- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.661
bu arada dün dr.a gittim yine muayene için.
geçen gittiğim dr.un aksine olumlu şeyler söyledi.bi dolu hormon ilaçları vermişti ya diğeri.şaşırdı dr.test yapmadan bunlar verilir mi diye.neyse işte yımırtam çatlamış sağ taraftan.diğeri solda bi yımırta görmüştü,sağda bişi yok demişti.
yumurta rezervi de yaşına göre iyi dedi (malum yolun yarısındayız),kalitesini bilemeyiz tabi. akıntı falan da yok,temiz görünüyo dedi. smear testi için örnek aldı işte.
sonracııma, dedim ki ben bi incir kürü yaptım dr.hanım dedim,o da prolaktini falan yükseltiyomuş dedim :26:
azıcık kızdı,hey allaam rahat bırakın şu yımırtalarınızı dedi
bi de ovulasyon testi yapıyom teyid amaçlı,aslında anlıyom ne zamaan yımırtladıımı ama dedim.
testleri boşver,viciidini dinle.raat ol,takma kafaya dedi.
adetin 3.günü bakıcak işte hormonlara bi sürü şeye falan.
hayırlısı olsun bakalım.
hehehehehehehe:))))bugün kaçışı yok zatennnn
banane yaa bende aferin isterimm bu akşam için yanii
kızlar benim gibi eşinin morfoloji değeri düşük kişiler var mı??
neler yapıyorsunuz. doktor tüp bebeğe yönlendirdi bizi
ii bakalım tecrübelerinize bol bol ihitiyaç olcak burdaa.senin bebişn var galiba
ilk doktoruna bende şimdi okuyunca çok kızdım. testler yapmadan nasıl sana hormon ilacı verebilir ki. deli midir nedirrrrrr :))))))))))
bende 30 olucam 1 ay sonraaaaaaaaa genciz daha gencizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah aminnnnnnnn. evet destek oluyoruz ama dün eşimin morali çok bozuktu. eski neşeli, komik cemden eser yoktu
Canım sperm hareketliliği nasıl ???? genelde doktorlar sperm hareketliliği iyise onu pek önemsemiyolarmış ama
sizi tüp bebege kadın doğpumcun mu yonlendirdi...
ya biz de eşime sperm testıyaptırıcaz onumuzdekı hafta ben hamıle kalmakta cok sukur sorun yasamıyorum ama
bebeklerımızı kucukken kaybedıyoruz genelde spermde sorun oldugunda kucukken düşmelere sebep oalbilşyormus diye yaptırıcaz nbakalımm
canım ben 3 tane bebgımı kaybettım ilki 11 haftalık ıkıncısı 28 haftalık üçüncüsüde gecen ay 12 martta düşük yaptım 5+4 tü
hiçbirisinde sorun cıkmadı gelısımsel fln bi sorunumuz yok bende kan pıhtılaşması cıktı heterozigot mutasyonu 677 ct
böle işte su an yasyana bebegım yok ama cennette benı bekleyen 3tane melegım var bir kürtaj bir normal doğum bir de kendılgıınden düşük geçirdim...
selamlar kızlarr....
asis cim canım her şeyde bir hayr vardır canım... biliyosun ki tek bi sperm bile yeter Rabbimin izniyle... şükür ki istanbul dasınız... en iyi dr lar en iyi hastaneler orada... bak ben bi dr a gitmek için 1 hafta düşünüyorum... eşinde anlayışlı ne güzel... Rabbim önce sağlık sonra da huzur versin canım... inşallah beişinizde gelecek...
bizde spermiogram testi yaptırdık fakat ne sayısı ne de morfolojisi hakkında tek bir bilgim bile yok... çünkü dr tel de söyledi ve de sonuçlar iyi dedi.. keşke sorsaymışım.. bilemedim yaa...
kızlar o test sonucunu aylar geçse de alabilir miyim? ulaşabilirim dimi?
eşim bir haftadır çok hastaydı ve benim yumurtlama günlerim geçti...şimdide iyiyleşti ama benim hevesim söndü yaa....... bu ay hiç umudum kalmadı diyebilirim...
amaaannnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa..................... offfffffffffff...................
bu ilacı eşim içecek değilmi. nisan sonunda eşim bir test daha yapacak sonra iyi bir ürolağa gidicez. o da tahminimce ilaç ve yanında vitamin verecek.asiscimm bi araştır tatlım ama sana en içten samimiyetimle sölüyorum bu proxeed plus'ı bi deneyin hemen tüp bebek filan tüm çareleri tükettikten sonra onu düşünün tabi benim ki sadece tavsiye canım ama bizde aynı durumda olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum ve istanbulda çok iyi bi aktar var araştırmalarım sonucu buldum istersen sana numarasını veririm özelden mesajla
çok geçmiş olsun canım..allah hayırlısıyla bebiş sahibini olmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah
Canım sperm hareketliliği nasıl ???? genelde doktorlar sperm hareketliliği iyise onu pek önemsemiyolarmış ama
sizi tüp bebege kadın doğpumcun mu yonlendirdi...
ya biz de eşime sperm testıyaptırıcaz onumuzdekı hafta ben hamıle kalmakta cok sukur sorun yasamıyorum ama
bebeklerımızı kucukken kaybedıyoruz genelde spermde sorun oldugunda kucukken düşmelere sebep oalbilşyormus diye yaptırıcaz nbakalımm
canım ben 3 tane bebgımı kaybettım ilki 11 haftalık ıkıncısı 28 haftalık üçüncüsüde gecen ay 12 martta düşük yaptım 5+4 tü
hiçbirisinde sorun cıkmadı gelısımsel fln bi sorunumuz yok bende kan pıhtılaşması cıktı heterozigot mutasyonu 677 ct
böle işte su an yasyana bebegım yok ama cennette benı bekleyen 3tane melegım var bir kürtaj bir normal doğum bir de kendılgıınden düşük geçirdim...
canım eşin çok hassas bi insan anladığım kadarıyla,o yüzden sana biraz daha fazla iş düşüyo.sen kendini bırakma sakın normal davran ki eşin de düzelsin.tedavinizi olun tüp bebek çalışmalarını hızlandırın,Allahın izniyle tatlı tatlı ikizleriniz olur inşalllaaaahhhh
Güzel haberlerle gel inşallah canım.kızlar adetim gecikeli 4 gün oldu, bakalım cumaya kadar gelmezse test yapıcammm
Evet tatlım sennn ?Ankaradamisin sen perisokOmmmm ????
Kuzum doktoruna sor mutlaka Allah korusun kaş yaparken göz çıkarmayalım bak korkarım benn PH dengesini felan bozmasın sonraKISLARRRRRRRRRR bugun o konustugumuz jeli aradim bulamadim ama daha iyisiymissssss bilmem artik conceive plus fertility lubricant aldikkkkkkkkk 12 £ 8 tup var icindede tupu nasil sikarim iceri onu bilmiyorummmm korkarimm benn fitil bilemmm zorr oluyoooo
denicezzzzzzzzzz
ya sabirrrrrrrrrrrrrrr:)))
Offf çatlapım benimmmm yaaaaaaaYORUMLUYORUMMM :)))
neyseee halinnn ciksinn falinnnnnnnnnnn
hmmmm 1 vakte kadar halvet bekliyorrr seniiii cnmcmmm ve sonrasinda 9 vakte kadar nurtopu gibiiii tekmiidesemmm ikizmi desemmm bebislerrr bekliyooo seniii :)))))))))))
icin akismiss seninn cnmm ama merak etme ata binmisss bir cilginn turkkkk hatta ennn cilginn olannn turk kii adii spermcan seninn spermman innnn yola cikmisss geliyooooooooo senin yimirtini kucaklamayaaa mutlu bir kavusma goruyorummm :))) kavusmaninn ardi aydinlikk 9 vakit sonrasiiiii sabahlarr olmasinnn durumlarii varrrr
ayyy kislarrr yaa geyik bi yanaa kasiklarim cokkk agriyoo bu sefer ikisideeeeee ya bu incir uzeri femara derkenn yumurtaliklarimm infilak edicekkk hele ayakta ve yururken cokk agriyoooooo
bu iyi biseymi kiiiiiiii
yaa nerdesinizz siz yahuu herkeslerr gitmisssss
Süpersinnnnnn vitaniminnn çok sevindimmm işte buuuuuuuu!!!!!!!!KKKIIIIIIIZZZZZZZZZZZZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
Halvete gelin halveteee....
Dünkü yediğim okadar lafa rağmen hadi kızım unut herşeyi dedimmm..kapa gözünü dal direkt yapcak birsey yok yımırtlama günün herşeyi yutcaksın dedim:))
Yani küs olduğum kocamla halvete girdikk.
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:44:
Selam, her bayanın bünyesi farklıdır. Erken yumurtlama+erken döllenme olduysa pekala yerleşme kanaması da olabilir. Bikaç çocuk doğurmuş olmak elbette kişiyi tecrübeli kılar ancak kendi tecrübe ettiğimiz şeylerin herkeste aynı olmasını bekleyemeyizöncelikle :)
yerleşme kanamsı bir kere gelri kahverengi gelir ve adete en fazla 7 gün en az 3 gün kala gelir.
ki senin regle daha 9 gün var bebek yeleşmemiş ki daha yerleşme kanamsı gelsin... :)
malumunuz ki yumurta spermle döllenir bölnüp çoğalarak tüplerde ilerler ilerler veee kalınlaşmış
rahim duvarına düşer buraya tutunur yapışır yani yerleşir....en kanlı bölgeyi seçer...bu yuzden yerleşme kanamsı gelir
ki herkesde gelmez gelmesi de yaşanabilecek bir düşüh tehlıeksı ve kanamalı bir gebelıgın habercisi oalbilir neyse konumuza dönelim
rahim duvarı kalındı bebek buraya tutundu büyüdükçe içeri gömülü gömülür ve orada iyice sabirlenir....Rahim duvarının yeterince
kalınlaşmış ve kanlanmış olması çook ama çok öenmlidir çünkü yumurta döllenmiş olsa dahi eger rahım duvarı kalın değilse
yerleşemez....yeter li kan akısı yoksa da besleneip büyüyemez....bunun için hormonmalrımızın dengeli olması çok önemlidir..
hormonalrımız dngeli ise ve güzel çalışıyorsa rahım duvarı pekala düzgünce kalınlasır....yok döllenme tutunma olmadımı o zaman da
rahım duvarıı yıkılır ve regl olrk onu dısarı atarız her ay yenısı olusur :)
lafın özü regle 9 gün kala yumurtan döllense dahi henüz rahme düşüş gerçekleşmediğinden tutunmadan bahsedemeyız
dolayısıyla tutunma kanamaısndan da bahsedemeyız......sizinki belkı sık ilişkiden olusmus tahrısten dolayı gelen bi kandır
bi süre cinsel perhiz yaparsanız yaraya dönüşmeden düzelir :)
doktorların çoğu desteklemıo preseed kullanımını para tuzagı olarak görüyolar.....ama kullanıp memnun kalan çok kişi var
hiçbi işine yaramayan da cok ınsna var ama denemeye değer.. :)
senin başına gelen dünde benim başıma geldii.dahada yapmam dediim.adam havaya girmiş.halbuki demiştim önemli gün ona göre işlerini ayarla neymişşşş yorgunmuş.başlıcam yorgunluğunaa.ama bende bugün herşeyi unutup eskiye dönmek zordundayım .bugün son şanslı günüm
Selam, her bayanın bünyesi farklıdır. Erken yumurtlama+erken döllenme olduysa pekala yerleşme kanaması da olabilir. Bikaç çocuk doğurmuş olmak elbette kişiyi tecrübeli kılar ancak kendi tecrübe ettiğimiz şeylerin herkeste aynı olmasını bekleyemeyiz
Abstinans süresi : 4 Gün
Miktar : 3.4 cc
Renk : Sarımtırak
PH :8.0
Vizkozite : (++)
Likefaksiyon : 45 dk
Fruktoz : (+)
1 cc'deki spermatozoon : 16.000.000
Totatl Spermatozoon : 54.400.000
MOTİLİTE VİTALİTE
(a) İleri Hareketli :%46
(b) Yerinde Hareketli :%29
(c) Hareketsiz : %25
Lökosit (Leucoscreen) : 200.000/cc
Eritrosit : /cc
Semende aglutinat başına sperm sayısı
10 gr1, 10-50 gr2, (büyüktür işaret ) 50 gr3, %100 gr4
MORFOLOJİ
Kruger Strict Critera Değerlendirilen spermatooa sayısı 100 adet
Normal yapı : %2
Anormal Yapı :%98
Baş Defekti :%57
Boyun Defekti :%25
Kuyruk Defekti :%16
canım sonuçlar yukarıda ki gibiiiiiiiiii. üzülme sende düşüklerin için. eşin test yaptırsın. doktorum bana morfoloji çok düşük. hamile kalsan bile düşük yaparsın demişti
yani tabii ki erken yumurtlama erken döllenme bunlar da olabilri yani şu malum istisnalar kaideyi bozmaz....
herkesin siklusu farklıdır süresi farklıdır bu günler de siklusun uzunluk ve ksıalıkalrına göre değişir.
ama adetten önce her kanaması gelen aman yerleşme kanaması sanıyo yerleşme kanaması o kaadr kolay ve herkesde görülen bişey değildir ki
ayrıca burası tıp arastırmaları sitesi değil tüm kadınalrın tecrübelerini paylaştıgı bir site benim de doktorluk iddiam yok
ama gidin istediğiniz doktora sorun reglıme 10 gün var yerleşme kanamsı geldı deyin (sözüm meclisten dışarı)
bi tarafıyla güler size ben de gayet güzel bi şekılde açıklamaya çalıştım ve bir de bu tip sorular karsııdna pembe tablolar çizip
regl gelince arkadasımın büyük bi hayal kırıklıgıyasamasını da istemem :)
Kimsenin buranın tıp araştırmaları sitesi olduğu hakkında bi iddiası yok, ama tuhaftır ki sizin doktor gibi kendinden emin ve net konuşmanız öyle bi izlenim uyanırdı. Ayrıca bu bi tarafıyla güler tarzı cümleler hiç hoş değil. Hiçbi zaman birbirimizin gözünü boyayıp yok yere ümitlendirmek istemeyiz paylaşımda bulunurken, ama bunu yaparkende dikkatli olmak gerekir, zira ümit vermemek için takındığınız bu tavır karşınızdakini daha fazla yaralayabilir.
Kimsenin buranın tıp araştırmaları sitesi olduğu hakkında bi iddiası yok, ama tuhaftır ki sizin doktor gibi kendinden emin ve net konuşmanız öyle bi izlenim uyanırdı. Ayrıca bu bi tarafıyla güler tarzı cümleler hiç hoş değil. Hiçbi zaman birbirimizin gözünü boyayıp yok yere ümitlendirmek istemeyiz paylaşımda bulunurken, ama bunu yaparkende dikkatli olmak gerekir, zira ümit vermemek için takındığınız bu tavır karşınızdakini daha fazla yaralayabilir.
Bikaç çocuk doğurmuş olmak elbette kişiyi tecrübeli kılar ancak kendi tecrübe ettiğimiz şeylerin herkeste aynı olmasını bekleyemeyi
yani tabii ki erken yumurtlama erken döllenme bunlar da olabilri yani şu malum istisnalar kaideyi bozmaz....
herkesin siklusu farklıdır süresi farklıdır bu günler de siklusun uzunluk ve ksıalıkalrına göre değişir.
ama adetten önce her kanaması gelen aman yerleşme kanaması sanıyo yerleşme kanaması o kaadr kolay ve herkesde görülen bişey değildir ki
ayrıca burası tıp arastırmaları sitesi değil tüm kadınalrın tecrübelerini paylaştıgı bir site benim de doktorluk iddiam yok
ama gidin istediğiniz doktora sorun reglıme 10 gün var yerleşme kanamsı geldı deyin (sözüm meclisten dışarı)
bi tarafıyla güler size ben de gayet güzel bi şekılde açıklamaya çalıştım ve bir de bu tip sorular karsııdna pembe tablolar çizip
regl gelince arkadasımın büyük bi hayal kırıklıgıyasamasını da istemem :)
Periciimm,bu tarz bana biraz tanıdık gibi geldi ama bilmiyom..germe kendini canım
kimsenin bunu yapmasını da istemeyiz ayrıca!!!
Napanız ayyyy yogundum bi nefes almaya geldimmmm umarımmm herkesss çok iyidirrrrrrrrr ben aynıyım herşey yolunda çok şükürrrrrrrrrr
Yaralıyacak bişey söylediğimi düşünmüyorum...doktor gibi kendımden emın konsutugumu söyleyen sizsiniz
ben size böle bir iddiam yok dedikçe böyle söyluyorsunuz...o sizin algılamanızla alakalı bişey...
benım böle bir iddiam yok sadece soruya cevap vermek istemsıtım hepsi bu...kimseye bişey ispatlamaya çalışmıyorum
bu arada ne güzel bi hoşgeldin oldu farkında mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?