- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.661
Selamm herkese.
Arkadaşlar bugün gittim tekrar doktora ve kalp atışı tamamen durmuş.ÇArşamba kürtaj olucam.Dua edin benim için.Tırsıyorum da biraccık....
Slm kızlarrrr
Geçmişe hızlıca göz attım.
Işılcım kalp atışını duymuşsun gözün aydın canım ben senin hamile olduğunu daha yeni gördüm :26:
Alya canım annelik duygusu bende neden gelişmedi yazmışsın,çok normal 3,5-4 aydan sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca gelişiyo :) vakit hızlı geçse de bir an önce hissetsen... ilk 3 ay genelde sıkıntılardan bişey anlamıyo insan..
ADD ne güzel kızın olacakmış darısı bana :)
hll_legend geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah hayırlısını versin ne diyeceğimi bile bilmiyorum.(
Vitamincim bebişinin kıpırtılarını hissediyo musun?
idilga,perisoko,eerdgn,beyazz_35,enderfts,eylemsevcan,mehmetderya,Zeytin,Sonesinti,Aybice,Deragun,19asos03,eliz117,meessttrraa,wishper,Hafzak,Bojou,Medmus nasılsınız kızlar? Umarım unuttuğum kimse yoktur
Şuan gebelik kesesi 9 haftalık ama bebek 7 haftalık falan.Evet çok kişinin başına geliyo malesef.Ama doktorumun dediği doğru aslında.Bebek öldü diye üzülüyoruz ama aslında hayırlısı olan budur.Çünkü ilk 3 ayda düşen bebek sağlıklı değildir ve o yüzden düşüyordür.Yani vücut sağlıklı olmayanı atıyo gibi düşünün dedi.
Kürtajdan korkmuyorum desem yalan olurbayıltmalarını isticem kesinlikle diğer türlüsüne dayanamam.kürtaj olduktan sonraki gün ağrı vs kalıyormu?
Şuan gebelik kesesi 9 haftalık ama bebek 7 haftalık falan.Evet çok kişinin başına geliyo malesef.Ama doktorumun dediği doğru aslında.Bebek öldü diye üzülüyoruz ama aslında hayırlısı olan budur.Çünkü ilk 3 ayda düşen bebek sağlıklı değildir ve o yüzden düşüyordür.Yani vücut sağlıklı olmayanı atıyo gibi düşünün dedi.
Kürtajdan korkmuyorum desem yalan olurbayıltmalarını isticem kesinlikle diğer türlüsüne dayanamam.kürtaj olduktan sonraki gün ağrı vs kalıyormu?
şuan gebelik kesesi 9 haftalık ama bebek 7 haftalık falan.evet çok kişinin başına geliyo malesef.ama doktorumun dediği doğru aslında.bebek öldü diye üzülüyoruz ama aslında hayırlısı olan budur.çünkü ilk 3 ayda düşen bebek sağlıklı değildir ve o yüzden düşüyordür.yani vücut sağlıklı olmayanı atıyo gibi düşünün dedi.
Kürtajdan korkmuyorum desem yalan olur :d bayıltmalarını isticem kesinlikle diğer türlüsüne dayanamam.kürtaj olduktan sonraki gün ağrı vs kalıyormu?
Allah yardımcın olsun canim ins guzel ve sağlıklı bebegin en kısa zaman da sana gelir de 'senin gibi bir bebek icin herseye deger' der herbisiyi unutursun.biz hep buradayız moral, nese ,dostluk bunlar sayesinde hemen toparlarız seni
Teşekkürler canım.İnşallah.
CUMADAN BERI ilk defa dun kapi onune ciktim birascikkkkkk
halaa agrilarim varr kuyruk sokumumda ama sertte oturuncaaaaaaaa
yaniiii halvete devammmmmmm amaaaaaaa icimde yumurta kalmismidir onu bilemiyorummmm ISIN KOMIGIII bu dususten sonra aylardir agriyan yumurtam yine kistemi donustu dedigim bana yumurtalik agrisi yapan sey yokk artikkkk
bu iyimi kotumu bilmem ama
yumoslarim agrimiyooooo insallahhhh dustugum yerde birakmamisimdir yumoslarimiiiii
dun bayanlar bisiklet sampiyonasi vardi bizim eve yakin gecis yeri vardi
bisikletler sehir turu seklinde tum londrayi dolasiyo gibiiii evin ordan gecerken n ciktik izledik resimleri cektikkkk
filenin sultanlari pek iyi deillll 2 seferde yenildeeee
carsamba -cuma mactayiz insallah cekerim resimleriiiiiiiiiii
simdi tam okuyamadim ama
gecmis olsun diyen herkesden allah razi olsunnnnnnnnnnnnnn dua edin kuyruk sokumum kaymamis olsunn kislarrrrrrrrrr muckssssss
isilim kalp sesini duyuncaki mutlulugun omur boyu devam etsnn insallahh cnmm cok sevindimmmm
alyam inatci kuzunnnnn sana yapisti kizim merak etme sen guclu kuzu o
PERIMMMMM cnmin iciiii annesinin kuzusuuuu olmusss bak bu hava degisimi tatill halvet haftana yarasinnnn ohh dinlen eglen ye ic gez sonrada keyifle yattttbu totemmmmmm :)))
AYBICEM zaten bu ay dedim bennnn agustosta mutlu haberlei alicazz cnmin iciiiiiiii
POJUMMMM iwitt yaaaa bacaklari yine dikiyorum ama kalkisi amutla ters taklayla tamamlayamiyorummm :)) idare dicukkk artikkkkkkkkkkkkkk cnmmmm enimmmmm mucksssss
KAAN in annesiiiiiiiiiii yerimm seniiiiiiiiiiiiii
ADDD DENIZIMIZIN RESMINI koymussun galiba simdi geri donup bulucuukkkk onuuuuuuuuuuu ayy o an gordugun andaki heycanin yasam boyu devam etsinnn hep guzel heycanlar yasatsin DENIZ KIZIN sanaa cnmm
BIRI SORMUS YUMURTA BOYUTUNU 17 mm gibi calis kuzum bu gece ve gun atlayarak devammmmmm 19-21 arasi catlicak zatennnnnnnnn gayet guzelll yumosunnn
HLLLL cnmm kurtaj sonrasi hopppp herkes hemen hamiss kaliyo haberin olaaaa her isde vardir hayirrrrr
VITAMINIMMMMMMM cnmmm benimmmmmmmmmmmm minnakk kizinnnnnnida minicik annesinide optummmm annaneyideeeee opuyorummmmmmmm dinlenceye deavma sekercimmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
herkesi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmve herkese yine bireryolluyorummmmmmmmmmmmmmmm
hepimiz hepimiz icin herdaim DUA EDELIMMMM guzel enerjiyle bu sinerjiyle asamiyacagimiz hicbirsey yok ALLHIN IZNIYLEEEEE hepinizi opuyorummm IYKI VARSINIZZZZZZZZ
IYKI VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZ olmayi basardikkkkkkkkkkkkkkkk
ve hizla cogaliyoruzzz ne guzelllllllllllllll
OPUYORUMMM
MEFTUNE :)) yemekteki isim super haaa:)))
patlicanli domatesli kusbasi etli hafif acili bir yemekkkk
BULGUR PILAVI ( soganli - domatesli - baharatli)
yogurt-kefir-salata
tatli: DONDURMAAAAAAAAAAA
keciboynuzu tozu sutlu :)
incir ici ceviz :))
sosyal AKTIVITE : halvet
OPTUMMMMM
Dr. önemli tabi canım insanın içi ısınmayınca bişey anlaşılmıyoAy herkes nasıl guzel seyler hissediyor bebeği icin bense hala alışamadımcuma gunu iyi haberini Alayım belki o Dr a gitmem
bir daha .zaten en son gittiğimde kalp atışını görüyorum dıyo ama bana birşey göstermiyordiğer Dr daha iyi bu konuda
Goruntu duvara yansıyor ve hersey gözüküyor
Oooo ismi bile belli demek bebişinin.Benimkinin cinsiyeti bile belli değil...Çok şükür iyiyiz canım sağol.Bu arada sen bilirsin bizim facedeki aralık anneleri grubuna ne oldu,?İYİYİZ TATLIM NE OLSUN KAAN BEYİN TEKMELERİYLE GÜNÜMÜZÜN DOLMASINI BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA
SEN VE BEBİŞİNDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NASIL GİDİYOR HAYAT
İyiyim canım sıcaklara dayanamıyorum pek vücudumu ateş sarıyo sanki,hele geceleri ayaklarım yanıyo...Teşekkür ederiz canım benim,sen nasılsın?Ne var ne yok?
Kızlar geç hareketleniyo diye duymuştum ama bundan sonra hareketler sıklaşır inşallah.kuzumm ben gecen hafta bir hoplama hissettim ondan snra tık yokkk
cok istiyorum ama daha cok edepli usluu bnmki hareket etmediii
merhaba kızlar doktora gittim bugun klomene baslayalım dedi ilk kez baslıcam hadi hayırlısı.. yalnız bana günde 2 şer tane yut dedi iki kutu verdi. 10 agustosda gel tekrar dedi. neden 2 kutu ve günde 2 anlamadım?
merhaba kızlar doktora gittim bugun klomene baslayalım dedi ilk kez baslıcam hadi hayırlısı.. yalnız bana günde 2 şer tane yut dedi iki kutu verdi. 10 agustosda gel tekrar dedi. neden 2 kutu ve günde 2 anlamadım?
ya arkadaslar kafama takılan seyler var yardım edin lütfen.. şimdi ben 6-7 aydır cocuk istiyorum.. ilk martta doktora gittim kan tahlili ve karından ultrasona baktı hersey iyi dedi yumurtalar iyi dedi. sonra mayısta hala cocuk olmayınca eşim gitti ürologa. o da renkli dopppler ve spermiyogram kan tahlili verdi. onda da sorun yok. (sadece trental kullanıyo ileri hareket %30 diye) bizim hala cocuk olmadı. adetken gel demişti doktor taa mart ayında gittigimde. bugun gittim yine karından ultrasonla baktı "yumurtalar iyi tedaviye baslayıp destekleyelim" dedi ve direkt klomen verdi.
şimdi soracagım bu aşama dogru mu? doktor basından savmak için mi klomen verdi garanti olsun diye? yumurta takibi falan yok mu anlamadım.. eger bi sorun varsa bi de baska doktora gitmeyi denicem ne dersiniz? yardım edin lütfen
ben öncelikle verdiği miktara yuh diyorum ben pkoluyum ve doktorum tek klomen vermişti hep..çift kullandığımdda sadece 5 gün kullandım yani tek kutu ..
ayrıca hsgçekilmesi lazım..
eşinin ileri hareketi %30 diyorsun bu hrika bi oran bana biraz tuhaf geldi bu doktorlar..
değiştirmeyi düşün derim...
walla bilemiyorum 2 kutu 10 gün sonra gel dedi.. walla korkuyom da yaa yutmasam mı bilemiyorum
bnm anlamadığım 2 kutuyuda içicekmisin yumurta takibi yapılmadan ..
valla 6 yumurtan fln oluşur bu şekilde kullanırsan ...döllenme olmazsada öteki ay kistinn
iyice araştır bi istersen hiç bu şekilde kullanan görmedimde duymadımda ..
bence başka doktora git derim..
dediğim gibi hsg çektirmelisin önce sonra klomene geçişş...
zaten bende bi sorun yook aslında yumurtlama acısından falan.. bilmiyom walla stres oldum
hiç strese girme başka bi doktora git..
zaten doktorlar genelde 1 sene bekletirler ..
sana neden 6. ayında başlamış tedaviye onu bile anlamadım :44:
evleneli 1 sene oldu canım bi de doktorla hemşeriymişiz ondan baslayalım 1 sene beklemem gerekirdi normalde dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?