Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Anladım canım Allah sabır versin tüp bebiş felan düşünmedinizmi hiç? Bu kadar yıpranmamış olursun...

acelem yok caniiiiğğmmm :) kpss sınavıyla bogustum ekstra bu sene ıstedıgım gıbıde gecmedı onedenle yenıden azırlanmayı dusunuyorum acelem yok rabbıme bıraktık tabakhaneye poh degıl yuvamıza bı sıpa ıstıyoz
tup bebek falan parayla ankara gıbı buyuk sehırlerde bu ısler devlet hastanesınde pek bı uğrastırmayla ozellerdede pekkkk bı parayla memeurr olmam lazım once:) nasılsımm:)

iftar menüm

tel şehriye çorba
baklava yufkasından patatesli peynirli börek
yeşil fasulyaaaaaaaaa
cacık
salata
çikilatalı kek

doysun karınlar vursun davullar hey hey hey

Hiçbirimizin acelesi yokta, 2,5 sene ve söylediğin durumlar seni yıpratmış olabilir, sonuçta herşeyin çözümü var artık yardımcı olmak adına söyledim, tabakhaneyle alakasını da çözemedim.

Hayırlısı olsun hakkkında

iftar menüm

tel şehriye çorba
baklava yufkasından patatesli peynirli börek
yeşil fasulyaaaaaaaaa
cacık
salata
çikilatalı kek

doysun karınlar vursun davullar hey hey hey

Gızzzzzzzz aşifteee pahlava yufkasından börek mi olurmuş nereni barnaklayıp çıkarıon bu tarifleri bilmemkiiiiiiiiiii Barnaklayıp kokluyon boyuna heral.

O börek dağılır gızzzzzzzz nası yicik herif sen sokacan zaar ağzınaaa gavurun gızııııııı

Herşeyi yolu yordamı varrr, baklavaya üşendinde börek yapam dedin dimiiiiiiiiiiii tembel yosma seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maşallaahhh Pidiliimmm tazı gibi koşuyaaaa :)

IWITTTT IWITTTTTT tiyzesiii ve bennnnnnnnnnnn islemmm tamammmmm

alla eniii pulla beniiiii
gelll TIK TIKLAAA YARRRRRRRRRRR
gozumm spermcandann baska birseyy gormezz olduu yarrrrrrrrrrr

Ben kaçtım kızlar size doyum olmaz öpüyom hamınız ve yalıyom yarın görüşürük çüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyyy aklima spor yaparkenn ne geldii kislarrr
hani hamisler bebislerine aldiklariiiii cicileriiiiin resimlerini koyuyolarrr yaaaaaaaaaaa bizde halvet kostum cicilerinin resimlerinii koyarmisizzzz bakkk evladimmm bu seninnn olusum kostumunnnnnnnn

offffffffffffffffffffffffff

buranin sicagida bi berbatmisss haaaaaaaaaa 3 gun once yagmur cizme bugun 29 derce ama buranin gunesii dikdik geliiiiiiiiiii mahvediyoooooooo insani
burdakiler cok hossss ama haaa karsimiz parkkkkkkk gerci burda heryer parkkkkkkkkkkk bayaaaa millet pakin icinde gelip uzerlerini cikarip bikini modunda gunesleniyooo havlusunu ortusunu serippppp
tuhafffffffffffffffffffffffff cokkkk tuhafffffffffffffffffffffffffffffff:))))))))

bizde gidicez aksamustu kocisle lapimizi topumuzu alip cimlere uzanip film izleyip iftari beklicezzzzz sizin saatle burda 23.10 da iftarrrrrrrrrrr
offffffffffffff ki ne offffffffff

SPORUMA DEVAMMMMUCKSSS

yawrım o ecnebiler gibi açma hemen öle

burası da acayipp sıcak yaaaww
40 derece olsa bilem halvet olur diyoduummm emmmmmeeeee nefes alınmıyooooo
evde klima da yoohhh
biz da halvet haftamızın selameti açısından yendien yazlığa gitmeye karar virdikk
ooohh püfür püfüüür esiyaaaa orasııı

İstersen kostümlerle uğraşmayıp direk hangi görüntüde hamiş kaldığımızı kaydedelimmmmmmmmmmmmmmmmmm ahahhahhahahah ayyy bugün sıcak başımıza vurdu haaaaaaaaaaa ahahhahah ayy koptummmmmmmmmm

Bizim üniversite şenliklerine gelir bikiniyle serilirlerdii yaaaaaaa rahat insanalr vesselammmmmmmmmmmmmm

Ayy bi banyoya atim gene kendimii bennnnnnnn pişenziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

HER ZAMAN HERYERDE HER DURUMDA HER Daim halvet calismalarimiz devammm edicukkkkkkkkkk topikcekkkkkkk gidin gulum gidinnnnn onemli hafta bu haftaaa:))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikk eccuk geç olduu amaaaaaaaaaaaaaaa

bugün misafirim vardıııı
annemlerr,teyzemlerr,annemin halasıııııııııııı oooooooooooooooo
bir kahvaltıı yapmışız ayıptır söylemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oooo maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne var neee yokkk havadis varmıı havadisssssssssssssssssssssssssssssssssss
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçmişi okuamadımm yarın okurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yimek yapcam daha kocişeeeeeeee :))))
az sonra gelirr odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tecrübeli arkadaşlar bana cevap yazsın lütfen.
yarın eşim doktora gidecek. iki aydır çalışmalar sonuç vermedi de.
test yaptıralım içimiz rahat halvete başlarız dedik.
ben yaptırdım ne test varsa.
bende bişey çıkmadı o yüzden eşim kendini suçlamaya başladı.
yarında doktora gidecek.
ürolojiye mi gidilir?
ne yapılır hangi testler?
beni aydınlatacak arkadaşlar varsa çok sevinirim
zahmet olacak ama...

hepimizin hakkında canım gittim dr a bir dönem klomen falan denedık buyutmedı femara denedık bı buyuttu yımırtayı bı buyutmedı derken benım dr hamıleydı doguma gıttı geldııı derken bende sınav telasına basladım ders calısmaya ara verdım korunmuyorumda olduguda yok sogan kurlerı ıncır kurlerı falan fısmekan balcorekotutarcınlar denedık ama malı durumlar ıyı degıl bu aralar tek calısanla bı ev ancak gecınıyor memur olayım rahat rahat yaparık dıyorum hem devlet tup bebek ıcınde 3 yıllık evlılık sartı arıyormus bızımkısı ocak ayında 3 yıl olacak o nedenle beklıyoruz hemde benım kpss puanım acıklansın yenıden calısmaya gerek olmaz dıyorum belkı bı umut o zaman yenıden dr la gorusuruk dıyorum emmeeeeee daha acıklanmadııı 3 yılda dolmadı parada olmadııı :))) yanı beklemedeyız tabakhane ıle aceleyı baglantyı kurmus olabılırım ben ne dedıgımı bılıyomıyım kı oruc agızlan yandımmmmmm kul oldummm :S

perimmmmmm çok güzel oluyo baklavalık hamurdan börek dene bak sen de seversin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…