- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.681
Yaralıyacak bişey söylediğimi düşünmüyorum...doktor gibi kendımden emın konsutugumu söyleyen sizsiniz
ben size böle bir iddiam yok dedikçe böyle söyluyorsunuz...o sizin algılamanızla alakalı bişey...
benım böle bir iddiam yok sadece soruya cevap vermek istemsıtım hepsi bu...kimseye bişey ispatlamaya çalışmıyorum
bu arada ne güzel bi hoşgeldin oldu farkında mısınız ?
bunu yazan sizsiniz ben bunun için tıp sitesi değil herkes tecrübesini yazıyor dedim....evet ben de tecrubemı
yazıyorum evet hherkeste aynısı olmaısnı beklemıyorum...bazı gerçekler vardır 3 aşağı beş yukarı oynar
o kadar....
kusura bakma ama,ortamı geren biraz sen oldun canım
Periciimm,bu tarz bana biraz tanıdık gibi geldi ama bilmiyom..germe kendini canım
kimsenin bunu yapmasını da istemeyiz ayrıca!!!
Evet ben algıda seçiciyim, hoşgeldin ve güle güle.
Periciimm,bu tarz bana biraz tanıdık gibi geldi ama bilmiyom..germe kendini canım
kimsenin bunu yapmasını da istemeyiz ayrıca!!!
Evet aynı tarz.Can sıkıcı. Herneyse nereye gidiyosun yaa daha karpuz keseceydikkkk?
lütfen çirkinleşmeyin buraya kavga etmeye gelmedim
Ne için geldin, hamile kalmak istediğin için mi? Yoksa adetten 10 gün önce kan gördüm yerleşme kanamasımı diyen arkadaşımızın engin tecrübelerinden yararlanması için mi? Ben anlamadımki
Evet ben algıda seçiciyim, hoşgeldin ve güle güle.
çok benzer yönümüz ve yönünüz var.... algıda bende seçiciyim ve sizede 1 gün güle güle ...
uslubum çok çirkin değil mi ? benzer yönümüz var demiştim ama....
CANIMM benim anlamadigim suu kiiii TOPIGIN SAHIBININ uslubunu yada topigi begenmiyorsaniz yazmak yada burda olmak zorunda deilsinizki
ACINIZ KENDINIZE , KENIDINIZE UYGUN BIR TOPIK ORDA ISTEDIGINIZ USLUP ILE KONUSUNUZ
topik acmak ucretil deillllll
ama ben bakarim eger ortami guzel olan bir grup varsa ve ben buradyi bulandirdiysam o zaman sorun demekki bende derim ve sessizce uzaklasirim ordan
sizede bu yakisir diye dusunuyorum
bizim burdaki tek amacimiz SORUNUMUZ OALN KONUDA POZITIF DESTEK
CANIMM benim anlamadigim suu kiiii TOPIGIN SAHIBININ uslubunu yada topigi begenmiyorsaniz yazmak yada burda olmak zorunda deilsinizki
ACINIZ KENDINIZE , KENIDINIZE UYGUN BIR TOPIK ORDA ISTEDIGINIZ USLUP ILE KONUSUNUZ
topik acmak ucretil deillllll
ama ben bakarim eger ortami guzel olan bir grup varsa ve ben buradyi bulandirdiysam o zaman sorun demekki bende derim ve sessizce uzaklasirim ordan
sizede bu yakisir diye dusunuyorum
bizim burdaki tek amacimiz SORUNUMUZ OALN KONUDA POZITIF DESTEK
BIZE bu sekilde bir ortam olusturdugunuz icin oncelikle tesekkurler
fakat allaha sukurki biz egitimlerimizi gayet iyi bir sekilde taamlamissss kendini yetistirmis hatta kendimi asmis oldugumada inanan insanim
ve sadece kendi adima deil ben buradaki muattap oldugumnm tum arkadaslarim adina konusuyorum ve PERI Adina
ben bu sitede ogrenci gibi cezalandirilimak falan filan yasini ve egitim duzeyiniii coktannn gecmisss insanimm
bu site kadar insana egitim vermis oldugumu hatta 15 yil devlete birfiilll hem beyin olarak hem yasam hem beden olarak hizmet etmis BIREY olarak bana bu sitede sen 1 gun cezalisin siteye yazi yazamazssin cumlesi (periye soylenmis)
BANA COK AMA COK KOMIK GELDI
ben burdaki arkadaslarimi alir gider msn dedende konusurum amacimiz sadece burada eglenceli ortamA katki ve sizin bizden cok bizim size birseyler kattigimizi dusunuyorum
SONUCTA MUSTERI VELI NIMETTIR ve biz musteriysek cezalandirilma tarzi cok cirkin ve cok komiktir
BEN ARKADASIM GELINCEYE KADAR TOPIGE VE SITENIZE GIRMEK ISTEMIYORUM
CUNKI CIDDENN ILK DEFA benim ne isim var burda dusuncesine KAPILMAMA NEDEN OLDUNUZ SAYIN SITE MODERATORU
BEN SITE YONETIMININ BU SEKILDE DAVRANAICAGINI DUSUNMUYORUM aslinda belkde yanlis yazdim bunu bir moderator HATASI OLARAK kabul ediyorum
BENDE KENDI ADIMA SIZI BLOKE EDIYORUM SAYINNNN KADINLAR KULUBU...............
canım kazen peri ve idilimize bi günlük ceza vermiş üslüptan dolayı.yazılan yorumlar silinmiş galiba pek anlayamadımkızlar bız geldık dıyecektım kı ıdılga perı ceza olmus..ne oldu ya boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?