Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sanırım millet başka topiklere dalıdı.peri gelince şikayet edecem onları.la bari peri giderken beni vekil olarak bırakaydı

vercem sopayı vercem sopayı görcen gününüü

göslük kafamda duruyo ondan görmemiş olabülürüüm

:Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

eliz117 NOBAT: 1 Ağustos

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

Hafzak NOBAT: 7 Ağustos

RomaRoma NOBAT:8 Ağustos

Bojou: Bat(asıca): 10 Agustos

devamlı takip eden ve listede adın olanlardan sanırım 7 kişiyizzzz

heyooooo

bu bebisleri istedigime karar verdmm kislarrrrr
birini buldukda ikincisiiii hihoyttttttttt

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

oooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooo tuttu firlatti kalbimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

PIDILGA kardesi geldigi icin halasini beklemiyooooo ( ev kucuk 1 akraba yeter)

PERI (saftirigim bizi unutmusss) (tatilde halasiyla gorusmek istemiyor)

işteeee bu bebiişllleeerr seniiiiiiiiiiiinnnn Pidiliiiiiiiiiiiimmmm

benim halam yok aslında ama her ay gelen kim acebaaağğ :44:

bende varım ama yazmadılar beniii

benim bat ım 22 ağustos gelemeyesiceee

o kaçanların hepsi döneceeeekkk

:18::18::18:

Son düzenleme:

anoyyyyyyyyyyyy yesinler senin ikizleriiiiiiiiiiii.
bende varım ama yazmadılar beniii

benim bat ım 22 ağustos gelemeyesiceee

:18::18::18:

perim gelince ekler canım.bende hala listede bekleme modundayım ama patır kütür aşağı düştüm

Kızlarrr ben geldim bankların fişlerin içinden çıktımda geldimmm Aynı bunun gibiyim akşama artık şaftım kayıyor sekreter sekreter diye ağlamak istiyorum ben sekreter istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmm :2: :2: :2:

Birazdan çıkarım size bakmadan gitmiyim dedim ayy pidilgamm o bebekler sana çok yakıştı daha değiştirme artık cuk oturdu valla

benide ekleyiiiin noooolur :44: NOBAT:15 ağustos

datluşklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepiniziiii öpeyrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pazartesii saatt 9 da nizami bir sekilde toparlanın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topikk dagılmışşşşşşşşşşşş
aybice vve pojouu hatunumm öyle diyorsa öyledirrrrrrrrr
valla eli maşalıdır ikisinindee haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öldürürrrrrrr vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

perimmmmmmmmmmmmmm basarılı halvetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pidişkomm nasıı oldun iyisin dimiiiiiiiiiii,kardeşcan gelmiş daha nası iyi olmayacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıı sevinmişindir sen kzuumm benimm kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,bol bol hasret giderinnnnnnnnnn
alyaaaaaaaaa sonucu bildirrrrrrrrrrrrrrrr heeeeeeeeeeeeee merakta bırakmaaaaaa
dünüşüm seviyom seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hafzakımmmmmm ben gelimmm saanaa sekreterino layımm bacımm sen sıkıntıya grme yeterliiiiiiiiiiiiii

ben bu yaz boronzlaşmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kendimle uzlaşmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yer yer yozlaşmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
istiyorummmmmmmmmmmmmm

Haftaya yine çağırdı artık radyolojiye göndermiyor mol yokk:))

Rana;;;;;
çok şükür sorun kalmamış inşallah alyam... belli bi haftadan sonra sadece ultrason takibi yetiyo demek ki... bi kere doğum yaptım ama ne kadar bilgisiz ve de boş geçirmişim... sanki hiç hamiş olmamış gibiyimm :44: [/QUOTE]

Darisi ikinciye insallah bebem herbirlikte bu bebis ısını halletcez

Palyoşum sorsana yawrım kan vermem gerekmiyo mu diye,sor bebişiiimm
içinde kalmasın

Kalp atışını beklemiş tatlim gecen hafta atan neydiyse artık algilayamadi sanırsam :)) kanları verdim yarın goruscez

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119:

Bende Atcam iste ::119::119::119::119::119::119::119:

hemencik de yapıyaaam

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar ben çıktım.bi kaç gün olmayabilirm hepinizi öptümm muckkkkkk

Bebisim haberler guzel kalp atışını 2 sn çık duydum Bebisim büyüyor beni de bırakmıyor bira kanama alanı var onun icinde progesteron verdi

HAMİLELİK FORMÜLÜ DERSLERİNE BAŞLIYORUM KIZLAAAR!!!
geçen ay halam gelince internette gezinmeye başladım. o evdeyken çok sıkılıyorum. neyse uzatmayalım.
gezerken gezerken benim masum hislerimden faydalanan kötü kurtlarla karşılaştım. "hamilelik formülü" adında bir eğitim seti satın aldım. bilimsel çalışma diyor ama internetteki bilgilerin derlenmiş hali sadece yani kandırıldım. siz sakın kanmayın. şimdi buradan 8 bölüm halinde bu seti paylaşmak istiyorum. birinci bölümü veriyorum. ilginizi çekerse diğer bölümlere geçerim.
öpüldünüz fıstıklar...

bazı çiftler için gebelik çok kolaydır ama bizim gibi bazı çiftler için çok daha zor olabilir. bu çiftlerin hayatlarında ve alışkanlıklarında yapacakları en küçük değişiklik bile gebelik şansını %30 a kadar arttırabilmektedir. ayrıca üreme sistemi ile ilgili temel bilgileri öğrenmek çok önemlidir.bu sebeple öncelikle üreme sistemlerini tanıyalım

KADIN ÜREME SİSTEMİ

Vaajina: yaklaşı 10 cm uzunluğunda 3 cm genişliğinde bir kas sistemidir. vaajina ile ilgili en önemli şey şu: Vaajina içerisindeki doğal ortam kendi bakterilerini üreterek kendi asidik seviyesini oluşturur.Bu ph seviyesinin doğru düzeyde korunması gebe kalabilmek için KRİTİK ÖNEM taşır. bu asidik düzeydeki en ufak değişiklik iltihaplanma ve enfeksiyona sebep olur. buda doğurganlığı ciddi bir şekilde etkiler. ayrıca sperm geçişi içinde burdaaki sıvı seviyesinin ve ph ın doğru düzeyde olması önemli.

aslında bu düzeyin korunması için özel bir çabaya gerek yoktur.
vaajina kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir. bu sebeple içine su tutularak kesinlikle temizlenmemelidir. özel temizleme jelleri şırınga yöntemi vs. ph dengesini bozabileceğinden bilmeden hamileliğinizi geciktiriyor olabilirsiniz!!!!

Yumurta kanalları: basit gibi görünsede kompleks bir yapıya sahiptirler. döllenen yumurtalar buradaki iplikçikler ile rahme itilir bazen bu itme işlemi gerçekleşmez ve ektopik gebelik(dış gebelik) oluşur.

yumurta kanallarıundan birinin alınması diğerini yükünü arttırsada başarılı bir gebelik için sorun teşkil etmez.

Yumurtalar: doğduğumuzda 1-2 milyon yumurta ile doğuyoruz ancak; ergenlik dönemine geldiğimizde yarım milyon kadarı kalıyor. bunlarda yaşın ilerlemesiyle azalır ve kalitesi düşer. ileri yaşlarda görülen kısırlık ve düşüklerin sebebi budur. bu sebeple yaşı ilerlemiş kadınların yaşam standartlarına ve beslenme alışkanlıklarına dikkat etmeleri gerekir.

BEYİN: beyin eeeen en önemli üreme organıdır!!!!! yumurtlama döngüsü beyin tarafından yönetilmektedir.
yumurtlama ve hamilelik üzerine çok büyük öneme sahip olsada, beyin ve beyin sağlığı üzerinde neredeyse hiç durulmaz.stres, hastalıklar, aşırı kilo, depresyon, mutsuzluk ve daha pekçok etken beynin tam kapasite çalışmasını engeller ve bu da yumurlama döngüsünü etkiler. doğal olarak gebe kalma süreciniz uzar.

bunların dışında yumurtlama döngüsü ile ilgili genel bilgiler var:
*ortalama döngü 24 ten az 35 ten fazla olmamalıdır.
*ilk damlanın geldiği gün döngünün birinci günüdür.
*yumurtalıklarda bulunan sarı cisim yumurta bırakıldıktan sonra vücutta 14 gün yaşar.
* bu sebeple döngünüzden 14 çıkararak yumurtlama gününüzü belirleyebilirsiniz( basitçe)
* yumurtlama gününün belirlenmesi gebelik için çooook önemlidir.
* vücudun doğası gereği her ay değişiklik gösterebileceği unutulmamalıdır.

döllenmeyi yazmıyorum herkes hatim etmiştir herhalde.

diğer bölümlerde beslenme, doğru ilişki, düşük olasılıklarını azaltmak gibi konular var.

ders bitti tenefüüüüssss:119::119::119: oleeeeeey

son kez merhaba kızlar
dün akşam beklenmedik bir şekilde adet oldum üstelik günüme daha 4 gün varken hiç bişeyi takmaz umursamazken saati saatine olan adetim artık kafasına göre takılır oldu bi erken bi geç geç kalmasını anlayabiliyorum rahim kendini gelicek bebeğe hazırlıyor ama erken gelmesi????? demek ki ben ve rahimim henüz anne olmaya hazır değiliz bunu düşündükçe daha çok üzülüyorum ama sanırım gerçek bu hayatımı yumurtlama öncesi ve sonrası diye ikiye ayırmak istemiyorum artık ocak ayına kadar hiç bişey yapmıycam ne takip ne hesap nede başka bişey kendimi yenilemek sakinleşmek normale dönmek istiyorum artık ocak ayında da tüp bebek yaptırmak istiyorum. Eşimin durumu ortada heray onun daha fazla üzüldüğünü hissediyorum. artık ona bunu ye şunu ye demek istemiyorum ilaç içmesini istemiyorum Birbirimize kavuşmak için tam 6 yıl bekledik hiç birşey düşünmeden birazcık olsun mutlu olmak bizimde hakkımız

burdaki herkesi çok seviyorum hepinizin yüreğinin güzelliğine hayranım eğer bilmeden sizi kırıcak bişey yaptıysam hakkınızı helal edin umarım hepiniz en yakın zamanda anne olursunuz olacağınıza da inanıyorum bu zamana kadar bana okadar çok destek oldunuz ki okadar çok umut oldunuz ki anlatamam herzaman dualarımdasınız
ne topiğe nede hamilelikle ilgili başka sitelere girmiycem artık......... Çok yoruldum kızlar dinlenmek istiyorum beni anlayacağınızı biliyorum bu kararı neden aldığımı da anlayacağınıza inanıyorum burdaki bağı hiç koparmayın -belki birgün inşallah- eğer ozamana kadar hala burdaysanız ve beni aranıza tekrar kabul ederseniz bende güzel haberimi verebilirim size

kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizin olsun Allaha emanet olun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…