- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.201
sen faceni kapattınmı?
Biliyorum bebişimmm ama ben bu testlere inancımı yitirmişim sanırım hiçbi şekilde ikna olamıyorum inanmıyorum. Valla yarın adet olcam bebişimmm. Ay kendimi geçtim haa siz bu kadar ümitlenip üzülmeyinn kıyamam sizeee hamiş diilim bebişimmm ayy halimize bakkk
Yok annemmm yokkk bebemmmm yokkk kuzummm bebiş yokkk
Işılımmmmmmm yarın alıcam olmazsam bebişim. Ya ben hiç ümitlenmediğim için sizi de heveslendirmek istemedimnn. Sonra hepten üzülüyoruzzneyse şimdi ümitlendmediğimiz için yarın ben adet olunca üzülmicezzzz
Hepiniz benim bebeklerimsinizzz çok seviyorum siziiii kızlar gerçekten hamiş diilim yaaa valla kendimi geçtim siz heves etmeyinnn ben çok hüsrana uğradım buda onlardan biriiii hayırlısı olsunnn..
Ama varsa kırk gün kırk gece halay çekeriz he
sen çok yaşa emi bende tam arkadaşıma bu söylediğini anlatıyordum
bence rüyam çıktı bile çünkü çok küçükmüş ondan çıkmamış falan diye konuştuk senle
Canım benim test sonucunda 40 lı çıkarsa ben erdimDemektir
ayyyyyy çok fena oldum şimdi duygusala bağladım bile
çekeriz tabi yavru kuşum benimmmm bizde seni çok seviyoz bebişimle
ben hiiiççççç heves etmedimmmm canımmm(duy da inanmaaaaa)
esoşum hep o gördüğün rüya ve söylediğin aklımda biliyor musun. Bugünde hep aklıma geldi
Canım benim inşallah öyledir
esoşummmmmm bu rüyan çıkarsaaa ahdım var bebişine hediye alıp göndericemm içimden geldi kabul edersen kaanıma bişeyler alıcammm ahanda söz verdim vallahada alıcamm. Senin kalbinin temizliğine o kadar inanıyorumki.
çekeriz tabi yavru kuşum benimmmm bizde seni çok seviyoz bebişimle
ben hiiiççççç heves etmedimmmm canımmm(duy da inanmaaaaa)
ya gizlemedimm ben inanmıyorumki bebşiimmmmm ayyy noliyyyyyyyçığlık atmak istiyorum nasıl gizlersin sabahtan beri sana inanmıyorummm heyoooo perinin göbüşüne bebiş gelmiş konmuşşşş
canım benmmm inş güzel haberler veririm sevcoşumm seviorum seniiiiiii güzel kalplimovulasyon tam çıkmış ben ümitliyim
ama tabii bir iki gün beklersen daha iyi olur
seni hayal kırıklığına uğratmak istemem canımın içi
ama ben gerçekten varmış gibi hissetmeye başladım haydi Allahtan hayırlısı
ben artık çıkıyorum kendinize çok iyi bakın perim güzel haberlerini bekliyorum inşallahhhh
yaaa seviyorum sizi çok tatlısınız yaaa hahhahahaaynen katılıyorum ışılım sana. bende hiç çizgi filan görmedim.hatta ovuasyon testinde hiç koyu çift çizgi görmedimm anoyyyyyyyyyyyyyyy
evet hatırlıyorum bitanemmmm inşallahhh yaklaşmıştır bebekomPeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavrum inş. Bebiş vardır canım
ama bende adetime 1 gün geçince evde gebelik testi yoktu sen bana ovu.testi yap varsa orda da çıkabiliyoo demiştim bende yapmıştım koyu iki çizgi çıkmıştı ama sonrasında ben adet olmuştum son adetim o zamndı zaten inş.sen bebegine çok ama çok yaklaştın bu ay olmazsa diger kesin allahın izniyle hamişsin canım hakkımızda hayırlısı karaböcük
sebastian bugün izinliiiiiiiiiiiiayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
o zamann ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM dogruuuu kan vermeyeeeeeeeee yadaaaaaaa duzgun bi test al ve yapppp cabukkkkkk suren basladi 1 - 2 -3 hadiiiii
ayyyy soyle sebastiyana falana filanaaa getirsinler bi test sanaa hadiiii
sende aynen tarif ettiğin gibisin tatlım seninde kalbin çok temiz
ogün yazdığın mektubu okuduğumda çok dua ettim herzaman ediyorum zatende oan farklıydı inşallah kabul olmuştur dualarım
Perimmm çok sağol bitanem tabiki kabul ederiz teyzesi sen gibi güzel bir teyzeden gelen şeyler kabul olmazmı hiç
Amannnn yeterki rüyamız çıksın herşeyi yaparız inşallah sefamız olsun
BENDE ÇOK SABIRSIZ BİRİYİMDİR AMA BEBİŞİM BANA SABRI ÖĞRETTİ UMARIM SENİNKİDE SANA SABRI ÖĞRETMEYE BAŞLAMIŞTIR
BENCE BAŞLADI BİLE BAKSANA GÜNDE BİRSÜRÜ TEST YAPAN FISTIK ŞİMDİ SABIRLA BEKLİYOR
Periiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavrum inş. Bebiş vardır canım
ama bende adetime 1 gün geçince evde gebelik testi yoktu sen bana ovu.testi yap varsa orda da çıkabiliyoo demiştim bende yapmıştım koyu iki çizgi çıkmıştı ama sonrasında ben adet olmuştum son adetim o zamndı zaten inş.sen bebegine çok ama çok yaklaştın bu ay olmazsa diger kesin allahın izniyle hamişsin canım hakkımızda hayırlısı karaböcük
tteeeeeeeessssstttt alsanaaaaaaaaaaa
test yapsaaaannnnnnnaaaaaaaaaaa
alloooooooooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaa
kimee diyooooooooooooooozzz
bizi çatlatmasanaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?