Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ağlattın beni yaa.... topiği açar açmaz msjını gördüm... çok etkilendim... bu ara zaten tam sulugözüm...

canım benim seni çok iyi tanımıyorum fakat çok seviyorum... çok güzel elektrik aldım senden... Rabbim o güzel gönlünün muradını verir inşallah... eminim eşin ve sen çok iyi birer anne-baba olacaksınız....

müjdeni en kısa zamanda bekliyorum... Allah'a emanet ol...

hafzakım üzülme ne olur bak hepimiz aynı durumdayız herşeyin hayırlısı bizde çok bekledik kocamla birbirimizi ama herşeyi akışına bırakmakta fayda var ilişkinin yıpranmaması için üzme ne kendini ne de eşini hiç çocuğumuz olmayabilir üzülmezmiyiz çok üzülürüz ama belki bizim sınanma şeklimizde budur rabbim daha büyük dertler vermesin herşeyin en iyisini o bilir biz isteriz tedbirimizi alırız ve bırakırız gerisi rabbime kalmış.. sakın canını sıkma yıpratma ne kendi nede eşini kendine iyi davran allaha emanet ol

burdaki herkes seni çoook iyi anlıyor tatlım.
ve inanıyoruz ki bir gün mutlaka anne olmanın o eşsiz mutluluğunu yaşayacaksın.
sevgiyle ve huzurla kal...

hafzak canım arada geri çekilmek en iyisidir boş ver inşallah güzel haberlerinle dörnersin ben de memelekete gidince neti götürmeme kararı aldım böylece bir ay bebek düşünmeden gececek çünkü eşim de olmayacak inşallah ben de orda kafamdan siler geldiğimde her şeyi geride bırakıp başlarım

canım benimm yaa üzülme lütfen herşeyde vardır bir hayır.
Sen ne zaman gelmek istersen biz burda olcaz inşallah kabul etmek ne demek hoppp diye bir dalış yapıverirsin olay biter kapımızda gönlümüzde topiğimizde sana herzaman sonuna kadar açık
öptüm canım kendine çok dikkat et sağlıcakla kal

ben de seni çok iyi anlıyorum 1 senedir deli gibi uğraşıyorum doktor bekle bekle dedi .. bu ay artık çileden çıkıp eşime spermiyogram yaptırdım sonuçlar kötü çıktı.. ağlamaktan içim çıktı artık çok yoruldum bende.. Burada herkes aile gibi devamlı girer okurum ne olmuş kim ne yapmış diye ama insanı çok yıpratıyo.. ne kadar düşünmüyorum desekte insan düşünüyor.. çok yıprandım artık

selamınaleyküm arkadaşlar
ben topik dolaşmaya çıktım burayı gördüm
renkli bi topiğe benziyo misafir alır mısınız

bakın elimde boş gelmedim ööylee

bende 5 yıllık evli 5 yıldır bebiş isteyen bir hatuncağızım

bu ay 4 kez preseed jel kullandım
pcoluyum
eşimdede sorun var

yumurtlama sorunumda var :44:

ama inanıyorum ALLAH cc elbet bir gün verecek mucizemi
belkide bu ay bayram ehediyesi olarak

ALLAH cc sizlerede tez zamanda nasip eder inşallahh

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver

Perhiz: 4 gün
ejakulasyon miktarı 5,9 cc
renk: Sedef
lıfıkasyon zamanı 35 dk
reaksiyon: 8
kıvam: Homojen
görünüş : Normal
morfolojik tetkikler
normal sperm: %64
anormal sperm: %36
bas anomalileri :%14
küçük bas: %9 büyük bas: %1 sıvrı bas: %4
akkromozomik bas :%0
kuyruk anomalileri: %14
kıvrık kuyruk: %6 kısa kuyruk : %8 uzun kuyruk : %0 çift kuyruk : %0
boyun anomalileri : %8
vokuollufo : %0
motilite tekikleri
1 saat 2 saat
normal harekerli: % 73 70
patolojik hareketli: % 11 13
hareketsiz: % 16 17

her sahada 2-3 lökosit, 5-6 spermazoit görüldü.
1 cc'deki sperm sayısı : 800.000
tüm ejekulasyondaki sperm sayısı: 4.720.000

anladınız siz onu

selamlar herkese...

çat. iğnesinden sonraki ilk ilişki dün akşam oldu... bundan sonra artık günaşırı... inşallah olurrrrrrr.......

herkes nerde yaaa... :44: gelin artıkkk

ben hiç bişe anlamıyorum canım yaa... inşallah bi sorun yoktur... :44:

catlama ignesini ne zaman vuruldun canım? walla ben de 27sinde adet oldum. ilk kez klomen verdi doktor iki kutu. 10 unda gitcem cagırdı. tam ovulasyon tarihi.. bi gün önce mi gitsem napsam :)

canım bende çok anlamam ama 2 milyondan 76 milyona diye bi topik var ordaki arkadaşlar anlar özelliklee krishazel ve ronya görürse
artık eskisi kadar giremiyorlar ama girince yazmaya çalışırlar
birinin 2 bebişi birininde teki kucağında teki göbüşünde

3 ağustos adet oldum... geçen ay çikolata kistim olduğunu öğrendim..doktor adetinin 2. günü gel dedei.. gittim.. kist büyümüş. ameliyat dedi..inanamadık başka doktora gittik o da aynı şeyi söyledi... çoookk üzüldük...uzman birirlerini araştırdık.. bu ameliyatın uzman ellerde olması gerekiyomuş... istanbulda engin oral bey varmış..onunla görüştük muayene için çağırdı.. yarın gidiyoruzz... allahım sen bana acı..

kısa kestim şimdilik.. ayrıntılar için sonra görüşürüz.. hepinizi öptüm...k.i.b

geçmiş olsun canım allah şifanı versin dualarımız seninle güzel habwrlerle dön

bizde yeni yaptırdık. çok araştırdık.bildiğim kadarıyla sperm sayısı az ve iltihap var sanırım. tabi bir uzmanın değerlendirmasi daha doğru olur. forumda Op.Dr. Aytun AKTAN var o yorumluyor. geçmiş olsun canım.

hadi inşallah. maaaşallah nurtopu gibi olsun bakam

geçmiş olsun canım. allah tez zamanda şifalar versin...

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşalahhh..

nasılsın balım kan sonucunu aldın mı..
hafta sonu topikte neler neler olmuş..
peri dönüyo bugün demi

anladınız siz onu

selamlar herkese...

çat. iğnesinden sonraki ilk ilişki dün akşam oldu... bundan sonra artık günaşırı... inşallah olurrrrrrr.......

herkes nerde yaaa... :44: gelin artıkkk

Hadi yavrim gelsin bebisler sen bu gazla ikizi patlatirsin

Bu konudan en iyi perim anlar tahminimce o bayağı araştırmıştı esimin testi bu kadar karışık değildi :44::44:::44:

Kusum keske sana da sogan kuru yapsaydık ise yarardi belkim.insallah iyi haberlerle donersin.bu arada kullanılan antibiyotikler sonrası bebis daha hızlı oluyor bu sana moral olsun en kısa zamanda kavuşursun minigine ins

canlarım nasılsınızzzzzzzz
herşey yolundamıııııııııııııı
yeni bebiş haberleri var mııııııııı?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…