Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Perimm şöyle iyi bir test al sabah yap bakalım
hoş benim yaptığım testler 2 liralıktı hep hiçte yanılmadı şimdiye kadar Bilmem anlatabildimmi
Anladım ben onu bebişim Ben 20 tane aldım 14 liraya daha ucuz benimki en ucuzu
ben çatlarımmm yaa pazartesiyeeeeeee kadar

çatlama bebişim kırmızı kartı yediğimi öğrenceksin bak inan bana

Markasi wondfo yurtdisinda cok iyi bi marka ama bu cakmasi bence alma canimmm

perimmm,,, nasılsın bebişim ?????
umarım bu ovu testi sana güzel haberler getirir....
kafanı karıştırmak istemem bebişim ama başka topiklerde ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler diye birşey vardı ve birçok kişi bu şkeilde öürenmiş. ...
ben artık bilemiyorum yaaannnniii

Bebisim esas gebelik testi yaptim ssilik bir cizgicik ciktimonunda resmi var gerileyen sayfalarda ama bu test bozuk inanmadim ovuyu sonradan koydum beekommm senin de yaklasti gununnn inss hepimiz cicis haberler aliriz tatlimmmm

kızlar benim biraz işimvar hepinize hayırlı iftarlar eve gidince uyumazsam tekrar girerim (kesin girerim ) hepinizi çok seviyorum kocaman öptüm

Perdoganııııımmmm nerlerdesinndesin sen yaw, hiç haberimiz yok
yoksam tatilde miydin

Derosss yok kac zmndiiiirrr ????

Alyammm gel bebisim konusalim dokkk iciniiii

Asosummm gorusuruz balimmm bizde seni seviyoruz cekirdegimle ayyy noliy bana cok guluyorummm psikolojiktopik hamis olmusum ben hahahah

Bebisim esas gebelik testi yaptim ssilik bir cizgicik ciktimonunda resmi var gerileyen sayfalarda ama bu test bozuk inanmadim ovuyu sonradan koydum beekommm senin de yaklasti gununnn inss hepimiz cicis haberler aliriz tatlimmmm

anoyyyyy diyesim var ama kendimi tutuyorummmm hayırlısı bakalım canımmmm, bekliiciizzz....
ben test mest yapmadım bu ay, hiç de birşey hissetmiyorum...her ay test alıyorum eve gidiyorum halamın çirkin yüzü geliyor... o yüzden bu ay test mest yokk, bekliiciiğimmm... en azındna şu sıcakalrda biraz daha geç karşılaşırım hiç çekemediğim halamla :))))))))))

Perdoganııııımmmm nerlerdesinndesin sen yaw, hiç haberimiz yok
yoksam tatilde miydin
yok pojomm, canım benim tatilde değilim...buralardayım, nadir de olsa girip bakıyorumm ama yazamıyorummm. işyerinde kısa bir süreliğine oturma düzenimiz değişti, patron benim yan masada oturuyor o yüzden aksatıyorummm. ama bundan sonra daha sık girerim
hoşgelmişsen sen de tatildennnn
herkese ii akşamlar..hayırlı iftarlar
aybicem, sana da iyi akşamlar

canım benim çok üzüldüm yaa ama nası oldu anlamadım kese var demiştin hani.hayırlısı olsun tatlımm

Geldim bebeklerim ( bebek yok dediğim gibi ağladım biraz Dr çıkışında belirsizlik bana ne olacak sorusu kafamı kurcalıyor Pazartesi kürtaj oluyorum erken belirlenmesi iyi oldu diyorum araştırdım da tehlikeli biraz kan grubumda 0- negatif aktif kanama olabilir heran (43:
perim insallah vardır bebis hadi ins yarın kan ver

Alyammm canim benimmmmm bitanecigimmm onumuzdeki aya hazirlan bomba gibiii rahim filmi cektirdinn kurtajda da rahim tertemiz olucakkk kirtajdan sonra sip diye hamis kalan o kadar cok kisi varkiii biri de isilimmm alpella vardi eski topik annemizzz bizi bulusturan o da kurtaj sonradi ilk ay hamis kaldi canim benimmm guclu oll uzulmemeye calisss hemencecik gelcek ins bebis canimmmm

evet bitanem ben ilk gebeliğimden önce 1 yıl hamile kalamamıştım ama kürtajdan sonra 3.adeti görmedim,en hayırlı en sağlıklı bebiş gelecek inşallahh alyammm güçlü ol kendini hırpalama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…