- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.161
nasılsın balım kan sonucunu aldın mı..
hafta sonu topikte neler neler olmuş..
peri dönüyo bugün demi
günaydınnnnnnn kuzularrrrrrrrrrr,nasılsınızz
İyiyim bebeem cok acıkıyorum sadece7/24 agzim bos kalmıyor :)) butun tahliller temiz çıkmış cok şükür kanama Dursun diye 3 kez progestan kullanıyorum haksız bırakıyor beni ama idare ediyoruz bugun ise başladım yine
Perim Cumartesi donmuş olmalıydı ama gelmedi topige.
Sen neler yaptın kuzum
bilirim o progestanı ben ilk başlarda günde 4 tane alıyodum sonraları yani kanamam başlayınca günde 6 tane vermeye başlamışlardı düşün artık beniahanda böle geziyodum.. yalnız çok sersemlersen vaji nadan alabilirsin demişti bana dr.um bide bide yenii öğrendim yani vajenden sıkmalı jeli varmış yan etkisiz sersemletmeyen çok ağırlaşırsan söle ondan versinler tatlım
cinsiyetimiz anlaşılamadııııııııııııııı
bacaklarını kapatmış minik kuşşşşşşşşşşşşşşşşş
doktor göremedim dediiiiiiiiiiiiiiiii
anlayamadıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Olmadi bende ondan isterim ilk gunüm ya esnemekten catlicam simdi
Annam yoksam bu da mı kiz
kızlar günaydın hepinizee.. 9 unda olmam gereken adet 4 ünde geldi. bu kadar düzenli adet olurken neden bebek düşüneceğimiz zaman düzensizleşti anlamıyorum.. Dr.Aral Bey e randevum var bugün bakalım ne dicek.
sanada günaydın fıstığım..
halvet çalışmalarıuzun bir mens sonrası süper başladı tabi benim koçiş erkek kardeşim uyumadığı için azıcık çekingen davrandı ama yapsakmı yapmasakmı ayıp mı olur diye ama ben dururmuyum tuttuğum gibi attım yataka allahtan annemle babam uyumuşlardı yoksa hiç yapamazdık halvet günlerin 5 ağustos ile yumurtlama gününüz olan 10 ağustos arasıdır diyor ama eskiden 30 günde bir olurdum son mensi erken olunca ortalama 27 günde bire düştü yani bu halveti uztmayı düşünüyorum 10 ağustos doğum günüm benim ee yumurtlama günümde 10 ağustosmuş bakarsınız gelir doğum günü hediyem :119: hayırlısı ile :119:
Canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzuslarimmmmmmmmmmmmmmm
Bitanelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Asklarimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beboslariiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nonnikkkklerimmmmmmmmmmmmmmm
Pontiklerimmmmmmmmmmmmmmm,mmm
Tontiklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kontiklerimmmmmmmmmmmmmmm,mmmmmm,mm
Guzel annelerimmmmmmmmmmm
Ayyyyyyy nasiiii ozledim siziiiii burnumda tuttuuunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gecmisi okuyamadimmmmmm kocisin isyerine geldimmmm bizim tatilden sonra calisana izin verdikkkkk ben kocisle caliscam iki gunnnnnnncok girememmmmmm o yuzdennnnn mesai saatindeeee
Liste duzenlemeyi vs carsambaya birakmak zorundayimmmm lisetede karmakarisik olduuuuuu
Hepinizi seviyorummmmm bu arada memlekette attik tohumlariiiii
Hayirlisi Allahtannnnnnn
Ayyy nasi ozlemisim yaaa gelin bi daha sariliyimmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmm.
Canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzuslarimmmmmmmmmmmmmmm
Bitanelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Asklarimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beboslariiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nonnikkkklerimmmmmmmmmmmmmmm
Pontiklerimmmmmmmmmmmmmmm,mmm
Tontiklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kontiklerimmmmmmmmmmmmmmm,mmmmmm,mm
Guzel annelerimmmmmmmmmmm
Ayyyyyyy nasiiii ozledim siziiiii burnumda tuttuuunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gecmisi okuyamadimmmmmm kocisin isyerine geldimmmm bizim tatilden sonra calisana izin verdikkkkk ben kocisle caliscam iki gunnnnnnncok girememmmmmm o yuzdennnnn mesai saatindeeee
Liste duzenlemeyi vs carsambaya birakmak zorundayimmmm lisetede karmakarisik olduuuuuu
Hepinizi seviyorummmmm bu arada memlekette attik tohumlariiiii
Hayirlisi Allahtannnnnnn
Ayyy nasi ozlemisim yaaa gelin bi daha sariliyimmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?