Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
tartisma benden ötürü kaynaklanmis sanirim inanin cok üzgünüm. cepten giriyorum fazla takip edemedim. topigimize nazar degmis diyorum sadece vok güzel bir ortamimiz vardi.
eger bu tartismalarda en ufak katkim olduysa herkesten özür dilerim. topigin en aktif ve sevecen iki arkadasi ceza alms durumda ve ben bu durumu protesto amacli kendi capimda birgünlük kendime ceza veriyorum ve yarina kadar topige girmiyorum. arkadaslarim gelene kadar bende yokum herkese yarin görüsmek üzere diyorum
hoscakalin.

ben de yemeğe gitmeden önce bi tartışma başlamıştı.
benim düşüncem per ive idilga'ya haksızlık yapıldı.yazılanları okudum da ayşe'ye hakaret ettiklerini düşünmüyorum.
hiçbir konuda kimse kesin bir hüküm veremez.bunu söylemek ve eleştirmek de en doğal hakkımız.
eleştiriyi hakaret gibi algılayan arkadaşın da kusuru vardır bence.
ben de diğer topicten buraya gelenlerden biriyim,bugüne kadar böyle bir olayla karşılaşmadık,hepimiz gayet güzel bişeyler paylaşıyoduk.
peri ve idilganın ve diğer arkadaşların pozitifliği,samimiyetleri,sıcak oluşları sebebiyle gelmiştim ben de.
ne olduysa bugün oldu.
burada çok büyük keyif alıyordum,bence bize büyük haksızlık yaptın Kazen

onlarsız topikin tadı olmazkiii yarın görüşürüz hatunlaaar.beyazım sende kendini suçlu hissetme balım

diğer topikte tanıştık buluştuk ama sonraları gördüğüm kadarıyla o topikte naber nasılsın nerdensin gibi kimseyi çok da ilgilendirmeyen birebir bireysel konuşmalar başladı tam da ne sıkıcı olunmaya başladı dediğimiz anda bence ikame olarak bu topiğin açılması çok da iyi oldu, tekrar eski samimi naber nasılsından öte en azından bana göre daha faydalı konuşmalar başladı, ben her zaman içi dolu öğretici konuşmaları yerinde bulmuşumdur, yazının içeriğinde öğretici birşeyler göremediğimde bu geyikten öteye girmiyor benim için.
netice itibariyle yazışmalarda ben çok büyütülecek birşey göremedim, her 2 tarafta kendini iyi ifade eden eğitimli kaliteli insanlara benziyorlar. bence 2-3 güzel cümle ve ikaz ile durum yatıştırılabilirdi, engellenecek ve cezalık bir durum göremiyorum, bu benim şahsi kanaatimdir.

Of pofffff hep bi mutsuzluk unsuru var hayatta yaaaa :=((
ve bende arkadaşlarım (peri ve idilga) burda olmadıgı sürece yokum diyorum ve yarın topige girmek üzere byeeeeeeeeeee

kendinize iyi bakın kızlarrr :=((((((((((

Sevgili kazen bakın ne güzel çocuğunuz var ben ise çocuğumuz olsun diye hasretle beklerken aldığım kötü bi haber sonucunda çaresiz bir şekilde ağlarken tanıştım topikteki bu arkadaşlarımla hepsi bana destek oldular teselli oldular yardım ve fikir açısından ellerinden geleni hem perisoko hem idilga topiğimizin neşesi eğlencesi teselli kaynağı yeri geldiğinde bilgi kaynağı olmuştur. Taaakiiii bu sabaha kadar kimse kimseye hakaret etmemiştir. Herkes girebilir diye herkes topiğimize girmek zorunda mııı biz burda samimiyete ve içtenliğe dayanan bi arkadaşlık kurduk bozarak ne geçti elinize/ellerinize

umarım umutsuz bir durumla karşılaşıp çarenizi bulduğunuzda bize yapılan gibi hevesiniz kursağınızda kalmaz

kızlar mide bulantılarımdan dolayı ne zamandır giremiyorum neler olmuş burda lütfen kimseler kırılmasın pericim ve idilgam çok iyi ve pozitiftir neyse gene girmeye çalışırım:))

Pericim ve İdilgacımmm.
Ve bu duruma maruz kalan tüm arkadaslarımmmm

Siz şimdi 1 günlük tatil yaptığınızı düşünün kızlar..Olsun deyip geçin...Hepimiz yarına kadar yokuz..
Hadi amaaaaa hani pozitif pozitif çatlatıcaktık yımırtalarımızı çatır çatır doğuracaktık bebeklerimizi....
Biz birbirimizden kopamayız ayrılamayızzz...Biz çünkü aynı duygu ve hislerle burdayızzz aylardır birlikteyiz...
Kah sevindik kah üzüldük Ama hep birimiz birimizi teselli ettiii...
Hadi canlarım benim, olumsuzlukları bir kenara bırakıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hiç birsey yaşanmamış gibi kaldığımız yerden devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Seviyorum sizi hepiniziii...
Yarın sabah görüşmek üzeree

1,5 hafta önce yaptırdım kan testi çıkmadı. bende bekliyorum biraz daha geçsin emin olayım diye. bide vaktim yok tatlım çalışıyorum

ne olmus böyle buraya ya birgün girmedim..ne güzel sıcak bir sayfamız vardı allahım ya kızlarda ceza almıs kıyamam yaa off.üzüldüm yaa

deminden beri topiği arıyorum.Kdınlar hamamına taşınmış.gebelik bölümünde yer almıyor artık.

ortalık karısmıs arkadasım bugun ya nolmus böle

ortalık karıştı.site sahibide kılzara ceza verdi.onlara ceza verildiği gibi konuda taşınmış.neyse ben çıktım.kılzarın hepsi yarın sabah girecekler cezalar kalkınca toplu girecez.öpüldün canım by

o zaman bende o zaman girerim görüsürüz yarın tatlım

kızlar gerçekten çok üzüldüm canım arkadaşlarıma...insanlar neden düzeni,huzuru bozmaya çalışıyor anlamıyorum..
Ceza!! alan arkadaşlarımızın her anneye-anne adayına karşı olumsuz anlarında pozitif enerjileriyle moral vermek ve yanlarında olmak dışında ne yaptıklarını çok merak ettim..önceki grupta da aynı şeyi yaptılar,derdiniz tartışmaksa burası yeri değil..mahalle önüne çevirdiniz siteyi yaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya kızlar şimdi okudum yazılanları, çok üzüldüm olanlara... ne oluyor böyle yaa...bence perinin yazdıklarında hiçbir hakaret kelimesi yok... anlamış değilim...nazar değdi bizim muhabebtimize, pozitifliğimize, çekemeyenler araya girip girip huzur bozdular... ben periyi de pidilgayı da çok seviyorum. ...kendilerine samimiyetle yaklaşan hiçkimseye olumsuz hiçbirşey söylemezler. aksine pozitiflikleriyle destek olurlar... kendi aramızda ben böyle birşey görmedim. diğer topik de sonradan dahil olanlar ve ara bozmak isteyenler yüzünden dağılmıştı...verilen ceza mı neyse, onu da çok haksız buluyorum. resmen yanlı davranılmış... HAKSIZLIKKKKKKKKKK :((((((((((

:95::95:

nolmuş yaa?? yanlış anlamalar olmuş sanki bisürüü... nasılda alışmıştıık birbirimizee amaaa....

moralim bozuk, yorgunum iki lafliim de şenleniim diye gelmiştim amaaaa

günaydın kızlar,topiğin havasını bozdular benmde canım sıkkın.kahverengi akıntım geldi doktor iğne verdi diken üstündeyim yine,dua edin nolurrrr :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…