Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ya ben hicbisey okumadan yazip duruyorummmmmm simdi gordummmmm

ASERHAN cimmm isil derkiiiiii 3 de kim bilicekkkk sen 3 de ki arastirma yapsinlar 3 den once yapmiyolarr diooooooooooooo :)))

ALYA cimmmmmm cnmmm ne denir bilmiyorum ama hayirlisi olsun
hem rahim filiminden hemen sonra oldu boyle olmasi daha iyi olsun simdi onumuzdeki ayyy rahim hersey tolanmis olurrr hooopp geliverir bebisinn bu ay kendini hazirladiiiiiii bebis yakinda
hayirlisii olan seyleri yasiyoruzzzz
bize ser gelen herseyde de bi hayir varrrrr sakin cokk uzulup isyan etme vardir allahin bi bildigiiii ennnn guzeliniii vericekkkkkk sanaa onun icinnnnnn bu dikenli yollarrrrrrr cnmmmm

ASERHAN cimmm isil derkiiiiii 3 de kim bilicekkkk sen 3 de ki arastirma yapsinlar 3 den once yapmiyolarr diooooooooooooo :)))

çeviri için sağol canım hassasım ben çok son günlerde herşeye alınıyorum. zaten balık burcuyum

Mol gebeliğinde HCG seviyesi normal gebeliğe göre çok daha fazla arttığından gebelik esnasında hyperemesis gravidarum (gebeliğe bağlı şiddetli bulantı ve kusma) belirtileri çok daha şiddetli olarak ortaya çıkabilir

Bunu buldum senin HCG seviyen 3lü bişilerdi adet gününde normalde çok yükselirmiş ama. Hiçbir belirtim yok diyordun. uffff

Ne biliym benim aklım almadı, hemen bişe yaptırma kendine sakınn kan sonucunu da beklee, güçlü ol canım, tekrar olucaktır en kısa zamanda en hayırlı şekilde inşallah...

canım ben anladın sandım,alınacağını düşünmemiştim

hassassss balikk yerim ben seniiiiii
bak stres yapip panikk yaparsan daha cikamazsin isin icindennnnn dusunme vardir her seyde bi hayir
bak en azindan hamile kalabiliyosun bu 1
dogal seleksiyon zaten hemen hemen herkesde farkinda olmadan bile dusen bebisler oluyoooo biz cok irdeledigimiz icin farkediyoruz aslinda

benim arkadasim 1 aldirdi ki ikizmis cok uzuldu sonrasinda 2 dusuk yapti tutmuyoo eyvah moduna girdi tum arastirmalar apildi hicbisey yokkk hopp 3. de hamis oldu kizi 4 yasinda simdi
deemekki o kiz bebisin bu dunyayda yiyecek ekmegi gorucek gunu varmis ki oncekiler hep gitiiii
anlatabiliyomuum cnmcmmmmm yasamasi gerekene ALLAH ol dio ve oluyooooo
kormka
calismaya devammmmmucksssssssssssss

allll bakalimm sanada yolladimmmm

senii balikk seniiiiiii
bende yengecim yakinnn :))))

bak stres yapip panikk yaparsan daha cikamazsin isin icindennnnn dusunme vardir her seyde bi hayir
dogal seleksiyon zaten hemen hemen herkesde farkinda olmadan bile dusen bebisler oluyoooo biz cok irdeledigimiz icin farkediyoruz aslinda

benim arkadasim 1 aldirdi ki ikizmis cok uzuldu sonrasinda 2 dusuk yapti tutmuyoo eyvah moduna girdi tum arastirmalar apildi hicbisey yokkk hopp 3. de hamis oldu kizi 4 yasinda simdi
deemekki o kiz bebisin bu dunyayda yiyecek ekmegi gorucek gunu varmis ki oncekiler hep gitiiii
kormka

senii balikk seniiiiiii

kormka

senii balikk seniiiiiii

Kan sonucu ne zaman çıkıcakkii. Ayy gitme gelll aklım sende kaldıııı gel bak biz bunun da üstesinden geliriz arkadaşımmmmmm

Allah a havale ediyorum zaten. bazen dayanamıyorum zor bir süreç bizimkisi. benim sınavımda böyleymiş.

Sabah yaptım anında çıktı damlattığım anda, ama bu da yalan biliyorum. Zaten meymenet yokki çizgidee. Gg de wondfo marka test satan birisi var almayın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…