- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.641
Selamm herkese.
Arkadaşlar bugün gittim tekrar doktora ve kalp atışı tamamen durmuş.ÇArşamba kürtaj olucam.Dua edin benim için.Tırsıyorum da biraccık....
Selamm herkese.
Arkadaşlar bugün gittim tekrar doktora ve kalp atışı tamamen durmuş.ÇArşamba kürtaj olucam.Dua edin benim için.Tırsıyorum da biraccık....
Slm kızlarrrr
Geçmişe hızlıca göz attım.
Işılcım kalp atışını duymuşsun gözün aydın canım ben senin hamile olduğunu daha yeni gördüm :26:
Alya canım annelik duygusu bende neden gelişmedi yazmışsın,çok normal 3,5-4 aydan sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca gelişiyo :) vakit hızlı geçse de bir an önce hissetsen... ilk 3 ay genelde sıkıntılardan bişey anlamıyo insan..
ADD ne güzel kızın olacakmış darısı bana :)
hll_legend geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versin ne diyeceğimi bile bilmiyorum.(
Vitamincim bebişinin kıpırtılarını hissediyo musun?
idilga,perisoko,eerdgn,beyazz_35,enderfts,eylemsevcan,mehmetderya,Zeytin,Sonesinti,Aybice,Deragun,19asos03,eliz117,meessttrraa,wishper,Hafzak,Bojou,Medmus nasılsınız kızlar? Umarım unuttuğum kimse yoktur
Selamm herkese.
Selamm herkese.
geçmiş olsun canım ne kadarlıktı bebek ben düşük yaptıktan sonra anladım ki çok kişinin başına geliyomuş sakın üzülme bi dahakime tamamına erdirsin rabbim
canim kürtajdan korkuyosan hic korkma. bende malesef ilk hamileligimde kürtaj olmak zorunda kaldim. kürtaj ile ilgili sükür sikintim olmadi.cok fazla agri sizi hissetmiyorsun. sadece dikkatli ol bayiltarak yapsinlar hicbirsey görme tamamen bayiltsinlar.
canim kürtajdan korkuyosan hic korkma. bende malesef ilk hamileligimde kürtaj olmak zorunda kaldim. kürtaj ile ilgili sükür sikintim olmadi.cok fazla agri sizi hissetmiyorsun. sadece dikkatli ol bayiltarak yapsinlar hicbirsey görme tamamen bayiltsinlar.
beyaz çok haklı bende bayıltılmandan yanayım zira kendimde ilk hamileliğimde bu şubatta bayıltılarak oldum kürtaj hiç korkma birşey hissetmiyorsun tatlım hayırlısı böyleymiş demekki veren allahım tekrar hemencecik verrir inşallah
Saol canım.Öyle tabi herşeyde vardır bir hayır.Allah beterinden saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?