- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.181
kızlar herkes 4 gün önce oldu bende öle oldum hafzakım da öle olmuşanlam veremiyorumki sözleşmiş gibi noluyo bu halalara allah allah yaaa
benim de 4 gün var,hele bi gelsinn o haloş denen yelloş
bak nasıl dalıyom kafa göz
zaten gerginiimmm
hakkımızda hayırlısı hepimizin..
3 ağustos adet oldum... geçen ay çikolata kistim olduğunu öğrendim..doktor adetinin 2. günü gel dedei.. gittim.. kist büyümüş. ameliyat dedi..inanamadık başka doktora gittik o da aynı şeyi söyledi... çoookk üzüldük...uzman birirlerini araştırdık.. bu ameliyatın uzman ellerde olması gerekiyomuş... istanbulda engin oral bey varmış..onunla görüştük muayene için çağırdı.. yarın gidiyoruzz... allahım sen bana acı..
kısa kestim şimdilik.. ayrıntılar için sonra görüşürüz.. hepinizi öptüm...k.i.b
son kez merhaba kızlar
dün akşam beklenmedik bir şekilde adet oldum üstelik günüme daha 4 gün varken hiç bişeyi takmaz umursamazken saati saatine olan adetim artık kafasına göre takılır oldu bi erken bi geç geç kalmasını anlayabiliyorum rahim kendini gelicek bebeğe hazırlıyor ama erken gelmesi????? demek ki ben ve rahimim henüz anne olmaya hazır değiliz bunu düşündükçe daha çok üzülüyorum ama sanırım gerçek bu hayatımı yumurtlama öncesi ve sonrası diye ikiye ayırmak istemiyorum artık ocak ayına kadar hiç bişey yapmıycam ne takip ne hesap nede başka bişey kendimi yenilemek sakinleşmek normale dönmek istiyorum artık ocak ayında da tüp bebek yaptırmak istiyorum. Eşimin durumu ortada heray onun daha fazla üzüldüğünü hissediyorum. artık ona bunu ye şunu ye demek istemiyorum ilaç içmesini istemiyorum Birbirimize kavuşmak için tam 6 yıl bekledik hiç birşey düşünmeden birazcık olsun mutlu olmak bizimde hakkımız
burdaki herkesi çok seviyorum hepinizin yüreğinin güzelliğine hayranım eğer bilmeden sizi kırıcak bişey yaptıysam hakkınızı helal edin umarım hepiniz en yakın zamanda anne olursunuz olacağınıza da inanıyorum bu zamana kadar bana okadar çok destek oldunuz ki okadar çok umut oldunuz ki anlatamam herzaman dualarımdasınız
ne topiğe nede hamilelikle ilgili başka sitelere girmiycem artık......... Çok yoruldum kızlar dinlenmek istiyorum beni anlayacağınızı biliyorum bu kararı neden aldığımı da anlayacağınıza inanıyorum burdaki bağı hiç koparmayın -belki birgün inşallah- eğer ozamana kadar hala burdaysanız ve beni aranıza tekrar kabul ederseniz bende güzel haberimi verebilirim size
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizin olsun Allaha emanet olun ...
kızz delüüüüüüüüüü
niye gerginsinnn anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şişt şiştt sakin ol sinirlerine hakim ollll
şişşt şiitt sakin oll sinirlerrine hakim ollllllllllllll
gel öpimm senii o gerginliğin gitsinnnnnnnnnnnnnnnn
halalarıı hiç sevmemm ztnnn gercek hayyattaaaa o yüzdenn senin halan heççç gelmesinn kafa göz dalarımm allahıma heeeeeeeeeeeee
canlarım hepinize günaydınalr :119::119::119::119:
hepinizi çok çok öpüyorum,,,, umarım yeni hafta yeni umutlar, yeni mutluluklar getirir hepimize.
geçmişi pek okuyamadım, perim, vitom,pojomu gördüm...
biz cumartesi doktora gittik, kesemizi gördük, 9mm olmuş kesesikarından baktığı için içini göremedik ama 10 gün sonra kalp atışını görürüz dedi, ama ben 15 gün sonra gitmeyi planlıyorum, iyice belirginleşsin.
şu boyutuyla 10 günlük bir adet gecikmesi gibi görünüyor dedi, yani normal takvim hesabından 3 gün geri, yani 3 gün geç yumurtlamışım, ölçümlere göre 6+4 oluyor
bulantı, baş dönmesi, hiçbir belirtimin olmamasını şanslıymışsın diye yorumladı, umarım rahat geçiririm.
o arada bile dua ettim kızlar sizler içinbu güzel duyguyu canım arkidişlerime de yaşat allahım dedim...
canıımmm çok şüküüürr
prensimiz göstermiş kendiiniiii
hayırlısıylaa pıtı pıtılarını da duyursun Allahıımmm
catlama ignesini ne zaman vuruldun canım? walla ben de 27sinde adet oldum. ilk kez klomen verdi doktor iki kutu. 10 unda gitcem cagırdı. tam ovulasyon tarihi.. bi gün önce mi gitsem napsam :)
leeeeeeeyyyynnnnn
tıp mı oynuyosunuz nerdesiniz uleeeeeeynn
1
2
3
TIP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?