarasın bebişinee

yaw bizimki %5ti yamulmuyosam.normal falan yazmıyodu ama
eve uğramıyam 3 haftadır,yazlıktan gelip gidiyam,sonuç evde.
morfoş diye diye kafayı yedirtçeksiniz leeeeennn
adamlara yeniden test mi yaptırsak acebaa??
remezan remezan günah olmaz mı leeeennn

Ultrasonda yolunda gitmeyen birseyler var tekrar kan verdim baska ultrasona giricem şimdide (dua edin bize. Keseyi gördük

Son edindiğim bilgiye göre kruger %4 ü de kabul etmiş :) Baktı ki çok katı kural çok nadir insanın 10un üstünde düşürmüş adam kriteriniii teyyy Allaamm yaaaaaa :) Doğal yoldan bebişimiz olucak ama zaman gerek işte bebikommm Biz o zamanı bitirmek üzereyiz sanırım

sağol bebekom bakalım sizin kayınvalideler ne yapcak

Ultrasonda yolunda gitmeyen birseyler var tekrar kan verdim baska ultrasona giricem şimdide (dua edin bize. Keseyi gördük
ne sorunuymuş canım inşallah bişi çıkmıycak dualarımız seninle tatlım sakın telaş yapma

son dakika haberini yerim yaaa
ne tatlısınız siz yaa hepinizi çok seviyorummmm haber kaynaklarım,bilgi dağarcıklarım benimmmmmmmm

nası bişi varrr?? :18: keseyi görmüşsünüz işte ne güsellll haberdar ettttttttt inş herşey yolundadırrr
Normal görünümlü olduğu için normal yazıo bebişim bu spermcanların çift başlısı iğne başlısı bilmem ne şeysi felan da varmııışşş tööbee yaaa

%5 iyi bebişim iyiiiiiiiiiiiiiii %4 normalmış işte altı biraz sıkıntııı

yawrım öyle yağlama demekle olmuuyo,ver tarifi bebişiiimmmm ver coşkuyuuuuuu

yawrım öyle yağlama demekle olmuuyo,ver tarifi bebişiiimmmm ver coşkuyuuuuuu

ebeeeetttttttt yağlama tarifi:
tencereye kıyma ve zeytin yağı konur,üzerine soğan yemeklik doğranıp kavrulur
sonra sırayla biber ve domates eklenir,az bişi salça ve baharatları atıp kavrulur(çok hafif sulu kalacak)
pastaneden veya marketten pişmiş şebit alınır(benim buzlukta hazır var kayınvalidem yapmıştı)
hazırladığımız kıyma şebitlerin üzerine kat kat sürülüp üst üste konur
dilimlenir veeee sarımsaklı yoğurtla bir güzel yenir
afiyet olsunnnnnnn

Hala bekliyoruz rahim duvarı fazla kalın dedi ayrintili ultrasona gönderdi

kızlar verdiğiniz bilgileriçin teşekkürü bi borç bilirim

perim yafrim yerim senin son dakikanını nerdeyse topiğin altından alt yazı geçicek ha oderece flaş flaş flaşşşşşşş

alyam kuzum hayırdır ne didi tohtur.üzme canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…