- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.161
Eki Görüntüle 468796 Eki Görüntüle 468797
Sabah yaptım anında çıktı damlattığım anda, ama bu da yalan biliyorum. Zaten meymenet yokki çizgidee. Gg de wondfo marka test satan birisi var almayın sakın.
bizde onu diyoduk zaten.
??? hepimiz sana destek olmaya çalışıyoruz, yardım etmeye çalışıyoruz. Bu tavırlar ne anlamış değilim.
Üzüntünü paylaşıyorum ama bu sana bu şekilde davranma hakkını vermemeli.
Duygusallıkla fevrilik ve olur olmaz çıkışmalar arasında büyük fark var...
Nokta.
Bebişim yok yaa bu test çok uydurukkk sonra başka marka yaptım 2 tane hiçbişe çıkmadı. Yarın adet olursam yaparım ama bu test yanlış eminim. Onun azizliğine uğradım ben.ben gördüm perimm
canım eczaneden iyisinden bi test alıp yapsana hadiiiiiiiiiiii
Var bebişim ama yalancı oo bide hemen çıktı ama sonra 2 tane başka marka yaptım negatiff, bu test uyduruk bebişimmmsilik bi çizgi var gibi :44:
kesinlikle var daha iyi bir test al hatta 2 tane al aynı marka olsun ama
birini bugün diğerini 2 gün sonra yap
koyulaşırsaaaaaaaaaaaaaa
bebişşşşşşşşşşşş geldi demektirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy eylemimsevcoşumm çok tatlısın bebişim ama yok eminimmmmmmmmmm çizgi çıktı hemde anında evetttçok sevindim canım inanki var yaaaaaaa
şimdi birde masaüstüne aldım ve iyice büyüterek baktım kesinlikle var tatlımmmmmmmmmmm
şimdilik halayın bu kadar 2 gün sonra tam halay çekecem inşallahhhhhhhhhhh
canım ben masaüstüne alıp bakmamıştım şimdi söyleyince baktım öyle inanmıyorummmm çizgi ben burdayım diye bağırıyoo hadi hayırlısı ama sakın gidip test yaptırma boşa para verme hastaneler sayemizde zengi oldu zaten bekle azıcık hadi mübarek günler hatrına gönlüne göre inşallah perim
Bebişim yok yaa bu test çok uydurukkk sonra başka marka yaptım 2 tane hiçbişe çıkmadı. Yarın adet olursam yaparım ama bu test yanlış eminim. Onun azizliğine uğradım ben.
Var bebişim ama yalancı oo bide hemen çıktı ama sonra 2 tane başka marka yaptım negatiff, bu test uyduruk bebişimmm
ayyy eylemimsevcoşumm çok tatlısın bebişim ama yok eminimmmmmmmmmm çizgi çıktı hemde anında evettt
amaaaaaa bildiğin yanlış bu testt. Daha öncede azizliğine uğradım başka markaların gerçi onlar bikaç saat sonra çıkmıştı bu saniyesinde çıktııı. Yarın olmazsam yaparım ama diyorum ya ben eminim hamile olmadığıma bu testten almayın yanlış diye koydum.
yokk canımmm ne testiiiiiiiiiii
Kızlarrr test yanlış onu görün almayın diye koydummm adım gibi eminim hamiş olmadığımaaa ahanda adet oldum olucammmmmmmm
Ay öyle bişi varsa zaten çıldırırımki. Ama yokÖnümüzdeki ay inşallahh
face de açılmıyoo alya face demi kızlar bi baksanızaaayazık yavrum kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?