Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Asosum bence de tatil bebisi olsun orda gidersin tohtura

ah alyam ahhhhh 20 gün iznim var 10 gün kullansamtatilde sonraa dr içintekrar alsam bende sıkıntı yokta eşim sonrasında izin alabilirmi bilmiyorum malummm

kesin kızçen hayırlı olsun adoşuummm rabbimm uzun ömür versin denniz kızımısaaaa

canımm büyükler genelde böyle davranırlar sen takma anneni gezin tozun bi güzel tatil size çok iyi gelecek inan,Rabbim hayırlı zamnda sağlıkla yollayacak bebişini inşallahhhh

günaydın adoşummmmmm heeeeeyooooooo denizkızımız geliyo yerim ben onu,sağlıkla gelsin inşallah annesiii
aminnn canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallaaaahhhhhhhh

Tekrar hayırlı olsun canım benim,Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım geçen ayda 5 gün gecikmişti.kolmen kullanıyorum ondan olabilirmiş gecikmeler

daha önceki dr.um bana da klomen vermişti ama kullanmadım ben
kist yapabiliyo,adet gecikmelerine neden olabiliyo diye
vücudumun dengesini bozmak istemedim
tüp bebiş yapmaya karar verirsem yeterince hırpalanıcak zaten vücut
sen de kullanmasaydın keşke Paybicemm
dr.unu da değiştir zaten,klomen veriyo ama yumurta takibine çağırmıyoo
sonuçta klomen yumurta sayısını artırmak ve gelişimini hızlandırma için veriliyo bildiğim kadarıyla
insan bi bakmaz mı ne kadar yumurta oluşmuş,ne kadar büyümüş,çatlamış mı
çatlamazsa kist olur,bu kadar mı kafa çalışmaz koca dr.olmuşlar yaaaa

canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah...

benim de bi kızım var...

kuma geliyo sana... babasının bir taneciği olacak o ve aralarındaki aşka inanamayacaksın....

Cok agrim olunca Moral veren Dr uma gittik dr bak plesenta burda diyince eşimde yanımda bizi izliyor biraz gözlerim doldu ağladım o kadar sonra hiç olmadı :))

amin ranacım hayırlısı ile inşallah...
kızlar akşama iftarda tam 14 kişiyiz ne yapıcam bilmiyorum korkuyorummm

Yaa bende annelik duygusu neden hala gelişmedi ki (((( kalp atışını da duyduk duygusuz muyum neyim:26:
bebişim senin kafanı çok karıştırdılar yaa ondan bence..o güzel duyguyu hissetmez misin yoksaa

izmirde dr bilen varmıııııııı

DENİZ KIZIMIIIZAAAA KOCAMANN Bİ Bİ DEEE ÖPÜÜÜÜÜÜÜCCCCCCCCCCCCCKK
inşaallah sağlıkla kucağına da alırsın Adoşummm

Yerim o zilliyi yaaa maşallah insallah anasına çekmez

Dogru soyluyon bebisimde annenler nerdeyse oraya gitsen hem yalnız kalmazsin izmirde egepol iyiymis diye duydum ama merkeze biraz uzak

GunayDinnnnn canlarimmmmmmm geldik kociismle ailemin yaninaaaaa mutluluk huzur bu isteeeee cok ozlemisiimmmmmmmmmmm bu tElefonla okumakta yazmakta zooorrrrrr gunaydin demek icin geldim aybicemi merak ediorm ins hamistirrrrRr okuyamadm hic hepinizi seviyormmmm kendinize iyi bakin canlarmmMm

Perim benim yerime de gez tamam mı bende Bayram sonrası gitcem ins denize gitcem cok ihtiyacım var
Anan gillere babangillere halangillere bı de amcangillere Slm soyle:1(Zerrin gelmiş hoş gelmiş )

canım benim çok geçmiş olsuunn canımın içi

verilmiş sadakan varmış heee
kırılabilirdi de Allah korusun ,iyi dinlen datlumm
yatarken sorun yokmuş neyse ki
çalışmalara devam
aykalrı diktikten sonra kalkarken ters takla atmayıverirsin olur biterrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…