Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ilk doktoruna bende şimdi okuyunca çok kızdım. testler yapmadan nasıl sana hormon ilacı verebilir ki. deli midir nedirrrrrr :))))))))))

bende 30 olucam 1 ay sonraaaaaaaaa genciz daha gencizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar benim gibi eşinin morfoloji değeri düşük kişiler var mı??
neler yapıyorsunuz. doktor tüp bebeğe yönlendirdi bizi

Canım sperm hareketliliği nasıl ???? genelde doktorlar sperm hareketliliği iyise onu pek önemsemiyolarmış ama

sizi tüp bebege kadın doğpumcun mu yonlendirdi...

ya biz de eşime sperm testıyaptırıcaz onumuzdekı hafta ben hamıle kalmakta cok sukur sorun yasamıyorum ama

bebeklerımızı kucukken kaybedıyoruz genelde spermde sorun oldugunda kucukken düşmelere sebep oalbilşyormus diye yaptırıcaz nbakalımm

ii bakalım tecrübelerinize bol bol ihitiyaç olcak burdaa.senin bebişn var galiba

canım ben 3 tane bebgımı kaybettım ilki 11 haftalık ıkıncısı 28 haftalık üçüncüsüde gecen ay 12 martta düşük yaptım 5+4 tü

hiçbirisinde sorun cıkmadı gelısımsel fln bi sorunumuz yok bende kan pıhtılaşması cıktı heterozigot mutasyonu 677 ct

böle işte su an yasyana bebegım yok ama cennette benı bekleyen 3tane melegım var bir kürtaj bir normal doğum bir de kendılgıınden düşük geçirdim...

ilk doktoruna bende şimdi okuyunca çok kızdım. testler yapmadan nasıl sana hormon ilacı verebilir ki. deli midir nedirrrrrr :))))))))))

bende 30 olucam 1 ay sonraaaaaaaaa genciz daha gencizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

delidir ne yapsa yeridir
şimdi şakasını yapıyom ama o gün moralim acayip bozulmuştu.düşünüyom acaba şikayet etsem mi diye
işyerimden bi arkadaş da gitmiş meğerse o dr.a,onda kist varmış, bi hap vermiş olmazsa ameliyat yaparız demiş hemen.
rahatsız biraz sanırım

inşallah aminnnnnnnn. evet destek oluyoruz ama dün eşimin morali çok bozuktu. eski neşeli, komik cemden eser yoktu

canım eşin çok hassas bi insan anladığım kadarıyla,o yüzden sana biraz daha fazla iş düşüyo.sen kendini bırakma sakın normal davran ki eşin de düzelsin.tedavinizi olun tüp bebek çalışmalarını hızlandırın,Allahın izniyle tatlı tatlı ikizleriniz olur inşalllaaaahhhh

çok geçmiş olsun canım..Allah hayırlısıyla bebiş sahibini olmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah

bir şekilde al o testi canım. elinde bulunsun daha sonra bir daha test yaparsanız karşılaştırırsınız. biz 2 kere yaptık ama doktor bizi en iyi laboratuvarlardan birine daha yönlendirdi burdada kesin yaptırın dedi.
peki sen muayene oldunmu, yumurtluyormusun doktor baktımı

bu ilacı eşim içecek değilmi. nisan sonunda eşim bir test daha yapacak sonra iyi bir ürolağa gidicez. o da tahminimce ilaç ve yanında vitamin verecek.
canım iyi aktarlar var belki hamile kalabilirim. bunu doktorumda söyledi. ama morfolojisi düşük bir erkeğin spermi iyi olmadığı için. hamilede kalsam düşük yaparmışım. bu yüzden direkt dr. tedavisi daha mantıklı gleiyor

Abstinans süresi : 4 Gün
Miktar : 3.4 cc
Renk : Sarımtırak
PH :8.0
Vizkozite : (++)
Likefaksiyon : 45 dk
Fruktoz : (+)
1 cc'deki spermatozoon : 16.000.000
Totatl Spermatozoon : 54.400.000

MOTİLİTE VİTALİTE

(a) İleri Hareketli :%46
(b) Yerinde Hareketli :%29
(c) Hareketsiz : %25

Lökosit (Leucoscreen) : 200.000/cc
Eritrosit : /cc
Semende aglutinat başına sperm sayısı
10 gr1, 10-50 gr2, (büyüktür işaret ) 50 gr3, %100 gr4

MORFOLOJİ

Kruger Strict Critera Değerlendirilen spermatooa sayısı 100 adet
Normal yapı : %2
Anormal Yapı :%98
Baş Defekti :%57
Boyun Defekti :%25
Kuyruk Defekti :%16

canım sonuçlar yukarıda ki gibiiiiiiiiii. üzülme sende düşüklerin için. eşin test yaptırsın. doktorum bana morfoloji çok düşük. hamile kalsan bile düşük yaparsın demişti

kızlar adetim gecikeli 4 gün oldu, bakalım cumaya kadar gelmezse test yapıcammm
Güzel haberlerle gel inşallah canım.
Ankaradamisin sen perisokOmmmm ????
Evet tatlım sennn ?
Kuzum doktoruna sor mutlaka Allah korusun kaş yaparken göz çıkarmayalım bak korkarım benn PH dengesini felan bozmasın sonra
Offf çatlapım benimmmm yaaaaaaa
Süpersinnnnnn vitaniminnn çok sevindimmm işte buuuuuuuu!!!!!!!!
Selam, her bayanın bünyesi farklıdır. Erken yumurtlama+erken döllenme olduysa pekala yerleşme kanaması da olabilir. Bikaç çocuk doğurmuş olmak elbette kişiyi tecrübeli kılar ancak kendi tecrübe ettiğimiz şeylerin herkeste aynı olmasını bekleyemeyiz

Günaydın bebekommmmmmmm bugünü iyi değerlendirrrrrr nolursa olsun canım

yani tabii ki erken yumurtlama erken döllenme bunlar da olabilri yani şu malum istisnalar kaideyi bozmaz....

herkesin siklusu farklıdır süresi farklıdır bu günler de siklusun uzunluk ve ksıalıkalrına göre değişir.

ama adetten önce her kanaması gelen aman yerleşme kanaması sanıyo yerleşme kanaması o kaadr kolay ve herkesde görülen bişey değildir ki

ayrıca burası tıp arastırmaları sitesi değil tüm kadınalrın tecrübelerini paylaştıgı bir site benim de doktorluk iddiam yok

ama gidin istediğiniz doktora sorun reglıme 10 gün var yerleşme kanamsı geldı deyin (sözüm meclisten dışarı)

bi tarafıyla güler size ben de gayet güzel bi şekılde açıklamaya çalıştım ve bir de bu tip sorular karsııdna pembe tablolar çizip

regl gelince arkadasımın büyük bi hayal kırıklıgıyasamasını da istemem :)

analdım canım biz daha önce sperm testı yaptırmaıdk bu konudada hiçbi bilgim yok

bi arkadasım vardı baska bi topikte üst üste 4-5 düşük yaptı meğer onun eşimnde de sorun varmış ama morfolij sorunu muydu bılmıyorum

varıkosel amelıyatı oldu hemen hamıle kaldı bebegını doğrudu kocaman bi oğlusu var sımdı maşalllah....bizde böle bi durumdan

şüphelendıkde bakalım bızde ne cıkcıak sağol canım

Canlarrr cicişlerrrr ballı lokmalarrrrrrrrrrrrrr keyifler nasılllllllllllllllll. Ben bomba gibiyim bugündeeeeeeee, içimde kelebekler uçuyoooooooooooooo. Çok aşığım çok mutluyuummmmmmmm dolayısıyla hayat doluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Olucakkkk olucakkkkkkkkkkkkkk bu ayyyy göbüşlerrrr bebişle dolucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Napanız ayyyy yogundum bi nefes almaya geldimmmm umarımmm herkesss çok iyidirrrrrrrrr ben aynıyım herşey yolunda çok şükürrrrrrrrrr

Yaralıyacak bişey söylediğimi düşünmüyorum...doktor gibi kendımden emın konsutugumu söyleyen sizsiniz

ben size böle bir iddiam yok dedikçe böyle söyluyorsunuz...o sizin algılamanızla alakalı bişey...

benım böle bir iddiam yok sadece soruya cevap vermek istemsıtım hepsi bu...kimseye bişey ispatlamaya çalışmıyorum

bu arada ne güzel bi hoşgeldin oldu farkında mısınız ?

Bikaç çocuk doğurmuş olmak elbette kişiyi tecrübeli kılar ancak kendi tecrübe ettiğimiz şeylerin herkeste aynı olmasını bekleyemeyi

bunu yazan sizsiniz ben bunun için tıp sitesi değil herkes tecrübesini yazıyor dedim....evet ben de tecrubemı
yazıyorum evet hherkeste aynısı olmaısnı beklemıyorum...bazı gerçekler vardır 3 aşağı beş yukarı oynar
o kadar....

Son düzenleme:

kusura bakma ama,ortamı geren biraz sen oldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…