- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.421
cok gecms olsun canmmm,sanslısın ki erken farkedilmişş..allahhh bidaha yasatmasınn..hakkında hayırlısı olsun insallahh..
tatlım benim güzel meleğimm bak dünden beri dua ediyoruz sanaaa hiç korkma manen hep yanındayız bitanem hadi hayırlı haberlerle yat o masaya ve yine hayırlı haberlerle kalk tatlım
sess deneme bir ikii sssss sessssseesss
günaydın kuzum nasılsın.geçmişe biraz bakındım anca gelebildim
sorma kuşum hep 29 günde olan perimin 29. günü hala gelen giden yok kışkışladık gelmiyolarküsmüş halası karaböcükümüzee güzel perimize dün test yaptı soluktu yine güya sabah yine yapıcaktı ama hala uyanamadı gecenin bir yarılarına kadar burdaymış çünküsüdee
vala ben çok iyiyim kuşum göğüslerim bir acıyo anlatamam ama ne oluyo anlamadım çok feci hassaslar bu ay bide serseri mayın gibi dolanıyom ortada 2,5 kilo verdim 4 günde hiç bişey yiyemiyorum uyumak istiyorum heporuç çarptı beni
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
Alyammmmmmmmmm rabbim yar ve yardımcın olsun bacım allahım korktugumuza ugratmasın canım dualarımız seninle aklımızda sende çok ama çok iyi olacaksın inanamak başarmaının yarısıdır ben inanıyorum herşey çok güzel olacak canım ....
Periiiiiiiiiiiiiiiii kalktaaa işeeeeeeeeeeeeeeee zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalkkkkkkkkkkkkkkkk herifin koynunda pok mu var işeeeeeeeeeeee gayrııııııııııııııııııııııı işeeeeeeeeeeeeeeeee çıbıgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar ne var ne yokkkkkkkkkkkkkkkkkk biz iyiyiz çok şükür.....
Yaladık hamınızıııııııııııııııııı
Sagol aybicem keske sizde olabilseniz yanımda o zaman oda parti yerine doner Dr der bu kadar hamileyi berden topladınkuzum çok geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun kuzucum.Allahın izniyle bişeycik olmicak.hepimiz kapıda seni bekliyor olcaz hayatım.bugün dularımız sana inşşş.
vala ben çok iyiyim kuşum göğüslerim bir acıyo anlatamam ama ne oluyo anlamadım çok feci hassaslar bu ay bide serseri mayın gibi dolanıyom ortada 2,5 kilo verdim 4 günde hiç bişey yiyemiyorum uyumak istiyorum hepOruç çarptı beni
vala ben çok iyiyim kuşum göğüslerim bir acıyo anlatamam ama ne oluyo anlamadım çok feci hassaslar bu ay bide serseri mayın gibi dolanıyom ortada 2,5 kilo verdim 4 günde hiç bişey yiyemiyorum uyumak istiyorum heporuç çarptı beni
oooooo çok kilo vermişsinn kuzum .nobatın nezamndı senin???
halamin ayak sesleri gelmeye basladiiiiiii yuhhhh 29 gun olduuu saka gibi yaaaaaa
karnim agridi uyaninca bebeklerrrr testt yaptimmm cizgi mizgi yokkkkkkk
gece 2 damla kan gelmis onu cozemedim artik sokulmesi gerekiyor bekliyorummmmm ha geldi ha gelicek modundaaaa
Ficudum bana cok dandiklik yapti bu ayyyyyy
Olmadi canlarim olmadiiiiiiiiii
bi tuhaflik var ama bekliyorummmm birazdan hepten gelirlerrr hazirliga basliyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?