Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Anladım canım yok zaten gitmicem kana felan yok bişi ben eminimm bozuk test çok uyduruktu zaten öylesine yaptım.

saol canm benm inş gerçekten hamiş olduğumda dediğin gibi yaparım

test uyduruksa kaptırmayalım kendimizi bitanem,ama inşallahh doğrudur ve bebiş vardır çooooookkkkkkk istiyorum bunuuuuuu perimmmm
evet ışılımmmm çok uydurukk çokkkk hiç ümitlenmiyorum o yüzden canım benim biliyorum içiniiiiiiiiiiiiiiiii inşşş en hayırlı zamandaaa listede hiç NOBAT kalmicakk herkes hamiş olucakk
yok canım bnm hep çıkmıyor ama bu yalancı çizgüü baksana incecik hemm

inşallah adet olmazsında
gittikçe koyulaşır o çizgi canımın içiiiii
hayırlısı pazartesiye alırız artık haberlerini çok öpüyorum tatlım

ben yaptırcam zaman araştırmıştım canım özellikle gidip öyle söylüyolarmış testleri yapsınlar diye
Allahım tekrar yaşatmasın sana inş aynı acıyı canım

canım genetik testlerini 2 kayıp olmadan yapmıyorlar benim doktorumda 2 kaybım var de gittiğinde yoksa yapmazlar geri çevirirler demişti bende öyle deyip yaptırmıştım

Bebek yok mol gebelik (((43:

ayyy kıyamamm kuzum inşallah yanlış bakmışlardır hayrolsun diyelim çok üzüldüm ama

Alyammmm noldu kızlar neye göre mol gebelik var dedi alya ben takip edemiyorum kesin mi ki ama nasıl olur yaaa:44:

Periiimmm ışıla katılıyorum iyi bi test alıp yap bencede

sohbetlere katılamıyorum kızlar o kadar yoğunum kii inş. En yakın zamanda buraya bi sekreter alınırda biraz rahatlarım

ışılın dediği gibi kaptırmayalım kendimizi ama bence bu test uyduruk falanda olsa doğruyu gösteriyor benim içime doğan bu ne yalan sölimmm

görüntüsü hayali bile, belkileri bile güzel Ey şekil veren Rabbim. Ana rahimlerinde bulunanlara istediği şekli veren Sensiz.. bizlerede hayırlı zamanlarda tüm uzuvları tam ve sağlam, bedeni düzgün ve kusursuz, ayıpsız özürsüz sana salih kul olabilecek namazlarını devamlı kılan vede bizlere hayırlı evlat olabilecek sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle rabbim... AMİN...

topiğe nazarmı değidi ne oldu böyle yafffffff
aherhan neoldi yafrim . yine bi alıngalık vakasımı
alyam canım içi hepimiz merktayız kuzummm

canım bizde başka bişi bilmioz mol gebelik var demiş doktor sonra da çıktı meraktayız :18::18:

cimri patron sekreter alsın da yormasın artık hafzoşumuzu

canım benim ne güzel bir duadır bu ağzına yüreğine sağlık allahım tez vakitte gönlünün güzelliği gibi nur yüzlü bir evlat versin sana inşallahhhhh

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 468844

Onu da yaptım bebişim sabah bu böyle çıkınca.

Ahanda ovulasyon da böyleydi :26:

bak canım benim erken gebelik testlerim bile belli belirsiz çizgi çıkarırken ovulasyon tam çıkartmıştı
hemde adet gününe 2-3 gün varken ovulasyonun bu kadar koyu çıkması imkansız anlatabildimmi
hayırlısı olsun canım inan bana artık aksini düşünemiyorum!!!....

Eki Görüntüle 468844

Onu da yaptım bebişim sabah bu böyle çıkınca.

Ahanda ovulasyon da böyleydi :26:

perimmmmmmmmmm
sen sabahtan beri nası sakladın bunları bizdennnnn
ümitlendirmek istemiyorum bebişim ama bende güzel şeyler düşünüyorum ama kendini kaptırıp üzülmeni de hiç istemiyorum
lütfen bi test al eczaneden ve sabah yap perimmm hayırlısı olsun hakkınızda
çok heyecanlıyımmmmmmmm

esoşum hep o gördüğün rüya ve söylediğin aklımda biliyor musun. Bugünde hep aklıma geldi

Canım benim inşallah öyledir

sen çok yaşa emi bende tam arkadaşıma bu söylediğini anlatıyordum
bence rüyam çıktı bile çünkü çok küçükmüş ondan çıkmamış falan diye konuştuk senle
Canım benim test sonucunda 40 lı çıkarsa ben erdim Demektir
ayyyyyy çok fena oldum şimdi duygusala bağladım bile

Biliyorum bebişimmm ama ben bu testlere inancımı yitirmişim sanırım hiçbi şekilde ikna olamıyorum inanmıyorum. Valla yarın adet olcam bebişimmm. Ay kendimi geçtim haa siz bu kadar ümitlenip üzülmeyinn kıyamam sizeee hamiş diilim bebişimmm ayy halimize bakkk
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yok annemmm yokkk bebemmmm yokkk kuzummm bebiş yokkk

Işılımmmmmmm yarın alıcam olmazsam bebişim. Ya ben hiç ümitlenmediğim için sizi de heveslendirmek istemedimnn. Sonra hepten üzülüyoruzz neyse şimdi ümitlendmediğimiz için yarın ben adet olunca üzülmicezzzz

Hepiniz benim bebeklerimsinizzz çok seviyorum siziiii kızlar gerçekten hamiş diilim yaaa valla kendimi geçtim siz heves etmeyinnn ben çok hüsrana uğradım buda onlardan biriiii hayırlısı olsunnn..

Ama varsa kırk gün kırk gece halay çekeriz he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…