- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.181
nooluyor be canım hayırdır bak sırf neye alındığını anlamak için taa gerilerden okudum ama inan hiç bişey anlamadım
alınacağın bişey dememişlerki tatlım???
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kana koşma hemen
duramıyorsan yarında bir test yap markası aynı olan çok hafifte olsa
koyulaşma varsa ondan sonra git
ban ben bu sefer hiç kan testi yaptırmadım
netten getirttim 20 tane toptan
hergün yaptım hergün azda olsa koyulaştı
öylelikle 5 haftayı buldum gittim doktor direk keseyi gördü
hastanelere para yedirme
canımın içi
duramıyorsan hergün yap inan anlaşılıyor
düşen bebişimde hiç koyulaşmadı git gide açıldı onuda anladım
ondada kana gerek yoktu yani ok?
evet ışılımmmm çok uydurukk çokkkk hiç ümitlenmiyorum o yüzden canım benim biliyorum içiniiiiiiiiiiiiiiiii inşşş en hayırlı zamandaaa listede hiç NOBAT kalmicakk herkes hamiş olucakktest uyduruksa kaptırmayalım kendimizi bitanem,ama inşallahh doğrudur ve bebiş vardır çooooookkkkkkk istiyorum bunuuuuuu perimmmm
yok canım bnm hep çıkmıyor ama bu yalancı çizgüü baksana incecik hemmama perim ikinci çizgi varrr belki seninkide benimki gibidir ne bileyim değer yükselir haberimiz olmadan düşür falan kimyasal gebelik yani hoş benim hep çıkıyo ikinci çizgi çok enterasan ilaçda kullanmıyorum neden anlamadım
ben yaptırcam zaman araştırmıştım canım özellikle gidip öyle söylüyolarmış testleri yapsınlar diye
Allahım tekrar yaşatmasın sana inş aynı acıyı canım
Bebek yok mol gebelik((( 43:
canım bizde başka bişi bilmioz mol gebelik var demiş doktor sonra da çıktı meraktayız :18::18:Alyammmm noldu kızlar neye göre mol gebelik var dedi alya ben takip edemiyorum kesin mi ki ama nasıl olur yaaa:44:
Periiimmm ışıla katılıyorum iyi bi test alıp yap bencede
sohbetlere katılamıyorum kızlar o kadar yoğunum kii inş. En yakın zamanda buraya bi sekreter alınırda biraz rahatlarım
görüntüsü hayali bile, belkileri bile güzel Ey şekil veren Rabbim. Ana rahimlerinde bulunanlara istediği şekli veren Sensiz.. bizlerede hayırlı zamanlarda tüm uzuvları tam ve sağlam, bedeni düzgün ve kusursuz, ayıpsız özürsüz sana salih kul olabilecek namazlarını devamlı kılan vede bizlere hayırlı evlat olabilecek sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle rabbim... AMİN...
ışılın dediği gibi kaptırmayalım kendimiziama bence bu test uyduruk falanda olsa doğruyu gösteriyor benim içime doğan bu ne yalan sölimmm
Eki Görüntüle 468844
Onu da yaptım bebişim sabah bu böyle çıkınca.
Ahanda ovulasyon da böyleydi :26:
Eki Görüntüle 468844
Eki Görüntüle 468844
esoşum hep o gördüğün rüya ve söylediğin aklımda biliyor musun. Bugünde hep aklıma geldi
Canım benim inşallah öyledir
Biliyorum bebişimmm ama ben bu testlere inancımı yitirmişim sanırım hiçbi şekilde ikna olamıyorum inanmıyorum. Valla yarın adet olcam bebişimmm. Ay kendimi geçtim haa siz bu kadar ümitlenip üzülmeyinn kıyamam sizeee hamiş diilim bebişimmm ayy halimize bakkkbak canım benim erken gebelik testlerim bile belli belirsiz çizgi çıkarırken ovulasyon tam çıkartmıştı
hemde adet gününe 2-3 gün varken ovulasyonun bu kadar koyu çıkması imkansız anlatabildimmi
hayırlısı olsun canım inan bana artık aksini düşünemiyorum!!!....
Yok annemmm yokkk bebemmmm yokkk kuzummm bebiş yokkkkuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
perimmmmmmmmmm
sen sabahtan beri nası sakladın bunları bizdennnnn
ümitlendirmek istemiyorum bebişim ama bende güzel şeyler düşünüyorum ama kendini kaptırıp üzülmeni de hiç istemiyorum
lütfen bi test al eczaneden ve sabah yap perimmm hayırlısı olsun hakkınızda
çok heyecanlıyımmmmmmmm
Eki Görüntüle 468844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?