Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım benim çok geçmiş olsuunn canımın içi

verilmiş sadakan varmış heee
kırılabilirdi de Allah korusun ,iyi dinlen datlumm
yatarken sorun yokmuş neyse ki
çalışmalara devam
aykalrı diktikten sonra kalkarken ters takla atmayıverirsin olur biterrr :))

Selamm herkese.

Arkadaşlar bugün gittim tekrar doktora ve kalp atışı tamamen durmuş.ÇArşamba kürtaj olucam.Dua edin benim için.Tırsıyorum da biraccık....

Slm kızlarrrr
Geçmişe hızlıca göz attım.

Işılcım kalp atışını duymuşsun gözün aydın canım ben senin hamile olduğunu daha yeni gördüm :26:

Alya canım annelik duygusu bende neden gelişmedi yazmışsın,çok normal 3,5-4 aydan sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca gelişiyo :) vakit hızlı geçse de bir an önce hissetsen... ilk 3 ay genelde sıkıntılardan bişey anlamıyo insan..

ADD ne güzel kızın olacakmış darısı bana :)

hll_legend geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versin ne diyeceğimi bile bilmiyorum. (

Vitamincim bebişinin kıpırtılarını hissediyo musun?

idilga,perisoko,eerdgn,beyazz_35,enderfts,eylemsevcan,mehmetderya,Zeytin,Sonesinti,Aybice,Deragun,19asos03,eliz117,meessttrraa,wishper,Hafzak,Bojou,Medmus nasılsınız kızlar? Umarım unuttuğum kimse yoktur

kızlaaaar hamilelik formülü vb. isimle satılan hiçbir eğitim seti vs. para vermeyin. ben aldım fıss çıktı. biz otursak daha iyisini yazarız valla.

İYİYİZ TATLIM NE OLSUN KAAN BEYİN TEKMELERİYLE GÜNÜMÜZÜN DOLMASINI BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA
SEN VE BEBİŞİNDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NASIL GİDİYOR HAYAT

arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?

kızzzz canımmmmmmmmmmmmmmmm

hadii bakalımm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
aynıı senin gibi şen şakrak olsun bacımmm
öpüldünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Selam kızlar :119::119::119::119:
Pidilim çok geçmiş olsun cnmcnm, inşallah sadece yımırtan çatlamıştır.
Perime de iyi tatillerrrrr...
Adoşun kızı olacağına ve alyanın bebeğinin de güzel inadına çok sevindim. Maşallah. Herşey gönlünüzce olsun

Teşekkür ederiz canım benim,sen nasılsın?Ne var ne yok?

QUOTE=candost17;25736610]Slm kızlarrrr
Geçmişe hızlıca göz attım.

Işılcım kalp atışını duymuşsun gözün aydın canım ben senin hamile olduğunu daha yeni gördüm :26:

Alya canım annelik duygusu bende neden gelişmedi yazmışsın,çok normal 3,5-4 aydan sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca gelişiyo :) vakit hızlı geçse de bir an önce hissetsen... ilk 3 ay genelde sıkıntılardan bişey anlamıyo insan..

ADD ne güzel kızın olacakmış darısı bana :)

hll_legend geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versin ne diyeceğimi bile bilmiyorum. (

Vitamincim bebişinin kıpırtılarını hissediyo musun?

idilga,perisoko,eerdgn,beyazz_35,enderfts,eylemsevcan,mehmetderya,Zeytin,Sonesinti,Aybice,Deragun,19asos03,eliz117,meessttrraa,wishper,Hafzak,Bojou,Medmus nasılsınız kızlar? Umarım unuttuğum kimse yoktur [/QUOTE]

Selamm herkese.

Arkadaşlar bugün gittim tekrar doktora ve kalp atışı tamamen durmuş.ÇArşamba kürtaj olucam.Dua edin benim için.Tırsıyorum da biraccık....

geçmiş olsun canım ne kadarlıktı bebek ben düşük yaptıktan sonra anladım ki çok kişinin başına geliyomuş sakın üzülme bi dahakime tamamına erdirsin rabbim

Selamm herkese.

canim kürtajdan korkuyosan hic korkma. bende malesef ilk hamileligimde kürtaj olmak zorunda kaldim. kürtaj ile ilgili sükür sikintim olmadi.cok fazla agri sizi hissetmiyorsun. sadece dikkatli ol bayiltarak yapsinlar hicbirsey görme tamamen bayiltsinlar.

geçmiş olsun canım ne kadarlıktı bebek ben düşük yaptıktan sonra anladım ki çok kişinin başına geliyomuş sakın üzülme bi dahakime tamamına erdirsin rabbim

Şuan gebelik kesesi 9 haftalık ama bebek 7 haftalık falan.Evet çok kişinin başına geliyo malesef.Ama doktorumun dediği doğru aslında.Bebek öldü diye üzülüyoruz ama aslında hayırlısı olan budur.Çünkü ilk 3 ayda düşen bebek sağlıklı değildir ve o yüzden düşüyordür.Yani vücut sağlıklı olmayanı atıyo gibi düşünün dedi.
Kürtajdan korkmuyorum desem yalan olur bayıltmalarını isticem kesinlikle diğer türlüsüne dayanamam.kürtaj olduktan sonraki gün ağrı vs kalıyormu?

beyaz çok haklı bende bayıltılmandan yanayım zira kendimde ilk hamileliğimde bu şubatta bayıltılarak oldum kürtaj hiç korkma birşey hissetmiyorsun tatlım hayırlısı böyleymiş demekki veren allahım tekrar hemencecik verrir inşallah

Son düzenleme:

Saol canım.Öyle tabi herşeyde vardır bir hayır.Allah beterinden saklasın.

Saol canım.Öyle tabi herşeyde vardır bir hayır.Allah beterinden saklasın.

ağrıya gelince biraz oluyor ama çok dayanılmayacak kadar değil şeyden dolayı oluyor sanırım ağrı uyutulduktan sonra bacaklarını gerdiriyorlarya normal doğum masasında olduğu gibi onun sızısı olmuştu bende çünkü bacaklıkları taktıklarını gördüm her ne kadar ağlıyor olsamda
zaten ağrı kesici ve antibiyotik veriyor 1 haftalık onları yutacaksın benim kanamamda öyle çokkk olmamıştı inşallah sendede herşey yolunda gider

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…