Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Güzel birgün geçsin inş.herkes mutlu olsun mutlu muylu muhabbet edelim ışılışıl üzülme canım allah korusun getirme aklına kötü olan hiçbirşeyiiiii

günaydın kızlar.
ışılcım geçmiş olsun canım,üzülme Allah'ın izniyle herşey yoluna girer.iyi düşün iyi olsun.
idilga'nın hesabı halen pasif.bakalım pericim gelicek mi
ne güzel çocuklardık pööfffff

günaydın canım sağol inş bi sorun çıkmaz...
topiğimizin enerjisini bozdular

tatlım sakın korkma doktorlar her zaman taze kandan korkun kahverengi kan ya yerlşme kanıdır yada sende kalan pis kan bendende cok az az geldi bende progestanı 2 içiyodum 3 e cıkardım sua rahatım benım tek korkum suan gittigimde ya kalp atısı goremessem ya bos kese cıkarsa die falan üzülüorum ama akıntıya takmıorum tek korkum bebeğimin yerlestiğini görememek

günaydın canım sağol inş bi sorun çıkmaz...
topiğimizin enerjisini bozdular

evet canım,diğer topicte olduğu gibi
bi de gelmiş buraya bilmiş bilmiş konuşuyo,yok o öyle olmaz,dr.lar buna bi tarafıyla güler falan
bu lafa ceza yok, Perimle İdilgama ceza aman ne kadar adilll

evet canım,diğer topicte olduğu gibi
bi de gelmiş buraya bilmiş bilmiş konuşuyo,yok o öyle olmaz,dr.lar buna bi tarafıyla güler falan
bu lafa ceza yok, Perimle İdilgama ceza aman ne kadar adilll

peri kimseye hakaret etmedi sadece destek olmak moral ve umut vermek adına söyledi bişiler,burda hepimiz öyle yapıyoruz umut veriyoruz birbirimize.umut etmeden hiç bişi olmuyo çünkü...hiç hoş olmadı gerçekten

anladım canım belkide ultrasondan diyorum öyledir umarım.inşallah sende görürsün canım bebişinin kalp atışlarını,Rabbim bebişlerimizi bize bağışlar sağlıkla kucağımıza alırız inşallaaahhhhh

insallah tatlım.pazartesi randevum var ama beni erken cagırdı 5+5 falan olucak erken degılmı kalp atısını duymak için bu kezde moralım bozulur ıe korkuorum.. ama ondakı ultrasonda türkiyede sadece 4 tane var bırı bu doktorda acaba dıorum erken gorulebılır dıemı off bilmiorum sadece kese boş olursa die bende korkuorum işte

canım biliyorum çok zor ama korkmamaya çalış,ben 6 haftalıkken gittim 5+3 görünüyo dedi doktor vajinal baktı duyamadık kalp atışını.sonra doktorun hesabına göre 6 hafta bittiğinde duyduk.o yüzden duyamasanda telaş yapma daha erken çünkü

off ne zor günler yasıoruz önce hamıle kalmak için mücadele sonra kese görmek,kalp atısı,sonra düşük tehlıkesini düşün derken rabbım bıze sabır ve bebeklerimize saglık nası etsın..

off ne zor günler yasıoruz önce hamıle kalmak için mücadele sonra kese görmek,kalp atısı,sonra düşük tehlıkesini düşün derken rabbım bıze sabır ve bebeklerimize saglık nası etsın..

aminn canım halimize çok şükür,Allahın izniyle kavuşuruz inşallah bebişlerimize

aminn canım halimize çok şükür,Allahın izniyle kavuşuruz inşallah bebişlerimize

tatlım peki sende belirtiler basladımı suan 5 hafta bugün dolucak ama göğüslerimdeki damarlaşmalar ve şişme hariç bi belirtim yok uyukluyorum ama onuda progestron yapıo sanırım.fazla belırtı olmamasıda üzüo beni normalmı

aslına bakarsan bende de yok fazla belirti canım sadece yorgunluk ve göğüslerde biraz büyüme.bulantım filanda yok sayılır.herkeste belirti olmayabilio canım takma kafana.

kızlarrr kusura bakmayın ya biz kaptırdık kendimizi,insan herşeyi kafasına takıyo işte böyle.Rabbim herkese yaşatsın bu heyecanları inşaaalllllaaaaahhhhh

evet kızlar özür dileriz unuttuk gibi oldu ama haftalarımız yakınya kafamıza takılanları paylastık..:)

günaydınn kızlar dünden beri nasılsınız.
topiğimiz tekrar gebelik bölümüne alınmış.buna sevindim.
peri ve idil gelene kadar ortamı toparlayalım.tekrar eski neşemize ve UMUT dolu bekleyişlerimize dönelim.

ışılcım geçmiş olsun hayatım.dikkat et kendine ayakta fazla durma yorma kendini

merhaba kızlar nasılsınız bugün herşey yolundadır İNŞALAH.
bugün benim 4. günüm adet olmayalı. test yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…