Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yine sıkıcı bir pazartesi ve pazartesi sendromu yaşıyoruz kızlar,23 nisan gelsede tatil yapsak

tövbe tövbe isayb deyip duruyoruzzz.neyse fazla isyan etmeyelim.sayfa sahipleri nerdeler.idilga perii sonra diğer kızlar

Son düzenleme:
nasılda ortak kader yaşıyo bu çalışan bayanlarrr yaaa bende kendi kendime hep derim biri beddua mı etti bana yaa :) toşoşun rahat oturamasın diye kızım az otur derim ama olmuyo yinee gerçekten alışkanlık olmuş artık

HER DAİM ÇALIŞ KÖLEEEEE MODUNDAYIZZZZ

aynen öyle yaa,dün evde dinleniyorum dedim kendime kalk yapcak çok iş var başladım koşturmaya sonra bi baktım yatma vakti gelmiş tatil bitmiş

merhabaaaa kızlaarrr..bir çalışan olarak çalışanların durumunu anlıyor ve tez vakitte kumanda-tv-kanepe üçlüsüne kavuşmalarını diliyoruumm..:114::101:

periciimmm bu ay yine oyun dışıyımmm...kırmızılar geldi bende de sabah canımcıımmm....
yeni nooonoooooonooo batııımmm 8 mayıs....

MESSI mm sendee durumlarrr nedir??? yimirt gurk halvet kurler??????

iyiiimm idilgaammm...bende son durum şudur; tam gününde kırmızı kartı yediimmmm
kür yapmayı düşünmüyordum ama şu bal, çörekotu, tarçını bideniyim diyorum...prolaktin değerim değişken olduğu için incir kürü düşünmüyorum...
kürlerden çok doğru beslenme önemli diye düşünüyorum...bütün değerlerim normal kürler bozarsa diye de bikorkum var açıkçası....
bir kadın doğumcu teyzemiz var, o geçen gün hem erkek hem kadının kilosu önemli dedi..eşim biraz kilolu benim..erkeklerde kilo östrojenin yükselmesine buda spermin vücutta tutulmasına neden olabilirmiş...şimdi kocişimi spora zorluyorum bakalım....

aynen öyle yaa,dün evde dinleniyorum dedim kendime kalk yapcak çok iş var başladım koşturmaya sonra bi baktım yatma vakti gelmiş tatil bitmiş

geçmiş olsuuunnnn ısılcııımmmmm...herkes hasta havalar yine değişken ..dikkat et kendine canımcıımm....

aynen bebekten vazgeçmiş durumdayım her şeyin hayırlısı ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelirrrrrrrrrrrrr

aynen bebekten vazgeçmiş durumdayım her şeyin hayırlısı ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelirrrrrrrrrrrrr

canım üüzlme olur mu

bende senin gibi bıkmış durumdaydım ki hamile oldgumu ögrendim hamd olsun Allahaa

önceki aylar surekli kuuru incir mi yemedim diyet mı yapmadım kolayı mı içmedim spor bile yapmadım aman ya varsa düşerse diye ama olmadı...

inan bu en son ayda kolalar içtim zıpladım koştum spor yaptım herseyden yedim ve şükür hamileyim

darısı basınızaa kafayı takmayın bol dua ve bol çalışmaaaa

Son düzenleme:

Canım bebeğin hayırlı olsun. artık her şeyi oluruna bırakıcaz eşimle. çok stres yaptık, eşim çaktırmıyor ama benden daha çok stres yaptı. bacakları falan sivilce oldu. yüzünde de çıkmaya başladı. eşimin sperm testi biraz düşük çıkınca moraller tamamen çöktü tabiiiiiiiii.
bebiş ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelir artık ne diyeyim

Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun aminn Allah buyuk stres en buyuk düşman kafa rahatlıgı cok önemli

sağol canııımmm,bu ay daha çok çalışın hayırlısıyla gelir inş bebişin tatlımmm ama stres yapmayın sakın,ben 1 sene uğraştım stres yaptım sonunda hiç bir tedavi görmeden hamiş kaldım,gecikmesini de strese bağlıyorum tabiki

en iyisi oluruna bırakmak canım,havalar da ısındı gezin dolaşın düşünmeyin olumsuz şeyler.ben 1 sene eziyet ettim kendime ama şimdi düşünüyorum da yazık etmişim o günlerime.insan sonradan anlıyo işte...

KISLARRRR BAHARR DALLARIIIII :))

Gunuz aydinn , ruhunuz huzurlu beyniniz mutlu keyfiniz yerinde haftanizz sansli olsunnnnnnnnnnnnnn gobuslerimizeee bisuru bisuruu bebislerrrrrrrrrrrrrrr dolsunnnnnnnnnnnnnn

hayirli haberler alicagimiz, hayirli halvetler yasiyacagimiz sansimizzinnn cokkkkkkkkk acikkkk oldugu BIR HAFTA DILIYORUMMMM

allahin izniyle biz bu geceden itibasren halvet calismalarina baslicazzz

protein agirlikli bir hafta bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrr nostressss nopanikkkkkkkkkkk

relax relax relax olucazz insallahhhhh

ASISI immm esine caktirmadan sperm arttirici bir beslenme hazirla evde ona gore yemek pisir ve monuler uygulaaaa

bak keci boynuzu tozu - ari sutu -bal poleni -corek otlu tarzinda macun hazirla ama hicbisey soylemeden sende iciyomussun gibi yap hatta sende yut 1 kasik

beslenme cok onemli cnmmm haberin olsun

birde saglam bir vitamin hapi al multivitamin olsun (one a day fena deilll - daha iyileride varr bi arastir cnmm Solgar in haplarini incele ) ama bunlari yaparken spermin artsin die falan demeee
psikolojik olarak bitirme cnmm adamin psikolojisini

ay ne bilim bi tek onu gördüm uygun evde içine yapabileceğim bişi yoktu.

bu arada bizim burda mutlu cuma tatili devam ediyoo ne demeksee artikkk :))) cuma ile ptesi tatili varr hafta sonu ile birlesince 4 gunn yanii kociss evdee

dun ben hastaydimm mideden isler coktu cikmadikk bugune biraktik herseyii bugunde londranin sevimsiz yagmurlu klasik birgunuuuu

iykkkkkkkkkkkkk durumunda yani havaa ama ne diyoruzzz amannnn havalar nasil olursa olsunnnnnnnn BIZIM HAVAMIZ YERINDE yumurtlarimizzzzzzz saglam olsunnnnnnnnnnnn spermcanlarimizaa harekett dolsunnnnnnn :)))))))

ayyy sair ruhummmmu varr nedirrrrr
kocise bu kadarr edebiii konusmuyorummm yahuu :))))

mucksssssssssssss hepinizeeee

kızlar progesteron 21.gun 26.53 çıktı.doktorum yumurtlamışsın dedi. sızce hamışlık varmı? bu değerle hamile kalan varmı bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?. progesteron değeri yüksek çıkınca hamilelik oluyomu. pıhtılaşma sorunu nedeniyle fraxiparine 0.3 kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…