Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kuzum çok geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun kuzucum.Allahın izniyle bişeycik olmicak.hepimiz kapıda seni bekliyor olcaz hayatım.bugün dularımız sana inşşş.

cok gecms olsun canmmm,sanslısın ki erken farkedilmişş..allahhh bidaha yasatmasınn..hakkında hayırlısı olsun insallahh..

Evet canim erken farkedilmesi en büyük şansım oldu insallah hersey guzel olacak

tatlım benim güzel meleğimm bak dünden beri dua ediyoruz sanaaa hiç korkma manen hep yanındayız bitanem hadi hayırlı haberlerle yat o masaya ve yine hayırlı haberlerle kalk tatlım

Canim suan ihtiyacım olan tek şey dua zaten cok Sagolun hepinizi coookkk seviyorum 12 de hastanede olacağız kendime gelince hemen yazarım size

Perim oldu bu kez olduuuuuuuuu :118::118::118::118::119::119::119: halayını kendime gelince cekerim insssss

sess deneme bir ikii sssss sessssseesss
günaydın kuzum nasılsın.geçmişe biraz bakındım anca gelebildim

vala ben çok iyiyim kuşum göğüslerim bir acıyo anlatamam ama ne oluyo anlamadım çok feci hassaslar bu ay bide serseri mayın gibi dolanıyom ortada 2,5 kilo verdim 4 günde hiç bişey yiyemiyorum uyumak istiyorum hep oruç çarptı beni

anooyyyyyy PERİİİİİİİİİİİİİİMmmm merakta koyma bizi gıııııııızzzz
kalk hemencik işe bişe yap bişelerrr hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

12 kişi 12 kişiiiiii herkes burdaa periiiii hadi hadi bırak geçmişi okumayı haber et bize sonra okursuuunnn

oooooo çok kilo vermişsinn kuzum .nobatın nezamndı senin???

Canimin ici inanıyorum ama korkuyorum da insallah guzel olacak bakalım patoloji de belli olacak sonra bende dogurcam çatır çatır

kuzum çok geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun kuzucum.Allahın izniyle bişeycik olmicak.hepimiz kapıda seni bekliyor olcaz hayatım.bugün dularımız sana inşşş.
Sagol aybicem keske sizde olabilseniz yanımda o zaman oda parti yerine doner Dr der bu kadar hamileyi berden topladın
kankicampinglerim benim

günaydın canlarımmmm süper bir hafta geçirelim hepimiz inşallahhhhhhh

alyammm canım benim sakın korkma Allahın izniyle bi sorun çıkmıycak hemen bitecek,hayırlısıyla sağlıklı bebişine yer açılacak bitanem.dualarımız seninle canımm seni seviyoruz

periiiiiiimmmmm neler olmuş ya testler yapılmış yine,hayırlı haberini bekliyoruz balımmmm

esoşumm sen kaanımla gel buraya ben kendi ellerimle yaparım size mantıyı

canım o verdiğin 2,5 kilo su kaybındır kilo olamaz bolbol su iç asosum hafif hafif yemeyede özen göster bebişin seninleyse susuz kalmasın canımmm

Bende 1-1,5. Arası vermisim asosum( kiz bu hamile işareti olmasinnnn

Halamin ayak sesleri gelmeye basladiiiiiii yuhhhh 29 gun olduuu saka gibi yaaaaaa

Karnim agridi uyaninca bebeklerrrr testt yaptimmm cizgi mizgi yokkkkkkk

Gece 2 damla kan gelmis onu cozemedim artik sokulmesi gerekiyor bekliyorummmmm ha geldi ha gelicek modundaaaa

ficudum bana cok dandiklik yapti bu ayyyyyy

Olmadi canlarim olmadiiiiiiiiii

Bi tuhaflik var ama bekliyorummmm birazdan hepten gelirlerrr hazirliga basliyimmmmm

Evet canım tüm dualarımız seninle hiç bişey hissetmeden olup biter inş. Yeni aylara yeni nobatlara sıkı hazırlan çok yakın sağlıklı bebişinin gelmesi

oooooo çok kilo vermişsinn kuzum .nobatın nezamndı senin???

ah sorma aybicem sürekli tansiyonumda düşüyo eşim tutma bak iyice kötü olacaksın diyo ama tutmamazlık yapamıyorum utanıyorum rabbimden halsizlik ve tansiyondan başka bi problemim yok bide kiilo kaybı işte miğdem rahatsız etseydi tutmazdım ama midemde iyi çok şükür öle işte sürekli bir baş dönmesi geziniyom öle

dur bakalım perim sonuçta daha kırmızılar gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…