- 7 Nisan 2011
- 303
- 10
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.121
Hala bekliyoruzrahim duvarı fazla kalın dedi ayrintili ultrasona gönderdi
canım sen düşükten sonra testler mi yaptırdın araştırdın mı. pıhtılaşma olduğunu nerden öğrendin?
canım ben hamile kalmaya çalışırken gitmiştim doktora o zaman yapmıştı testleri yani düşükten önce
genelde doktorlar bi kaç düşükten sonra baktırıyolar pıhtılaşma var mı diye ama benimki önce baktırmıştı ve bana adetinden bi kaç gün betahcg baktıraksın gebelik çıkarsa zaman kaybetmeden iğneye başlıycaz demişti.öyle de yaptık canım sende bi an önce yaptır testlerini belki pıhtılaşma problemi vardır ve iğneyle çözülür sorun
Anooyyy adını unuttumm o dediğin ne olaki bebekmmm yufka gibim miiii????????? Buralarda bulunurmu kiiii kayseriye özelse gelip ordan alalım bebişimmmm
Ihhhh ıııhhhhhh gayseriiiii
özele mi gittin sen bana kimse böyle bişi demedi çünkü. hatta özellikle sordum. zaman geçmesini bekliyorum hemen yapılmıyormuş çünkü. zaten ara verdim biraz hem fizyolojik hem psikolojik toparlanmam lazım. tatile gidim gelim İNŞ.
fakültede prof.vardı canım ona gittim ben özel muayenesine.sen fakülte hastanesine gidersen 3 düşük yaptığını söyle,genelde 3 ten önce bakmıyolarmış benim prof yönlendirdiği için baktılar.çok saçma bi uygulama aynı acıyı defalarca yaşamadan gerekeni yapsalar keşke
Anooyyy adını unuttumm o dediğin ne olaki bebekmmm yufka gibim miiii????????? Buralarda bulunurmu kiiii kayseriye özelse gelip ordan alalım bebişimmmm
Ihhhh ıııhhhhhh gayseriiiii
Ultrasonda yolunda gitmeyen birseyler var tekrar kan verdim baska ultrasona giricem şimdide(dua edin bize. Keseyi gördük
Allah korusun canım ya ben 2 düşük yaptımm 3 ü nerden duydun
ben yaptırcam zaman araştırmıştım canım özellikle gidip öyle söylüyolarmış testleri yapsınlar diye
Allahım tekrar yaşatmasın sana inş aynı acıyı canım
Bebek yok mol gebelik((( 43:
amin hayatım. peki ilk bebeğini neden kaybettin o zaman iğne yapmamışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?