Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk cnm:) dünden beri okuyorum okuyorum sonu gelmiyor...ne zor şeymiş bebek sahibi olmak yumurtlama zamanını test etmeyi düşünüyorum ama nasıl olcak bakalım...

Asooossssssss assooosssssss nereye gittin kiiizzzzzz:18::18::18:

geldim yavrum geldim balımmm işyerinde nete bazen bişey oluyo gelmiyoooo açmıyo falan
BOJOOOMMM ne güzel bir rüyaymış hadi hayırlısııı
PERDOGANIMMM yerim ben senin testleriniii kocaman olmuş annesiii
FLYYY hoşgeldin aramızaaa

kızlarrrr ben geldim nasılsınız?nobata kaldı 4 gün tabi ben dün akşam dayanamadım ve bir test patlatdımmmtabiyki sonuççç negatiffffffffffffff yani benim aşılama pofff cıktı.darısı birdahaki bahara.seviyorum hepinizi..

canım daha çok erken ama sabret birazcık daha inşallah tutmuşturrr anneciğiniii

yumurta takibi konusunda ne diyorsunuz?gerçekten etkilimi? bir sürü şey var...kürler , kremler , testler....hangisinden başlasam bilemedim :/

ben bu ay başladım korunmamaya.. yumurtlama günümü hesapladım(adetin ilk günü dahil 15. ve 19.günleri arası) bu hafta çalışmalarımız var :)) bakalım bakalımmmm nolcek

Başka önerisi olan var mııı ?

Son düzenleme:
Merhaa bende aranıza yeni katıldım,, bikaç sayfayı okudum pozitifliğiniz çok hoşuma gittii :) bende 1.5 yıllık evliyim pko luyum yumurtlamam olmuyor hamile kalamıyorum, dün soğan kürü önerdiler onu denemeyi düşünüyorum ama rahim filmi çektireli 2 hafta oldu mecbur 1 ay korunacağız kürleri bu aşamada yapmamın bir zararı olur mu sizce?

Gunumuzzzzzz aydinnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

PERIMMMM misafirlerinnnnnnnnnnnnnnnnn hosgelmisssssssssssssss optumm anneciginiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cokcokcokcok iyki dogurmus senii :13::13::13:

herkese gunossssssssssss
yeni gelen arkideslerrr bzeeee ugur getirirsiniz insallahhhh ve bizde sizeeeeeeee :))))

herkesi cok opuyorummmmm
ya burasi isindi dusunebiliyomusunuz gecen hafta cizme giyiyoduk simdi sicaktan oturamiyoruzzzzzzz ilginc memleket yahuuuuuuuu

OLIMPIYATLAR BASLIYOOOOOOOOO filenin sultanlarina biletleri aldikkkkkkkk bakalimmmmmmmm cocucaz resimleri koyarim kisalrrrrrrr

bu arada HALVET HAFTAM dolayisiyla TARAFIMA EDILEN tummmm dualariii kabul ediyorummmm
insallahhh basarili calismalar gerceklestiririzzzzzzzzzzzzz
o oturan boga yumurtami supermen bir spermcan bulurrrrr ve SALDIRIRRRRRRRRRRRR

herkeslerii optummmmmmmm

veeee ramazan boyuuuuuu herkeslerinnn ruhunaaaaaaaaaaa bibrer yolluyorummmmmuckss

neler oldu neler perdoganımız hamileee
ooohh perim seninde anneciğin geldi keyfin yerindedir inşallahhhh
idilgammm sende mönüyü ver artık nerdesiniz sabahtan beriii

gunun monusu

patlican - patates -kofte OTURTMA (borcamin icine oturtucam bakalim nasil olucukkkkkkkkkk) (bolll sarmisak konacak sogan yok ortaya domates hopp firin
sehriyeli pilav (dunden :))
barbunya zeytinyagli
firinda kabak yogurtlu (ailemizin ramazan gelenekseli:)))
yogurtlu brokoli (AYBICEM SUYUNUDA ICICEM)
kocise brokoli yesillikli salata
kefir-cola

tatli : avakadolu muzlu balli cevizli tatliya deavmmm :))

kavun ortasi dondurma

SAHUR : ben super tutturdum bu sahuru kislarrrrr

1 yumurta-sut-z.yagi -tuz cirtp ekmekleri (kepekli) batir diz kagida sal firinaaa cikartmadan koy uzerlerine kasarlari ohh missssss tokta tutuyoo
domates-peynir-salatalik-1 bardak kefir
guppp uykkuu

neler oldu neler perdoganımız hamileee
ooohh perim seninde anneciğin geldi keyfin yerindedir inşallahhhh
idilgammm sende mönüyü ver artık nerdesiniz sabahtan beriii

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anooooyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm

perdoşuummmmmmmmmm minicik bebeciğimmmmmmmmmm

kelebeğin konumuş göbüşüneeee

oleyyyyy oleyyyyy oleyyyyyyyy

heyyooooooooooooo

çok mutluyuuumm çokkkkkk ailemi yolcu ettim üzgün üzgün bilgisayarı açtımmm sağolsun ponjuuum msg atmış ondan aldım güzel haberiii çok heyecanlandımmm yüüzümü güldürdünnnnnnnnnnn

canım benimmmmmmmmm

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn

seviyorum seniiii

haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

perdoşumaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 471567 Eki Görüntüle 471570 Eki Görüntüle 471572 Eki Görüntüle 471578 Eki Görüntüle 471581 Eki Görüntüle 471582

canimmmm benimmmm ayyy cokk sevindimmmmmmmmm
ayyyy ayyy ramazan hediyseii bak goruyomusunnnnnn cnmcmmm benimmmmmmm
ALLAHHHHHH insallahhhhhh hayirlisiylaa kucagina almayi nasip etsin hayirli hamilelikler versinnnnnnnnnnnn
bebisimizinnnnnn BAHTI SANSI ACIK , TAHTI GUCLU , OMRU UZUUN SAGLIKLI RUHU HUZURLU KALBI SEVGI DOLU OLSUNNNNNNNNN

(BU BEBISSS KIZ DIYROUM BENNN - haberin olaaa)

ERDOGAN HAMISSSSSSSSSSSS

eeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvettttttttttttttttttttttttttttttttttt lililililililililililililiilllll teyteyteyteyteyteyteyteyteyt hobbbaaaaaaaaaa

64:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

eerdgn Hamileee

Alya35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

eliz117 NOBAT: 1 Ağustos

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

Hafzak NOBAT: 7 Ağustos

Bojou: Bat(asıca): 10 Agustos

**Medmus: İnşallah bu ay tüp bebek yaptırıcak

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

ayyyyyyyyyyyyyy lilililililililillleyleyl teyteyteyteyeteyetyeteyeteyetetetete lillililililililililililililililillililililililll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…