- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.721
günaydıınn :) ışıla noldu ki neyi var
günaydın kızlar.
ışılcım geçmiş olsun canım,üzülme Allah'ın izniyle herşey yoluna girer.iyi düşün iyi olsun.
idilga'nın hesabı halen pasif.bakalım pericim gelicek mi
ne güzel çocuklardık pööfffff
canım dün kalp atışı için gittik vajinal baktı cuma günü görünmediği için,akşam ve bugün de kahverengi akıntı geldi gittim tekrar düşük önleyici iğne verdi ama içim hiç rahat değil
günaydın canım sağol inş bi sorun çıkmaz...
topiğimizin enerjisini bozdular
evet canım,diğer topicte olduğu gibi
bi de gelmiş buraya bilmiş bilmiş konuşuyo,yok o öyle olmaz,dr.lar buna bi tarafıyla güler falan
bu lafa ceza yok, Perimle İdilgama cezaaman ne kadar adilll
tatlım sakın korkma doktorlar her zaman taze kandan korkun kahverengi kan ya yerlşme kanıdır yada sende kalan pis kan bendende cok az az geldi bende progestanı 2 içiyodum 3 e cıkardım sua rahatım benım tek korkum suan gittigimde ya kalp atısı goremessem ya bos kese cıkarsa die falan üzülüorum ama akıntıya takmıorum tek korkum bebeğimin yerlestiğini görememek
anladım canım belkide ultrasondan diyorum öyledir umarım.inşallah sende görürsün canım bebişinin kalp atışlarını,Rabbim bebişlerimizi bize bağışlar sağlıkla kucağımıza alırız inşallaaahhhhh
insallah tatlım.pazartesi randevum var ama beni erken cagırdı 5+5 falan olucak erken degılmı kalp atısını duymak için bu kezde moralım bozulur ıe korkuorum.. ama ondakı ultrasonda türkiyede sadece 4 tane var bırı bu doktorda acaba dıorum erken gorulebılır dıemı off bilmiorum sadece kese boş olursa die bende korkuorum işte
canım biliyorum çok zor ama korkmamaya çalış,ben 6 haftalıkken gittim 5+3 görünüyo dedi doktor vajinal baktı duyamadık kalp atışını.sonra doktorun hesabına göre 6 hafta bittiğinde duyduk.o yüzden duyamasanda telaş yapma daha erken çünkü
off ne zor günler yasıoruz önce hamıle kalmak için mücadele sonra kese görmek,kalp atısı,sonra düşük tehlıkesini düşün derken rabbım bıze sabır ve bebeklerimize saglık nası etsın..
aminn canım halimize çok şükür,Allahın izniyle kavuşuruz inşallah bebişlerimize
tatlım peki sende belirtiler basladımı suan 5 hafta bugün dolucak ama göğüslerimdeki damarlaşmalar ve şişme hariç bi belirtim yok uyukluyorum ama onuda progestron yapıo sanırım.fazla belırtı olmamasıda üzüo beni normalmı
aslına bakarsan bende de yok fazla belirti canım sadece yorgunluk ve göğüslerde biraz büyüme.bulantım filanda yok sayılır.herkeste belirti olmayabilio canım takma kafana.
kızlarrr kusura bakmayın ya biz kaptırdık kendimizi,insan herşeyi kafasına takıyo işte böyle.Rabbim herkese yaşatsın bu heyecanları inşaaalllllaaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?