- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.101
Bayıldım menünee yağlamaya da bayılırım ışılımm ellerine sağlık güzel annemmmmmmkıymalı un çorbası
sarımsaklı yoğurtlu yağlama(kayseriye özgü bi yemek)
salata
künefe
kızlar bu konu sıktı belki biliyorum ama akşam baktım eşimin ki %4 karşısındada normal yazıyor durum nedir size
kızlar bu konu sıktı belki biliyorum ama akşam baktım eşimin ki %4 karşısındada normal yazıyor durum nedir size
kıymalı un çorbası
salata
künefe
canım ben pek bilmiyorum evde bizim sonucu bulursam yazarım size,perim gerekli açıklamayı yapmışkızlar bu konu sıktı belki biliyorum ama akşam baktım eşimin ki %4 karşısındada normal yazıyor durum nedir size
Bayıldım menünee yağlamaya da bayılırım ışılımm ellerine sağlık güzel annemmmmmm
Bitanemm yok sıkmadı konu sayesinde dün güzel şeylerde oldu. Bilinçlenmiş olduk hepimiz. Bitanem piidilgamınki gibi senin de %4 biraz düşük. Normal hepsinin yanında yazıyor. %0 da bile. Dün çok araştırdım. Kruger stric'e göre %14 olmalıymış ama böyle olması oldukça zormuş o yüzden %7 normal kabul ediliyormuş. Spermin dölleme kabiliyeti yarı yarıya düşük bizlerde bu yüzden hamiş kalmamız zaman alıyor. En azından bekleyilşimizin sebebini öğrenmiş olduk. %1 le bile hamiş kalan varmış ama az sanıyorum. %0 sa eğer direk tüp bebek medmusum o yüzden tüp bebek yaptırcak inş.
kıymalı un çorbası
salata
künefe
Işılııımmm marifetli tontişkoommm afiyet olsun,yarasın bebişinee
yaw bizimki %5ti yamulmuyosam.normal falan yazmıyodu ama
eve uğramıyam 3 haftadır,yazlıktan gelip gidiyam,sonuç evde.
morfoş diye diye kafayı yedirtçeksiniz leeeeennn
adamlara yeniden test mi yaptırsak acebaa??
remezan remezan günah olmaz mı leeeennn
kaçta gidiyosunuz dr amcayaaaa
ne sorunuymuş canım inşallah bişi çıkmıycak dualarımız seninle tatlım sakın telaş yapmaUltrasonda yolunda gitmeyen birseyler var tekrar kan verdim baska ultrasona giricem şimdide(dua edin bize. Keseyi gördük
Son edindiğim bilgiye göre kruger %4 ü de kabul etmiş :) Baktı ki çok katı kural çok nadir insanın 10un üstünde düşürmüş adam kriteriniii teyyy Allaamm yaaaaaa :) Doğal yoldan bebişimiz olucak ama zaman gerek işte bebikommmBiz o zamanı bitirmek üzereyiz sanırım
nası bişi varrr?? :18: keseyi görmüşsünüz işte ne güsellllUltrasonda yolunda gitmeyen birseyler var tekrar kan verdim baska ultrasona giricem şimdide(dua edin bize. Keseyi gördük
Normal görünümlü olduğu için normal yazıo bebişim bu spermcanların çift başlısı iğne başlısı bilmem ne şeysi felan da varmııışşşIşılııımmm marifetli tontişkoommm afiyet olsun,yarasın bebişinee
yaw bizimki %5ti yamulmuyosam.normal falan yazmıyodu ama
eve uğramıyam 3 haftadır,yazlıktan gelip gidiyam,sonuç evde.
morfoş diye diye kafayı yedirtçeksiniz leeeeennn
adamlara yeniden test mi yaptırsak acebaa??
remezan remezan günah olmaz mı leeeennn
canım ben pek bilmiyorum evde bizim sonucu bulursam yazarım size,perim gerekli açıklamayı yapmış
kocişte bayılıyo yağlamaya canımm,yapıcamı söyledim telde nası sevindi bebişim
sana da yaparım perimmmmmmm iste yeter ki
Ultrasonda yolunda gitmeyen birseyler var tekrar kan verdim baska ultrasona giricem şimdide(dua edin bize. Keseyi gördük
yawrım öyle yağlama demekle olmuuyo,ver tarifi bebişiiimmmm ver coşkuyuuuuuu
Hala bekliyoruzrahim duvarı fazla kalın dedi ayrintili ultrasona gönderdi
Hala bekliyoruzrahim duvarı fazla kalın dedi ayrintili ultrasona gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?