- 7 Nisan 2011
- 303
- 10
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.141
Bebek yok mol gebelik((( 43:
ASERHAN cimmm isil derkiiiiii 3 de kim bilicekkkk sen 3 de ki arastirma yapsinlar 3 den once yapmiyolarr diooooooooooooo :)))
çeviri için sağol canım hassasım ben çok son günlerde herşeye alınıyorum. zaten balık burcuyum
ASERHAN cimmm isil derkiiiiii 3 de kim bilicekkkk sen 3 de ki arastirma yapsinlar 3 den once yapmiyolarr diooooooooooooo :)))
çeviri için sağol canım hassasım ben çok son günlerde herşeye alınıyorum. zaten balık burcuyum
canım ben anladın sandım,alınacağını düşünmemiştim
canım ben anladın sandım,alınacağını düşünmemiştim
Allah a havale ediyorum zaten. bazen dayanamıyorum zor bir süreç bizimkisi. benim sınavımda böyleymiş.hassassss balikk yerim ben seniiiiii
bak stres yapip panikk yaparsan daha cikamazsin isin icindennnnn dusunme vardir her seyde bi hayir
bak en azindan hamile kalabiliyosun bu 1
dogal seleksiyon zaten hemen hemen herkesde farkinda olmadan bile dusen bebisler oluyoooo biz cok irdeledigimiz icin farkediyoruz aslinda
benim arkadasim 1 aldirdi ki ikizmis cok uzuldu sonrasinda 2 dusuk yapti tutmuyoo eyvah moduna girdi tum arastirmalar apildi hicbisey yokkk hopp 3. de hamis oldu kizi 4 yasinda simdi
deemekki o kiz bebisin bu dunyayda yiyecek ekmegi gorucek gunu varmis ki oncekiler hep gitiiii
anlatabiliyomuum cnmcmmmmm yasamasi gerekene ALLAH ol dio ve oluyooooo
kormka
calismaya devammmmmucksssssssssssss
allll bakalimm sanada yolladimmmm
senii balikk seniiiiiii
bende yengecim yakinnn :))))
bizde onu diyoduk zaten.Ben yazdıklarında yardım etme çabasından başka bişi görmedim canım. Yanlış anlaşılma olmuş sanırım
Ben yazdıklarında yardım etme çabasından başka bişi görmedim canım. Yanlış anlaşılma olmuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?