Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
nasılsın balım kan sonucunu aldın mı..
hafta sonu topikte neler neler olmuş..
peri dönüyo bugün demi

İyiyim bebeem cok acıkıyorum sadece7/24 agzim bos kalmıyor :)) butun tahliller temiz çıkmış cok şükür kanama Dursun diye 3 kez progestan kullanıyorum haksız bırakıyor beni ama idare ediyoruz bugun ise başladım yine

Perim Cumartesi donmuş olmalıydı ama gelmedi topige.

Sen neler yaptın kuzum

bilirim o progestanı ben ilk başlarda günde 4 tane alıyodum sonraları yani kanamam başlayınca günde 6 tane vermeye başlamışlardı düşün artık beni ahanda böle geziyodum.. yalnız çok sersemlersen vaji nadan alabilirsin demişti bana dr.um bide bide yenii öğrendim yani vajenden sıkmalı jeli varmış yan etkisiz sersemletmeyen çok ağırlaşırsan söle ondan versinler tatlım

cinsiyetimiz anlaşılamadııııııııııııııı
bacaklarını kapatmış minik kuşşşşşşşşşşşşşşşşş
doktor göremedim dediiiiiiiiiiiiiiiii
anlayamadıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Olmadi bende ondan isterim ilk gunüm ya esnemekten catlicam simdi

Annam yoksam bu da mı kiz

günaydınn ortadogu ve balkanların en güzell hatunlarının bulundugu topiğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
annişilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebişleriniz iyimiiii
hatunlarr halvet calışmalarınız basarılımıııı

seviyom sizi öpüyomm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

:129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:

sanada günaydın fıstığım..
halvet çalışmaları uzun bir mens sonrası süper başladı tabi benim koçiş erkek kardeşim uyumadığı için azıcık çekingen davrandı ama yapsakmı yapmasakmı ayıp mı olur diye ama ben dururmuyum tuttuğum gibi attım yataka allahtan annemle babam uyumuşlardı yoksa hiç yapamazdık halvet günlerin 5 ağustos ile yumurtlama gününüz olan 10 ağustos arasıdır diyor ama eskiden 30 günde bir olurdum son mensi erken olunca ortalama 27 günde bire düştü yani bu halveti uztmayı düşünüyorum 10 ağustos doğum günüm benim ee yumurtlama günümde 10 ağustosmuş bakarsınız gelir doğum günü hediyem :119: hayırlısı ile :119:

kızlar günaydın hepinizee.. 9 unda olmam gereken adet 4 ünde geldi. bu kadar düzenli adet olurken neden bebek düşüneceğimiz zaman düzensizleşti anlamıyorum.. Dr.Aral Bey e randevum var bugün bakalım ne dicek.

kızlar günaydın hepinizee.. 9 unda olmam gereken adet 4 ünde geldi. bu kadar düzenli adet olurken neden bebek düşüneceğimiz zaman düzensizleşti anlamıyorum.. Dr.Aral Bey e randevum var bugün bakalım ne dicek.

kızlar herkes 4 gün önce oldu bende öle oldum hafzakım da öle olmuş anlam veremiyorumki sözleşmiş gibi noluyo bu halalara allah allah yaaa

hadii hayırlsııı canımmmmmmmm

vallaaa bakarsınnnnnnnn dogumgünüsüü hediyesii olurakkk gelir bebişinn sana bu ay inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

doktorumla bi konuşayım yazcam kızlar nedenini ben ki yıllık adet periyodumu + / - 2 günle çıkaran bir insandım, şaşırtıcı. Eşim diyo kii vücudun bu kdr sık halvete alışkın değil dengen şaştı:)))))) hahahaha

Canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kuzuslarimmmmmmmmmmmmmmm

Bitanelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Asklarimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Beboslariiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nonnikkkklerimmmmmmmmmmmmmmm

Pontiklerimmmmmmmmmmmmmmm,mmm

Tontiklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kontiklerimmmmmmmmmmmmmmm,mmmmmm,mm

Guzel annelerimmmmmmmmmmm

Ayyyyyyy nasiiii ozledim siziiiii burnumda tuttuuunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gecmisi okuyamadimmmmmm kocisin isyerine geldimmmm bizim tatilden sonra calisana izin verdikkkkk ben kocisle caliscam iki gunnnnnnn cok girememmmmmm o yuzdennnnn mesai saatindeeee

Liste duzenlemeyi vs carsambaya birakmak zorundayimmmm lisetede karmakarisik olduuuuuu

Hepinizi seviyorummmmm bu arada memlekette attik tohumlariiiii

Hayirlisi Allahtannnnnnn

Ayyy nasi ozlemisim yaaa gelin bi daha sariliyimmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmm.

Hafzak'ım üzülme ne olur.Allah ım hakkında en hayırlısını nasip etsin.Allah korusun olupta sağlıksız olacağına veya başka bir olumsuzluk getireceğine belkide bunda vardır bir hayır.RABBİM sağlıklı sıhhatli ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.En önemlisi bu.Sağlığınız yerinde ise,eşinle aran iyi ise bundan daha iyi bir şey yok şu dünyada.Binlerce kez şükürler olsun ki hayatımızda olan şeyleri bulamayan,muhtaç olan bir sürü insan var.Üzülme ve umudunu yitirme.Gün gelecek bebişinin haberini alacağız inşallah...

Tüm isteyenlere,tüm evlat hasreti çekenlere Allah ım en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallah...

Bizde seni çoooookkk özledik...

canım perim hoşgeldin iyi işler ozaman sanaa kociş patron sen sekreter oldun yani hadi bakalım hayırlısı tohumlarında tutumuştur inşallahhh

canım biz burda aile gibi oldukkk
kimse kimseye kırılıp darılmazzzz sende cok seviyoruz biliyorsunnnnnnn

senin tatlı canın neyi nasıı yapmak istiyorsaa ona göre davrann suannnn
sen böyle daha iyi olcagım diyorsann böyle daha iyidirrrrrrrr
sana kollarımızz her zaman acıkkk
sen gel yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızzzzzzzzzzzzzz esmer şekerimmmmmmmmmmmmmmmm

işyerindeee dikkat ett yawwwwwwwwwwwwwwwwwww

şimmdikkk kocişinn derse dosyalarıı getirinnnnnn diyee amanınnn haaaaaaaaaaaaa
değişik fantaziler ürettimm töbe töbee yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ayy tutsun bebişinnn valllaaaaaa
fantazii bebişiii dicemmmmm
bebek sıkılmışş aynı yerdeeenn ondannn tutuu dicemm vallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese çok mutlu bi hafta diliyoommmm

Hafzoşuumm sen kendini nasıl rahat ve mutlu hissediceksen onu yap tatlım
bi her zaman buradayız ve seni çok seviyoruuzzz
umarım güzel haberlerle dönersiinn,burada olmasan da her zaman dualarımızda olacaksınn

Perişkooooooooooooo gelmişşşşşşşşşş
hoşgeldin Mersin fıstıkıı,karaböcük
özledik seniii çookk
hadi bakalım mersoş bebişkosuu olsuunn inşaallaahhh

Pitiminişkooommmyawrım Zeynomuzu da seni de kocamaaaaaaannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…