Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
perdoşşşşşşşşşşşşşş naber annemmmm nasıı gidiyoooo
annecimm benim

İYİ CANIMMM, HATTA O KADAR İYİ Kİ İÇİMDE BİRŞEY VAR MI YOK MU ONUN BİLE FARKINDA DEĞİLİM HİÇ BULANTI YOK, UYKU HALİ YOK, CANIMIN İSTEDİĞİ BİRŞEY YOK,,,,VS. BAZEN ENDİŞLENİYORUM HİÇBİR BELİRTİ OLMAMASINA, BAZEN DE KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM.
SEN NASILSIN BEBEKİM ????? SULTANIMIZ NASILLAR????? YİRİM ONU BEN,

iyi canım nasıı olsunn iştepıt pıtt yapıyoo göbüşümdee ama coookk hafifff cok narinn bir kız olcakk galibaaa

kötü düşünmee illa belirti olcak degll bende de olmamıştııkiiii
ne güzell işteee kusmakk vss hiç güzel bir his değill yaniii

ayy maşallah tekmeciklerine onun canım benim...
doktor da herkeste olmayabilir dedi, şanslıymışım :103:

Cnm bende de ilk başta hiç bir belirti yoktu ama sonrada 7.haftadan sonra bir geldi bir daha da gidemedi.Bende korkuyordum niye bende belirti yok,bebeklere birşey mi oldu acaba diye endişelenirdim hatta.Hala devam ediyor kusmalarım bir şey yiyememem.Ama sağlık olsun...Daha olabilir yani erken,hiç endişelenme...

valla deryam aynı şeyleri ben de bazen düşünüyordum. şimdi siz bahsedince rahatladım biraz daha. o zaman bugünleri değerlendirip saldırıyorum yemeklereee:125::125::125: çok sağol canım...
allahım bize ve bebeklerimize sağlık versin, bekleyen kızçelere de en kısa zamanda nasip etsin

kızlaaarrrr çarşamba günü iftara misafirlerim var... 12 kişi olucaz... :18:

iftariyelikler (hurma, kayısı, ceviz, kaşar peyniri)
mercimek çorbası
islim kebabı
bezelyeli pirinç pilavı
haşlama tavuk göğsü
zeytinyağlı barbunya
mısırlı domatesli marul salatası
çekme helvası
yoğurt
içecekler
etimek tatlısı

nasıl sizce? eksik fazla? :26:

Son düzenleme:

günaydınnn canmmm bnce menü gayet iyi :)) çekme helva nasıl bilmiorum amaa onun dışındakiler güzelll :)) smdiden ellerine saglıkkkk

Topikimizi ben açtım allah artırsın hadi bakalım çok sessiziz ya ne oluyo bize nerde eski günler Hiç hoş olmuyooo üzülüyoruzz biri varken biri yok başkası varken öbürü yok haftasonu topiki gibi oldu hadi kendimize gelelim azıcık
Ranacım mönü süper ooooo yeter bissürü, barbunyaya da bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…