Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

çekeriz tabi yavru kuşum benimmmm bizde seni çok seviyoz bebişimle
ben hiiiççççç heves etmedimmmm canımmm (duy da inanmaaaaa)

çığlık atmak istiyorum nasıl gizlersin sabahtan beri sana inanmıyorummm heyoooo perinin göbüşüne bebiş gelmiş konmuşşşş

esoşummmmmm bu rüyan çıkarsaaa ahdım var bebişine hediye alıp göndericemm içimden geldi kabul edersen kaanıma bişeyler alıcammm ahanda söz verdim vallahada alıcamm. Senin kalbinin temizliğine o kadar inanıyorumki.

ovulasyon tam çıkmış ben ümitliyim
ama tabii bir iki gün beklersen daha iyi olur
seni hayal kırıklığına uğratmak istemem canımın içi
ama ben gerçekten varmış gibi hissetmeye başladım haydi Allahtan hayırlısı
ben artık çıkıyorum kendinize çok iyi bakın perim güzel haberlerini bekliyorum inşallahhhh

aynen katılıyorum ışılım sana. bende hiç çizgi filan görmedim.hatta ovuasyon testinde hiç koyu çift çizgi görmedimm anoyyyyyyyyyyyyyyy

Periiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavrum inş. Bebiş vardır canım

ama bende adetime 1 gün geçince evde gebelik testi yoktu sen bana ovu.testi yap varsa orda da çıkabiliyoo demiştim bende yapmıştım koyu iki çizgi çıkmıştı ama sonrasında ben adet olmuştum son adetim o zamndı zaten inş.sen bebegine çok ama çok yaklaştın bu ay olmazsa diger kesin allahın izniyle hamişsin canım hakkımızda hayırlısı karaböcük

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

o zamann ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM dogruuuu kan vermeyeeeeeeeee yadaaaaaaa duzgun bi test al ve yapppp cabukkkkkk suren basladi 1 - 2 -3 hadiiiii

ayyyy soyle sebastiyana falana filanaaa getirsinler bi test sanaa hadiiii

esoşum hep o gördüğün rüya ve söylediğin aklımda biliyor musun. Bugünde hep aklıma geldi

Canım benim inşallah öyledir

sende aynen tarif ettiğin gibisin tatlım seninde kalbin çok temiz
ogün yazdığın mektubu okuduğumda çok dua ettim herzaman ediyorum zatende oan farklıydı inşallah kabul olmuştur dualarım
Perimmm çok sağol bitanem tabiki kabul ederiz teyzesi sen gibi güzel bir teyzeden gelen şeyler kabul olmazmı hiç
Amannnn yeterki rüyamız çıksın herşeyi yaparız inşallah sefamız olsun
BENDE ÇOK SABIRSIZ BİRİYİMDİR AMA BEBİŞİM BANA SABRI ÖĞRETTİ UMARIM SENİNKİDE SANA SABRI ÖĞRETMEYE BAŞLAMIŞTIR
BENCE BAŞLADI BİLE BAKSANA GÜNDE BİRSÜRÜ TEST YAPAN FISTIK ŞİMDİ SABIRLA BEKLİYOR

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyy hahah canım benim yaaaaaaaa çok tatlısınnnnnn
çığlık atmak istiyorum nasıl gizlersin sabahtan beri sana inanmıyorummm heyoooo perinin göbüşüne bebiş gelmiş konmuşşşş
ya gizlemedimm ben inanmıyorumki bebşiimmmmm ayyy noliyyyyyyy
canım benmmm inş güzel haberler veririm sevcoşumm seviorum seniiiiiii güzel kalplim
aynen katılıyorum ışılım sana. bende hiç çizgi filan görmedim.hatta ovuasyon testinde hiç koyu çift çizgi görmedimm anoyyyyyyyyyyyyyyy
yaaa seviyorum sizi çok tatlısınız yaaa hahhahaha

Asosumm ya hissediodum bu ayy hatta gidip erkenden kan verdim ya hissediorum die ama o çıkmayınca ümidi kestim. şimdide inanmak gelmiyor içimden test yanlış gibi gelioo. Ayy ama varsaaa :18: Allahım aklıma mukayet olsun o zaman

tteeeeeeeessssstttt alsanaaaaaaaaaaa
test yapsaaaannnnnnnaaaaaaaaaaa

alloooooooooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaa
kimee diyooooooooooooooozzz
bizi çatlatmasanaaaaaaaaaaaaaaaa

evet hatırlıyorum bitanemmmm inşallahhh yaklaşmıştır bebekom
sebastian bugün izinliiiiiiiiiiii geçen aylarda çok yorulmuşşşş hahha yarın alicukkk. Zaten kan şmdi versem yarın çıkıoooo. Beklicemm ama sonundakırmızı kartı yicemmmm hayırlısııı

inşallah olmuştur canım benimmm. Tamam kaanıma alıp göndericem sanaaa.

Gerçekten baya sabırlıyım artıkk yoksa sabah o çizgiyi görünce topukları popişe vura vura koşar kan verirsimm

HMSSSS ADD im ornegidee dogruu ama ben yaptigimda cimamisti cizgii benimde denenmem boyleydi ne bilimmmmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26:

ya kızlar bu arada ben ovulasyon testi ile gebelikin öğrenilebileciğini ilk defa duydum ya hoş ben hiç ovulasyon testi yapmadımmm nasıl yapılıo onu bile bilmiyorum

Perimm şöyle iyi bir test al sabah yap bakalım
hoş benim yaptığım testler 2 liralıktı hep hiçte yanılmadı şimdiye kadar Bilmem anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…