Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn cnmcmmmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

guneslii londradannn simsicakkkkkkkkkkkkkkk sevgiidoluuuuuuuuuuuuuuu kokuluu opucukluuu :)))))))))))) ve bolllllll halvetliii birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr GU NAYYYY DINNNNNNNNNNNNNNN

muckssssssssssssssSSSSSSSsssss

Evet ben algıda seçiciyim, hoşgeldin ve güle güle.

kusura bakma ama,ortamı geren biraz sen oldun canım

ben gayet yardımcı olmaya çalışarak bişey yazdım bu mu gerdi ortamı....Allah aşkına

Periciimm,bu tarz bana biraz tanıdık gibi geldi ama bilmiyom..germe kendini canım
kimsenin bunu yapmasını da istemeyiz ayrıca!!!

hangi tarz tanıdık geldi size.... ??? anlayamadım ben bu siteye 2009 dan beri üyeyim azı çoğu tanır beni

fake üye fln değilim yani...kismenin kopyası da değilim hoşlaşmıyorsnaız muhatap olmazsınız fakat zan altında bırakma hakkınız yok

Ne için geldin, hamile kalmak istediğin için mi? Yoksa adetten 10 gün önce kan gördüm yerleşme kanamasımı diyen arkadaşımızın engin tecrübelerinden yararlanması için mi? Ben anlamadımki

eğer merak edıyorsan hamıle kalmak ıstıyorum bebegım yok ve yardımlasmak ıcın geldım ama hiç güzel karsılanmadım

ayrıca birşey bılıyorsam söylemek yardım etmek isterim....çok kötü bişey yazsam mesajımı begenen olmazmı

veya yanlış yazdıgıma dair uyaranalr olurdu....belli ki istifade eden olmus bilmediğimi öğrenırım bildiğimi de merak eden varsa

yazarım forumalr bunun ıcın vardır....

engin tecrubem oldugunu fln söylemıyorum ki ben bunu nereden cıkarıyorsunuz anlamadım...hala zan altında bırakıysounuz beni

eger gördüysenız buraya yazdıgım ılk mesajım bu değildi dunde gelmsıtım...

Evet ben algıda seçiciyim, hoşgeldin ve güle güle.

çok benzer yönümüz ve yönünüz var.... algıda bende seçiciyim ve sizede 1 gün güle güle ...

uslubum çok çirkin değil mi ? benzer yönümüz var demiştim ama....

YA ARKADASLARR

BIZIM BURdaki amacimizz ORTAK BIR DERDIMIZ ve bu ortak derdimiz surecinde elele tutusupp birbirimizi motive ederk ama poztif yonde motive ederekkk EGLENMEK - GULMEK MUTLU OLMAK

BILGI FALANDA COK ONEMLI deillll yazariz gooogle a ne ogrenmek istiyosak ogrenirizz biz burda dostane bir ortam olusturduk ve lutfen bu bozulmasinnn
biz bebislerimizle birlikte bulusmayiii gorusmeyii hedefleyen insanlariz bu ortamin bu sekle gelmesini saglayan arkadaslar ilede isimiz yok zatenn
PERI cimm sende lutfen ev sahipligi yapmak durumunda deilsinnn topigimize gelen gelir hoslanan kalir hoslanmayan okur yazar konusur konusmaz nasil istiyosa o sekilde davranir gider

ben senin bu sekilde uzulmene cokkk uzuldummm

çok benzer yönümüz ve yönünüz var.... algıda bende seçiciyim ve sizede 1 gün güle güle ...

uslubum çok çirkin değil mi ? benzer yönümüz var demiştim ama....

CANIMM benim anlamadigim suu kiiii TOPIGIN SAHIBININ uslubunu yada topigi begenmiyorsaniz yazmak yada burda olmak zorunda deilsinizki

ACINIZ KENDINIZE , KENIDINIZE UYGUN BIR TOPIK ORDA ISTEDIGINIZ USLUP ILE KONUSUNUZ

topik acmak ucretil deillllll
ama ben bakarim eger ortami guzel olan bir grup varsa ve ben buradyi bulandirdiysam o zaman sorun demekki bende derim ve sessizce uzaklasirim ordan

sizede bu yakisir diye dusunuyorum

bizim burdaki tek amacimiz SORUNUMUZ OALN KONUDA POZITIF DESTEK

ben topiğin sahibini begenmemezlık etmedım topiğin sahıbı benı begenemdı kendımı de ortayı bulandıran biri olarak
görmuyorum onun için buradayım yaram yok ki gocunayım...acımı da karısgtırmayın çok değerlidir...sadece dertleşirken yazmıstım
bebegın var mı dıye sorduklarında o kadar!

CANIMM benim anlamadigim suu kiiii TOPIGIN SAHIBININ uslubunu yada topigi begenmiyorsaniz yazmak yada burda olmak zorunda deilsinizki

Aynı şey sizin içinde geçerli !

ACINIZ KENDINIZE , KENIDINIZE UYGUN BIR TOPIK ORDA ISTEDIGINIZ USLUP ILE KONUSUNUZ

Ben siteyi kurdum izin verinde usluplar hakkında az da olsa yazıp çizme hakkım olsun... (Kazen kimdir ?)

topik acmak ucretil deillllll
ama ben bakarim eger ortami guzel olan bir grup varsa ve ben buradyi bulandirdiysam o zaman sorun demekki bende derim ve sessizce uzaklasirim ordan

konu hakkında bir iki yazı yazılmış ve yukarıdaki uslupta cevap verilmiş ise kusura bakmayın site kuralları devreye girer

sizede bu yakisir diye dusunuyorum

bizim burdaki tek amacimiz SORUNUMUZ OALN KONUDA POZITIF DESTEK

Biz bize yakışanı yaptık yakışmayan bir arkdaşınıza yapılan hakarettir. Siz pozitif desteği burada tecrübesinin paylaşan birine hakaret ederek mi veriyorsunuz !

Kusura bakmayın ama böyle destek verecekseniz doğru sitede değilsiniz....

sizin cevabınızla size cevap vereyim

başka siteye gidebilirsiniz....

BIZE bu sekilde bir ortam olusturdugunuz icin oncelikle tesekkurler

fakat allaha sukurki biz egitimlerimizi gayet iyi bir sekilde taamlamissss kendini yetistirmis hatta kendimi asmis oldugumada inanan insanim
ve sadece kendi adima deil ben buradaki muattap oldugumnm tum arkadaslarim adina konusuyorum ve PERI Adina

ben bu sitede ogrenci gibi cezalandirilimak falan filan yasini ve egitim duzeyiniii coktannn gecmisss insanimm
bu site kadar insana egitim vermis oldugumu hatta 15 yil devlete birfiilll hem beyin olarak hem yasam hem beden olarak hizmet etmis BIREY olarak bana bu sitede sen 1 gun cezalisin siteye yazi yazamazssin cumlesi (periye soylenmis)
BANA COK AMA COK KOMIK GELDI

ben burdaki arkadaslarimi alir gider msn dedende konusurum amacimiz sadece burada eglenceli ortamA katki ve sizin bizden cok bizim size birseyler kattigimizi dusunuyorum
SONUCTA MUSTERI VELI NIMETTIR ve biz musteriysek cezalandirilma tarzi cok cirkin ve cok komiktir

BEN ARKADASIM GELINCEYE KADAR TOPIGE VE SITENIZE GIRMEK ISTEMIYORUM
CUNKI CIDDENN ILK DEFA benim ne isim var burda dusuncesine KAPILMAMA NEDEN OLDUNUZ SAYIN SITE MODERATORU

BEN SITE YONETIMININ BU SEKILDE DAVRANAICAGINI DUSUNMUYORUM aslinda belkde yanlis yazdim bunu bir moderator HATASI OLARAK kabul ediyorum

BENDE KENDI ADIMA SIZI BLOKE EDIYORUM SAYINNNN KADINLAR KULUBU...............

Kusura bakmayın ama sizleri asla ne müşteri ne de velinimet olarak gördük. Biz ne kadar sitede var isek sizde o kadar varsınız şartlar eşittir. Bu sebeple kimseye hakaret etme hakkınız bulunmamaktadır. Daha öncede dediğim gibi dilediğiniz yere gidebilirsiniz ! Siz gideceksiniz diye de burada size asla taviz vermem kimseye hakaret edemessiniz.

dilediğiniz zaman bana mesaj atın üyeliğinizi iptal edelim !

Arkdaşınızın çirkin uslubunu bu şekilde kapatamassınız ! Diğe rbaşlıkta neler olduğunu da inanın sizin kadar biliyorum ! O başlıktaki insanları buraya nasıl topladığınızı da biliyorum bu sebeple bana aba altından sakın sopa gösetermeyin.

son olarak topikte sizinde adınız geçiyor diye size özel mesaj attım tek tek sebebi anlattım buna rağmen buraya yazdıklarınızı kabul edemiyorum. Yaptığınız burada insanlara rol kesmekten öteye gitmemektedir.

Moderator değil sıradan bir üyeyim....

madem siteyi bloke ettiniz sizinde cezanız 1 gün... dilerseniz 1 gün sonra dönersiniz...

diğer arakdaşlar kusura bakmasın lütfen ...

seni jinekoloji bölümünde bize verdiğin desteklerle hatırlıyorum.yemekten geldim ve üzücü olayla karşılaştım.arkadaşlarımızın hiç biri kötü niyetli değildi.ortamımız çok güzeldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…