Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canimmmm wishom bak ayni kist en yakin arkadasimda vardiii hemencecik alindi hemde onun tupunun icindeydi dusunmn ameliyat olduu cok basarili gectiiii ve alindigi ay hamis kaldiii temizlendi cunkuuuu canim her iste bi hayir vardiiir canini sikma bakarsin hemencecik gelir bebisinnn bizi haberdar etttt kuzum cok gecmis olsunnnn

Hafzommmmm yeni gordum mehmetderya senle ilgili biseler yazincaaaaa canimmm bitanemmm seni ne kadar sevdigimi bliyorsunnn cok degerlisin benim icinnnn canimin icisinnn cok konustuk seninle bunlariii burda guc buldugunu mutlu oldugunu biliyorummm ama burasi seni strese sokuyorsa gelme ben ozlemeye raziyim yeterki gel ve anne olacagini soyle canim benmmm arada msne girrr bebis konusmayiz sozncok ozlerim seniiii ayyyyy kotu oldu icim hicbi zaman umudunu yitirme ve daha fazla yipranmadan tup bebegi arastir bitanem seni seviyorummmm

kızz delüüüüüüüüüü
niye gerginsinnn anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şişt şiştt sakin ol sinirlerine hakim ollll
şişşt şiitt sakin oll sinirlerrine hakim ollllllllllllll

gel öpimm senii o gerginliğin gitsinnnnnnnnnnnnnnnn

halalarıı hiç sevmemm ztnnn gercek hayyattaaaa o yüzdenn senin halan heççç gelmesinn kafa göz dalarımm allahıma heeeeeeeeeeeee

canım minnoşum yirimm seniiiiiii
batasıca yaklaştı ya gerginlik var biraz,sinirsel durumlar
hayırlısı bakalım

canlarım hepinize günaydınalr :119::119::119::119:
hepinizi çok çok öpüyorum,,,, umarım yeni hafta yeni umutlar, yeni mutluluklar getirir hepimize.
geçmişi pek okuyamadım, perim, vitom,pojomu gördüm...

biz cumartesi doktora gittik, kesemizi gördük, 9mm olmuş kesesi karından baktığı için içini göremedik ama 10 gün sonra kalp atışını görürüz dedi, ama ben 15 gün sonra gitmeyi planlıyorum, iyice belirginleşsin.

şu boyutuyla 10 günlük bir adet gecikmesi gibi görünüyor dedi, yani normal takvim hesabından 3 gün geri, yani 3 gün geç yumurtlamışım, ölçümlere göre 6+4 oluyor
bulantı, baş dönmesi, hiçbir belirtimin olmamasını şanslıymışsın diye yorumladı, umarım rahat geçiririm.
o arada bile dua ettim kızlar sizler için bu güzel duyguyu canım arkidişlerime de yaşat allahım dedim...

cıkıyordummmm sizi gördümm selam veririymmmmmmmmmmm dedimmmmmmmmm

nasılsınızz diyimm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmm

öpüyomrummmm sizi dünüşümm ve damadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canıımmm çok şüküüürr
prensimiz göstermiş kendiiniiii
hayırlısıylaa pıtı pıtılarını da duyursun Allahıımmm

canıımmm çok şüküüürr
prensimiz göstermiş kendiiniiii
hayırlısıylaa pıtı pıtılarını da duyursun Allahıımmm

sağol canımmm, amin
dün internette bir video izledim bebeğin kalp atışıyla ilgili,
taka taka taka taka taka diye atıyordu minicik canıyla

catlama ignesini ne zaman vuruldun canım? walla ben de 27sinde adet oldum. ilk kez klomen verdi doktor iki kutu. 10 unda gitcem cagırdı. tam ovulasyon tarihi.. bi gün önce mi gitsem napsam :)

3 ağutosta vurdurdum canım. erken gidebilirsin bu sana kalmış bişey... inşallah herşey yolunda giderde bebişine kavuşursun...

günaydın herkese... öğlen oldu ama neyse...

perdoğanım canım bebişini görmüşsün ne güzel... darısı pıt pıtlara...

alyam herşeyin sorunsuz olduğunu öğrenmek çok güzel... öptüm bebişide senide...

pojomm inşallah halan gelmezde halaylar çekeriz burda... gelmesin artık yaa ne yüzsüz şey...

hakkaten haaa nerde bu millet nerde bu topikcanlar nerde nerde
yoksaaaagündüz gündüz iş başımıı
nerdeeee koca işte kadın işte

çok sıkılıyorum yaaaaa
annem iftara
tarhana çorbası
karışık sebze kızartması bideee
bulgur pilavı yapacakmışşş
yaşasıııınnnnn aslın da hiç acıkmadım susamadım daaa
ya of hep konuşmak istiyorummmmm

böhhöyttttttttttttttttttttttt

ben geldimm uleynnnnn açılınnnnnnnnnnn saçılınn bakammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1
2
3
mühendisssssssssss

bögkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hamişlerr klsura bakmayın sizi kusturduysammmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…