- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.101
Anladım canım Allah sabır versin tüp bebiş felan düşünmedinizmi hiç? Bu kadar yıpranmamış olursun...
acelem yok caniiiiğğmmm :) kpss sınavıyla bogustum ekstra bu sene ıstedıgım gıbıde gecmedı onedenle yenıden azırlanmayı dusunuyorum acelem yok rabbıme bıraktık tabakhaneye poh degıl yuvamıza bı sıpa ıstıyoz
tup bebek falan parayla ankara gıbı buyuk sehırlerde bu ısler devlet hastanesınde pek bı uğrastırmayla ozellerdede pekkkk bı parayla memeurr olmam lazım once:) nasılsımm:)
iftar menüm
tel şehriye çorba
baklava yufkasından patatesli peynirli börek
yeşil fasulyaaaaaaaaa
cacık
salata
çikilatalı kek
doysun karınlar vursun davullar hey hey hey
iste benim bebis ve benim adimmmmuckk
[video]http://www.tjk.org/Content/Visual.aspx?v=10090323.wmv&tarih=03/09/2010&from=tjkweb&popUp=1&l=1[/video]
bakalim becerebildim miii :))))))
vahsi-hizli- ozgur .............................. felannn :))
Gızzzzzzzz aşifteee pahlava yufkasından börek mi olurmuş nereni barnaklayıp çıkarıon bu tarifleri bilmemkiiiiiiiiiiiBarnaklayıp kokluyon boyuna heral.
O börek dağılır gızzzzzzzz nası yicik herif sen sokacan zaar ağzınaaa gavurun gızııııııı
Herşeyi yolu yordamı varrr, baklavaya üşendinde börek yapam dedin dimiiiiiiiiiiii tembel yosma seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HER YOL VAR HER YOL ATIYOM TOTOŞUMDAN YAKALIYOM BAŞKA YERLERİMDEN PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YALARIM SENİ
ayyy bayılırım o şarkıyaaaaaaaaaaaaaaaaaa la faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la sollllllllllllllllllllll faaaaaaaaaaa solllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayy karıştııııııııııııııı
ayyyy idilgammm yaaaaaaaaaaaaaaaa bak en arkalardan gelip kalabalığı yarıp nası birinci oldu hooppppppppppppp diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aynı anası gibii bi atağa geçtii pir geçtiiiiiiiiiiiiiii sende pidilga gibiii koş koşabildiğin kadar 1. gelicek spermcan bu ayyyyyyyyyyyyyyyyy
Ben kaçtım kızlar size doyum olmaz öpüyom hamınız ve yalıyom yarın görüşürük çüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyyy aklima spor yaparkenn ne geldii kislarrr
hani hamisler bebislerine aldiklariiiii cicileriiiiin resimlerini koyuyolarrr yaaaaaaaaaaa bizde halvet kostum cicilerinin resimlerinii koyarmisizzzz bakkk evladimmm bu seninnn olusum kostumunnnnnnnn
offffffffffffffffffffffffff
buranin sicagida bi berbatmisss haaaaaaaaaa 3 gun once yagmur cizme bugun 29 derce ama buranin gunesii dikdik geliiiiiiiiiii mahvediyoooooooo insani
burdakiler cok hossss ama haaa karsimiz parkkkkkkk gerci burda heryer parkkkkkkkkkkk bayaaaa millet pakin icinde gelip uzerlerini cikarip bikini modunda gunesleniyooo havlusunu ortusunu serippppp
tuhafffffffffffffffffffffffff cokkkk tuhafffffffffffffffffffffffffffffff:))))))))
bizde gidicez aksamustu kocisle lapimizi topumuzu alip cimlere uzanip film izleyip iftari beklicezzzzz sizin saatle burda 23.10 da iftarrrrrrrrrrr
offffffffffffff ki ne offffffffff
SPORUMA DEVAMMMMUCKSSS
ayyyy aklima spor yaparkenn ne geldii kislarrr
hani hamisler bebislerine aldiklariiiii cicileriiiiin resimlerini koyuyolarrr yaaaaaaaaaaa bizde halvet kostum cicilerinin resimlerinii koyarmisizzzz bakkk evladimmm bu seninnn olusum kostumunnnnnnnn
offffffffffffffffffffffffff
buranin sicagida bi berbatmisss haaaaaaaaaa 3 gun once yagmur cizme bugun 29 derce ama buranin gunesii dikdik geliiiiiiiiiii mahvediyoooooooo insani
burdakiler cok hossss ama haaa karsimiz parkkkkkkk gerci burda heryer parkkkkkkkkkkk bayaaaa millet pakin icinde gelip uzerlerini cikarip bikini modunda gunesleniyooo havlusunu ortusunu serippppp
tuhafffffffffffffffffffffffff cokkkk tuhafffffffffffffffffffffffffffffff:))))))))
bizde gidicez aksamustu kocisle lapimizi topumuzu alip cimlere uzanip film izleyip iftari beklicezzzzz sizin saatle burda 23.10 da iftarrrrrrrrrrr
offffffffffffff ki ne offffffffff
SPORUMA DEVAMMMMUCKSSS
yawrım o ecnebiler gibi açma hemen öle
burası da acayipp sıcak yaaaww
40 derece olsa bilem halvet olur diyoduummm emmmmmeeeee nefes alınmıyooooo
evde klima da yoohhh
biz da halvet haftamızın selameti açısından yendien yazlığa gitmeye karar virdikk
ooohh püfür püfüüür esiyaaaa orasııı
kızzz noldiii beni görüdnüzzz sustunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hiçbirimizin acelesi yokta, 2,5 sene ve söylediğin durumlar seni yıpratmış olabilir, sonuçta herşeyin çözümü var artık yardımcı olmak adına söyledim, tabakhaneyle alakasını da çözemedim.
Hayırlısı olsun hakkkında
Gızzzzzzzz aşifteee pahlava yufkasından börek mi olurmuş nereni barnaklayıp çıkarıon bu tarifleri bilmemkiiiiiiiiiiiBarnaklayıp kokluyon boyuna heral.
O börek dağılır gızzzzzzzz nası yicik herif sen sokacan zaar ağzınaaa gavurun gızııııııı
Herşeyi yolu yordamı varrr, baklavaya üşendinde börek yapam dedin dimiiiiiiiiiiii tembel yosma seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?