Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Selamm herkese.

Arkadaşlar bugün gittim tekrar doktora ve kalp atışı tamamen durmuş.ÇArşamba kürtaj olucam.Dua edin benim için.Tırsıyorum da biraccık....

Allah yardımcın olsun canim ins guzel ve sağlıklı bebegin en kısa zaman da sana gelir de 'senin gibi bir bebek icin herseye deger' der herbisiyi unutursun.biz hep buradayız moral, nese ,dostluk bunlar sayesinde hemen toparlarız seni

Ay herkes nasıl guzel seyler hissediyor bebeği icin bense hala alışamadım cuma gunu iyi haberini Alayım belki o Dr a gitmem
bir daha .zaten en son gittiğimde kalp atışını görüyorum dıyo ama bana birşey göstermiyor diğer Dr daha iyi bu konuda
Goruntu duvara yansıyor ve hersey gözüküyor

ben kürtajdan sonra da hic birsey hissetmedim. ben yurtdisindayim burda ilk gün hastanede kaldim ama türkiyede hemen cikartiyolar kürtajin ertesi günü alis veris bile yaptim. sadece kürtajdan sonra sen kendini yorma ben iste agri sizi hissetmiyorum diye bide kafa dagitmak icin gezdim sonra agrisi oldu. zaten 15 dk lik bir operasyon. korkulcak birsey yok gercekten doktorlarinda iyise iyi davraniyolarsa sana tamamdir.

evet canım aynısını bana da dedi benimki daha çüküçtü o yüzden kendi düştü bi de doktor hamile kalabiliyorsun bu da güzel demişti

canım çok üzüldüm,
ama senin de dediğin gibi hakkında hayırlısı böyleymiş.
Hem bak korkulacak birşey de yokmuş, allah yardımcın olsun....

CUMADAN BERI ilk defa dun kapi onune ciktim birascikkkkkk
halaa agrilarim varr kuyruk sokumumda ama sertte oturuncaaaaaaaa
yaniiii halvete devammmmmmm amaaaaaaa icimde yumurta kalmismidir onu bilemiyorummmm ISIN KOMIGIII bu dususten sonra aylardir agriyan yumurtam yine kistemi donustu dedigim bana yumurtalik agrisi yapan sey yokk artikkkk
bu iyimi kotumu bilmem ama
yumoslarim agrimiyooooo insallahhhh dustugum yerde birakmamisimdir yumoslarimiiiii

dun bayanlar bisiklet sampiyonasi vardi bizim eve yakin gecis yeri vardi
bisikletler sehir turu seklinde tum londrayi dolasiyo gibiiii evin ordan gecerken n ciktik izledik resimleri cektikkkk

filenin sultanlari pek iyi deillll 2 seferde yenildeeee

carsamba -cuma mactayiz insallah cekerim resimleriiiiiiiiiii

simdi tam okuyamadim ama

gecmis olsun diyen herkesden allah razi olsunnnnnnnnnnnnnn dua edin kuyruk sokumum kaymamis olsunn kislarrrrrrrrrr muckssssss

isilim kalp sesini duyuncaki mutlulugun omur boyu devam etsnn insallahh cnmm cok sevindimmmm
alyam inatci kuzunnnnn sana yapisti kizim merak etme sen guclu kuzu o

PERIMMMMM cnmin iciiii annesinin kuzusuuuu olmusss bak bu hava degisimi tatill halvet haftana yarasinnnn ohh dinlen eglen ye ic gez sonrada keyifle yatttt bu totemmmmmm :)))

AYBICEM zaten bu ay dedim bennnn agustosta mutlu haberlei alicazz cnmin iciiiiiiii

POJUMMMM iwitt yaaaa bacaklari yine dikiyorum ama kalkisi amutla ters taklayla tamamlayamiyorummm :)) idare dicukkk artikkkkkkkkkkkkkk cnmmmm enimmmmm mucksssss

KAAN in annesiiiiiiiiiii yerimm seniiiiiiiiiiiiii
ADDD DENIZIMIZIN RESMINI koymussun galiba simdi geri donup bulucuukkkk onuuuuuuuuuuu ayy o an gordugun andaki heycanin yasam boyu devam etsinnn hep guzel heycanlar yasatsin DENIZ KIZIN sanaa cnmm

BIRI SORMUS YUMURTA BOYUTUNU 17 mm gibi calis kuzum bu gece ve gun atlayarak devammmmmm 19-21 arasi catlicak zatennnnnnnnn gayet guzelll yumosunnn

HLLLL cnmm kurtaj sonrasi hopppp herkes hemen hamiss kaliyo haberin olaaaa her isde vardir hayirrrrr

VITAMINIMMMMMMM cnmmm benimmmmmmmmmmmm minnakk kizinnnnnnida minicik annesinide optummmm annaneyideeeee opuyorummmmmmmm dinlenceye deavma sekercimmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
herkesi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmve herkese yine birer yolluyorummmmmmmmmmmmmmmm

hepimiz hepimiz icin herdaim DUA EDELIMMMM guzel enerjiyle bu sinerjiyle asamiyacagimiz hicbirsey yok ALLHIN IZNIYLEEEEE hepinizi opuyorummm IYKI VARSINIZZZZZZZZ
IYKI VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZ olmayi basardikkkkkkkkkkkkkkkk

ve hizla cogaliyoruzzz ne guzelllllllllllllll
OPUYORUMMM

MEFTUNE :)) yemekteki isim super haaa:)))
patlicanli domatesli kusbasi etli hafif acili bir yemekkkk

BULGUR PILAVI ( soganli - domatesli - baharatli)

yogurt-kefir-salata

tatli: DONDURMAAAAAAAAAAA
keciboynuzu tozu sutlu :)
incir ici ceviz :))

sosyal AKTIVITE : halvet

OPTUMMMMM

bizde seni kocamannnn öptükkk tatlımmm umarım tez vakitte geçer tüm ağrı ve şikayetlerin sapasağlam olursun

meftuneye bayıldım
diğerleri de sana yarasın pidilimmm

merhaba kızlar doktora gittim bugun klomene baslayalım dedi ilk kez baslıcam hadi hayırlısı.. yalnız bana günde 2 şer tane yut dedi iki kutu verdi. 10 agustosda gel tekrar dedi. neden 2 kutu ve günde 2 anlamadım?

Dr. önemli tabi canım insanın içi ısınmayınca bişey anlaşılmıyo
İYİYİZ TATLIM NE OLSUN KAAN BEYİN TEKMELERİYLE GÜNÜMÜZÜN DOLMASINI BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA
SEN VE BEBİŞİNDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NASIL GİDİYOR HAYAT
Oooo ismi bile belli demek bebişinin.Benimkinin cinsiyeti bile belli değil...Çok şükür iyiyiz canım sağol.Bu arada sen bilirsin bizim facedeki aralık anneleri grubuna ne oldu,?
Teşekkür ederiz canım benim,sen nasılsın?Ne var ne yok?
İyiyim canım sıcaklara dayanamıyorum pek vücudumu ateş sarıyo sanki,hele geceleri ayaklarım yanıyo...
kuzumm ben gecen hafta bir hoplama hissettim ondan snra tık yokkk
cok istiyorum ama daha cok edepli usluu bnmki hareket etmediii
Kızlar geç hareketleniyo diye duymuştum ama bundan sonra hareketler sıklaşır inşallah.

merhaba kızlar doktora gittim bugun klomene baslayalım dedi ilk kez baslıcam hadi hayırlısı.. yalnız bana günde 2 şer tane yut dedi iki kutu verdi. 10 agustosda gel tekrar dedi. neden 2 kutu ve günde 2 anlamadım?

ya arkadaslar kafama takılan seyler var yardım edin lütfen.. şimdi ben 6-7 aydır cocuk istiyorum.. ilk martta doktora gittim kan tahlili ve karından ultrasona baktı hersey iyi dedi yumurtalar iyi dedi. sonra mayısta hala cocuk olmayınca eşim gitti ürologa. o da renkli dopppler ve spermiyogram kan tahlili verdi. onda da sorun yok. (sadece trental kullanıyo ileri hareket %30 diye) bizim hala cocuk olmadı. adetken gel demişti doktor taa mart ayında gittigimde. bugun gittim yine karından ultrasonla baktı "yumurtalar iyi tedaviye baslayıp destekleyelim" dedi ve direkt klomen verdi.

şimdi soracagım bu aşama dogru mu? doktor basından savmak için mi klomen verdi garanti olsun diye? yumurta takibi falan yok mu anlamadım.. eger bi sorun varsa bi de baska doktora gitmeyi denicem ne dersiniz? yardım edin lütfen

ben öncelikle verdiği miktara yuh diyorum ben pkoluyum ve doktorum tek klomen vermişti hep..çift kullandığımdda sadece 5 gün kullandım yani tek kutu ..
ayrıca hsgçekilmesi lazım..
eşinin ileri hareketi %30 diyorsun bu hrika bi oran bana biraz tuhaf geldi bu doktorlar..
değiştirmeyi düşün derim...

walla bilemiyorum 2 kutu 10 gün sonra gel dedi.. walla korkuyom da yaa yutmasam mı bilemiyorum

walla bilemiyorum 2 kutu 10 gün sonra gel dedi.. walla korkuyom da yaa yutmasam mı bilemiyorum

bnm anlamadığım 2 kutuyuda içicekmisin yumurta takibi yapılmadan ..
valla 6 yumurtan fln oluşur bu şekilde kullanırsan ...döllenme olmazsada öteki ay kistinn
iyice araştır bi istersen hiç bu şekilde kullanan görmedimde duymadımda ..
bence başka doktora git derim..
dediğim gibi hsg çektirmelisin önce sonra klomene geçişş...

zaten bende bi sorun yook aslında yumurtlama acısından falan.. bilmiyom walla stres oldum

evleneli 1 sene oldu canım bi de doktorla hemşeriymişiz ondan baslayalım 1 sene beklemem gerekirdi normalde dedi.

bu süreçte evlenme senesi değilde korunmama süresi önemlidir zaten ama sana hemşehri torpili geçmişş..
bnm fikrim buydu açıkcası..başka topiklerde başka kişşilerede sor yada başka bi doktora gözük ALLAH kolaylık versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…