Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bizde onu diyoduk zaten.

??? Hepimiz sana destek olmaya çalışıyoruz, yardım etmeye çalışıyoruz. Bu tavırlar ne anlamış değilim.

Üzüntünü paylaşıyorum ama bu sana bu şekilde davranma hakkını vermemeli.

Duygusallıkla fevrilik ve olur olmaz çıkışmalar arasında büyük fark var...

Nokta.

kesinlikle var daha iyi bir test al hatta 2 tane al aynı marka olsun ama
birini bugün diğerini 2 gün sonra yap
koyulaşırsaaaaaaaaaaaaaa
bebişşşşşşşşşşşş geldi demektirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Uffff içim parçalanıyoorrrrrr

Ama güçlü olmalıyıızzz........

Sağlıklı doğacak bebişlerimizi kucağımıza alana dek bir takım sıkıntılar yaşıyoruz malesef....

Bunlarda geçecek canımm....

Hep birlikte üstesinde gelicez lütfen üzülme

çok sevindim canım inanki var yaaaaaaa
şimdi birde masaüstüne aldım ve iyice büyüterek baktım kesinlikle var tatlımmmmmmmmmmm

şimdilik halayın bu kadar 2 gün sonra tam halay çekecem inşallahhhhhhhhhhh

perim sanki beyaz peçetenin üztündeekinde var gibii bence de kızlar haklı yeni testler alıp bakmalısın :119: hadi hayırlısı :119:

ben kimseye bi şekilde davrandığımı görmedim kime ne dedim ki. ben yanlış anlamışım bunuda söyledim kimseye hakaret etmedim ya da başka bişi sen neden bana birşey söyleme gereği duyuyorsun. ben ne yapıp yapmayacığımı biliyorum. iki bebek kaybettim ama aklımı kaybetmedim çok şükür.

canım üzme kendini nolur herşeyin hayırlısı diyerek başlamadıkmı hem bekle biraz başka dr da görsün

ben gördüm perimm
canım eczaneden iyisinden bi test alıp yapsana hadiiiiiiiiiiii
Bebişim yok yaa bu test çok uydurukkk sonra başka marka yaptım 2 tane hiçbişe çıkmadı. Yarın adet olursam yaparım ama bu test yanlış eminim. Onun azizliğine uğradım ben.
silik bi çizgi var gibi :44:
Var bebişim ama yalancı oo bide hemen çıktı ama sonra 2 tane başka marka yaptım negatiff, bu test uyduruk bebişimmm

çok sevindim canım inanki var yaaaaaaa
şimdi birde masaüstüne aldım ve iyice büyüterek baktım kesinlikle var tatlımmmmmmmmmmm

şimdilik halayın bu kadar 2 gün sonra tam halay çekecem inşallahhhhhhhhhhh
ayyy eylemimsevcoşumm çok tatlısın bebişim ama yok eminimmmmmmmmmm çizgi çıktı hemde anında evettt

amaaaaaa bildiğin yanlış bu testt. Daha öncede azizliğine uğradım başka markaların gerçi onlar bikaç saat sonra çıkmıştı bu saniyesinde çıktııı. Yarın olmazsam yaparım ama diyorum ya ben eminim hamile olmadığıma bu testten almayın yanlış diye koydum.

canım ben masaüstüne alıp bakmamıştım şimdi söyleyince baktım öyle inanmıyorummmm çizgi ben burdayım diye bağırıyoo hadi hayırlısı ama sakın gidip test yaptırma boşa para verme hastaneler sayemizde zengi oldu zaten bekle azıcık hadi mübarek günler hatrına gönlüne göre inşallah perim

yokk canımmm ne testiiiiiiiiiii

Kızlarrr test yanlış onu görün almayın diye koydummm adım gibi eminim hamiş olmadığımaaa ahanda adet oldum olucammmmmmmm

Ay öyle bişi varsa zaten çıldırırımki. Ama yok Önümüzdeki ay inşallahh

nooluyor be canım hayırdır bak sırf neye alındığını anlamak için taa gerilerden okudum ama inan hiç bişey anlamadım
alınacağın bişey dememişlerki tatlım???

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kana koşma hemen
duramıyorsan yarında bir test yap markası aynı olan çok hafifte olsa
koyulaşma varsa ondan sonra git
ban ben bu sefer hiç kan testi yaptırmadım
netten getirttim 20 tane toptan
hergün yaptım hergün azda olsa koyulaştı
öylelikle 5 haftayı buldum gittim doktor direk keseyi gördü
hastanelere para yedirme
canımın içi
duramıyorsan hergün yap inan anlaşılıyor
düşen bebişimde hiç koyulaşmadı git gide açıldı onuda anladım
ondada kana gerek yoktu yani ok?

test uyduruksa kaptırmayalım kendimizi bitanem,ama inşallahh doğrudur ve bebiş vardır çooooookkkkkkk istiyorum bunuuuuuu perimmmm

ama perim ikinci çizgi varrr belki seninkide benimki gibidir ne bileyim değer yükselir haberimiz olmadan düşür falan kimyasal gebelik yani hoş benim hep çıkıyo ikinci çizgi çok enterasan ilaçda kullanmıyorum neden anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…